2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


Hocam mailine gönderdim planı. Plan hakkındaki fikirlerini belirtirsen sevinirim canım.
 
Hocam mailine gönderdim planı. Plan hakkındaki fikirlerini belirtirsen sevinirim canım.

baktım hocam konu çalışıp hem video izleyip hemde test çözmeniz çok güzel nasıl yetiştiriyorsunuz baştan sıkı tutmuşsunuz matematikten 3 video izlendi yazmışsınız bazı günlerde . planınızı tamamlamak için günde kaç saat çalışmış oluyorsunuz?Bende matematikte doğan ulu hoca videolarını izliyorum da uzun sürüyor.
geometriyi nasıl çalışıyorsun ,birde canım dersaneye gidecek misin çok soru sordum galiba...
Bende ilk 3 gün matematik türkçe çalışıp test çözeceğim sonrada coğrafyayı katmayı planlıyorum.İnşallah verimli geçer.
 


saol canım teşekkür ederim şuan tarihi halletmem lazım.ama sorum olursa yardım isterim.duaların için teşekkürler.önce siz atanırsınız bnce maşalahh konudan yana problemınız yok ama bnm konularıda iyice yalayıp yutmam lazım.algılamam da düştü hamilelikten dolayı bianda bitiremiyorum.sizden çok yavaşım anlıçanız.hayırlısı artık.hepinzde atanırsınız inşlh.
 
kızlar bugün alandan konu calıstım,
coğrafya konu ve 85 soru,
tarih tekrar ve 164 soru çözdüm
şimdi de vatandaşlığa calışıyorum

yrın bayram işlerimiz var iyi calısamayacağım ama :97:
 
Ben de bölgeler coğrafyası ve tarih genel tekrar çözdüm.

Yarın da vatandaşlık çalışmaya başlayacağım.

Reglim yaklaşıyor,patlamaya hazır bomba gibiyim.

Hepinizi kocaman öpüyorum.
 
Kızlar biz yarın Allahın izniyle yola çıkıyoruz 1 hafta yokum buralarda hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
Gitmeseydim iyiydi ama başaramadım
 

Yok canım soru sormaktan çekinme.Burada birbirimize soracağız ki birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım.Aklına takılan bir şey olduğunca sorabilirsin bana.Biliyorsam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tatlım.

Ben genelde öğlende 1-2 gibi kalkıyorum ve sabah 7'de yatıyorum.Biraz garip bir durum ama ben etraftan el ayak çekilince daha iyi çalışıyorum.Yani anlayacağınız evdekiler uyurken ben ders çalışıyorum, evdekiler uyanınca ben yatıyorum.Böylesi benim için daha iyi oluyor.Çünkü gündüz ben başka şeylerle oyalanıyorum, ders çalışamıyorum eğer etrafta kimse olmazsa ben daha verimli çalışıyorum.Tabi bazen anlamadığım konular olduğunda moralim bozuluyor misal sözel mantıktaki vitamin sorusunun çözümünü çalıştığım halde hala yapamıyorum, böyle olunca canım ders çalışmak istemiyor. Ama sonra toparlanmam gerektiğini kendime hatırlatıp ders çalışmaya devam ediyorum.Birazdan video arayacağım bulabilirsem bir de onlardan bakayım bakalım, belki anlarım. Kaç saat çalıştığıma gelince onu ben de bilmiyorum ama kabataslak bazen 9-10 saati buluyor bazen de geçiyor o günkü planıma bağlı olarak.Videoların sayısının çok olmasına bakma canım o videolar toplamda 2 saati ancak buluyor.

Geometriye henüz başlamadım matematik bittikten sonra geçeceğim ona. Ama nasıl çalışırım onu ben de bilmiyorum.Çünkü benim geometrim matematiğime göre daha kötü.Maalesef canım dershaneye gitmiyorum.Aileme yük olmak istemiyorum.Elimden geldiğince çalışacağım gerisini de Rabbime bırakacağım artık.

Bak canım ne güzel hemen bir plan oluşturmuşsun kafanda. Sen ne yapacağını bildikten sonra gerisi gelir. Zaten her şey başlayana kadar zor, başladıktan sonra alışıyorsun ders çalışmayaEminim ki çalışmaların çok verimli geçecek.
 
Kızlar biz yarın Allahın izniyle yola çıkıyoruz 1 hafta yokum buralarda hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
Gitmeseydim iyiydi ama başaramadım

sana da iyi bayramlar badem
gelince telafi edersin
 
Kızlar biz yarın Allahın izniyle yola çıkıyoruz 1 hafta yokum buralarda hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
Gitmeseydim iyiydi ama başaramadım

Hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar canım. Olsun canım bayram dönüşü telafi edersin çalışamadığın konuları. Şimdi bayramda biraz dinlenmiş olursun hem.
 
Kendinize çok dikkat edin bayram sonrası spora da başlıyorum bomba gibi olcaz inşallah
 
Son düzenleme:
kızlar çoook özledim sizi :109:
sorular çözülmüş raporlar verilmiş maşallah
arada canınız sıkılmış ama olsun inşallah en kısa zamanda her şey normale dönecek
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler
ben çok mutlu bir hafta geçirdim arkadaşım bizdeydi sevdiceğimle iki
gün görüştük her şey çok güzeldi çok şükür
bu arada bugün dershaneden mesaj geldi eğitim bilimleri konu anlatımlı kitaplar gelmiş
ona da ayrı bir sevindim
 

hoşgeldin zümrem...ne güzel sevdiceğin ve arkadaşın gelip sana moral depolamışlar..artık aramıza bomba gibi bi dönüş yaparsın..sosyal zümresi çok tembel çok..:26:bizim bi kendimizi bulmamız lazım..
 

bende oyle dusunuyorum arkadasim bende sosyaldenim biz cok tenbeliz kendimde dahil 15 bin atamayi duyduktan sonra cok kotu durumdayim ama baskada sans yok sosyalciler uyanalim hadi arkadaslar beraber gunluk raporlar verelimcok calisalim cok
 
Merhaba kızlaar Memleketimdeyim,dün gece geldik.Dün yola çıkmadan alan konu,öyt ve gelişim çalışmıştım.Yazmaya vaktim olmadı.

Bugünkü raporum gece gelicek inş.Hepiniz süpersiniz maşallah

Monalisa iyisin canım maşallah seni böyle görmek beni mutlu etti
Sedefim nerelerdesin bebişim sen
Tuğbacım seni tekrar görmek güzel
Rengina süper gidiyorsun canım
Mantarkaya çok iyi çalışıyosun maşallah,bölümün neydi canım senin
Adını anamadığım arkadaşlar hepimize kolay gelsin
 
dershanem yine formundasın tatlım...kolay gelsin sana...
bende coğrafya konu çalışıyorum bu ara alandan devam yani..birazdan bebişi uyutmaya gideceğim sonra da uyanınca ona cicişler almaya...anca akşama devam ederim çalışmaya..herkese iyi haftasonları diliyorum..
 

Sağ ol canım.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Bölümüm Türkçe canım.

Dünkü raporumu vermeye gelemedim.Bari bugün yazayım.Dün çok verimli bir gün olmadı dışarı çıkınca fazla çalışamadım. Sözcükte yapı konusunu bitirdim.Çok az da olsa konuyla ilgili soru çözdüm.Her zamanki gibi 1 paragraf testi çözdüm ve korkulu rüyam olan sözel mantık konusuna giriş yaptım.Bu konu beni epey zorlayacak gibi duruyor. Soru çözümüne geçemedim ne yazık kiKonuyu iyi anlayabilmek için sözel mantık sorularının çözümünün yapıldığı video izlemeye başladım akşam. Bakalım bugün de devam edeceğim. Artık soru çözümüne de geçmeliyim bugün. Bir de vaktim kalırsa üslü sayılar çalışmayı düşünüyorum. Akşama görüşürüz kızlar, raporumu vermeye gelirim yine.
 
Yazıcak diyecek bir şey bulamadım Sedefim
kuzum ben alıştım artık boşver maşallah takip ediyorum harika çalışıyosun
aynen katılıyorum canım. bi de içmeye başlayınca pat diye bırakılamaz. hiç de gerek yok dediğin gibi. hem sizler varsınız. hem de psikolojimize en iyi gelecek şey ders çalışmamız. her şey bizde bitiyo gerisi boş.
cupkekim ben de öyle düşünüyorum. bizi güçlü yapıcak tek şey ders çalışmak. çalışmadıkça hep aklımızda oluyo vicdan yapıyoruz daha kötü oluyoruz. ama çalıştıkça kafamıza da daha az şey takıyoruz
kuzum nasılsın iyi misin? nane limon ıhlamur iç bol bol
arkadaslar ben burda sanki kendi kendime konusyor gibiyim siz kendi aranizda konusuyorsunuz bir cogunuzuda tanimiyorum bende grupla calismak istiyorum ama
yok revdacım aşk olsun olur mu hiç öyle şey. zaten grupla çalışmıyoruz. yani hepimizin çalıştığı ders farklı. sadece buraya o gün ne çalıştıysak onu yazıyoruz. bi de sohbet muhabbet arada. sen de ne çalışıyosan yaz buraya her zaman tamam mı? öyle düşünme üzülürüz
canım çok teşekkür ederim yorumun için. ben de seni fark ettim. gece raporunu falan yazıyosun. belli ki uyumayıp çalışıyosun. azmine hayran kaldım doğrusu. ne güzel bi yol bulmuşsun kendine. en güzeli herkes uyuduğunda ya da evde az bulunduğu zamanlar çalışmak. sen de bunu sistemli bi hale getirmişsin bravo canım

evet sedacım çok şükür geçen yıldan temelim olduğu için bu yıl çalışmak daha kolay oluyo. gingko bloba diye bi çay almıştım ben geçen yıl. yeşil çay, tadı ıhlamur gibi. hafızaya iyi geliyomuş. ama devamlı içememiştim. aktardan almıştım. hamilelerin kullanmasına zararlı mıdır bilemiyorum ama istersen bu tarz doğal şeyler araştır. haa bi de kahvaltıda 2-3 ceviz badem fln ye. ceviz görüntü itibariyle de beyne benzediği için beynimize çok yararı olduğunu söylüyolar. hani bi nebze de olsa seni daha güçlü yapar bunlar canım. ama yavaşsın diye de strese girme. önümüzde daha koca bi sene var





kızlar dualarınız işe yaradı. size harika bi haberle geldim. ben ders çalışmaya devam ediyorummmm
gelişimden 1 konu bitirdim. şimdi de coğrafyadan iç kuvvetleri bitirdim. :81: coğrafyadan nihan akarı dinlemeye devam ediyorum :126:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…