Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gelinimizin sağlığı çok kötüymüş. bana çok dua edin diyo. şimdi uçağa binip evine dönücekmiş. ondan sonra tekrar konuşucaz.
dualarımızla iyileşicek inşallah
ahh gelinim sen bunları hiç hak etmiyosun. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. seni çok seviyorum
Kızlar merhaba ben 2013 mağduru değilim ama bu sene mezun olucam ve 2014 kpssye giricem öğretmenlikten bölümüm ilköğretim matematik öğretmenliği beni de alır mısınız aranıza :)
Kızlar merhaba ben 2013 mağduru değilim ama bu sene mezun olucam ve 2014 kpssye giricem öğretmenlikten bölümüm ilköğretim matematik öğretmenliği beni de alır mısınız aranıza :)
Tabi canım hoş geldin.
Hoşgeldin canım:))
hoşbuldum bu arada adım elif ben 2013 kpss cafeyi de takip ediyordum emeklerinizin bir çoğuna şahit oldum umarım seneye bu zamanlarda Allah hepimize tercih yapma telaşını ve en güzel yerlere atanmayı nasip ederhoşgeldin jokerbck
hoşbuldum bu arada adım elif ben 2013 kpss cafeyi de takip ediyordum emeklerinizin bir çoğuna şahit oldum umarım seneye bu zamanlarda Allah hepimize tercih yapma telaşını ve en güzel yerlere atanmayı nasip eder
Sevdiceğimin tercihlerini yaptık hadi hayırlısı bakalım.
hoşbuldum bu arada adım elif ben 2013 kpss cafeyi de takip ediyordum emeklerinizin bir çoğuna şahit oldum umarım seneye bu zamanlarda Allah hepimize tercih yapma telaşını ve en güzel yerlere atanmayı nasip eder
ben de indirdim canım.
osmalıcayı indirmedim ama
Sevdiceğimin tercihlerini yaptık hadi hayırlısı bakalım.
sevdiceğin ve senin bölümleriniz ne canım onun kesin galiba..hayırlı olsun belki şubatta senin de olur yanına gidersin.
hayırlı olsun canım sevdiceğinle alandaşmışız bu sene baya bir alım oldu inş seneye de böyle güzel bir alım olurSevdicek kesin gidiyor canım. Onun ilköğretim matematik,ben Türkçe.
Yok canım benim imkansız,seneye kaldım ben.
Sevdicek onaylatmaya gitti Tubişim,siz de hayırlısıyla yapın inşallah.26'yı da mutlaka açın bence.
Sevdicek kesin gidiyor canım. Onun ilköğretim matematik,ben Türkçe.
Yok canım benim imkansız,seneye kaldım ben.
Sevdicek onaylatmaya gitti Tubişim,siz de hayırlısıyla yapın inşallah.26'yı da mutlaka açın bence.