- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
canlarım bugün annemin bütün ısrarlarına rağmen pazara gitmeye hayır, ders çalışmaya evet dedim
sonra o pazara gitti, ben güzel güzel çalışırken aradı. çok güzel kaşe montlar var gel gel dedi. dayanamadım gittim
ay kızlar renk renk çok da ucuz tanesi 40 tl iyi ki gitmişim. 120 tl ye 3 tane aldım. biri bordo, biri mor, biri şerabi mağazadan 1 tanesini 120 tl ye alamazdım.
sonracığıma eve gelince üşüdüm azcık ısınayım dedim, yemek yedim, azcık esra erol baktım
şimdi pg yi bitirmeye gidiyorum, geçmişi okuyamadım. sonra görüşürüz canlar
hayırlı olsun cnm montların çok güzel..güle güle eskit..program geliştirme benim en sıkılarak çalıştığım ders zaten 4 soru gelecek diye en son onu koydum listeye..
daha ne olsun bebekim
faceden clamentaine ile arkadas olduk bugün ya ben onu o kadar beğendim ki hani insanın hanımefendiliği yüzüne yansır ya aynı öyle
cnm sağol utandırdın beni
günaydın kızlar bu ara ropor vercek durumum yok o yüzdende gelecek yüzüm yok
şimdi dersaneye gitcem
bu arada dün bi yigenim daha oldu akşamda bebişimizin dertli ablası bizde kaldı çocuk bildiğin depresyonda
gr kızlar iyi çalışmalar
zümrem merak ettim seni nerelerdesin diye msj atacaktım artık...olsun çalışamasanda uğra..yeğenin olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyümek nasip etsin..darısı sana olsun inş..
MONAAA, sabah sabah güldüedün bei ya Allah iyiliğini versin..antibakteriyel don