- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
ben de vardı o ama 3 güne anca geldim :)Muhatcım matın süper maşallah. Ben başlıcam antremanlarla matematikle başlıcak olan varsa beraber başlayabiliriz.
ben başvuruyu eksik yapmışım:2: giremedim bileKızlar bide geçen sene yaptığımız hataları yazsak. Önce ben başlayım ders olsun.
Matematiğe yapamam diye yaklaştım hep. Çok üstüne gitmedim.
Konu çalışmadan testlere gömüldüm. Bazen bağlantı kuramadım konularda ( tarih öz)
Çözdüğüm soru sayısına odaklandım. 450 olduğunda mutluydum ama ne kazanıyordum hiçççç.
Ve alan sınavı benim branş coğrafya bizim sorular saçmaydı biraz. Çalışmıştım ama işe yaramadı.
Sonuçta 72 puanla kaldım. Ve bu sene farklı bi çalışma stili belirleyeceğim. Çünkü şaka gibi 3 yıldır 72 alıyorum eşim bile iyi tutturuyorsun maşallah diyor artık:))
tarih çözdüm geldim, hadi mat yapalım birazadaVideo dinleme falan herşeyi yaptım canım.Dinlemediğim video, ders yok:)) bi amuda kalkmadığım kaldı:)) hatta matematik haricinde konu eksiğim yoktu. Yani ben öyle sanıyordum. Demek varmış. Soru çözümünde de sıkıntı yok ama ben hala aynı yerdeyim.
Burda çok gaza geliyorum heran ders çalışmaya başlayabilirim.
kızlar ben soru bankalarımın arkasına kitapta ilginç bulduğum ya da bilmedimğim şeyleri yazdım.
tavsiye ederim :)