2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kızlarr hepinize iyi akşamlar..Bugün sizi annemle tanıştırdım:)Yani gösterdim:) Bir de bir gruba daha yazıyorum spor üzerine,orda bir abla var sadece bildiğim.
Ben o kadar asosyalleşmiştim ki melankolik bir yaşam sürüyordum..Burda olmak beni mutlu ediyor o yüzden.Annem de çok sevindi bu duruma..Dersane olmasa dışarı hiç çıkmıyorum nerdeyse.Evde napıyorsun derseniz çok verimli değilim..Ama eskisine göre iyiyim daha da iyi olcam inşallah..
 

aa farkında olmadan annenle de tanışmış olduk yani :13: sevindim canım
nasıl gidiyo dersler
 
1- yatay kaynaşıklık
2- sarmal
kuzum ilki doğru ben kaynaşıklıgı bimiyorum sanırım :26: diğeri doğrusal:26:


canım benim sen mutlu olduğun için inan ben de mutlu oldum şuan. istediğin her zaman gel buraya. biz dostlarımıza sahip çıkarız Allahın izniyle. dertlerin olursa da dinleriz, sıkılmayız.
 


kitapların hayırlı olsun fıstıkım
denemem fena değildi


ben de 2 tane yapabildim

çok geçmiş olsun kuzum

gir kuzum moralini bozma eksiklerini görürsün

sana da kolay gelsin canım

kızlar yasin okudum, sizin için de dua ettim.

ağzına sağlık sedefim
inşallah
hep gel canım olur mu
 

aahh ahh şu ilk maaş bi elimize geçse yapılcak çok şey var gerçekten


İlk maaş ne hayaller kurduruyor insana
aslında inşallah atanırsam benim ilk maaşım olmayacak, 1,5 yıl öncesine kadar çalışıyordum ben, 4 sene özel sektörde çalıştım, maaşım da konumum da iyidi kendi çapımda, ama evlenince cıkmam gerekti, şehir değiştirdim, eşimde memur olunca, özel sektörün zorluğunu anladım memurluga merak saldım işte

ben annemin kolunda hiç bilezik görmemiştim, bu yüzden ilk 3-4 maaşımı biriktirip anneme 2 tane burma bilezik almıştım öncelikle. ablam da o dönem atanmıştı, 2 bilezikte o aldı, annemin ilk bilezikleri oldu. sonra evde, karton piyer(doğru yazdım umarım), parke, vestiyer felan yaptırdık yavaş yavaş ve annemin 25 senelik tüm mobilyaları değiştirdik yeni gelin gibi. üstüne birde ablam ben para biriktirdik, babam da üzerine koydu babama 28,5 a sıfır araba aldık. tüm milletin gözü kaldı bu değişime, araba alalı 6 ay olmuştu ki, kardeşim kaza yaptı, araba perte çıktı, allaha şükür kardeşime birşey olmadı. Tabi helal para araba parasını kasko ödedi sadece 50 tl kesinti yaparak. biz üzerine yine ablamla 6 bin koyup başka sıfır araba aldık babama.

derken ben nişanlandım, nişanlandıktan sonra 6 ay kendime çalışarak çeyiz aldım, sonrasında işyerinden evlilik durumuyla ayrıldığım için tazminatımı alabildim 4,5 bin onlada düğün dernek oldu, mutlu mesut evlendim çok şükür

bazı evli arkadaşlarım, evlendikten sonra çalışmaya başlayanlar, içlerinde kalıyor ailesine hiç yardım edemeden, gözle görülür hediye alamayanlar. arkadaşımın hep içinde kalmış çok zorlukla okutmuş ailesi, kendi 3 senedir memur, bir bulaşık makinası bile alamadım diyor, evlendikten sonra geçim kaygısına düşüyor herkes çünkü. ben çok şükür ailemin bir beklentisi yoktu benim için ama kısmet oldu evlenmeden önce 4 sene çalışabildim yardımcı oldum ablamla.

çenem düştü benim de gece gece
 
Son düzenleme:
kızlar pegem türkiye geneli olmuştuk, öğlen sonucu yazmıştım

şimdi genel sıralamaya bakıyorum da 3501 kişiden 195. olmuşum, nasıl sizce
 

Ben seni çok beğeniyorum canım.Fiziksel olarak maşallah zaten çok tatlısın ama karakter olarak da böyle ağırbaşlı,oturaklı,harika birisin.Yazılarından o kadar belli ki,gerçekten maşallah diyorum. Ne mutlu sana,çok özendim ve çok da takdir ettim.
 
aa farkında olmadan annenle de tanışmış olduk yani :13: sevindim canım
nasıl gidiyo dersler
Evet canım annemin de çok hoşuna gitti:)
Dersler malesef iyi gitmiyor..Sonunda bugün planımı yapabildim..Ben biraz mükemmeliyetçiyim sanırsam ya hep ya hiç gibi bu beni çok yoruyor
Ben de burada olduğum için mutluyum.Seni ve tüm kızları tanıdığım için mutluyum.Burası kocaman bir aile gerçekten..
 

ay ben şımarırırım bu mesaja teşekkür ederim canım, kalbinin güzelliğinden böyle düşünüyorsun
rabbim hepimize hayırlı evlat olmak nasip etsin inşallah.
 
bu arada kızlar bade iyi değilmiş:26: iyi olunca döneceğim dedi.
sebebini bilmiyorum ama:26:
 
ay ben şımarırırım bu mesaja teşekkür ederim canım, kalbinin güzelliğinden böyle düşünüyorsun
rabbim hepimize hayırlı evlat olmak nasip etsin inşallah.

Kuzum benim ne demek. Amin inşallah canım....

Ekinezya senle hiç konuşamadık daha,bi ara görüşelim. Adını sevdim,bitki çaylarım geliyor aklıma.

Kızlarım ben yatıyorum,kafam kazan gibi,sabah dersanem var,akşama doğru anca gelirim.

Öpüyorum sizi,Allaha emanet olun.
 
iyi geceler lokumum tatlı rüyalar

Uff yapma be.:26::26:

aynen :26:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…