günaydııııııın
dükkanı açmaya geldim:)
hastanelerden kurtulamıyorum. en son oğlum orta kulak iltihabı olmuş, eltim doğurmuştu. sonra da eşim burnundan ameliyat oldu. ama ben iki arada bir derede geometriye de başladım. alan konusu da bitti şükür.
bu arada benim de göz muayenem vardı. maalesef doktor tıbbın bittiği yerdeyiz sadece dua edebilirsin dedigözümde retina ve göz sıvısı birbirinden ayrılmış ve tabakalar çok incelmiş. her an yırtılma olabilirmiş. lazerle sağlamlaştırmıştık ama görme alanına korkudan yaklaşamamışlardı. o kısımlar hala riskli.
biz merkeze 2 saat uzakta köydeyiz. doktor yırtılma olursa anında ameliyat masasına yatarsam bir umut görebileceğimi söyledi. ama 2 saat yolda hiç şansım yokbu nedenle sağlık özrüne başvuracağız. bu dönemki kaçtı ama araştırıyoruz. hastaneden "retina dekolmanı ameliyatı yapılabilecek bir merkeze yakın ikamet etmeli" diye heyet raporu alacakmışız.
dua edin olur mu,
ben de bu arada sürekli ders çalışıyorum ki atanayım, maaşım olsun. dünyanın bin türlü hali var. olur da gözlerimi kaybedersem, bakım evleri huzur evleri maaşsız kabul etmiyormuş. kimseye muhtaç olmam.eşime söyleyince çok kızdı ama gerçek bu...
canım o kadar uzuldum kı ınsallah allah yardımcın olurda maaşın işin olur.allah sıfa versın tatlım bende gecen sene tembellıkten ve cıddıye almamaktan dolayı atanamadım ve hayatımın dersını aldım ınsallah hep beraber bununda ustesınden gelırızgünaydııııııın
dükkanı açmaya geldim:)
hastanelerden kurtulamıyorum. en son oğlum orta kulak iltihabı olmuş, eltim doğurmuştu. sonra da eşim burnundan ameliyat oldu. ama ben iki arada bir derede geometriye de başladım. alan konusu da bitti şükür.
bu arada benim de göz muayenem vardı. maalesef doktor tıbbın bittiği yerdeyiz sadece dua edebilirsin dedigözümde retina ve göz sıvısı birbirinden ayrılmış ve tabakalar çok incelmiş. her an yırtılma olabilirmiş. lazerle sağlamlaştırmıştık ama görme alanına korkudan yaklaşamamışlardı. o kısımlar hala riskli.
biz merkeze 2 saat uzakta köydeyiz. doktor yırtılma olursa anında ameliyat masasına yatarsam bir umut görebileceğimi söyledi. ama 2 saat yolda hiç şansım yokbu nedenle sağlık özrüne başvuracağız. bu dönemki kaçtı ama araştırıyoruz. hastaneden "retina dekolmanı ameliyatı yapılabilecek bir merkeze yakın ikamet etmeli" diye heyet raporu alacakmışız.
dua edin olur mu,
ben de bu arada sürekli ders çalışıyorum ki atanayım, maaşım olsun. dünyanın bin türlü hali var. olur da gözlerimi kaybedersem, bakım evleri huzur evleri maaşsız kabul etmiyormuş. kimseye muhtaç olmam.eşime söyleyince çok kızdı ama gerçek bu...
canım merhabakızlar bende yavastan baslıyorum tarıh öğretmeniyim ikinci girişim ve en büyük derdim matematik sanırım hıc bı zamanda yapamayacagım.ama yılmak yok antremanlarla matematık kıtabının ıkı cıldınıde aldım baslayacagım.gunde 2 saat calısmayı dusunuyorum.ay mıdem bulandı artık ders sınav mınav gormek ıstemıyorum ya ama mecburum halaaaaaaaaaaaaaa
canım ben soru bankalarımı 2012 aldım. konu anlatımlı x yayıncılık haricinde hiç almadım, onları dershane vericek.kızlar sanırım kıtaplarınızı aldınız sız ama 2012 kıtapları mı yoksa 2013mu aldınız?
bugün çok yoruldum Sedef ama yemekten sonra oturucam ders başına
daha yarın anlatacağım konulara da çalışmam lazım,bu arada sende liseden kalma falan ingilizce kaynak kitap var mı canım? gramer ağırlıklı.
ablam var 1 tane ama bu kitabı aldığımda ben hatalı çıkmıştı sayfaları kopuk, ama hepsi bir arada. mutlaka işine yarar çok iyi bi kitaptı, Onurda o, alıyım ben ondan sana veririm
onlar çöpe gitmiştir ablamsaol canım,eğer şu an işine yaramıyor ise alayım.yoksa mağdur etmiyim çocuğukendim de edinicem tekrar bol kaynak,benimkilere balıkesirde ne oldu hiç bilmiyorum :)
Kızlar 2012 kadroları sınav açıklanınca mı belli olur bu sene Eskişehir'de nerede kaç tane kadro olacak bakmak bir firkir edinmek istiyorum da.
off branşımdan 3 kişi aldılar 81 aldım 2012 den hocalarım
tekrar hazırlanmak hiç istemiyorum ya gecen sene ne azimle çalışmıştım oysaki :2::2:
napcam şimdi hiç çalışmak gelmiyor içimden
günaydın canlarım
bugün cafeyi ben açayım dedim, 10 da uyandım kahvaltı hazırladım sizlere
Eki Görüntüle 522014
afiyet bal şeker olsun kardeşimgünaydınnnnnn ayy eline sağlık hamarat ablam :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?