- 31 Ağustos 2012
- 21.736
- 35.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yargının çözümlü soru bankasından çözüyorum, ama soruyu çözemeyip çözümüne baktığımda hiçbirşey anlamıyorum, yani soruyu çözersem kendim çözüyorum yoksa kalıyor. çözümleri çok iyi anlatılmamış bence.
sende çözümlü bir soru bankasıyla başlayabilirsin ama bu yargı olmasın
ben burdayım kızcem öyt bakıyorumMONA, RENGİNA, BADE, SEDEF VE DİĞERLERİ
neredesiniz yaw bugün???
koy düzene canım, düzenli olunca kafa daha rahat ders çalışılıyor
ben burdayım kızcem öyt bakıyorum
kendimi iyice düzene sokmaya çalışıyorum
koy düzene canım, düzenli olunca kafa daha rahat ders çalışılıyor
bende bugün topu topu 2 saat ders çalıştım
ama programım bitti sayılır çarşamba günü olmadan, çarşambaları bitecek şekilde yapıyordum
demekki az program yapıyorum, haftaya ki daha ağır bir proğgam olacak artık
iyi akşamlar herkese.bugün pek takılan yok galiba topice.bende yorgun hissediyorum kendimi..bi nane limon gribime iyi gelecektir..baktım kaçıyorum..öptüm
İyi geceler demeye geldim...
Ben de tekrarlarımı video ile yapmaya karar verdim...Zaman alacak ama kalıcı olması açısından iyi olacağı kanaatindeyim.:44:
Yani bir süre selam sabahtan öteye gidemeyeceğim sanırım.
Kusura bakmayın e mi canlarım ?
Hepinizi bissürü seviyorum...
iyi akşamlar herkese.bugün pek takılan yok galiba topice.bende yorgun hissediyorum kendimi..bi nane limon gribime iyi gelecektir..baktım kaçıyorum..öptüm
iyi geceler canlarımİyi geceler demeye geldim...
Ben de tekrarlarımı video ile yapmaya karar verdim...Zaman alacak ama kalıcı olması açısından iyi olacağı kanaatindeyim.:44:
hayırlı olsun kuzumgünaydın kızlar bu ara ropor vercek durumum yok o yüzdende gelecek yüzüm yok
şimdi dersaneye gitcem
bu arada dün bi yigenim daha oldu akşamda bebişimizin dertli ablası bizde kaldı çocuk bildiğin depresyonda
gr kızlar iyi çalışmalar
slm kızlar benim dersane işi kaldı az kişi olduğu için otobüsle çok masraflı olacaktı , araba tutuyor beni yola da cesaret edemedim. Dersane de düzeldi gibi, bu hafta bir sürü test verdi hocalar nefes almadan test çözdüm. Yarında deneme var ama ben hastayım çok soğuk buralar üşütmüşüm.
geçmiş olsun zümremiyi akşamlar herkese.bugün pek takılan yok galiba topice.bende yorgun hissediyorum kendimi..bi nane limon gribime iyi gelecektir..baktım kaçıyorum..öptüm
İyi geceler demeye geldim...
hayırlı olsun kuzum
çok sevindim canım ya dershanenizin düzelmesine
geçmiş olsun zümrem
ne kusuru kuzum ya
inşallah çok verimli geçer çalışmaların
kızlarım alana ocakta başlayacaktım ama bugün zorladım kendimi ve maaşallah başladım cok şükür
başladıysan devamı gelir kuzum çok sevindim
ben de bütün gün ablamlardaydım
eve geldim vicdan azabı çekmemek adına
öğrenmeyi bitirdim 63 soru çözdüm
güzel tugbim nasıllar bugün acabaaa
iyiyim güzel gözlüm sen nasılsın ?
bade nerelerde hiç görünmüyo ?:26:
çok şükür iyiyim kuzum
onu soracaktım dün de gelmedi :26:
faceden yazdım kuzum şimdi :26: bir sorunu yoktur inşallah:44: