2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hoşbuldukkk yaaa iştee bihaber oluncaa konulardan fln ne bileyimm ahahaah daha da gözüm korktuuuu bakkk
matematiklee aran nasılllll
ve bu yeni sistemde bu ikisi dışında bi de alan dersleri olucakmışşş öyle miii

Yavrum alanı çok umursamıyorum ben,daha ortada bir şey yok.

Bakarsın olmaz bile,Türkiye burası.

Korkma ya.Disiplinli çalışınca oluyor.

Ben bu yola 5 matematik netiyle çıktım.

Şu an 18-19 yapıyorum,şükür.

En sevdiğin ders hangisi ?

Bugünkü hasılat : 89 Türkçe

10 Tarih denemesi.30 sorudan 300 soru eder.

40 tane de Coğrafya.

Siz toplayıverin gayrı,kafam dumanlı.

Tarihte uçtum bugün ya. Çok seviyorum.
oo tatlım maşallahın var süpersin süperrr kimse tutamaz seniiii
peki eğitim çalışıyo musun kuzum :26:
hoşgeldin tatlım ilk bölümden hiç korkma, konulara bakınca aç çok çağrışım yapılıyo, össden hatırlıyoruz. tm mezunusun sanırım pdr de olduğuna göre, o zaman türkçe ve matematik vızz gelir zaten sana eğitim de eğlenceli zaten
bence ilk bölümde zorlandığın ders hangisiyse onunla başla, bi de ben mesela ders ders gidiyorum, mesela tarihin bütün konuları bittikten sonra diğer derslere geçicem, ama bazı arkadaşlar birarada da çalışıyo, sen bi dene, hangisiyle sana daha kalıcı oluyosa öyle devam edersin

kızçeler ben de bugün 120 tarih sorusu çözdüm

Gelişimle öğrenmeyi yüzeysel olarak bitirdim.

Diğerlerini de derste dinlemişliğim var sadece,Ağustos sonuna doğru başlayacağım.

Maşallah yavrum,kazanacağız biz bu sınavı.

Son düzenleme:
ooooooo siz süpersiniz valla bu azminiz hiçççç bozulmasın inş. tam gaz devammm
ben de gerilerden geliyorummmm inş. size yaklaşabilirim ,arap atı gibi sonradan açılıcam sanırım
hmmm bir de eğitim bil. den hangi kaynakları önerirsiniz başlangıç olarakkk

hepinizeeee

Buradan birbirimize destek de oluruz,dua da ederiz hem.

Canım bir başla devamı gelecek,inan bana.

Yemin ediyorum pazartesi günü adet sancısından çalışamadım.

O gün kalbimin üstünde bir ağırlık oldu.

Anneme dedim ki : ''Vicdan azabı bu olsa gerek hatun.''

İnan yemek gibi,su gibi sarılacaksın.

Ya da ben psikopatlık derecesinde çalışmayı seviyorum.

Herif de ''ineğim''diye seviyor,düşünün.

ya bi de kızlar ben baktım nette sanki yeni sistemde mat.türkçe fln filan kaldırılıp yerine kendi bölümümüzle alakalı dersler konulacak gibi yazmışlar hangisi doğru hiç net bilgi yok yahuuu taktım ben buna

Sen onları boşver,otur çalışmaya başla.

selam kızlarrrr ben de aranıza katılıyorum. 4.sınıfa geçtim eğitimden giricem kpss ye. sözde tatil başından beri çalışıyorum ama hafta da bir falan adam gibi oturtamadım planımı
ama hepten boş da değilim bu kış bi posta matematik konu anlatımı ve test çözümü yaptım. türkçeden sık sık test çözüyorum. yaz tatilinde de tariih ve coğrafya konu anlatımına eş zamanlı başladım. tarihten 2 coğrafyadan 3 ünite bitirdim. sizlere de rapor vermiş oldum böylece

Gelişimle öğrenmeyi yüzeysel olarak bitirdim.

Diğerlerini de derste dinlemişliğim var sadece,Ağustos sonuna doğru başlayacağım.

Maşallah yavrum,kazanacağız biz bu sınavı.
gelişime bende geçen yıl bakmıştım, ilgimi çekmişti, ama unuttum tabii, ben de bi giriş yapayım şu eğitime tarih bitince
kazanıcaz tabii, belki aynı okullarda öğretmenlik yapıcaz tenefüslerde çay içicez karşılıklı ohh

tatlım bi söz vardır hani, önce başarıcağına inan sonra iste çalış başar derler ya, o öyle değil tatlım, hep umutlu olamıyo insan. misal ben. umutsuz vaka olarak başladım çalışmaya, ilk 2 gün gene hiç inancım yoktu, ama 3. günden sonra öyle olmuyo, çalıştıkça istek geliyo, bugusunun dediği gibi çalışmayınca vicdan acabı falan başlıyo. sen bi çalış bak gerçekten gerisi geliyo, daha da istiyosun çalıştıkça, hele baştan yanlışlar çok çıkıyo, sonra azaldıkça temelini oturttukça o test çözmenin deyme keyfine
bende eğitimden ihtiyacın modüler seti vardı, eğlenerek öğretiyo, hiç sıkmıyo, güzeldi kitapları canım. ama ben ihtiyaç dershanesine yazıldığım için verdim o kitapları komşuma. ekimde zaten bana ihtiyaç gelicek. başka yayın alıcam, bana ne önerirsiniz kızlar, yediiklimin eğitimi nasıl :26:

süpersin canım
ben de yaz tatiline girdiğimizden beri çalışıcam çalışıcam diyodum, ama dediğin gibi haftada bir bakıyodum, sonra öbür hafta bi bakıyodum geçen hafta çalıştığımı unutmuşum
öyle olmuyo, her gün düzenli çalışıcaz kızlar, başka yolu yokkk

heheh benimki de ''mor ineğim'' diyo bi de mor en sevdiğim renk, tam adımı buldu mor inekli kalemkutu almış bana yaa tabii ben içindeki çikolatalara gömüldüm

kızçeler uykum yok ben biraz tarih çalışayım bari
bugün zaten test çözerken uyumuşum, ee yatarak çözersem böyle olur

15 dk önce kalktım ya,bu ne böyle ?

Yapış yapış olmuşum sıcaktan,bir de otur paragraf çöz şimdi.

Yediiklim güzeldir,tavsiye ederim.

Ayrıca Murat Yayınları'nın bir kitabı var. Öğretmenin ders notları diye.Bütün eğitim bilimleri dersleri var içinde.Özetlemiş ve kavram

haritalarıyla anlatmış.

Sedefim yavrum,vicdan başladıysa tamamdır bu iş.

bugusucum çok sıcak ben de çarşıya kitap bakmaya çıkcaktım, yediiklim ve uzman kariyer bakayım o zaman. ama akşamüstü çıkıcam çok sıcak üfff
şimdi saçımı boyuyayım bari evin içi gene daha iyi dışarıya göre

kızlar ben tatilin başında kendime çok güzel çalışma kitapları aldım. kitapseç diye bi site var kpss de geçmiş olduğu için kitaplar indirime de giriyo bu zamanlarda. oradan istediğiniz kitapları takip edip toplu bi şekilde sipariş verirseniz belli bi ücreti geçtiğinde kargo ücreti olmuyor. hatta ben 5tl fazladan verip kapıda ödeme yaptım içim rahat etti. yani ben memnun kaldım size de tavsiye ederim ben faydalandım herkes faydalansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…