Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam hocam bi gün toparlayıp buraya yazayım :)
ben çıkayım artık hocam, biraz mate bakayım.
herkes tatil yaparken fark atmaya çalışıyorum rakiplerime
ooooo
inşallah emeklerinin karşılıgını alacaksın canım
ben de şu edebiyatla mati bir halledebilsem diğerlerine yavaştan bakarım artık
Alan kursu Şubat'ta başlayacakmış dersanede.Çok geç değil mi yaa ? :44:
ancak hallederler kuzum o sorulara öyle uzman öğretmen bulmak kolay mı?
ayy ne iyi dedin be monam bence de taşıyayım ne olur ne olmaz :26:
monam datanın tarihinde 2014 basımı bekliyeyim mi?
aynen rengoşum :13: benim de hesaplamalarıma göre 45 tl fln tutuyo, ve bir sürü kitap bu fiyata süper.. sonra eğitim soru bankalarım bittikçe yenisini alırım, bi de ales tarzı türkçe mat alırız. onlar da ancak ekimde çıkar.
kuzum ben de onu fark ettim. hep konu çalışmışım, ama konu eksiğimiz vardı tuğbim, bu sefer de soru çözmeye zaman kalmıyodu. ben bi de konuyu çalışmadan testini çözemeyenlerdenim ben geçen yıl eğitimden bi 7iklimin modüler soru bankasını almıştım, onu da bitirmiştim zaten, o yüzden bi de şu pegemin 1,5 tl lik olanlarından alayım diyorum. bi de ihtiyaç var bende ama onun soruları dön dolaş aynı hiç sevmedim, boşuna onlarla vakit kaybetmicem
oyy yirimmm onu, Allah bana da böyle şirin bişey nasip eder ilerde inş
bence iyi olmuş kuzum hayırlı olsun. 3 gün sana kalıyo. çalışma saatleri fazla ama evine çok yakın olduğu için sorun olmaz. hem kafan dağılır orda işini yapıcaksın, manevi olarak da tatmin olursun, ben iyi geleceğini düşünüyorum pirayecim
ben de öyleyim kuzum, o kargo paketini deli gibi açıyorum, sonra içindeki kitaplara sarılıyorum. bana da anniş daha başlama boşver diyo zaten o koca sene boşver çalışma okul bitsin yeter diyodu, o yüzden onu tınlamıcam
kızlar annem boys over flovers a sardı deli gibi sabahtan akşama onu izliyo pc yi paylaşamıyoruz. ancak atabildim gelinimize mesaj. ama daha çok memurlar nette takılıyo sanırım o. ordan ulaşmayı deniyelim bi de
bu sene temelimiz var kuzum yeterince konu çalışıp bol bol soru çözeriz
pegem hiç çözmedim ama iyi diyolar canım
annende bizim kervana katılmış desene sedefim
bu arada pirayecim hayırlı olsun yeni işin canım
monam güle güle kirlet kitaplarını
Sağol Pirayem.
Yeni kitap gibisi yok.Gerek roman olsun,gerek test kitabı.
Dimi ama:)) ben bu sene 2014 kitaplarını bekliycem. Kızlar konu anlatımında datamı, yediiklim mi, İhtiyaçmı diyorsunuz. Bu sene sıfırdan dan başlıyormuş gibiyim.yani önceki hataları tekrarlamak istemiyorum.
Dimi ama:)) ben bu sene 2014 kitaplarını bekliycem. Kızlar konu anlatımında datamı, yediiklim mi, İhtiyaçmı diyorsunuz. Bu sene sıfırdan dan başlıyormuş gibiyim.yani önceki hataları tekrarlamak istemiyorum.
Ben gk-gy İhtiyaç,eğitime Yediiklim'den başlamıştım ilk.
Tamda aklımda bu vardı. Beğendinmi peki tatlım
Ben gk-gy İhtiyaç,eğitime Yediiklim'den başlamıştım ilk.
eğitimde yediiklim,tarih data derim ben canım
datanın vatandaşlığıda güzel aslında ayrıntı çok bu sene pek ayrıntı sormadılar ama:44:
Tarih data çok duyuyorum. ya ihtiyaç ya data alcam karar veremedim.
Tarih temelin pek yoksa başta çok ayrıntı gelecektir canım ama korkmasın gözün.
Temelim var canım ayrıntı istiyorum zaten.
O zaman tadından yenmez o kitap. Üstüne de Data soru bankası + Beyaz Kalem (Cahide Bolat) Soru Bankası ile cilaladın mı tamamdır.
Güzel anlatıyorsun tatlım ama gözüme büyüyor düşününce offff offff . Yolun başı aslında dimi ama benim için yolun sonu. Tekrar başa sarmak ne zor allahım sen yardım et bizlere, çalışma aşkıyla doldur her birimizi:/
Valla hocam inan hepimiz aynı durumdayız. Ben 3. sınıfta başladım çalışmaya,yurttan çıkmadım,çözmediğim yayın kalmadı,alan olmasaydı p10'da 226.sıradayım,istediğim yere atanacaktım. Bugün bir ton yeni kitap geldi işte,ben de toparlanmaya çalışıyorum,kafaya takarsak hiç olmayacak.