2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlaröğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedimhepinize kolay gelsinnnnnn

vayyy bana rakip çıktıı günaydın canımm ne iyi ettin erken kalktın gündüz için rahat olacak

sedefcim arada olucak böyle şeyler npalım.önemli olan ertesi gün telafi etmek.telafi etmezsen bozuşuruz ama

bugünkü hedeflerim

öytden kuram,model ve yaklaşımların yarısı (çooook uzun konu,ihtiyaç detaylı anlatmışş)

antrenmanlarla mat. 3. gün çalışması

öğrenme tstlerini bitirme

hadi kızlar hepimize kolay geleee

Son düzenleme:
günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlaröğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedimhepinize kolay gelsinnnnnn

ohh ya ne güzel kızlar maşallah diyerek başlıyorum hangimiz cafeyi açıcaz modundayız motivler yüksek ee daha ne isterizzz kpss vızzzz gelir bize be (azıcık memleketim kırklareli şivesiyle konuşayım )
ben de bugün 10 da uyandım, bu benim için süper bişey
bugün çok çalışıcammmmm
kpsshayali filmi beğenirsem buraya da yaz benim de film önerilerine ihtiyacım var iyi seyirler şimdiden canım

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsunn canıımm nice nice güzel senelerin olsunn

kızlar biz bu eğitim bilimlerinden sınava girince 4001 den tercih yapamıyomuşuz öyle mi

ayy tatlım benim hiçbir fikrim yok :26: belki kızlar biliyodur
öğrenme ve gelişimden tekrar yaptım 1 er de karma test çözdüm.
şimdi mat a başlıcam, ardından coğrafya

uuuuuuuuu çok teşekkür ederimmmmmm ne güzel bi pasta o öyleeeeeee
Öncelikle sağlık sonra da atanmayı diliyorum en kısa zamanda hayırlısıylaaaaaaa

doğum günün kutlu olsun canımmm

sedeeefff bu pastalarla böreklerle kilo aldırcann bizeee
amaaann bi günden bişiy olmaz yiyin gari
uuuuuuuuu çok teşekkür ederimmmmmm ne güzel bi pasta o öyleeeeeee
Öncelikle sağlık sonra da atanmayı diliyorum en kısa zamanda hayırlısıylaaaaaaa

dileğin inş kabul olur canımm

ofisokuldan 2 test çözdüm ama ekrandan çözmek çok zahmetli oluyor, kartüşüm bugün gelicek inş, matı o yüzden bırakıyorum şimdilik
biraz ara veriyorum başka şeylerle takılıcam.
zaten bugünlük bi coğrafya tekrarımla karma testim kaldı :81:

leylascım nice mutlu yaşlara inşallah seneye bu yaşını öğrencilerinle kutla bizde sana atandığımız okullarımızdan mutluuu yılllarrr diyelimm
sedef canım filmin adı ayı tedd, çok iyi bir film değil yani önermiyorum benim film kıstasım baya yüksektir ama onu da belirteyim kolay kolay film beğenmemkaliteden anlıyorum bu onu işaret ediyorşimdi matematik çözme zamanııııııı

kızlar coğrafyadan bölgelerin ayrı ayrı haritalarını çıkarttım, harita üzerine not alarak çalışıcam. siz de deneyin eminim görsel daha kalıcı olur

anladım kuzum, ben de her filmi sevmem. film izlemeyi çok seviyorum ama çok da seçiciyim. en son 3 idiots u izledim ama filme baştan sona bayıldım ben de onu tavsiye ederim. yabancı dizileri çok seviyorum bi de.. az sürmesi de avantaj sıkmıyo daha çok sarıyo.

yabancı dizi harika canım ya türk ve kısa olarakrakta 1k1e' e bayılıyorum benyatıyorum ben çok uykum geldi sabah gene erken kalkıp cafeyi açıcammm

yabancı dizi harika canım ya türk ve kısa olarakrakta 1k1e' e bayılıyorum benyatıyorum ben çok uykum geldi sabah gene erken kalkıp cafeyi açıcammm
türk dizilerinden bi tek 1k 1e yi izliyorum ben de, hatta hiç kaçırmıyorum kendi ilişkime benzetiyorum biraz
iyi geceler tatlım tatlı rüyalar
benim de yarın sabah dershanede ilk sınavım var, bakalım nasıl geçicek aman olsun bitsin yapsınlar sınıfları da başlasın artık

günaydınnn kızlarrr

sedefcim sınavında başarılarr

dün öğrenme modellerinin yarısına çalıştım ve 3. gün mat. antrenmanlarımı yaptım

bugün yine çalışmaya devamm

günaydınnnnkız sen benden önce nasıl gelirsin cafeyeattırırım seniben bugün pek çalışamayacağım ama matematikten 2 test çözücem şimdicanım senin matematik antremanı dediğin şey nasıl bir kitap hangi yayının merak ettim

3 idiots ben de tavsiye ederim.. gerçekten çok güzel film eğitici ve öğretici..

erken kalkan yol alıyo hem beni attırırsan kitapla ilgili bilgiyi kimden alcannn

kitabın adı antrenmanlarla matematik canım (sağolsun sedefcim tavsiye etti) ...antenman yayıncılık.yazarı halil ibrahim küçükkaya.toplamda 3 kitaptan oluşuyor.bendeki birinci kitap..30 güne bölünmüş konu anlatımı ve alıştırmalar var.toplama,çıkarma,çarpma,bölmeden başlıyor.matematik temeli olmayan biri için sıfırdan anlatıyo.temelin yoksa tavsiye ederim ama mat. yapıyorum diyorsan sana hafif gelebilir

günaydın kızlar ... hepinize iyi ders çalışmalar ...

günaydın canım

ev sahibimiz uyuyo herall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…