- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol fındığım
psikolojimle kavga aşamasındayım henüz
hoşbuldummmmhoşgeldiniz kızlar
geçmiş olsun dikkat et kendine :26: ağır şeyler yiyip dahada zorlama mideni aman bian önce iyileşirsin inşallahmeraba kızlar bugünlerde düzenli çalışmaya niyetliydim ama olmadı bagırsak enfeksiyonu olmuşum dün 2 serum taktılar banamısın demedi baya halsizim dersaneme daha neredeyse 50 gün var ekim 19 da açılacakmış o zamana kadar çalışıp biraz halletsem dersleri bari sedefçim beyazannenin bu program dimi kendisi gelsede daha ayrıntılı anlatsa keşke
neyse kızlar görüşürüz yine
evet çok fazla konu var nerden başlasam bilemiyorum öncelik olarak eğitime mi gk-gy mi ağırlık verilmeli sence? fazlaca acemiyim söylemesi ayıpRengim doğru söylemiş,alanım yok diye rahat olma. Konular derya deniz mübarek...
25 cografya 45 tarih çözdüm kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
doğru söylüyosun coğrafya ve vatandaşlık bakmalıyım en son lise2de görmüştüm ikisinideSözellerde eksiğin varmış,yavaştan onlara başla derim.
Siftah senden,bereketi Allah'tan hocam.
maaşallah canım darısı bize
maşallah
saol pirayecimNilim geçmiş olsun kendine dikkat et.
canım kendine iki iş yapma ben yargı konu anlatımlı ales aldım sorularda çözümlü ondan çalışacagım eski yeni dersen vakit kaybedersin ösym resmen ales sordu çünküGünaydın kızlar
Size bir şey da danişmak istiyorum. Matematik eski konular + ales olarak mı çalışacaksınız. Ben antremanlarla matematik 1 i bitireyim diyorum bu ay faydası olurmu Kpss için.
evet canım zaten ales kitabıyla diğerinin pek farkı yok sadece şekilli sorular mantık soruları vs için ayrı bi bölüm daha var bence ales çalış ben geçen yıl antremanlarla mat dan çalışmıştım hiç matematiğin yoksa temel oluşturabilir az da olsa varsa ales yeterli diye düşünüyorumSen sadece alesmi çalışacaksın canım
evet canım zaten ales kitabıyla diğerinin pek farkı yok sadece şekilli sorular mantık soruları vs için ayrı bi bölüm daha var bence ales çalış ben geçen yıl antremanlarla mat dan çalışmıştım hiç matematiğin yoksa temel oluşturabilir az da olsa varsa ales yeterli diye düşünüyorum
estagfurullah canım bende ilk kez bu sene ales kitabı gördüm kitapseçte 9.90 dı 2013 yargı ales düşünürsenUtanarak söylüyorum Ales tede bütün konular varmış zaten.ben sadece mantık zannediyordum:// çok safım