2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ya kızlar benim kredi kartım yok int.ten alışveriş yapamıyorum pof hep paralar saçıyorum kitapçılara bu arada eğitim bilimleri tablosunu bekleyenlerdenimm

şimdi yapıcam tatlım tabloyu
benim de kredi kartım yok, ben kapıda ödeme yaptım, sadece extradan 5 tl fazla veriyosun, ama zaten kitapçılarda kitaplar daha pahalı nette daha ucuz olduğundan pek de bişey değişmiyo. kapıda kargoya ödüyosun sorun olmuyo

kargo parası veriyor musun canım?birde kapıda ödeme yapıyorsun evet ama int.ten kitapları nasıl seçiyorsun canım ben hadi diyelim zevk olsun diye seçtim ama senin evinin adresini verdim adamlar getirdi sende ben böyle bir sipariş vermedim diye itiraz ettin nasıl oluyor?int alışverişi konusunda cahilim evet itiraf ediyorum

tatlım öncelikle kargo parası da verdim. o da 5 tl. 90 tl nin üzerinde alışveriş yaptığında kargo parası ödemiyosun
şimdi şöyle oluyo, sen siparişini verdikten sonra 24 saat içinde seni kitapseç ten arıyolar. böyle böyle bi siparişiniz alındı size mi ait kargoya kesin verelim mi vs diyolar. sonra sen evet dersen kargoya veriyolar. sonra kargo geliceği zaman seni arıyo, geldim evde misiniz, evdeyseniz kapıyı açar mısınız diyo. yani ben de böyle oldu.
ben de 2. defa netten alışveriş yaptım canım, valla mantıklı geldi bu iş, bundan sonra burdan alırım, kitapçılarda şu an hiç kitap kalmamış zaten, eylül ekimde yeni basımları gelcek diye diğerlerini geri vermişler. kitap bulamayınca mecbur neti seçmek zorunda kaldım, ama iyi ki seçmişim. kargo ve kapıda ödeme toplam 10 tl fazla veriyosun, ama dediğim gibi zaten kitapçılarda kitaplar pahalı, nette ucuz hele kampanyalı kitaplara bak sitede, mesela benim aldığım 50 li yargının denemeleri kitapçıda 40 tl ydi, siteden 18.50 tl ye aldım

eğitim bilimleri tablosunu yaptım ilk sayfada
konu bitirenler söyleyin bakiim, ekliyim sizi

Merhaba kızlar;

4-5 gündür takip ediyorum sizi. Öncelikle kolay gelsin.

Bende sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Eğer bu sene de olmazsa, bende aranıza katılmak istiyorum. Ama dediğim gibi sınav açıklanıncaya kadar tatil ilan ettim kendime.

Eylülde doğumum var inşallah belki bebişim kısmetiyle gelir de atanırım. Atanırsam yine size destek olmak için gelirim sayfanıza.

Şimdiden yazma sebebim de şu:
Ben geçen yıl 2010 Uzaktan Eğitim (İhtiyaç) videolarıyla çalışmıştım. Bu sene de nette gezinirken bir arkadaşın 2-3 siteye 2012 videolarını yüklediğini gördüm. Onların linkini paylaşmak istedim sizlerle. Ben hepsini indirdim ama bazı sitelerden indiremediklerim oldu, onları da diğer linklerinden indirdim. Biraz uzun sürüyor ama inanki değer. İşte linkler:

http://forum.donanimhaber.com/m_61048409/tm.htm (burada tüm dersler var)
2012 TRKE HTYA UZAKTAN ETM VDEO DERSLER (burada sadece Türkçe)
YEN-2012 MATEMATK-GEOMETR HTYA UZAKTAN ETM VDEO DERSLER (burada sadece Matematik)

Haydi bakalım, kolay gelsin kızlar.

Son düzenleme:

tamam bebeğim çok saol ben bi piyasa araştırması yapıyım yarın hemen ondan sonra sipariş veririm ama eğer kitapçılarda indiriyorsa epey kitapçıdan alırım bir bakayım bakalım

benim çok az olucak ama başlamak lazım rehberlik ilk iki konuya benim adımı kocamanyazabilirsin tatlım
bebeğiniz şans getirir inşallah ve atanırısnız buraya da bize moral vermek için uğrarsınız inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için.

Bugün ev kızı oldum;bamya temizledim,kışın yemek için.

Kafamı toparlayamadım,çalışamadım bugün.

Göze geldim galiba.

inşallah atanırsın canım, ama sonuç ne olursa olsun gel sayfamıza
ben de uzaktan eğitimden çalışıyorum, çok faydası oluyo

tamam bebeğim çok saol ben bi piyasa araştırması yapıyım yarın hemen ondan sonra sipariş veririm ama eğer kitapçılarda indiriyorsa epey kitapçıdan alırım bir bakayım bakalım
ikisinden de bi fiyat çıkar canım, hangisi uygun gelirse öyle yaparsın
Bugün ev kızı oldum;bamya temizledim,kışın yemek için.

Kafamı toparlayamadım,çalışamadım bugün.

Göze geldim galiba.
olsun canım ev işlerini de öğrenmek lazım, evlenince işimize yarıcak

ben de bugün yeni kitaplarım geldiğinden tarihe devam etmek yerine ilk konuyu çalıştım
soru çözdüm, ama tüm testlerim bitmedi, yarın devam edicem artık

tarih ilk üniteden testlerin hepsini bitirdim
yalnız şunu söyliyebilirim ki, uzmanın sorularının ihtiyaçla alakası yok
ihtiyacın konu anlatımı ne kadar iyiyse uzmanın da soruları o kadar kaliteli
konu anlatımlı da ihtiyaç soru bankasında uzman kariyer diyorum, bilginize..

Sen bu işi çözmüşsün.

Sen bu işi çözmüşsün.

dimi kuzum
ben bugüne kadar sadece ihtiyaç soru bankasından çözüyodum, başka yayın da görmedim gerçi, sadece uzmanla ihtiyacı karşılaştırdım, yargı da kasıyo diyolar, ama ihtiyacın basit olduğu kesin tarihte..

Yargı bazen gereksiz ayrıntılara giriyor ama seviyorum yine de.

Haklısın İhtiyaç çok yüzeysel geldi bana da ama;konu anlatımı mükemmel dediğin gibi.

merhabalar ben okulöncesi mezunuyum özel bi okulda çalışıyorum bu sabah kalktığımda nereye kadar emek çabayla bu zamana kadar gelmişken özel olmaz dedim veee kpss girmeye çalışmaya karar verdim bu cafeyi yazılanları,azminizi görüncede banada bi motivasyon geldi gaz geldi :) süpersiniz.İşe dershaneye yazılıp şimdiden çalışma ile başlıcam .

Yargı bazen gereksiz ayrıntılara giriyor ama seviyorum yine de.

Haklısın İhtiyaç çok yüzeysel geldi bana da ama;konu anlatımı mükemmel dediğin gibi.
valla soru sorudur ayırt etmeden çözücez artık
ne güzelll.. bu topiği açmamın amacı da birbirimize gaz vermekti, yoksa tek başına çalışarak insan motivasyon sağlayamıyo, sana da bu gazı verebildiysek ne mutlu o zaman bize yaşasın birlikte ders çalışmak

çalışkan güzellerimmm, bugün de tarih 2. konuyu tekrar edip soru çözücem inşallah ama sevdicek yanımdayken çok zor oluyo yaa neyse şimdi derse konsantre olayım diye, onun önüne pc yi koydum, silkroad oyna dedim, gözleri açıldı bi kere silkroadından nefret ediyorum da.. çok fazla oynuyo, benden böyle bi tepki görünce şaşırdı doğal olarak

canım nereye sordun bilmiyorum ama iniyolar fiyatta baya bi olmadı daha küçük bir dersane bak iş zaten sende bitiyor ama tarih hocasının iyi olup olmadığını soruştur istersen herkesin aradığı temel taş tarih hocaları çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…