- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
vatandaşlığa bakmaktayım sen
Aynen video izliyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vatandaşlığa bakmaktayım sen
Aynen video izliyom.
hiç sorma monam, yüzük 9 numara. zaten 9 dan küçüğü de yokEllere bak ayol incecik.
ayy kıyamamm bak ama ben hep söylüyorum sana. içime doğuyo kızım. senin bu yaz bişeyler olcak. artık tanışma mı olur, söz mü nişan mı bilemem ama bu yaz bişeyler olcak eminim. bak sedef demişti dersin. yani sınava kadar değil. ama sınavdan sonra içime öyle doğuyo kuzum inş olur çifte mutluluk yaşarım
sedefim hayırlı olsun cok güzelmiş bebekim
sizin alyans aldıgınızı sevdiceke söyledim bugün o da diyor arkadaşına söyle elini sana sürsün de bize de nasip olsun
darısı bize diyor dedim darıları ala ala darı kalmadı artık ama hala ortada fol yok yumurta yok
ben de alırsam taşsız alyans istiyorum kuzum taşları düşüyor çünkü. bir de ben rahatsız olurum elime batıyor gibi hissederim taşları
bu soru çok garip geldi :26:
Eki Görüntüle 896707
değil kuzum
Bloom taksonomisine göre değil mi bu ? Bilgi kavrama vs.diye düşünüp yapmıcaz mı ? B analiz gibi geldi de ondan şey ettim.:26:
hiç sorma monam, yüzük 9 numara. zaten 9 dan küçüğü de yok
ayy kıyamamm bak ama ben hep söylüyorum sana. içime doğuyo kızım. senin bu yaz bişeyler olcak. artık tanışma mı olur, söz mü nişan mı bilemem ama bu yaz bişeyler olcak eminim. bak sedef demişti dersin. yani sınava kadar değil. ama sınavdan sonra içime öyle doğuyo kuzum inş olur çifte mutluluk yaşarım
sağol kuzum. ben de tektaşımın taşlarında sorun yaşadım. düştü takıldı düştü takıldı vs. alyansta zırt pırt uğraşamam dedim bi de onur namaz kılıyo, 5 vakit değil ama, evlenince 5 vakit namaz kılmak istiyoruz. abdest alırken de tak-çıkar sorun olmasın dedik. öyle yani kuşum
bu soru çok garip geldi :26:
Eki Görüntüle 896707
selam canlarım
bugün biraz daha erken kalktım ve erken uyudum giderek daha erkene alacagım inşallah. ocak yaklaştıkça stres oluyorum ben :18: biraz daha hızlanmam lazım
mantarcım senin aklına nasıl yatıyorsa öyle yap kuzum ama dediğin mantıklı. benim de bu kargom gelirse artık soru bankası almam. deneme ve alan kitapları alırım. zaten elimizde de bayagı var gky ve eitimden
sedefim alyanslarınızın resmini koyar mısın bebekim merak ettim hayırlı olsun fıstıgım Rabbim hep huzurla takmanızı nasip etsin aminnnn
sağol tuğbam normalde ben kazı kazan oynarken 1 tl bile çıkmaz çok şanssız bi insanım ben. ama dün öyle olmadı batıl inanç mı bilemiyorum ama bana şans getirdi gerçekten
sağol kuzum amin inşallah sizin de mutluluğunuz daim olsun
sağol renginamm hızlanırsın merak etme, çok streslendin bu ara kuzum. relax ol
yüzüklerimiz düz klasik bombeli model. yıllardır istediğimiz buydu. gönlümüze göre oldu çok şükür. sonuçta ömür boyu takılıcağı için kullanışlı olsun istedik.
siparişi verdik haftaiçi annelerimiz gidip alıcak. netten buldum şu kuzum
Eki Görüntüle 896555
ben de çok beğendim safranım, gerçekten muhteşem bi film.
alyanslarımızın fotosunu koydum
kuzum stres yapma
rahat rahat çalışırsan çalıştığının bir anlamı oluyo
hızlanırsın sen ben sana güveniyorum.
bak alana da başladın hem
çok çok çooookbeğendim kuzum alyanslarınızı
Allah kısmet ederse ben de böyle sade bir şey almayı düşünüyorum
oyy benim destekçim fındıgım ben de sana kendimden cok güveniyorum kuzum
ayy inanmıyorum safranım, senin söz yüzüğünü de onur bana tamtur olarak aldı, aynısı
zevklerimiz birmiş :13:
ben onu tektaşımla birlikte sağ elime takarım diye düşündüm. sol elime de sadece alyansı takarım diye düşündüm
alyansın da çok güzelmiş ayrıca güle güle tak
ilerde tektaşın gelirse söz yüzüğünle birlikte takarsın. gerçekten çok yakışıyo ikisi birlikte
benim tektaşım da bu. hatta o tamturun beyazı da vardı. o da çok şıktı. benim tektaş yeşil altın diye sarısından beğendim Eki Görüntüle 896671
Selam bebişler
Mantarcım bence önce elindeki soru bankalarını bitirmeye çalış.Alan kaynaklarını da al.İkinci dönemde fikrin belki değişir canım.Eğitim bitince kaynağa ihtiyacın olursa al bence yediiklimi
Ben bugün güne coğrafyayla başladım güzellerim.Dünkü mantıktan sonra beynimin uyuştuğunu hissettimBugün de bakar mıyım bilmiyorum.
Görüşürüz,hepinize kolay gelsin
Bölümün Türkçe Öğretmenliği mi canım?
selam canlarım
eğitim bilimleri bitti diye dün kendime tatil verdim
tüm gün sevdicekleydik. alyanslarımızı aldık
siz neler yapıyosunuz bakalım
kızlar dün kafama kuş sıçtı hemen kazı kazan yaptık. 1 tl ye 8 tane oynadım hep 2 tl çıktı. para kazanamadım ama baya oynamış oldum
bi arada milli piyango bileti alcam bu kuşun pisliği bana şanslı gelebilir
şu filmi hepiniz mutlaka izlemelisiniz. ayrıca bende de ders çalışma isteği yarattı
ve filmden replikler umudunu kaybetme
Eki Görüntüle 896424 Eki Görüntüle 896429 Eki Görüntüle 896428 Eki Görüntüle 896427 Eki Görüntüle 896426 Eki Görüntüle 896425
canım alan bilgisi daha önemli artık alan kitaplarını alsan daha mantıklı olur bence
elindeki eğitim soru bankalarını bitirdikten sonra alırsın modüler soru bankasını
hayırlı olsun kuzum :132:
mutluluğunuz daim olsun inşallah
kuş olayını hafife alma bence de boşuna söylenmemiştir
şans getirdiği :112:
filmi boş zamanımda mutlaka izlicem kuzum
selam canlarım
bugün biraz daha erken kalktım ve erken uyudum giderek daha erkene alacagım inşallah. ocak yaklaştıkça stres oluyorum ben :18: biraz daha hızlanmam lazım
mantarcım senin aklına nasıl yatıyorsa öyle yap kuzum ama dediğin mantıklı. benim de bu kargom gelirse artık soru bankası almam. deneme ve alan kitapları alırım. zaten elimizde de bayagı var gky ve eitimden
sedefim alyanslarınızın resmini koyar mısın bebekim merak ettim hayırlı olsun fıstıgım Rabbim hep huzurla takmanızı nasip etsin aminnnn
evet kuzum ekuzum e mi :26:
ben duymuştum bu falı kuzum valla olur mu olur. fala inanma falsız kalma demişler
sedefim ya ben bir şey dicem ama kızmayın bana şimdi önceden şey derlerdi alyans falı varmış. sac telini alyanstan geçiriyorsun su dolu bardaga tutuyorsun işte o bir süre sonra kendiiğinden bardaga carpmaya başlıyor. kacta durursa o yaşta evleniyorsun
ben de bunu yaptım 25 çıktı benim :26: nisanda 25e gireceğim
bunu ben evlenmiş arkadaşlarıma yaptım tam evlendikleri yaş çıktı 4 5 evlenmişe yapmısımdır yani sağlaması için
sonra anneme baktım 19 cıktı annem de 19da evlenmiş
neyse sevdiceke baktım o da suan 26 yasında onun da 27 cıktı yani ikimizin de aynı zamanına denk geliyor
bunu bayagı bir zaman önce yapmıstım ama o anki bir hevesle:18: sonra tabi onu yaptıktan sonra tövbe ettim fala falan korkarım da öyle şeylerden :26:
namazında niyazında insan olmaya calısıyorum yani artık
dediğin gibi inşallah hayırlısıyla olur bu yaza kuzum
değil kuzum e
benim c diyesim geldi kuzum :26:
sağol tuğbam beğenmene sevindimkuzum stres yapma
rahat rahat çalışırsan çalıştığının bir anlamı oluyo
hızlanırsın sen ben sana güveniyorum.
bak alana da başladın hem
çok çok çooookbeğendim kuzum alyanslarınızı
Allah kısmet ederse ben de böyle sade bir şey almayı düşünüyorum
aa bizim gerçekten zevklerimiz aynıymış safranım :13: kuyumcuya gidince de vazgeçilmicek gibi değil gerçekten. o kadar çok çeşit var kiçok güzelmiş canım
senin alyansın benım ve ablamın hayalıydı, hep ondan alırız diye konusuyorduk bekarken, once ben nısanlandım, kuyumcuya gıdınce fıkrım değişti niyeyse, abla kızdı senınkınden almadım dıye, sonra ablam nisanlandı, oda kuyumcuya gıdınce fıkrı değişti başka aldı, yanı senin yuzuk ıkımızınde gözünde kaldı
tektaşım da eşim evlilik yıldönümümüzde almak istiyormuş, 800-1000 tl arası birşey sanıyordu, sonra gittik ki altın olanlar 300 felan, pırlanta olanlar 2500 den başlıyor. bende olmuşken pırlanta olsun istedim, 3-5 sene sonra olsun pırlanta olsun diye şimdilik erteledik.
ben ilk maaşımla tektaş alıyorum, eşimi tatile götürüyorum, kocama ve kardeşime yeni bilgisayar alıyorum, annemin taktığı 30 yıllık küpesini değiştiriyorum.... harca harca bitmiyor ilk maaşım, bir atansaydım :)
Sağ ol kuzum.Ben de senin dediğin gibi yapmaya karar verdim artık verdiğiniz fikirler sayesinde.Çok yardımcı oldun bana.Çok teşekkür ederim güzelim.
Evet canım.Bölümüm Türkçe öğretmenliği.
Maşallah kuzuma.Eğitim bitmiş.Alyanslarınız da hayırlı olsun tatlım.Çok güzelmiş.Hep mutlu olun inşallah.
Filmi fırsat bulduğum ilk anda izleyeceğim.:126:Merak ettim vallahi.
Kuzum kitap önerinle ilgili mesajı alıntılamayı unutmuşum.Haklısın gerçekten.En iyisi öyle yapmak.Zaten bir an önce diğer konuları bitirip alana çalışmak istiyorum sadece.Çalışılacak konu bol, çalışılacak kaynak ise pek yok.O yüzden ne bulursam çalışmam gerek.Kaynak ayırt etmeden.Bu yüzden alan kitabı almaya karar verdim eğitimin yerine.
Yediiklim'in eğitim soru bankası kaliteli diye istemiştim dediğin gibi.Bir de benim eğitimim pek iyi değil ya ondan.Belki biraz daha iyi duruma getirebilirim diye.Ama söylediğin gibi konu anlatımlıda da bayağı test varmış.Yediiklim'in soru tiplerini görmem açısından iyi ve yeterli olacak gibi geldi bana da.Çok teşekkür ederim canım fikir verdiğin için. Hepinizin sayesinde kolayca karar verdim.Rahatladım gerçekten.
Öyle yapmaya karar verdim kuzum.Senin dediğin gibi çok vaktim kalısa ancak o zaman almayı düşünebilirim ama büyük ihtimal çok vaktim kalmayacak.Hoş kalsa da gk-gy ve alan çalışmaya ağırlık vermeye karar verdim.Çok sağ ol fikir verdiğin için fıstığım.
Meleğim kendine stres yapma.Yetişir daha vakit var.İnşallah hep birlikte erken bitirip sürekli deneme çözeceğiz.Ben de düşündüm taşındım alana daha çok önem vermeye karar verdim.Hem elimdeki soru bankalarında da bayağı soru varmış.Bugün baktım hele Yargı 5555'te çok test varmış.O yüzden alana ağırlık vereceğim ben de.