2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


Sağol kuzum benim
 
Daha beyaz anneyi geçenlerde düşündüm hiç mesajını görmüyorum ne yapıyor atandıgı yerde mutlu mu acaba diye düşünmüştüm vay be..MONA bana göndersene şu linki.
 
Selam arkadaşlaaarr

bugün ölçmede temel kavramların yarısını çalıştım.ilk dfa çalıştığım için çok zor geldi.sabahtan beri not alarak konu çalışması yaptım.şimdi yazdıklarıma bakıyorum da tüm günün ürünü 5 sayfaa okulda hiçbişi öğrenmediğimi hissttim şimdi çalıştığım yere kadar video izlicem

sedefcim teşekkürler adres için indiriyim oradan

siz neler yaptınızz kızlar
 
kuzuuumm
dershane çok yoruyor beni ya
öğlen gidiyorum akşam geliyorum
dershaneye gitmediğim günler burdayım ama

Slm canım gerçekten dersane çok yoruyor adamı ben hafta içi çalışıyorum işteyim anlayacağın hafta sonu dersane çok yorucu bakalım bide iş çıkışı deniycem dersaneye gitmeyi hafta sonuda kızımla geçiririm en azından kalan sürede de ders çalışırım diyorum
 
Selam kızlar haftasonu giremedim dershanedeydim.Hava da güzeldi ya biraz gezeyim hava alayım dedim.Akşamları da dershanede gördüğümüz dersleri tekrar edip soru çözdümm.Bundan sonra haftaiçi konu çalışıp haftasonu dershane ve konu tekrarı yapıp bol soru çözücem.
Geçmişi okudum maaşallah 30 sayfa yazışmışsınız ben yokken oku oku bitmedi.Bu arada ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.inşaallah seneye öğrencilerinize kavuşup birlikte kutlarsınız öğretmenler gününüzü.Tabi inş. ben de memur olurum. :)
 
Merhaba kızlar

Sedefim sağol canım.Formülleri tekrar öğreniyorum.Öğrenince sorular rahatlıkla çözülüyor bebeğim.Ben geçen yıl dediğin gibi küçük küçük kağıtlara ölçme formüllerini yazmıştım,onlara bakıyorum tekrar

Hepinize kolay gelsin güzeller,öpüyorum hepinizi
 


Aynen kuzum,yağmur gibisi yok.


Canlarım,zannetmeyin ki bu Mona çalışmıyor.

Ama gerçekten ben de soru sayılarımı yazınca en az 3 gün çalışamıyorum ve başım sanki mengenelerle sıkışmış gibi oluyor.

O sebepten ben artık yazmama kararı aldım.

MONA sen neden ekli değilsin bende

Ne bileyim len,ekledim sanıyodum.:26:

Daha beyaz anneyi geçenlerde düşündüm hiç mesajını görmüyorum ne yapıyor atandıgı yerde mutlu mu acaba diye düşünmüştüm vay be..MONA bana göndersene şu linki.

Hee düşün düşün daha...

Atıyorum özeline.


Merhaba canım.... Aynen okul malesef bomboş geçti hepimizin...


Çok teşekkürler canım.

Ben de memurluğa çalışıyorum ama.


Sana da fıstığım,iyi çalışmalar....
 
Ahh Badecim hani çoğu öğretmenlikya kızların ondan demiştim.biliyorum inşallah sen de memur olmuş olacaksın seneye zaten sene başında bile netlerin süper sene sonuna istediğin netlere ulaşırsın bence.Ben bile 35 netle başlayıp umutlanıyorum.
 
sadece mattan çalıştığım konuyla ilgili 60 soru çözdüm kuzum başka bişey yapmadım yarında sözellere bakıcam
sen ne yaptın

Çok şükür kuzum.

Yarın da geçirmem gereken notlar var,onları halledeceğim...

Benim adam atamadan acayip umutlu...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…