sorma o durum bende de var özellikler coğrafyada türkiyenin yerşekilleri o kadar ezber ki konuyu çalıştığım gün testini çözmeye kalktım bi sürü yanlışım çıktı moralim bozuldusüpersin canım
ben de yaz tatiline girdiğimizden beri çalışıcam çalışıcam diyodum, ama dediğin gibi haftada bir bakıyodum, sonra öbür hafta bi bakıyodum geçen hafta çalıştığımı unutmuşum
öyle olmuyo, her gün düzenli çalışıcaz kızlar, başka yolu yokkk
bugusucum çok sıcak ben de çarşıya kitap bakmaya çıkcaktım, yediiklim ve uzman kariyer bakayım o zaman. ama akşamüstü çıkıcam çok sıcak üfff
şimdi saçımı boyuyayım barievin içi gene daha iyi dışarıya göre
kız pdrci size var ya ben acayip sinir oluyorummçok kıskanıyorum ya tenhada kıstırıcam sizi
kız pdrci size var ya ben acayip sinir oluyorummçok kıskanıyorum ya tenhada kıstırıcam sizi
sedefonur bebeğim ben girdim bu yıl sınava ama atanmam ütopik olur tabi
kızlar bu kitapseç sitesi güvenli mi kredikartıyla almayı düşünüyorum bilgisi olan fikri olan var mı ???
canım kaç tl ye kargo parası ödemedin? ya bugün annem bana bi sürü kitap bakmış ama her yer kitaplarını geri göndermiş, bi daha 2013 basımları ekimde gelcekmiş, ekime kadar beklenir mi?kızlar ben tatilin başında kendime çok güzel çalışma kitapları aldım. kitapseç diye bi site var kpss de geçmiş olduğu için kitaplar indirime de giriyo bu zamanlarda. oradan istediğiniz kitapları takip edip toplu bi şekilde sipariş verirseniz belli bi ücreti geçtiğinde kargo ücreti olmuyor. hatta ben 5tl fazladan verip kapıda ödeme yaptım içim rahat etti. yani ben memnun kaldım size de tavsiye ederim ben faydalandım herkes faydalansın
tatlım onlarla ilgili nette haritalar var, onları yazıcıdan çıkar bi panoya veya duvarına as, gelip geçerken bi göz at, ben öyle yapıcam, össde öyle yapmıştım, çok işime yaramıştısorma o durum bende de var özellikler coğrafyada türkiyenin yerşekilleri o kadar ezber ki konuyu çalıştığım gün testini çözmeye kalktım bi sürü yanlışım çıktı moralim bozuldu
heh bana da tam böyle bi şey lazımdı canımUzmanın soru bankaları güzel,kolaydan zora doğru ilerliyor.
Faydasını görürsün mutlaka.
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-genel-kultur-gerekli-gereksiz-bilgiler.html
linkteki konuyuda ben actım sızlerde eklemek ıstedıklerınız olursa yazın lutfen standart sapması yuksek olan sorular bu gıbı yerlerden cıkıyor, destek olalım bırbırımıze...
kızlar sizce bunu mu alayım
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Tüm Dersler 50 Deneme Yargı Yayınevi
yoksa bunu mu :44:
2012 Kpss Tarih Coğrafya Anayasa 30`lu Deneme Seti Uzman Kariyer Yayınları
canım bence yargı çünkü hepsi tek kitapta olunca benim daha çk hoşuma gidiyo daha fazla motive oluyorum bi de yargı da daha fazlaymış deneme sayısı son olarakta yargıyı uzman kariyerden daha çok seviyorum o yüzden yargı alırdım ben olsam canm =)
2012 KPSS Tarih Öğreten Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
2012 KPSS Coğrafya Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Tüm Dersler 50 Deneme Yargı Yayınevi
bunları aldım şimdi, hadi hayırlısı olsun
bakalım ne zaman gelcek
Çok güzel kitaplar almışsın canım.
Yargı'yı sevdicek de almıştı,ben de bakmıştım çok güzel bir kitap.
Bugünkü hasılatı açıklıyorum :
80 Türkçe
300 Tarih ( 10 tane deneme çözdüm yine.)
120 Coğrafya
Toplam : 500 eder. Allah bereket versin.
Merhaba bende bu yıl mezun oldum iki kez Kpss deneyimim oldu 3. sınıfta ve bu sene ... Yeni sistemle birlikte yeni uygulamalar da geliyor ..Deü' mezunuyum .Bu sene şu alan sınavı ile az çok edindiğim bilgiler şu yönde Eğitim sorularının hemen arkasında yer alacak olan alan sınavı örnek veriyorum diyelim ki matematik öğretmeni adayısınız matematiği öğrenciye nasıl öğreteceğiniz ve bu dersin ilişkili olduğu dersler ile bu dersin geçmişi hakkında yeterliliğinizi ölçmek için sorular sıralanacak.Hocalarım bu konuda piyasada dershanelerin değil bizzat okurken aldığınız eğitimi sorgulayacakları için daha akademik tarafını düşünmeniz gerekir demişti.Yani bu sınava hazırlanılmaz bugüne kadar ne öğrendiysen ancak onun üstüne birşeyler ekleyerek ilerleyebilirsin .Bunun içinde alan ile ilgili gelişmeleri takip etmek gerekir.Kpss ye hazırlanmak tecrübe gerektirir bu konuda alanınızla ilgili daha önceki mezunların verilerine bakın .Örneğin Okul öncesi öğretmen adaylarının genelde ayırıcı soruları tarih oluyor ,Sosyal bilgiler ,coğrafya gibi alanların belirleyicileri anayasa ve matematik soruları oluyor birde tabi her sene ortak standart sapmayı etkileyen ders (bu sene ki Türkçe gibi) oluyor.Ben hemen hemen her çalışma sistemini denedim Bu sene iyi bir puan bekliyorum .Eğer istediğim yere atanacak kadar puan alamazsam sizinle birlikte tekrardan keyifle bu süreci sürdürmek isterim.Şimdilik tek önerim konu çalışırken tüm derslerden bilgimatik kavram ,zihin haritası ,genel haritalarınızı ve kodlamalarınızı hazırlamanız .Sonbaharda daha da sistemli ve hızlı olabilmek adına bunu yaparsanız sizin açısınızdan iyi olur ... kolay gelsin :)
bugusucum yine maşallahın var kuzum
ben de tarihten çalıştığım yerlerin sorularını çözdüm. 140 soru. sorular bitti, şimdi yeni konu çalışayım.
kitaplarımı sayenizde seçtim, eminim memnun kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?