amin tatlım, belki cumartesi gelir, yeni kitap alınca insan kitaplara iştahlanıyo yavvCanım Eylül'e az kaldı,mecburum.:18::18:
Haklısın valla,alan konusunda çok haksızlıklar olacak.
Güle güle çalışırsın inşallah kitaplarını fıstığım.
canım alan sınavı gerekiyo tabii ki.. ya bizim sınıfta başka bölüm isteyip de orayı kazanamayıp mecburen öğretmenlikte okuyanlar var, kendileri bile diyolar yazık olcak bizim öğrencilerimize diye. zaten bi öğretmen mesleğini sevmiyosa asla yapamaz! bi de eskiden garanti meslek diye falanca bölümde okuyup formasyon alanlar vardı ki iyi ki kalktı. 4 yıllık görülen eğitimi formasyona sığdırmıyolar mıydı, deli oluyodum. ama bi de benim aldığım eğitim var ki falanca bölümde okuyup formasyon alandan pek de farkım yok. o yüzden çok haksızlıklar olcak, benim çoğu derslerim boş geçiyo okulda, hocalar derse geliyo, imza atın çıkın diyolar, bazen derse bile gelmiyolar. dersine gelen hoca da dersi anlatmaz, bizi gruplara ayırır, konu dağılımı yapar, verdiği konuyu ezberler anlatırsın sınıfa.. yani benim 3 yılım böyle geçti, üniversite beni resmen köreltti, zaten o yüzden kpss sürecimde zorluk yaşıyorum ya, gittiğim lise bile bana daha çok şey katmıştı, öyle ki össye hazırlanırken günde bilmem kaç yüz soru çözer ve bana mısın demezdim. şimdi 2 konu çalışsam başım ağrıyo, ünide köreldim resmen, bana hiçbir şey katmadı, ama sözüm meclisten dışarı, sadece kendi üniversitem hakkında böyle düşünüyorum, diğerlerini bilemem. o yüzden alan sınavında eğer okulda gördüğümüz matematik öğretimi türkçe öğretimi gibi dersler sorulursa ki sorulcak büyük ihtimal, o zaman sıfıra sıfır elde var sıfır, benim kafam boş bunlara, çünkü hiç görmedim.ben alana asla karşı değilim kızlar, asıl branşları dışında soru çözerek öğretmen seçmekte neyin nesi!!!inanın üniversiteye 90 kişi giriyorsak 60ı 70 i kpssyi dikkate alarak yıllarını geçiriyor sınavların hep test olması isteniyor, klasik soru sorulduğu zaman apışıp kalıyorlar, vizede finalde kendi alan dersiyle ilgili soru hakkında hiçbir fikri olmayan insanlarda var ve öğretmenlikte ne var kitap var zaten okur anlatırız diyen zihniyetlerde var ve okullarda nitelikli öğretmen diye bir sınıf yok ne yazıkkio nedenle alan sınavı kesinlikle gelmelidir ve öğretmenler alan sınavıyla alınmalıdır eğitim alanıda dahil, formasyon yolları da nihayet kapandı sonunda
amin bebeğimAmin fıstığım,Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
iyi gecelerrr kızlarrr nasıl gidiyorr çalışmalarrr
arkadaşlar belki aranızda bilmeyeniniz vardır
temmuz ayında uygulamya konan kural ile artık kpss de aldıgımız puan sadece o yıl için geçerli olucak
yani önceden 2 yıl kullanabilme hakkımız vardı o kalktı bilginizee
iyi gecelerrr kızlarrr nasıl gidiyorr çalışmalarrr
arkadaşlar belki aranızda bilmeyeniniz vardır
temmuz ayında uygulamya konan kural ile artık kpss de aldıgımız puan sadece o yıl için geçerli olucak
yani önceden 2 yıl kullanabilme hakkımız vardı o kalktı bilginizee
Sağol bebek ama bizden kaçar mı sence ?
Bak bakalım bende o göz var mı ?
kızçeler kpss şifreleri indirdim, sizlerle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 472999
Eki Görüntüle 473000
Eki Görüntüle 473001
Eki Görüntüle 473002
Eki Görüntüle 473003
Eki Görüntüle 473004
Eki Görüntüle 473005
Eki Görüntüle 473006
Eki Görüntüle 473007
Eki Görüntüle 473008
ahaah hiççç yani bnmkide laff kpss ile yatıp kalkıyorsunuz maşallahhh neyse ben de kıyısından köşesinden
Bende de var bir şeyler,ben de atayım bir ara.
Ellerine sağlık canım benim.
sedefonur sen bi harikasın şifrelere bayıldım bu arada bişeler sormuşsun sanırım kitap almayla ilgili tam okuyamadım ama gündüz giremedim şimdi merak ettiğin bişe olursa burdayım:)
işimize yarıcak şeyler buldukça eklicem tatlım
kitap önerisi istemiştim sizden de karar verdim canım, çoğu arkadaş memnunmuş bu kitaplardan
şunları aldım, tabii extra önerin varsa tavsiyelere açığım
https://www.kitapsec.com/Kitap/2012-KPSS-Tarih-Ogreten-Soru-Bankasi-Uzman-Kariyer-Yayinlari.html
2012 KPSS Coğrafya Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Tüm Dersler 50 Deneme Yargı Yayınevi
tünaydın tatlım
evet farkettim ben de.. bizim de burdaki konuşmalarımız gitmiş, neyse yeni bir gün, yeni planlar..
bugün artık şu osmanlı kültür uygarlığını bitirmek istiyorum
tünaydın şeker
hahahdoğru diyosun valla, öss de şişemden su bile içememiştim, 2- 3 saniyelik vakit kaybını bile göze alamazdım
ahh tatlım sevdiceğimin bu sınavlarla ilgili her işi ters gitti, biz onunla lise sondayken tutturdu bi askerlik sevdasıasker olcam ben vs.. o yüzden össye öylesine girdi, astsubaylıklarda öss de barajı geçmen yeterliydi, o yıl astsubaylıklar puan sınırı koymasın mı havacılık tutmadı, denizciliği asla istemiyodu, koca yılın 6 ayını sensiz geçirmem de işte öyle evlilik olmaz da falan dedi, karacılığın mülakat gününe de abisinin düğünü denk geliyodu, mülakat gününü ertelettik ama abisinin düğünü bize çok uzak bi ilde olucağı için orda 1 hafta kalması gerekiyodu, olmadı. kısmet değilmiş dedik, ama bu sırada annem tabii başladı söylenmeye, sen üniversiteye girdin, o boşta nasıl olcak öyle gibilerinden. bu sefer benimki tırs tırs bu yıl işimi şansa bırakamam dedi, öss ye deli gibi çalışmaya başladı. önce öğretmenlik düşünüyodu, ama içinde hala askerlik vardı. bu sefer fenden 15. sorudan sonra 1 boş bırakmış ama boşun yerinden işaretlemeye devam ettiği için 15 soru boşa gitti :18: vardır bunda da hayır derken, ben zaten asker olmak istiyorum deyip havacılığın mülakatlarına izmire gitti, orda da kazandı, ama sonradan çıkarmışlar bizimkini, olmadı demişler, torpil dönüyo dedi bizimki ama kimsenin günahını almak istemem yine de bilmiyorum. öss puanıyla öğretmenlik tutmadı, işletme bilgi yönetimi okuyor şu an, hala içinde asker tutkusu var ama, bu sefer polisliğe yöneldi, pmyo ya girdi, o yıl da sorular çalındı pmyo iptal edildi 2. sınav olana kadar zaten okulunda ilk senenin yarısına gelmişti, okulunu seçti. ama benden sonra mezun olcak ya bu düğün vs işleri çok uzamasın diye ortaöğretim memurluğa girdi. 85 aldı. dsi ye teknisyen olarak atandı, tam işe başlıcak, ankaradan kağıtlar geldi, bi okuduk yanlış tercih yapmışsınız, liseden harita kadastro mezunu olma koşulu vardı, o yüzden atamanız ve puanınız iptal olmuştur dendi
ben aradım ankarayı dedim puanı niye iptal ediyosunuz? dediler ki atandı da gitmiyo diye gözüktüğü için dediler
bu yıl benimki gene gircek kpss ye ama hiç hayal kurmuyoruz, bu yıl tekrar yıkım yaşamayalım dedim
aman kızlar çok çok dikkat edin, sınavda kaydırma yapmayın, tercihlerde istenen özelliklere çok iyi bakın, bizim gibi olmayın
2012 KPSS Tarih Öğreten Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
2012 KPSS Coğrafya Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Tüm Dersler 50 Deneme Yargı Yayınevi
bunları aldım şimdi, hadi hayırlısı olsun
bakalım ne zaman gelcek
kızlar merhaba. bende kpss 2013e gircekelrdenim. bu yıl mezun oldum. hedefim kpssA sonrasında kurum sınawları. benide aranızaa alınnnnnn
kızlar merhaba. bende kpss 2013e gircekelrdenim. bu yıl mezun oldum. hedefim kpssA sonrasında kurum sınawları. benide aranızaa alınnnnnn
hoş geldin=)
ay ben düzenli çalışmaya başladım çok mutlu oldum öğrenme psiko.dan ilk üniyi bitirdim 120 tane de soru çözdüm soru çözdükçe motive oluyomuş insan ayy çok mutluyum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?