- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Benim bu yıl p3 84'tü hocam. 88-90 yapacağım inşallah bu yıl.
maşallah monam maşallah
sistemin azizliğine uğradık ama bu senede sistem bizim azizliğimize uğrayacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu yıl p3 84'tü hocam. 88-90 yapacağım inşallah bu yıl.
hocam ben haftanın 6 gününe anlaştım.kızlar çok sağoluniş şartlarını tam öğrenip ona göre karar vereyim :44:
dershane+çalışma hayatı zor olur ama ne bileyim içimde bi iş aşkı da yok değil :26:
belkide küçük bir öğrenci grubudur bilemiyorumki :18:
leylas bildiğim kadarıyla hem ücretli öğretmenlik yapıyodu hemde dershaneye gidiyodu
benim bi arkadaşım var o da ücretli öğretmenlik yapıyodu hem de dersini çalıştı
sıralaması 712.birazda kişide bitiyo tabi.gece hep hayırlısı neyse o olsun Allahım diye dua ettim
hayırlısı bakalım canlar
hocam ben haftanın 6 gününe anlaştım.
ben her fırsatta test çözüyorum dersanede. yapamadıklarımı da ordaki hocalara soruyorum.
odaklanırsan yaparsın.
hocam güzelmiş puanın aslında..
bu sene daha da güzel olacak inşaallah
kızlar çok sağoluniş şartlarını tam öğrenip ona göre karar vereyim :44:
dershane+çalışma hayatı zor olur ama ne bileyim içimde bi iş aşkı da yok değil :26:
belkide küçük bir öğrenci grubudur bilemiyorumki :18:
leylas bildiğim kadarıyla hem ücretli öğretmenlik yapıyodu hemde dershaneye gidiyodu
benim bi arkadaşım var o da ücretli öğretmenlik yapıyodu hem de dersini çalıştı
sıralaması 712.birazda kişide bitiyo tabi.gece hep hayırlısı neyse o olsun Allahım diye dua ettim
hayırlısı bakalım canlar
maşallah monam maşallah
sistemin azizliğine uğradık ama bu senede sistem bizim azizliğimize uğrayacak inşallah
Sorma hocam sorma içim yanıyor,çıra gibi...
Ben de 2 yıl boyunca dersane+okul götürdüm bu işi,zor ve yıpratıcıydı ama alan olmasaydı alacaktım meyvesini. Başka bahara kaldı.
Sağ olasın canım benim,daha iyisi senin olsun. Sorma,harcandık bozuk para gibi.
hocam ben edebiyatçıyım, ama mata çok çalıştım artık 24 civarında yapabiliyorum. bu yıl matı fullesem diyorum
hocam hergün 1 saat gaz şuan için yeterli sayılır :)
hadi ama 2 ay içinde bitmez mi gk gy konu çalışması.
sonra deli gibi testtttt
kuzum geçecek bu günler sabredicez çalışıcaz ve muradımıza ericez Allahın izniyle
Rengina ben seni gördükçe hep atanır diyordum kendi kendime hiç şansın yokmu?
yok canım umut
inşallah 2014te olur. bu düşüncen için ayrıca teşekkürler
Kızlar bide geçen sene yaptığımız hataları yazsak. Önce ben başlayım ders olsun.
Matematiğe yapamam diye yaklaştım hep. Çok üstüne gitmedim.
Konu çalışmadan testlere gömüldüm. Bazen bağlantı kuramadım konularda ( tarih öz)
Çözdüğüm soru sayısına odaklandım. 450 olduğunda mutluydum ama ne kazanıyordum hiçççç.
Ve alan sınavı benim branş coğrafya bizim sorular saçmaydı biraz. Çalışmıştım ama işe yaramadı.
Sonuçta 72 puanla kaldım. Ve bu sene farklı bi çalışma stili belirleyeceğim. Çünkü şaka gibi 3 yıldır 72 alıyorum eşim bile iyi tutturuyorsun maşallah diyor artık:))
Vatandaşlığı ve güncel bilgileri son ana bıraktım. Onun dışında bir hatam olmadığını düşünüyorum.[/
Seninki kısmet olmuş canım 2014 te iyi bir yere atanıcaksın onun için. İyiki geçen yıl olmamış diceksin belki kim bilir.
1-çok stres yaptım.aylar öncesinden sınav gününü düşünüp kalbim güm güm uyudum
2-konu çalışmayı abarttım sorulara fazla zaman ayırmadım(birazda alan yüzünden)
3-matematiğin etkisi azaldı diye matematiği es geçtim
4-ev kuşu oldum kendime zaman ayırmadım asosyal oldum
Seninki kısmet olmuş canım 2014 te iyi bir yere atanıcaksın onun için. İyiki geçen yıl olmamış diceksin belki kim bilir.
Buradaki herkes çok emek verdi Pirayem ve gerçekten nasip değilmiş bu yıl hiçbirimize,buna ben de dahilim. İnşallah öyle güzel yerlere geliriz ki,bu kaybettiğimiz zamanların acısı bir nebze hafifler.
Evet herkes emek verdi. belki ben herkesten çok. buna İnan deli gibi ders çalışıyordum. Şimdi hatalarımı görmeye çalışıyorum. Yoksa hep çalıştım 3-4 yılımı dolu dolu Kpss çalışarak geçirdim. Tamam diyorum kısmet ama yapan diyorum nasıl yapıyor. Bak sen atanamıcaksın belki ama kendine güvenin var gk/ gy iyi yaptım yapabiliyorum diyorsun. Ben bunu hala söyleyemiyorum. Çok emek veriyorum ama karşılığını alamıyorum. Ve artık diyorumki kısmetten çıktı kesinlikle ben hatalı çalışıyorum.
Bunları kafamdan atmazsam çalışmaya başlayamayacağım. Hele gözümün önüne yaptıklarım gelince. İnsanın emeğinin karşılığını alamaması ne zor.
Bundan sonra çalışmalarımı yazmak istiyorum buraya. Kendimle cebelleşmekten kendimi suçlamaktan sıkıldım.