2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Merhaba kızlar,yeni gelen arkadaşlara da merhaba:KK3:

Bugün dershanede ilk günümdü.Sınıfın %95'i edebiyatçı:KK52: Sırasıyla öğrenme,ölçme,matematik ve vatandaşlık dersleri vardı.Çalışmaya az sonra başlıyorum.Yorgunluğumu ancak atabildim.Akşama raporum gelicek İnş.Öpüldünüz:KK16:
 
Merhaba kızlar!Yeni günle beraber kendimi daha iyi hissediyorum.:KK34:Umarım sizler de öylesinizdir. Gördüğüm kadarıyla topik biraz toparlanmış.Şimdi bugünkü planımı yazayım şimdilik akşama raporumu vermeye gelirim.Bugün matematikten denklemlere çalışacağım, sorularımı çözeceğim, konuyla ilgili uzaktan eğitim videolarını izleyeceğim.Eğer vaktim kalırsa da Türkçeden sözcük türlerine bakacağım. Hadi canlar sonra görüşürüz.Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.:KK54:Ders çalışmayı da ihmal etmeyin tamam mı?
 
Son düzenleme:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Yürekten amin diyorum :)

Evet senin şu üst komşu mevzusunu okudum. Haklısın çok sinir bozucu bir olay.
Geçen yıl finale son 10 gün varken üst katımda bir tadilat...
Ama gel gör ki ev yıkılıyor. Gün içinde ders çalışmam mümkün değil.
Sessizlikte çalışabiliyorum...
Çıktım üst kata dedim bu tadilat ne zamana kadar sürecek..
(Darbeli matkapla sabahın 9'unda başlıyor akşam 5-6 ya kadar sürüyor düşün)
Gece çalışsam sabah 9 da gümbürtü ile uyanıyorum. :KK52: Çıldıracağım.
Neyse yarın öğlen bitecek dedi usta.. Ohh be dedim.
Ama bitmedi... Sınav geçti tadilat bitmedi :KK53:
Çıkıp sormamdaki amaç uzun sürecekse eğer anneme gideyim arkadaşıma gideyim bir akrabama gideyim niyetimdendi..

Nasıl sinir bozucu bir durum..
Ne yaptım? Baktım ki olacak gibi değil, bitmiyor..
Kulaklığım yoktu gittim kulaklık aldım.
Müzikle ders çalışamıyorum ama uyurken dinleyebilirim dedim.
Sabah 9 da gümbürtüye uyanıyorum.
Sonra kulaklığı takıp müzikle uyumaya devam ediyorum.
Bir nebze de olsa gürültüye odaklanmamı engelliyordu..
Öyle öyle sınav zamanı geldi çattı..
Sınavlarım çok iyi geçmesine rağmen hakkımı helal etmedim. Etmeyeceğim....

Sen de böyle bir yöntem deneyebilirsin.
Az sesli de olsa kulağında enstrümantal müzik olsun.. Dersine bak. Unut yukarıyı..
Ya 2 ay boyunca darbeli matkapla evi yeni baştan yapsalardı :KK53:
sorunlarla baş etmeyi öğrenmeliyiz. aslında bişeylerin düzelmesini beklemek çok can sıkıcı. düzelmiyor çünkü. insanlarda saygı denen bişey kalmamış zaten. onun yerine biz bi çözüm bulmalıyız. dediğin gibi ben de olmadı yatakodasında çalışıcam. gece de odamda video izlerim kulaklığımla
desteğin için teşekkür ederim. umarım her günün bi öncekinden daha güzel geçer.
Canlar ben bugünkü raporumu vereyim gerçi sabah da oldu ya artık neyse!Bugün çok verimli bir gün olmadı malesef.Sanırım bunda depresif halimin de etkisi var.Ses bilgisi ve ondalıklı sayılar konusu bitti.Konularla ilgili soru bankalarından az da olsa (toplamda 100) soru çözdüm. :KK17:

Topiğin havası da aynı benim ruh halim gibi:KK14:Bu kadar tesadüf olur ya!Özellikle bir araya getirilmişiz gibi.Neyse biraz moralim düzelsin motive olayım diye girmiştim topiğe ama gördüm ki herkes benim gibi:KK14:Ama bir an önce toparlanmamız gerek.Geleceğimiz için.Bunu unutmayalım kızlar!Ben kendi adıma öyle yapmaya çalışacağım.Elimden gelince çalışacağım çabalayacağım. Gerisi de Rabbimin takdiridir diyeceğim olmazsa. Bu gece öğrendim ki bazı şeyler bizim isteğimiz dışında öyle bir gelişiyor ki her şey o kadar pamuk ipliğine bağlıymış ki bunu bu gece gördüm öğrendiklerimden sonra:KK43:O kadar şaşırdım ki anlatamam:KK52:Ben ne kadar uğraşsam da bazı şeylere engel olmak elimde değilmiş ne yazık ki!Aman neyse inşallah yarın topikçe toparlanmış oluruz.

Sedef canım başına gelenleri önceki sayfalarda okudum.Senin adına çok üzüldüm tatlım.Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer. Bu temennim hepimiz için geçerli aslında.

Aman çok uzattım konuyu kızlar!Nasihat vermiş gibi oldum kızlar kusuruma bakmayın.Benimkiler küçük öneriler sadece.Neyse ben de yatayım artık.
çok haklısın canım. çok doğru şeyler yazmışsın. bir an önce toparlanmamız lazım. tek bildiğim bu. öyle ya da böyle bi şekilde çalışmamız lazım ve ucunu da bırakmamamız lazım. yok olur mu hiç kusur. yazdıkların beni rahatlattı. teşekkür ederim canım. anlaşıldığım tek yer burası. siz de olmasanız kafayı yerim zaten
canım bu durumu ara ara okudum o kadar cok sayfa var ki kaçırdığım noktalar vardır tabi bilemiyorum ama üst komşunun iğrenç seslerinden calışamıyorsun sanırım ..biraz takmasan salona geçsen o kız gidene de kitaplarınla daha mantıklı sen taktıkça kafana ses büyür kafanda..yaapcak bi şey yok baban gidip ne desin ki bu tarz insanlar var apartman hayatı işte sen cok takıyorsun ben olsam motivemi bozmazdım böyle bi şey olsa başka odada calışırdım ama tabi ki gündüz gözüyle uyarın yöneticiye falan söyleyin mutlaka ..
evet canım. başlarda 1-2 sinirlendim. ama sonra sinirlerim çok bozuldu ve hassaslaştım. psikolojik olarak da etkilendim seslerden farkındayım. fazla etkilendim. kaldıramadım. kendime de inanamadım. ben de hakaret ettim onlara. buna rağmen devam ettiler. daha sonra ailem de yapcak bişey yok deyip bana kızdılar o da üstüne tuz biber oldu. yapcak bişey yok diye bişey yok. bir sürü çözüm var. en basiti odasını değiştirmesi. hem bu 2 taraf için de iyi olcak o da rahat etsin ben de edeyim. ama gel de anlat anne babana.. yöneticiye söylenir dediğin gibi.. yapcak çok şey var aslında. ama yapan yok.
evimiz de 2+1. zaten salonda annemler oturuyo, misafir komşu falan geldiğinde orda oturuluyo. orda çalışmam imkansız. yatakodasında çalışırım ama annem orda yatıyo. babam olacak insan salonda maç izliyo sabaha kadar. bakıcam artık bi çaresine
öz baba bile neler saydırıyor bebekim takma,sen kız çocuğusun daha hassas olman,kırılgan olman çok normal ama anlayana:KK19:
Aleyküm selam....tanımıyorum ama bekleriz sayfamıza:KK3:
kimsenin net bir planı yok gibi herkesin kafa bulanık bu ara ama çok sürmez bence topikçe daş gibi olur döneriz bayramdan sonra:KK51:

dünkü raporu vereyim hemen

coğrafı konum çalıştım ,Nihan hocadan dinledim,100 soru çözdüm

islamiyet öncesi çalıştım ,50 soru

alan için kpds denemsi çözdüm bi dene
maşallah canım iyi çalışmışsın
doğrudur. öz üvey fark etmiyo. insanın içinde vicdan olmadıktan sonra. ama bunların tüm sorumlusu öz babamdır. o bırakıp gitmeseydi bizi her şey daha farklı olurdu. denilir ki görmüyosun etmiyosun ne zararı oluyo sana bak hayatına denir. 20 senedir görmesem de 2 yıldır davalığız. o davadan da bıktım artık bi sonuçlanmadı. ama hepsinin temelinde o yer alıyo. anca ben kendi yuvamı kurunca soyadım değişince bana zarar veremicek. bana verdiği tek şey soyadı oldu o da gidicek hayatımdan kurutulucam
kpsshayali 2013 topiğimizden bi arkadaşımız. fenciydi. atandı bu yıl. darısı başımıza
kızlar bnde sık sık gremıyorum hamıle olan arkadaşınız anca evle dersle hamılelıkle uğraşıo ama okudum çok üzüldüm Allah kolaylık versın sedefciğim sn edirnedemi oturuyodun bn lüleburgazdayım gel bna kardeşim evım bomboş eşim hep işte hatta kızlar hepberaber gelin yaa kamp kuralım ders çalışalım bn çok tekım pek arkadaşimda yok gurbette oldğm içn akrabada yok.seve seve misafer ederim valla.bakın bn size bişey anlatım bnm baba evim çok küçüktü dedemlerin altkatında oturuyoduk 3kardeştik ve ders çalışmaya odamız bile yoktu.annemlern odasıda çok küçüktü.kiraya çıkamazdık çnkü babam özelde çalıştığı içn işten çıkardı hep.kızkardeşim fen lisesini kazandı oturma odasında 5 kişinin arasında düşüünün.:KK25: babamda zaten işsiz falan olurdu adam ilğilenemzdi evdede huzursuzluk çok olurdu kardeşim hep dersane ye bedava gttii.öss sınavına nasıl hazırlandı biliyormusnz çalışma masamızda yoktu teklı bı koltuk vardı onun üstunde test çeözerdi gecelerce ağlayarak hemde bn idare ederdim ama evin büyüğü olduğm için ara bulurdum.ve şimdi kardeşim ktü de tıp okuyo 4.sınıfta.üstelik liseden arakaşdaşlarıda aynı ünv kazandı ve ev tuttuular herksn odası var.üstelik aöf den işletme okuyo 3.sınıfta.başhekim falan olmak içn lazım oluyomuş.çok çektii kardeşim.erkk kardeşimde bu yıl pdr kazandı eskişehrde okumaya başladı.bnde okulöncesini btrdm.düşünün evde okadr huzursuzluk varken.şimdi hepimz mutluyuz.diçeğim şu enazından çalışma ortamınız var kulak tıkayıp lütfen çalışın maşalahh aldığınz puanlarda çok iyi suç sizde değilki sistemde.keşke bnde sizn kadar puan alabılsem.yıne uzattım mevzuyu ama napım canlı örnek verım dedm.sız canınızı sıkmayın herşey geçer.rabbim önce sevdığı kula sıkıntı verrrmiş sonrada sevindirirmiş.hepinizi öpüyorum...:KK34:
okurken tüylerim diken diken oldu seda arkadaşım. helal olsun size! hele gel bana lüleburgazdayım demişsin ya inan gelmiş kadar oldum sana.. sanki senin evindeyim de orda anlatıyosun bana bunları. seni o kadar yakınımda hissettim. sağol arkadaşım. Allah yardımcın olsun. ben edirneliyim. benim de teyzemler lüleburgazda oturuyolar. arada gidiyorum oraya. inşallah bu yıl atanıcaksın. okul öncesinin puanları çok uçuk değil. düzenli bi şekilde yaparsan halledersin. eğer sıkıntın matematikse matematik konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. sınıfçıyım ama lisede tm ciydim. temelim var. matematikte çözümlü örnekleri güzelce incele. ofisokul diye bi site var. orada mat için testler var. önce o testlerin çıktısını al, çöz. çözemediklerini videodan izle. hoca çok güzel anlatmış. anlayamadığın bi soru olsun mutlaka yaz buraya. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dilerim sana şans getirir
 
Merhaba kızlar,yeni gelen arkadaşlara da merhaba:KK3:

Bugün dershanede ilk günümdü.Sınıfın %95'i edebiyatçı:KK52: Sırasıyla öğrenme,ölçme,matematik ve vatandaşlık dersleri vardı.Çalışmaya az sonra başlıyorum.Yorgunluğumu ancak atabildim.Akşama raporum gelicek İnş.Öpüldünüz:KK16:

hepinizin branştaş olması daha iyi kuzum. birbirinizi daha iyi anlarsınız hem. kolay gelsin derslerinde
 
sedefcim dershaneye gidiyorsan etüt odalarında calış..kpss ye hazırlanan arkadasın varsa ona git beraber calışın...baban emekliyse hep evdeyse işin zor malum erkekler tv yi son ses acarlar...
baban ne dese de babandır canım hepimizin babası ağır laflar edebilir ama yine de içten severler..
yalnız annene sunu anlat canım gecen yıl bi tanıdıga gidecektik eşimin tarafı..aradık sbs geçmeden misafir almıyorlarmış yani düşün uyduruk sbs için komşu misafir yok ....annen gitsin komşuya herkes dışarda kalsın bu yıl annene babana sakince anlat canım bak sen kaybtdersen onlar üzülmicekler komşular yani hatta laf yapıp laf sokacaklar annene..annene, hayatım daha önemli de tatlı tatlı anlat işte...sakin ol bi de çalışmana bak canım..3yıldır calışıyorum ama bu yıl kimse evime gircemicek eşime de söyledim eskisi gibi değil sıkı hazırlanıyorum bu yıl ...hepiniz de öyle yapın önce can sonra canan.
 
Merhaba kızlar,yeni gelen arkadaşlara da merhaba:KK3:

Bugün dershanede ilk günümdü.Sınıfın %95'i edebiyatçı:KK52: Sırasıyla öğrenme,ölçme,matematik ve vatandaşlık dersleri vardı.Çalışmaya az sonra başlıyorum.Yorgunluğumu ancak atabildim.Akşama raporum gelicek İnş.Öpüldünüz:KK16:

canım ben de basladım sınıfta hiç edebiyatçı yok malesef ..ne güzel işte seninki..bu arada alan sınavından mı atanamadın sen de ben gibi...alana nerden calışıyorsun hangi dershane alan ne zaman başlicak sizde..ay bi edebiyatçı görünce soru yağmuruna tuttummmm seni, zümrem iyi çalışmalar..
 
$AKDENİZ.jpg $DOĞU ANADOLU.jpg $EGE.jpg $GÜNEY DOĞU.jpg $İÇANADOLU.jpg $KARADENİZ.jpg $MARMARA.jpg

Üzerine tıklayıp kaydedebilirsiniz
 
Son düzenleme:
sedefcim dershaneye gidiyorsan etüt odalarında calış..kpss ye hazırlanan arkadasın varsa ona git beraber calışın...baban emekliyse hep evdeyse işin zor malum erkekler tv yi son ses acarlar...
baban ne dese de babandır canım hepimizin babası ağır laflar edebilir ama yine de içten severler..
yalnız annene sunu anlat canım gecen yıl bi tanıdıga gidecektik eşimin tarafı..aradık sbs geçmeden misafir almıyorlarmış yani düşün uyduruk sbs için komşu misafir yok ....annen gitsin komşuya herkes dışarda kalsın bu yıl annene babana sakince anlat canım bak sen kaybtdersen onlar üzülmicekler komşular yani hatta laf yapıp laf sokacaklar annene..annene, hayatım daha önemli de tatlı tatlı anlat işte...sakin ol bi de çalışmana bak canım..3yıldır calışıyorum ama bu yıl kimse evime gircemicek eşime de söyledim eskisi gibi değil sıkı hazırlanıyorum bu yıl ...hepiniz de öyle yapın önce can sonra canan.

emekli canım. ben liseyi bitirince emekli oldu bilerek. ünide okutmak istemedi pek. erkek hep evde olunca zor oluyo hakikaten. üvey babam canım. sevmiyo. sevmesini isteyen de yok zaten. ben de ondan nefret ediyorum.
ahh kuzum anlatmaz mıyım? defalarca anlattım. tatlı dille konuştum. zaten geçen yıl da bu problem oluyodu. teyzemler komşular fln gelen giden oluyodu. insan odasında da olsa tabii ister istemez rahatsız oluyo. yapamam dedi annem gelene gelme denilmez dedi. zaten bi kere denedin olmadı ucunda ölüm yok ya başka şeyler dene boşver modunda.. o bana zaten her zaman söylüyo bu evde olmaz kızım bu evde çalışamazsın diyo. o da üzülüyo. keşanın köyünde ücretlim çıktığında gitmemi çok istedi. ama hemen ertesi gün gel dediler. o yüzden gidemedim orda ev bulmam lazımdı. şimdi de annem gitcektin işte diyo ben sana bu evde olmıcağını söylemiştim diyo. keşke gitseydim. ev bulana kadar otelde kalırdım. ama salak gibi gitmedim. inş gene ararlar da giderim :KK5:
dershaneye gitmiyorum canım ama düşünüyorum artık yazılmayı. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
 
Son düzenleme:
hepinizin branştaş olması daha iyi kuzum. birbirinizi daha iyi anlarsınız hem. kolay gelsin derslerinde

Şaşırdım en başta canım ama sonra iyi olacağını düşündüm ben de:KK1: Sana da kolay gelsin bebeğim benim.En kısa zamanda düzenini kurup iyi bir şekilde çalışmanı diliyorum:KK16:
canım ben de basladım sınıfta hiç edebiyatçı yok malesef ..ne güzel işte seninki..bu arada alan sınavından mı atanamadın sen de ben gibi...alana nerden calışıyorsun hangi dershane alan ne zaman başlicak sizde..ay bi edebiyatçı görünce soru yağmuruna tuttummmm seni, zümrem iyi çalışmalar..

Alan herkes gibi beni de vurdu canım:KK31: 20 netim kaldı.Ercilasun,açıköğretim,üni notları var şimdilik.Bir de çıkacak yayınlara bakıcam.Sana da iyi çalışmalar diliyorum canım:KK16:

Badecim sizlerin sayesinde hatmedicem şu coğrafyayı,hakkından gelicem inş.:KK4:
 
slm kızlar sayfaları okudukça çok üzüldüm Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sorunlarınıza aşarsınız
Ben şu saat oldu çalışmadım daha :KK22: uyudum , dizi izledim tam dayaklığım:KK47: bizim sınıf derslerden sonra kalıp test çözüyor. bende yarın dershanede kalıp kızlar matematik çalışıyor onlarla kalacağım. matematiğim kötü diye kalmıyordum ama çalışmıyorum artık evde :KK50:
 
Dün gece yazdıklarınızı okudum ve bu satırları da ağlayarak yazıyorum.:KK14::KK14:

Olmuyor ya,toparlanamıyorum ben.:KK50::KK50: Ders çalışmak istemiyorum,kitabı açıyorum midem bulanıyor.:KK14: Bugün dersanede hoca konuyu o kadar basit,o kadar yavaş anlatıyor ki yeteerrrr diye bağırmayı bile düşündüm yaa.:KK14: Bu arada alan için diğer dersaneye de yazılacağım,bizimkiler git diyor illa.:KK14: Bugün de bi rüya gördüm,ilkokul arkadaşlarımı...En salağımız bile adam oldu,sen hala çalış,hala atanamadın sen diyorlar.:KK14::KK14:

Hiçbir şey yapmak istemiyorum,2 yıllık emeğim gitti ve tükendim.:KK50: Çalışan kazanır lafına inanmıyorum,eskidendi o.:KK43::KK43:
 
Dün gece yazdıklarınızı okudum ve bu satırları da ağlayarak yazıyorum.:KK14::KK14:

Olmuyor ya,toparlanamıyorum ben.:KK50::KK50: Ders çalışmak istemiyorum,kitabı açıyorum midem bulanıyor.:KK14: Bugün dersanede hoca konuyu o kadar basit,o kadar yavaş anlatıyor ki yeteerrrr diye bağırmayı bile düşündüm yaa.:KK14: Bu arada alan için diğer dersaneye de yazılacağım,bizimkiler git diyor illa.:KK14: Bugün de bi rüya gördüm,ilkokul arkadaşlarımı...En salağımız bile adam oldu,sen hala çalış,hala atanamadın sen diyorlar.:KK14::KK14:

Hiçbir şey yapmak istemiyorum,2 yıllık emeğim gitti ve tükendim.:KK50: Çalışan kazanır lafına inanmıyorum,eskidendi o.:KK43::KK43:

Hangi söz teselli edebilir bizi bilmiyorum. Bizim hiç bişey düşünmediğimiz hayatımızı yaşadığımız zamanlara çok ihtiyacımız var
İnşallah o zaman ne zamansa çabucak gelir artık...
 
Dün gece yazdıklarınızı okudum ve bu satırları da ağlayarak yazıyorum.:KK14::KK14:

Olmuyor ya,toparlanamıyorum ben.:KK50::KK50: Ders çalışmak istemiyorum,kitabı açıyorum midem bulanıyor.:KK14: Bugün dersanede hoca konuyu o kadar basit,o kadar yavaş anlatıyor ki yeteerrrr diye bağırmayı bile düşündüm yaa.:KK14: Bu arada alan için diğer dersaneye de yazılacağım,bizimkiler git diyor illa.:KK14: Bugün de bi rüya gördüm,ilkokul arkadaşlarımı...En salağımız bile adam oldu,sen hala çalış,hala atanamadın sen diyorlar.:KK14::KK14:

Hiçbir şey yapmak istemiyorum,2 yıllık emeğim gitti ve tükendim.:KK50: Çalışan kazanır lafına inanmıyorum,eskidendi o.:KK43::KK43:

Canım senin bence bir süre(dershanenin olmadığı birkaç gün) çevrenden uzaklaşıp(burası da dahil),derslerden uzaklaşıp çok sevdiğin dostlarınla zaman geçirmen gerekiyor.Sinemaya git mesela veya birkaç gün şehir dışına çık.Enerji depolaman ve özgüveninin yerine gelmesi gerekiyor.Benimki sadece bir tavsiye canım:KK54: Dönüşün muhteşem olacaktır.Rüyaların seni etkilemesin.Onlar sadece bilinç altının yansıması.
 
Hangi söz teselli edebilir bizi bilmiyorum. Bizim hiç bişey düşünmediğimiz hayatımızı yaşadığımız zamanlara çok ihtiyacımız var
İnşallah o zaman ne zamansa çabucak gelir artık...

Canım senin bence bir süre(dershanenin olmadığı birkaç gün) çevrenden uzaklaşıp(burası da dahil),derslerden uzaklaşıp çok sevdiğin dostlarınla zaman geçirmen gerekiyor.Sinemaya git mesela veya birkaç gün şehir dışına çık.Enerji depolaman ve özgüveninin yerine gelmesi gerekiyor.Benimki sadece bir tavsiye canım:KK54: Dönüşün muhteşem olacaktır.Rüyaların seni etkilemesin.Onlar sadece bilinç altının yansıması.

Kızlar bana dua eder misiniz ? :KK25::KK25: Temiz ağızların duasına ihtiyacım var çok.:KK31:
 
Raporum: Alan konu çalışıldı,dershanede gördüğümüz vatandaşlık ve ölçme notları tekrarlandı(zaten çok az işledik),tarih 57 soru çözüldü,coğrafya konu ve 52 soru çözüldü.:KK14:
 
X