- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
evet kuzum ya raporu cok sık vermemeye çalışın bence
Dersaneye gidip geldim diyom,tek raporum bu.
Yok hacı ben yazmıcam gayrı,özelden yaparız bu konuları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzum ya raporu cok sık vermemeye çalışın bence
Dersaneye gidip geldim diyom,tek raporum bu.
Yok hacı ben yazmıcam gayrı,özelden yaparız bu konuları.
benimki de çok erken yatıyo kuzum. hatta benim de, onunla uyuduğumu sanıyo laf aramızda
ahh ya üzüldüm bak. oralar öyle tabii. bizim de bugün burda kar yağdı ama çok az.
üzüldüm ama yollar kapansa da, oralarda öğretmen olmak isterdim
aynen ben de hiç yazmıcam artık
bu ne yaa
Hacı bence bizim muhabbet sarıyo,ondan geliyolar boyuna.
baksana 7 ziyaretöi var şu saatte ya
ben hiç başka sitelere girip böyle şeyler okumuyorum mesela hem bana ne yani düşünmüyorlar mı bunu ya
Hacı bence bizim muhabbet sarıyo,ondan geliyolar boyuna.
ay avatarın cok tatlıı
Lan bu kadar lafı ben duysam üyelik alırım inadıma.
ben olsam arkama bakmadan kaçardım la
olabilir renginam :26:kuzum ders çalışmamı engelemeleri bir yana
ben nazarın sınavda da etkili olabileceğini düşünüyorum
biz belki nazardan kazanamadık
Öyle tabi kuzum,her ne kadar ne memurluğu olsa yaparım desem de öğretmenlik bi aşk...
Yok la iki laf sokar öyle giderim ben.
Hadi ben gittim çok konuşmayın.
aynen tuğbam katılıyorum sana fıstığım :13:
ohh maşallah Allah arttırsın badem
kolay gelsin tatlım
ben de çalışıyodum ara veresim geldi ben nişan hakkında git geller yaşayadurayım, kaynanamın bohçamı almış
ayy heyecan yaptım bohçaya konulcak şeyleri de beğenmemi istemiş. onlara bakınıp duruyorum :119:
canlarım dostlarım bugün ne oldu biliyor musunuz
10 15 yaş arası birkaç çocuk bizim mahallenin internet kablsunu kesmiş satsınlar diye
internet kablosu yerde olurmuş. adamlar da arıza var diye kablonun bir kısmını çıkarmışlar yapmak için.
çocuklar da fırsattan istifade kabloyu kesmişler onu yakıp bakırı çıkınca satıyorlarmış aldıkları para da 10 20 lira bile etmiyormuş
ne cesaret böyle bir şey yapmışar hayret ettim. tüm mahallenin internet ve telefonu çalışmıyordu bu saate kadar
tabiki de aras kuzu
aynı kuzum nasıl olsun
sevdicekin dayısı vefat etti onunla ilgilendim 2 gündür
raporum :111:
maşallah öyt den düşünme becerilerini çalıştım ve konu sonu 20 soru çözdüm
yine öyt den öğretim yöntemlerini çalıştım ve konu sonu 57 soru çözdüm
gelişimden karma 47 soru çözdüm
öğrenmeden karma 43 soru çözdüm
ölçmeden karma 60 soru çözdüm
rehberlikten karma 44 soru çözdüm
türkçeden 30 ales sorusu çözdüm
tarihten dağılma ve gerileme dönemini tekrar ettim.
laa bak gözü olanın gözü çıksın, yarın da böyle bi rapora sahip olmak istiyorum bıktım artık bi gün çalışıp bi gün çalışmamaktan. hep sistem tam sistem :122:
saol canım demek bohçan alındı, oy oy maşallah canım
başınız sağolsun canım...
küçük çocukların böyle şeyler yapmasına çok üzülüyorum ya bu şekilde alışırlarsa öyle de gider
kargo şirketiyle ilgili de şunu diyim canım, benim kargomu da geciktirmişlerdi onlar. ben şikayetvara şikayet ettim merkezden aramışlardı hemen ertesi gün o kargo için de çok ilgilenmişlerdi. 6 günde alabilmiştim ama sonuçta
maşallah canım bugün olmuş devamı da gelir inş
ben 76 türkçe, 54 coğrafya, 80 tarih çözdüm. bide tarihten dağılmaya tekrar çalıştım.
rapor verme olayında kararsız kaldım şimdi, siz vermeyince ben sivrilmiyim arada
teşekkürler cnım
sizler sağ olun inşallah
evet kuzum çocuklaraı iyi eğitmek gerekiyor
raporuna da maaşallah ama nazar olmuyorsa yazın kuzum siz
iyi geceler tatlışkomHadi ben gittim çok konuşmayın.
saol canım demek bohçan alındı, oy oy maşallah canım
başınız sağolsun canım...
küçük çocukların böyle şeyler yapmasına çok üzülüyorum ya bu şekilde alışırlarsa öyle de gider
kargo şirketiyle ilgili de şunu diyim canım, benim kargomu da geciktirmişlerdi onlar. ben şikayetvara şikayet ettim merkezden aramışlardı hemen ertesi gün o kargo için de çok ilgilenmişlerdi. 6 günde alabilmiştim ama sonuçta
maşallah canım bugün olmuş devamı da gelir inş
ben 76 türkçe, 54 coğrafya, 80 tarih çözdüm. bide tarihten dağılmaya tekrar çalıştım.
rapor verme olayında kararsız kaldım şimdi, siz vermeyince ben sivrilmiyim arada
iyi geceler tatlışkom
sağol kuzum bi ara bakıcaz içine bişeyler. aslında sınavdan sonra yaparız diye düşünüyodum ama benim kaynana biraz hızlı çıktı biraz araştırdım amma da çok şeyler konuluyomuş yav geceliği kaynanamla nasıl bakıcam diye düşünüyodum ki Allah'tan siz ikiniz bakıp ayırtın demiş
senin de raporuna maşallah kuzum şu dağılma çok sıkıntı konu.
canlarım dostlarım bugün ne oldu biliyor musunuz
10 15 yaş arası birkaç çocuk bizim mahallenin internet kablsunu kesmiş satsınlar diye
internet kablosu yerde olurmuş. adamlar da arıza var diye kablonun bir kısmını çıkarmışlar yapmak için.
çocuklar da fırsattan istifade kabloyu kesmişler onu yakıp bakırı çıkınca satıyorlarmış aldıkları para da 10 20 lira bile etmiyormuş
ne cesaret böyle bir şey yapmışar hayret ettim. tüm mahallenin internet ve telefonu çalışmıyordu bu saate kadar
başınız sağolsun kuzum..
aynı kuzum nasıl olsun
sevdicekin dayısı vefat etti onunla ilgilendim 2 gündür
raporum :111:
maşallah öyt den düşünme becerilerini çalıştım ve konu sonu 20 soru çözdüm
yine öyt den öğretim yöntemlerini çalıştım ve konu sonu 57 soru çözdüm
gelişimden karma 47 soru çözdüm
öğrenmeden karma 43 soru çözdüm
ölçmeden karma 60 soru çözdüm
rehberlikten karma 44 soru çözdüm
türkçeden 30 ales sorusu çözdüm
tarihten dağılma ve gerileme dönemini tekrar ettim.
laa bak gözü olanın gözü çıksın, yarın da böyle bi rapora sahip olmak istiyorum bıktım artık bi gün çalışıp bi gün çalışmamaktan. hep sistem tam sistem :122:
hepinizi nişanıma bekliyorum monada adresim var zati, 30 ağustosta bendesiniz
bak zafer bayramı her yer tatil, çalışanların bahanesi de yok