günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlaröğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedim hepinize kolay gelsinnnnnn
günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlaröğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedim hepinize kolay gelsinnnnnn
vayyy bana rakip çıktııgünaydın canımm ne iyi ettin erken kalktın gündüz için rahat olacak
sedefcim arada olucak böyle şeyler npalım.önemli olan ertesi gün telafi etmek.telafi etmezsen bozuşuruz ama
bugünkü hedeflerim
öytden kuram,model ve yaklaşımların yarısı (çooook uzun konu,ihtiyaç detaylı anlatmışş)
antrenmanlarla mat. 3. gün çalışması
öğrenme tstlerini bitirme
hadi kızlar hepimize kolay geleee
bugün benim doğum günümmmmmmmmm
doğum günün kutlu olsunn canıımm nice nice güzel senelerin olsunn
kızlar biz bu eğitim bilimlerinden sınava girince 4001 den tercih yapamıyomuşuz öyle mi
leylasım bu sanadoğumgünün kutlu olsun canım, nice sağlıklı huzurlu yaşlara
Eki Görüntüle 519069
bunu da üfle bakalımmmm, amaaaa önce bir dilek tut
Eki Görüntüle 519072
leylasımızın doğumgünü şerefine kurabiyeler poğaçalar yaptım, hadi bakalım bugün ziyafet var, hem yiyelim hem çalışalım bugün
Eki Görüntüle 519075 Eki Görüntüle 519074 Eki Görüntüle 519078 Eki Görüntüle 519077 Eki Görüntüle 519082 Eki Görüntüle 519080 Eki Görüntüle 519081
amaaann bi günden bişiy olmaz yiyin garidoğum günün kutlu olsun canımmm
sedeeefff bu pastalarla böreklerle kilo aldırcann bizeee
uuuuuuuuu çok teşekkür ederimmmmmmne güzel bi pasta o öyleeeeeee
Öncelikle sağlık sonra da atanmayı diliyorum en kısa zamanda hayırlısıylaaaaaaa
leylascım nice mutlu yaşlara inşallah seneye bu yaşını öğrencilerinle kutla bizde sana atandığımız okullarımızdan mutluuu yılllarrr diyelimm
sedef canım filmin adı ayı tedd, çok iyi bir film değil yani önermiyorum benim film kıstasım baya yüksektir ama onu da belirteyim kolay kolay film beğenmemkaliteden anlıyorum bu onu işaret ediyor şimdi matematik çözme zamanııııııı
türk dizilerinden bi tek 1k 1e yi izliyorum ben de, hatta hiç kaçırmıyorumyabancı dizi harika canım ya türk ve kısa olarakrakta 1k1e' e bayılıyorum benyatıyorum ben çok uykum geldi sabah gene erken kalkıp cafeyi açıcammm
anladım kuzum, ben de her filmi sevmem. film izlemeyi çok seviyorum ama çok da seçiciyim. en son 3 idiots u izledim ama filme baştan sona bayıldım ben de onu tavsiye ederim. yabancı dizileri çok seviyorum bi de.. az sürmesi de avantaj sıkmıyo daha çok sarıyo.
günaydınnnnkız sen benden önce nasıl gelirsin cafeye attırırım seni ben bugün pek çalışamayacağım ama matematikten 2 test çözücem şimdi canım senin matematik antremanı dediğin şey nasıl bir kitap hangi yayının merak ettim
günaydın kızlar ... hepinize iyi ders çalışmalar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?