2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kıyamam ben sana ya
Allah inşallah bize o günleri gösterir kuzum. ne güzel olur ama. seneye atanırsak 15 tatilde kısmetse buluşalım diyelim o zaman
 

maasallah canım Allah arttırsın
 

mantarkayacım maşallah sana ben bugün yan çizdim, tarihin 3. videosunu izleyemedim
 
Sağ olun canlarım.Olsun Sedefim bugün senin kendine verdiğin tatil günün olsun.İnşallah hep birlikte yarın daha iyi çalışırız.
mantarkayacım acaba diyorum senin gibi gece mi çalışsam? gündüz bi sürü uyaran var etrafta. ama gece hiçbişey yok. bi çok yönden avantajlı. mesela gece 12 den sabah 6 ya kadar çalışsam.. sonra uyusam? nasıl olur acaba? senin tam olarak çalıştığın zaman dilimi ne zaman ve memnun musun? ve kaçta yatıp kaçta kalkıyosun. bana fikir verirsen çok sevinirim. gündüz hep bişey çıkıyo çünkü, belki de çözümü gece çalışmaktır
 

Canım gece daha iyi çalışılıyor ama sürekli acaba bugünkü plana uyabilecek miyim diye endişe içinde oluyorum ben.:18:Bir de eğer o gece benim dizim varsa ben diziyi izlerken rahat izleyemiyorum sürekli vicdan azabı çekiyorum.Diziyi izleyeceğine ders çalışsana diye kendi kendime söyleniyorum.Ama etrafta dediğin gibi uyaran olmadığı için daha rahat çalışıyorum canım.Ama bir taraftan da gece etraftan el ayak çekildiği için ve yapacak bir şey olmadığı için canın istemese bile ders çalışabiliyorsun.Bu açıdan iyi oluyor.:)

Ben gündüz 14 sularında kalkıyorum.Sonra da yemek yiyip biraz nete oturuyorum.Derse başlamam saat 16-17 gibi oluyor.Önce bir önceki günden kalan konuyu Yediiklimden tekrar ediyorum.O konunun sorularını çözüyorum. Sonra saat 21 gibi yeni konunun videosunu izliyorum.:126:Videodan özetimi çıkardıktan sonra datadan eksik yerleri sabah 6-7ye kadar özet çıkarıyorum.Tabi benim özetlerim biraz uzun oluyor ama olsun ösym bu sınavda ne soracağı belli olmaz.Bu şekilde bir konuyu sonlandırıyorum.Sonra da kahvaltımı yapıp yatıyorum.Her gün bu şekilde ilerliyorum meleğim.

Ay canım biraz karışık anlattım.Aklına takılan bir şey olursa sor tatlım olur mu?

Ben mesela gündüz sabah saatlerinde pek çalışamam.Sürekli kendime başka oyalanacak şeyler bulurum.O yüzden böyle yapıyorum.Arada değiştirsem mi diyorum ama yok böyle iyi.Çünkü annemler biraz söyleniyor.Bana herkes mersine gider sen tersine gidiyorsun diyorlar.Ama artık alıştılar ses çıkarmıyorlar.
Olabilir canım.Sen de bir dene istersen.Bu şekilde daha iyi verim alırsan böyle devam edersin.Yok olmazsa eskisine geri dönersin.
 
Son düzenleme:
Ay Sedefim bayağı karışık anlattığım için mesajımı yeniden düzenledim tatlım.Kusura bakma e mi?
 
canım çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için. çok sağol canım. inşallah her şey gönlünce olsun inşallah her daim verim almaya devam edersin. denicem ben bunu. nasılsa okulum yok dershanem yok işim yok. denememem için bi engelim yok. en azından dener görürüm baktım yapamadım gene gündüze dönerim.
ben de sabahları çalışamıyorum canım. ben kendimi bildim bileli sabah kalkma problemim var zaten. gece uyuyamayan gündüz uyanamayanlardanım. bi de benim gündüz çalışmam hiç engelim olmasa bile öğlen 2 yi 3 ü buluyo. öyle derken yemek ye, sevdicekle buluş, nette takıl derken saat akşam 10,11 e geliyo. bütün gün gene bişey yapamadım deyip isteğim de gidiyo, o saatten sonra çalışmak istemiyorum. bari uyuyayım uykumu alıp yarın verimli çalışayım diyorum. ee uyuyamıyorum da gördüğün gibi o yüzden aklıma geldi acaba gece daha mı iyi olur diye. şu an sabahları komşumun çocuğuna ders veriyorum. ama pzt son dersimiz olucak bi daha vermicem. ondan sonraki gece çalışmayı denicem bakalım.
 

Rica ederim canım.Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.Ben de senin gibiyim.Annem bana gece yatmaz sabah kalkmaz der.Sabahları erken kalkmayı erken de yatsam sevmem.Uykumu alsam bile.Bir de sabah çalışsam bile anlamıyorum ben sanki.Dediğin gibi gündüz muhakkak bir engel çıkıyor.Ama gece kimse olmayınca çıkabilecek engeller de otamatikmen ortadan kalkıyor.

Komşuların çocuklarına ders vermek gerçekten çok vakit alıyor.Ben de geçen sene vermiştim.Onun geldiği geceler hiç ders çalışmadan yatıyordum.Ben de artık ders vermekten vazgeçtim.Dene bakalım bir canım.Umarım sen de verim alırsın ve daha iyi çalışırsın bebeğim.
 

evet tatlım günde bi saat veriyorum ama inanılmaz başım ağrıyo. 8 yaşında zaten çok yaramaz. komşunun çocuğu diye kıramadım; ama yavrucuğumda biraz gerilik var. keşke bunu bana en başında söyleselerdi. yine de çok çaba gösteriyorum. harflerin hepsini öğrendi, ama hiç hece kelime okuyamıyo. bugün son harfimiz olan j yi öğrettim. ja de diyorum. masa diyo, canım benim ja de bakiim diyorum, atatürk diyo. oyy hiç kıyamıyorum ama malesef çözümü bende değil komşumuz hep gelsin diyo; ama ben vicdanen rahat olamıyorum. bana soruyo okuyabiliyo mu diye, ne diceğimi şaşırıyorum. o yüzden elimden gelen ancak bu kadardı ve pzt bırakıcam.
o gece de kısmet olursa çalışmayı denicem. ben de aynen senin gibiyim. o yüzden kendime örnek almak istedim seni
 

Ay kıyamam ben ona.Haklısın canım bir RAMe gitse onun için daha iyi olur bence.Benim yüreği güzel arkadaşım sen ne iyi insansın öyle!Bravo sana.Sen yine de elinden geleni yapmışssın tatlım.Çabalaşmışsın benim güzel öğretmenim.

Tamam canım.İnşallah sana da faydası olur.Estağfirullah canım.Birazcık faydam olduysa ne mutlu bana!Hepimiz birbirimize destek oluyoruz böylece.
 

aslında annesine biraz anlatmaya çalıştım, bişeyleri tespit etmek bana düşmez, hem tecrübesiz bi öğretmenim, hem de bu beni aşar elimden bu kadarı geliyo dedim. oğlumda bişey yok çaba göstermiyo ondan öyle dedi. ben de bişey diyemedim. aslında bu çok normal bişey. her ailenin başına gelebilir. keşke biraz bilinçli olunsa da erkenden farkına varılıp kabullenilip o yönde eğitim aldırılsa. ama çocuk bana söyledi. sana bişey söylicem dedi. söyle dedim. utanıyorum ama dedi. utanmana gerek yok bana her şeyini anlatabilirsin dedim. biz istanbula gittik, abim okumayı bilmiyomuş ona test yaptılar dedi. kıyamam herhalde kendisini anlatmaya çalıştı, çünkü abisi lise mezunu bi de bana her gün diyo ki, okuldaki sılayı geçtim dimi, o harfleri bilmiyo ben biliyorum artık diyo çok masum oluyolar tatlım yaa. çok seviyorum onları. melekler daha içlerinde kötülük yok. hele ki içimdeki en büyük heves doğudaki çocukları okutmak. doğu batı ayrımı yapmak istemem ama oradakiler okumaya daha çok aç ve buradakiler iyi kötü öğretmene sahip. ama bu yıl atanan bi arkadaşım anlatıyo. okulda tek öğretmen oymuş, ve birleştirilmiş sınıflarda öğretmen. yani sınıfında 1.,2.,3. ve 4. sınıfların hepsi birlikte ders işliyo. düşünsene çocuklar için bu ne kadar kötü bi durum. ve çocuğunu okula göndermeyen bir sürü aile varmış. özellikle de kız çocuklarını. biliyodum işte! buna engel olamadan ölürsem gözüm açık gider. o kızları evlendirmicem işte evlendirmicem
 

Malesef aileler çocuklarında böyle bir durum olduğunda kabullenmek istemiyorlar.Keşke aileler bu konularda yeterince aydınlatılabilse!Ay kıyamam çocuğa da abisine de üzüldüm.Halbuki özel eğitim alsalar belki topluma da ailelerine de daha faydalı olacaklar.Evet canım haklısın.Doğudaki çocuklar öğretmenlerine karşı da batıdakilerden daha saygılı oluyorlar.Çocukların durumu gerçekten kötü.Şartlar doğuda daha kötü ama o çocuklar o kadar kanaatkar ki!Ne verirsen sana on misliyle sevgi veriyorlar.İnşallah devlet günü kurtaracak çözümler almayı değil de çocukları düşünmeyi öğrenir bir gün.Hiç zannetmiyorum ya...İdealist öğretmenim benim güzelim.İnşallah en kısa zamanda öğrencilerine kavuşursun canım.Ben de senin gibi özellikle kız çocuklarının okula gönderilmemelerine karşıyım.O yaştaki çocuğun evliliğinden nolur Allah aşkına?O çocuk daha evcilik çağında ama erkenden evlendirip erken yaşta çocukların olgunlaşmalarına neden oluyorlar.
 

kesinlikle katılıyorum canım. o kızları kurtarmamız lazım, bişeyler yapmamız lazım. ama istenilen puanı almadığımız için elimizi kolumuzu bağlıyolar işte böyle atanamadan bişey yapamıyoruz
kuzum sen çalışçaksan eğer ben seni tutmıyayım ya, sonra kendimi kötü hissederim bak. :26:
 
Yuhhhh diyorum!18 ziyaretçi bu saatte.Hayırdır noldu ziyaretçiler bir haber mi aldınız bu sayfayla ilgili de hemen geldiniz?Deyin bir hele bakayım...
 

oha 22 ziyaretçi var bu saatte hem de

O kızları kurtarmak için bir şeyler yapılması gerek ama malesef bizim gücümüz yetmiyor kpss illetiyle uğraşmaktan.Aslında toplum olarak gereksiz şeylerle uğraşmaktansa ne bileyim futbol için ortalığı ayağa kaldırmaktansa bu tarz toplum meseleleri için bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Yok tatlım.Sen beni tutmuyorsun.OLur mu öyle şey?Bunu duymamış olayım tamam mı?.Yarın osmanlı kültür medeniyete geçeceğim.Data konuyu çok uzun almış.Ben de o yüzden iki günde çalışacağım o konuyu.Bu gece saat 3 buçuk gibi sadece videoyu izlemeye gideceğim.Geri kalan kısmı 2 günde hallederim canım.Yani anlayacağın 3 buçuğa kadar buralardayım.Kendini kötü hissetme bebeğim tamam mı?

Ziyaretçilere de ne oluyor anlamıyorum?Bir yerden haber almış gibi hepsi aynı anda üşüşüyor.
 
Canım aklımdayken söyleyim.Şimdi benim 7 senelik emektar bir laptobum var ve arada donup kalıyor.Ben de yeniden bilgisayarı açmak zorunda kalıyorum.Eğer sayfadan çıkmış gibi görünürsem ve senin yüzüne kapatmış gibi olursam şimdiden kusura bakma meleğim olur mu?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…