Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mona sıralaman çok iyiymiş aslında neyse bunda da vardır bi hayır. Zamanla görcez
Ne güzel toparlanmışssın maşallah:)) ama laf olsun diye değil cidden gözümde büyüyor. Hele matematik alan geldi çalışsammı çalışmasammı? Çalışsamda sınavda yetişmiyor. Aklımda sorular sorular havada uçuyor. Bu sene hazırlanmayım diyordum bi ara yine olmuyor. Bırakamıyorum. İki ucu b.klu değnek Kpss benim için:))
Kendime gaz veriyorum 1 saat sonra sönüyor :))
Yok canım coğrafya yazdığımı okudum da karışmı biraz:)) alan sınavı geldiği için matematik çalışsam mı çalışmasam mı bilemedim onu diyordu m:/
kuzum benimki taaa ortaokula dayanıyo. bi adam vardı ki sürekli bize ''hiçbir liseyi kazanamıcaksınız, hiçbir şeyi beceremiceksiniz meslek sahibi olamıcaksınız'' diye sürekli bize söyleniyodu, bi de hiç konu anlatmadan numaralarımızla bizi tahtaya kaldırıp sözlü yapıyodu, isimlerimizi de hiç söylemezdi hep numaralarımızla seslenirdi herkesin ortaokulda tüm dersi karnesinde 5 olurdu, bu adam hepimize 2 verirdi. biz de ağlıyoduk. bi de bu adamın benle yaşıt oğlu vardı, hatta şu an onurla ortak arkadaşımız oğlu babasına çekmemiş ortaokul bitti, oğluyla aynı liseyi kazandık. lise bitti, ben üniyi kazandım, bitirdim. onun oğlu daha yeni girebildi. diğer oğlu ise liseyi bile bıraktı. bize diyodu kendi çocuklarından buldu. ama o adam yüzünden hayatım boyunca tarihten nefret ettim
ay kuzum benim tarihçi sinirli bir şeydi olmayan hevesimi de kaçırırdı
haklısın canım, ezber olunca hemen unutuluyoherşeyden önce ezber değil öğrenmek önemli çoğu şeyi beynimize kazımamız lazım
bu sene temelimiz var kuzum yeterince konu çalışıp bol bol soru çözeriz
pegem hiç çözmedim ama iyi diyolar canım
annende bizim kervana katılmış desene sedefim
bu arada pirayecim hayırlı olsun yeni işin canım
monam güle güle kirlet kitaplarını
Dimi ama:)) ben bu sene 2014 kitaplarını bekliycem. Kızlar konu anlatımında datamı, yediiklim mi, İhtiyaçmı diyorsunuz. Bu sene sıfırdan dan başlıyormuş gibiyim.yani önceki hataları tekrarlamak istemiyorum.
kuzum benimki taaa ortaokula dayanıyo. bi adam vardı ki sürekli bize ''hiçbir liseyi kazanamıcaksınız, hiçbir şeyi beceremiceksiniz meslek sahibi olamıcaksınız'' diye sürekli bize söyleniyodu, bi de hiç konu anlatmadan numaralarımızla bizi tahtaya kaldırıp sözlü yapıyodu, isimlerimizi de hiç söylemezdi hep numaralarımızla seslenirdi herkesin ortaokulda tüm dersi karnesinde 5 olurdu, bu adam hepimize 2 verirdi. biz de ağlıyoduk. bi de bu adamın benle yaşıt oğlu vardı, hatta şu an onurla ortak arkadaşımız oğlu babasına çekmemiş ortaokul bitti, oğluyla aynı liseyi kazandık. lise bitti, ben üniyi kazandım, bitirdim. onun oğlu daha yeni girebildi. diğer oğlu ise liseyi bile bıraktı. bize diyodu kendi çocuklarından buldu. ama o adam yüzünden hayatım boyunca tarihten nefret ettim
haklısın canım, ezber olunca hemen unutuluyo
hiç sorma tubim dün gece eve gelmeden önce daha durakta minibüs beklerken aradı, ''sediş hadi ne zaman gelcen gel de dizimi aç'' diye. pc kullanmayı da bilmiyo, sadece ben ona bi kaç bölüm ardarda açıyorum, onları tam ekran ve play yapmayı biliyo ama artık pcyi öğretmek şart oldu. tamam geliyorum dedim. geldim, daha içeri girmeden kapıda diyo ki ''sediiiişş hadi bana jun pyo ko yu aç'' diyo
hocam ben edebiyatçıyım, ama mata çok çalıştım artık 24 civarında yapabiliyorum. bu yıl matı fullesem diyorumYapacak başka bişey kalmadı canım ya psikoloğa gitcektim her hafta yada işe ben işi seçtim p
Oda denk geldi şans:))
Bende bi matçı bulup yakasına yapışıcam galiba. Alan geldi mat. Yok diyorlardı oda fıssss çıktı.
Ben bi kabak yemeği yapıp geliyorum
ooooo
inşallah emeklerinin karşılıgını alacaksın canım
ben de şu edebiyatla mati bir halledebilsem diğerlerine yavaştan bakarım artık
hocam hergün 1 saat gaz şuan için yeterli sayılır :)Ne güzel toparlanmışssın maşallah:)) ama laf olsun diye değil cidden gözümde büyüyor. Hele matematik alan geldi çalışsammı çalışmasammı? Çalışsamda sınavda yetişmiyor. Aklımda sorular sorular havada uçuyor. Bu sene hazırlanmayım diyordum bi ara yine olmuyor. Bırakamıyorum. İki ucu b.klu değnek Kpss benim için:))
Kendime gaz veriyorum 1 saat sonra sönüyor :))
hocam ben edebiyatçıyım, ama mata çok çalıştım artık 24 civarında yapabiliyorum. bu yıl matı fullesem diyorum
hocam hergün 1 saat gaz şuan için yeterli sayılır :)
hadi ama 2 ay içinde bitmez mi gk gy konu çalışması.
sonra deli gibi testtttt
biliyorum Muhat'ım benim zümrem olduğunu. ta diğer topikte tanışmıştık
yoksa unuttun mu sen
ben de ders çalışmak için şevk gelmesini bekliyorum pc başında
canumm ben onu pirayeye yazmıştım
hocam bak ne yapalım.
ben bu yıl dereceye girmeye kararlıyım. en azından gk ve gy de derece istiyorum.
kendi ilim,izde 1,lik için çalışalım mı
bu arada öğrenciliğimi anlatsam oturur ağlarsınız bana
haline şükreder eski hocanızı bulup elini öpersiniz
sırf iyi öğretmenler de var dedirtmek için öğretmen oldum. çooookkkk şükür bütün öğrencilerim severler beni.
tuhaf bi itirafta daha bulanayım :)
ben dersanelerde durumu en kötü öğrencileri alırım ve onları derecelik duruma getirene kadar da bırakmam
keşke benim de benim gibi örtmenim olsaydı seviyorummm kendimii ulennnnn
canumm ben onu pirayeye yazmıştım
hocam bak ne yapalım.
ben bu yıl dereceye girmeye kararlıyım. en azından gk ve gy de derece istiyorum.
kendi ilim,izde 1,lik için çalışalım mı
bu arada öğrenciliğimi anlatsam oturur ağlarsınız bana
haline şükreder eski hocanızı bulup elini öpersiniz
sırf iyi öğretmenler de var dedirtmek için öğretmen oldum. çooookkkk şükür bütün öğrencilerim severler beni.
tuhaf bi itirafta daha bulanayım :)
ben dersanelerde durumu en kötü öğrencileri alırım ve onları derecelik duruma getirene kadar da bırakmam
keşke benim de benim gibi örtmenim olsaydı seviyorummm kendimii ulennnnn
hiç sorma tubim dün gece eve gelmeden önce daha durakta minibüs beklerken aradı, ''sediş hadi ne zaman gelcen gel de dizimi aç'' diye. pc kullanmayı da bilmiyo, sadece ben ona bi kaç bölüm ardarda açıyorum, onları tam ekran ve play yapmayı biliyo ama artık pcyi öğretmek şart oldu. tamam geliyorum dedim. geldim, daha içeri girmeden kapıda diyo ki ''sediiiişş hadi bana jun pyo ko yu aç'' diyo
hocam şuan beni sadece derece olayı tetikliyor başka bişi değil.
canım valla ben kazanacak puan alsam başka bir şey istemem
derecede de gözüm yok. atanayım da tek
ama sen inşallah girersin dereceye. çok isterim.
annene bittim sedefim
öğret öğret canım hemen öğrenir emin ol
kızlar size bir şey sormam gerek dün gece kendimi yedim bitirdim :18:
bahsetmiştim belediyedeki kreşte iş bulma imkanım var diye o iş olacak gibi
iş şartlarını tam bilmiyorum öğrenicem ilerleyen günlerde ama şimdiden hevesimi
kırdı ablam.''bu senede iş yüzünden kazanamazsın'' dedi
dershaneye gitmemi istiyo.ama benimde çalışmaya gönlüm var
ne yapayım kızlar bi akıl verin.haftaiçi çalışıp.haftasonu dershaneye gidebilir miyim ? :26:
böyle yapanlarınız var mı ?
kuzum benim bir ara benim olduğum durumdasın. bak sen de bana aynı şeyi söylemiştin. sen yapabilirim diyor musun? bu riski göze alabilir misin? en önemlisi bu. çalışmak uğruna kazanamazsan kendini affetmezsin emin ol ben yapamam mesela. çok düşündüm ücretliyi ama sınav zor ben de çok takıyorum bir de çalışma ortamı araya girince zorlanırım. ama bak Leylas yaptı herkes aynı değil. sen kendini daha iyi ölçersin tatlımannene bittim sedefim
ne yapayım kızlar bi akıl verin.haftaiçi çalışıp.haftasonu dershaneye gidebilir miyim ? :26:
inşallah olur canım. bu topikteki herkes kazanacakhocam şuan beni sadece derece olayı tetikliyor başka bişi değil.
önceki yıl 23soru bankası çözdüm. y.testler hariç olmadı nasip işte olmadı. alana hiç çalışmadım bakalım bu yıl ne yapcam
Ben varım hocam.
canım okul öncesi öğretmenleri bildiğim kadarıyla daha çok yoruluyorlar. hafta sonu da dersaneye gidersen dinlenecek zamanın kalmıyor.annene bittim sedefim
hocam güzelmiş puanın aslında..Benim bu yıl p3 84'tü hocam. 88-90 yapacağım inşallah bu yıl.
Valla canım benim dersanede de çalışan çok insan vardı ama ikinci dönem başı ipin ucunu bıraktı çoğu.Çok azimli ve kararlıysan ve yapabileceğine inanıyorsan sen bilirsin.Ama çok fedakarlık gerektirecek bu.
kuzum benim bir ara benim olduğum durumdasın. bak sen de bana aynı şeyi söylemiştin. sen yapabilirim diyor musun? bu riski göze alabilir misin? en önemlisi bu. çalışmak uğruna kazanamazsan kendini affetmezsin emin ol ben yapamam mesela. çok düşündüm ücretliyi ama sınav zor ben de çok takıyorum bir de çalışma ortamı araya girince zorlanırım. ama bak Leylas yaptı herkes aynı değil. sen kendini daha iyi ölçersin tatlım
inşallah olur canım. bu topikteki herkes kazanacak
yaparızzzzz hocammmmmmmmm
canım okul öncesi öğretmenleri bildiğim kadarıyla daha çok yoruluyorlar. hafta sonu da dersaneye gidersen dinlenecek zamanın kalmıyor.
belki 2 ay idare edersin ama sonra bu yorgunluk birikmesiyle, monotomlukla hevesin kırılacaktır.