- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
ahh tatlım yaptım bi hata, nasılsa kpss ye gircem hangi üniden mezun olduğum fark etmez eğitim fakültelerinin eğitimi her yerde aynıdır dedim kendi ilimdeki üniversiteyi yazdım tercihlerime, ama hiç öyle olmuyomuş. dediğin gibi kendimiz başarmak için çabalıcaz başka çaresi yoksenin adına üzüldüm canım üniversite zihniyeti yok malesef türkiyede sadece üniversitede açıp oraya nitelikli hocalar koymazsan öyle olur tabi dersler boş geçer...öğrencilerinde çok hoşuna gider ta ki 4.seneye gelene kadar çok güzel hareketler bunlarda böyle bir skeç(!)kısa oyun yapmışlardı çok güzeldiher neyse sorun sadece hocalarda değil aslında dediğin gibi puanı düşük olanlar hiç olmazsa öğretmenlik olsun yazıyım diye düşünenlerde ama ben birazda şöyle bakıyorum olaya söz meclisten dışarı ama kimse alınmasın kırılmasın gerçekten bazı öğretmenlikler çok ama çok düşük puanlarla alıyor öyle olunca 15 matematik netiyle 15 türkçe netiyle insanlar bu branşlara yerleşiyor özellikle branşlar için konuşuyorum alan derslerinde de anlamakta zorluk çekiyorlar haliyle bu adamdan nasıl öğretmen olur kendisi daha anlamıyor???öğretmenlik mesleğinin malesef puanları genel anlamda düşük ve niteliği çok kötü gerçekten, staja gidenler bilir ki genelde stajlara iyi(!)okullara gönderiliriz ama ben oralarda da öyle öğretmenler tanıdımki yapılandırmacı eğitimden bi haber ne olduğunuda öğrenmek istemiyor ne yapıyım ben onu 5 yıl daha çalışayım kızım üniversiteyi bitirsin emekli olucam diyen bir zihniyet zaten o çocuklara ne verebilir!!!canım senin için kötü olmuş üniversitede iyi bir eğitim alamaman ama bu asla bahane olmamalı ve kendini geliştirmelisin bunun için zorundasın çünkü herkes zorunda ister odtüde oku ister ahi evran üniversitesinde merkezle taşra imkan olarak elbette farklı keşke tüm üniversiteler odtü standartında olsa ama ne yazık ki değil..ayrıca şu alan sınavında bazı braşlara gelicek alan diğer alanlar eskisi gibi giricekmiş sınava bence asıl adaletsizlik bu daha neyin nasıl olacağını bilmeden taşı atıyolar kuyuya deliden çok ne var zaten çıkar çıkarabilirsen taşı!
ahh öyle doğru şeyler yazmışsın ki söylencek tek söz yok, malesef gerçekler
bunları da yazdım not defterime canım, elimdekiler bitince bunlardan alırım teşekkür ederim tavsiyen içincaım güzel şeyler seçmişsin ama bence konuları tamamen bitirmeden deneme alma boşuna bi kenarda duracak. ayrıca ben yargı ya yazıldım dersane olarak yayınlarından memnunum. tavsiye ederim ben internetten beyaz kalemin eğitim bilimleri soru bankası setini de almıştım. ihtiyaçın eğitim bilimleri ve genel kültürden el yazısı formatında ders notları var onlardan yararlanıyorum ama sanırım sen ihtiyaca gidiyosun ordan temin edersin:)
açıklandı mı canım? :26:
ya resmen aksiyon filmi gibi,sevdiceğine öncelikle sabırlar diliyorum çok zor bir süreç olmuş canım,Allah bu zorlukların ardından güzellikler versin size
amin tatlım
canım ben tarih öğretenden memnun kalmıştım,kavram haritaları da var bi kaç ünite için,kolay gelsin şimdiden
hadi yaa süpermiş o zaman, bugün kargoya verilmiş gelsin bir an önce
şu sonuçlar bir açıklansa ya hu,sadece merak ediyorum valla atanacağımdan değil
canım pomem e mi başvurcaksınız, inşallah olur, benimki de istiyo mezun olunca, evlenme sorunu olmuyo, 5 ayda işi oluyoValla bir an önce açıklansa da biz de polisliğe başvursak,sevdicek atansa,evlensek.
Neyse saçmaladım,sıcak geçti başıma herhalde.
Bugün de tarihte uçtum yine.
100 TÜrkçe
300 Tarih
100 Coğrafya.
Bugünlük yeter.
Tarih denemelerim yarın bitiyor.
her zamanki gibi formundasın tatlım
ayy canım hoşgeldinkızlar merhaba. bende kpss 2013e gircekelrdenim. bu yıl mezun oldum. hedefim kpssA sonrasında kurum sınawları. benide aranızaa alınnnnnn
yaa dimi tatlım işte bi kere başlamak çok önemli, başlayınca gerisi geliyo, çalıştıkça çalışası geliyo insanın, yoksa öyle ilham gelmesini beklersek daha çok beklerizhoş geldin=)
ay ben düzenli çalışmaya başladım çok mutlu oldum öğrenme psiko.dan ilk üniyi bitirdim 120 tane de soru çözdüm soru çözdükçe motive oluyomuş insan ayy çok mutluyum=)
kızçeler ben bugün hiç çalışamadım, pişmanım