- 22 Haziran 2013
- 535
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım :26:
Midem ağrıyor
Ah erkekler lafı sinirle söylerler sonra da özür dilerler...
Hiç ince düşünmez bu insan üzülür mü kırılır mı diye
Alttan alsan tamam desen kişiliğinden taviz vermiş olursun böyle ayrı devam etsen nasıl olur hayatın ? Of bilemedim ki aslında karışık bi durum değil de işte herkesin kişiliği, olaylara bakış açısı farklı olunca...
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama daima hayatında önceliğin sen olsun.
Sağ ol canım reflü var
Oyy,stres yaptın demi ? Süt içme yatmadan,gece daha da kötü yapıyormuş.:26::26:
Aynen canım... Boşa koysan dolmuyor,doluya koysan almıyor... Çok ağır bir kavgaydı ama bilmiyorum,içim soğuyor,uzaklaşıyorum.
Yoğurt varsa bol bol ye ayrıca rahatlatıcı ilaç yok mu evde
Senin için en doğru seçimi sen bilirsin tabi ki yalnız için soğumaya başladıysa sonradan ısınması kolayda olmaz hani...
En güzeli bi müddet kabuğuna çekilip içini ve aklını dinlemek zaten kararın kendiliğinden ortaya çıkacak.
yok kuzum süt içmem evet stresten galibaOyy,stres yaptın demi ? Süt içme yatmadan,gece daha da kötü yapıyormuş.:26::26:
Aynen canım... Boşa koysan dolmuyor,doluya koysan almıyor... Çok ağır bir kavgaydı ama bilmiyorum,içim soğuyor,uzaklaşıyorum.
Yoğurt varsa bol bol ye ayrıca rahatlatıcı ilaç yok mu evde
Senin için en doğru seçimi sen bilirsin tabi ki yalnız için soğumaya başladıysa sonradan ısınması kolayda olmaz hani...
En güzeli bi müddet kabuğuna çekilip içini ve aklını dinlemek zaten kararın kendiliğinden ortaya çıkacak.
Aynen... Sınava kadar kafam boş olmalı...
Önce iş...Bunu son birkaç günde hepten anladım bunu...
yok kuzum süt içmem evet stresten galiba
ilaç içme taraftarı değilim pek kuzum ya cok acil olmadıgında içmiyrum ama yogurt olur doğru
kesinlikle önce iş
Benimde önceliğim bu oldu her zaman...
Benim de bağırsaklarıma vuruyor ya...:26:
Anneme dedim geçen gün,bir gün boşanırsam kimseye muhtaç olmamalıyım.
Evlenmeden boşanmayı düşünen tek insanımdır sanırım.
Benim de bağırsaklarıma vuruyor ya...:26:
Anneme dedim geçen gün,bir gün boşanırsam kimseye muhtaç olmamalıyım.
Evlenmeden boşanmayı düşünen tek insanımdır sanırım.
Aynen... Sınava kadar kafam boş olmalı...
Önce iş...Bunu son birkaç günde hepten anladım bunu...
yok kuzum süt içmem evet stresten galiba
ilaç içme taraftarı değilim pek kuzum ya cok acil olmadıgında içmiyrum ama yogurt olur doğru
aynen canım çok doğru. kafamız bişeye takılınca ders de çalışılmıyo zati
normal herhangi bir ilaç aldığımda midem ağrıyo, yanıyo böyle... sen reflü deyince aklıma geldi canım, hiç dr a da görünmedim ben :26:
Günümüzde aslında bir çok genç kız böyle düşünmeli
İnsan önce kendi için yaşar, ayakları yere sağlam basarsa hayatın getireceği şeyler için de kaygısı o kadar az olur.
sedo sen sınavlarını ne yaptın?
Rengim sen beni görsen,karnımın içinde Fadime'nin düğünü var...
sende de mi reflü var kızcem:26: