• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selam kızlaaaaar, aranızda bir fosil olsun ister misiniz :3: bir mucize olurda bu yıl atanırsam size dua etmeyi unutmam lakin o mucize gerçekleşmeyip burada kalırsam hep beraber meditasyon yaparız :9:
merhaba canım :16:
biraz çalışmak biraz şans biraz kaderden oluşuyo bu mucize
biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah' a bırakalım :31:

hadi sizin aklınızı başka türlü karıştırayım...başka topic de sordum çıt yok:) size sorayım kpss'ci güzeller:)

dün yarın olsaydı bugün günlerden perşembe olurdu diyen bir kişi bunu hangi gün söylemiştir?? kağıt kalem kullanmayın düşünün sadece:)

cumartesi mi canım :26:

merhaba canım :16:
biraz çalışmak biraz şans biraz kaderden oluşuyo bu mucize
biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah' a bırakalım :31:

cumartesi mi canım :26:

öyle canım,ben şimdiye dek deveyi pek sağlam bağlamadım itiraf edeyim dolayısıyla tevekkülüm hata verdi :9: nasip bakalım ne zamana ..
ben de cumartesi diyorum ayrıca :3:

öyle canım,ben şimdiye dek deveyi pek sağlam bağlamadım itiraf edeyim dolayısıyla tevekkülüm hata verdi :9: nasip bakalım ne zamana ..
ben de cumartesi diyorum ayrıca :3:

o zaman bu sene bu işi bitiriyoruz, işi sıkı tutuyoruz :15:
bölümün ne canım?

aslında ben bir daha kpss'ye girmeme kararı almıştım :17: ingilizce öğretmeniyim canım. özelde çalışıyorum bi kaç yıldır.en son çalıştığım kurum kapandı şu an işsizim ve eylülde evleneceğim kısmet olursa :9: yarın bir iş görüşmesine gideceğim bakalım haftanın bir kaç günü çalışma durumum var, öyle olursa kalan günlerde , yeni evli bir hanım olarak,son bir kez ciddi bir şekilde hazırlanabilirim şu cici ! sınava :17:

aslında ben bir daha kpss'ye girmeme kararı almıştım :17: ingilizce öğretmeniyim canım. özelde çalışıyorum bi kaç yıldır.en son çalıştığım kurum kapandı şu an işsizim ve eylülde evleneceğim kısmet olursa :9: yarın bir iş görüşmesine gideceğim bakalım haftanın bir kaç günü çalışma durumum var, öyle olursa kalan günlerde , yeni evli bir hanım olarak,son bir kez ciddi bir şekilde hazırlanabilirim şu cici ! sınava :17:

ayy tatlım şimdiden mutluluklar dilerim :16:
valla ben de atanmadan evlenmem diyenlerdendim, ama son bi kaç yıl öğretmen atamalarına bakılcak olursa bu konuda insanın kafayı yemesi gerek :27:
o yüzden ben elimden geldiği kadar çok çalışıcam, olmazsa tabii ki üzülürüm, ama kaderimde öğretmenlik yoksa da başka işler bakarım
tabii ki hepimizin hayatı kendine göre zor, hepimizin atanması şart, mecburi, ama bi yerden sonra da umut bırakmıyor bu ösym
öğretmenlik hevesi bile bırakmıyor
sen de kalan vakitlerinde katıl bize mutlaka, keşke dememek için gir bi kez daha olsun belli mi olur :31:
bu arada inşallah yarın iş görüşmen iyi geçer canım :31:

ayy tatlım şimdiden mutluluklar dilerim :16:
valla ben de atanmadan evlenmem diyenlerdendim, ama son bi kaç yıl öğretmen atamalarına bakılcak olursa bu konuda insanın kafayı yemesi gerek :27:
o yüzden ben elimden geldiği kadar çok çalışıcam, olmazsa tabii ki üzülürüm, ama kaderimde öğretmenlik yoksa da başka işler bakarım
tabii ki hepimizin hayatı kendine göre zor, hepimizin atanması şart, mecburi, ama bi yerden sonra da umut bırakmıyor bu ösym
öğretmenlik hevesi bile bırakmıyor
sen de kalan vakitlerinde katıl bize mutlaka, keşke dememek için gir bi kez daha olsun belli mi olur :31:
bu arada inşallah yarın iş görüşmen iyi geçer canım :31:

canım Allah razı olsun,size de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı insanlarla mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin :16:
benim mezuniyetime yakın kpss evrim geçirip bambaşka bi hale büründü,türkiye cumhuriyeti yüksek puanlarla atanan arkadaşlara ordinaryüs unvanı falan versin hakediyorlar bence :9:
nasip işi hakikaten,orada yiyecek ekmeğin varsa yersin bir şekilde,olmadı başka yollara müracat etmek gerekli. ben bu yıl ithalat ihracat sertifikaları almayı düşünüyorum ek olarak :26: konuya direkt abone oldum en azında dua eden abla olayım size ama sınava giderken şeker veremem ösym'nin olips'ini yiyeceksiniz mecbur:9:
ve teşekkür ederim tatlım, iş görüşmemim iyi geçmesi evliliğimin ilk dönemleri adına çok önemli,malum borç harç ödeyeceğiz :34:
Allah yar ve yardımcımız olsun :13:

canım Allah razı olsun,size de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı insanlarla mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin :16:
benim mezuniyetime yakın kpss evrim geçirip bambaşka bi hale büründü,türkiye cumhuriyeti yüksek puanlarla atanan arkadaşlara ordinaryüs unvanı falan versin hakediyorlar bence :9:
nasip işi hakikaten,orada yiyecek ekmeğin varsa yersin bir şekilde,olmadı başka yollara müracat etmek gerekli. ben bu yıl ithalat ihracat sertifikaları almayı düşünüyorum ek olarak :26: konuya direkt abone oldum en azında dua eden abla olayım size ama sınava giderken şeker veremem ösym'nin olips'ini yiyeceksiniz mecbur:9:
ve teşekkür ederim tatlım, iş görüşmemim iyi geçmesi evliliğimin ilk dönemleri adına çok önemli,malum borç harç ödeyeceğiz :34:
Allah yar ve yardımcımız olsun :13:

amin canımmm :16:
benim ösymden en büyük isteğim sınava saatimle girmem ama imkansız :1: gözler pek iyi görmüyo benim, duvarda saat olur ama arkalarda oturursam onu görmem imkansız, ee saatsiz de çok panik olurum, saate bakmadığımda türkçedeki maşallah paragraf sorularına bi kaptırdım mı kendimi sınav biter valla :27:
çok mantıklı düşünmüşsün sertifakaların zararı olmaz mutlaka işine yarar
valla eskiden benim kuzenim 63 puanla atanmıştı, o da ingilizce öğretmeni, garanti meslek dedik seçtik işte.. :6:
sevgilim de öğretmenlik seçicekti, sınavda kaydırma yaptı, iyiki de yapmış valla, yoksa evlilik hayal olurdu :1:

kızlar belki görmemişsinzdir bilmiyorsunuzdur ben söyleyeyim sitedeki teknik bir arızadan dolayı bugün sabahtan akşamın bir saatine kadar olan mesajlar yeni üyelikler açılan konular silinmiş, benim mesajım nerde yok açtığım konuya nolmuş vay efendim benle dertleri ne kırk yılın başında derdimi açtıydım diyenler üzülmeyin bu size bir işaret olabilir:37:

:9:
upuzun bir mesaj yazdıydım aha da tam şoooraya :40:silinmiş :41:
sedefonurcum sınavda tüm duyu organlarının işlevini 4le çarp güzelim,görürsün sen o saati net bi şekilde :9:
ayrıca sevdiceğine ilahi bir lütufmuş o kaydırma olayı,ne demiş Rabbim şer gördüklerinizde hayır vardır :34:

kızlar belki görmemişsinzdir bilmiyorsunuzdur ben söyleyeyim sitedeki teknik bir arızadan dolayı bugün sabahtan akşamın bir saatine kadar olan mesajlar yeni üyelikler açılan konular silinmiş, benim mesajım nerde yok açtığım konuya nolmuş vay efendim benle dertleri ne kırk yılın başında derdimi açtıydım diyenler üzülmeyin bu size bir işaret olabilir:37:
tünaydın tatlım :3:
evet farkettim ben de.. bizim de burdaki konuşmalarımız gitmiş, neyse yeni bir gün, yeni planlar..
bugün artık şu osmanlı kültür uygarlığını bitirmek istiyorum :15:

:9:
upuzun bir mesaj yazdıydım aha da tam şoooraya :40:silinmiş :41:
sedefonurcum sınavda tüm duyu organlarının işlevini 4le çarp güzelim,görürsün sen o saati net bi şekilde :9:
ayrıca sevdiceğine ilahi bir lütufmuş o kaydırma olayı,ne demiş Rabbim şer gördüklerinizde hayır vardır :34:
tünaydın şeker :3:
hahah :1: doğru diyosun valla, öss de şişemden su bile içememiştim, 2- 3 saniyelik vakit kaybını bile göze alamazdım :31:
ahh tatlım sevdiceğimin bu sınavlarla ilgili her işi ters gitti, biz onunla lise sondayken tutturdu bi askerlik sevdası :27: asker olcam ben vs.. o yüzden össye öylesine girdi, astsubaylıklarda öss de barajı geçmen yeterliydi, o yıl astsubaylıklar puan sınırı koymasın mı :53: havacılık tutmadı, denizciliği asla istemiyodu, koca yılın 6 ayını sensiz geçirmem de işte öyle evlilik olmaz da falan dedi, karacılığın mülakat gününe de abisinin düğünü denk geliyodu, mülakat gününü ertelettik ama abisinin düğünü bize çok uzak bi ilde olucağı için orda 1 hafta kalması gerekiyodu, olmadı. kısmet değilmiş dedik, ama bu sırada annem tabii başladı söylenmeye, sen üniversiteye girdin, o boşta nasıl olcak öyle gibilerinden. bu sefer benimki tırs tırs :1: bu yıl işimi şansa bırakamam dedi, öss ye deli gibi çalışmaya başladı. önce öğretmenlik düşünüyodu, ama içinde hala askerlik vardı. bu sefer fenden 15. sorudan sonra 1 boş bırakmış ama boşun yerinden işaretlemeye devam ettiği için 15 soru boşa gitti :18: vardır bunda da hayır derken, ben zaten asker olmak istiyorum deyip havacılığın mülakatlarına izmire gitti, orda da kazandı, ama sonradan çıkarmışlar bizimkini, olmadı demişler, torpil dönüyo dedi bizimki ama kimsenin günahını almak istemem yine de bilmiyorum. öss puanıyla öğretmenlik tutmadı, işletme bilgi yönetimi okuyor şu an, hala içinde asker tutkusu var ama, bu sefer polisliğe yöneldi, pmyo ya girdi, o yıl da sorular çalındı pmyo iptal edildi :37: 2. sınav olana kadar zaten okulunda ilk senenin yarısına gelmişti, okulunu seçti. ama benden sonra mezun olcak ya bu düğün vs işleri çok uzamasın diye ortaöğretim memurluğa girdi. 85 aldı. dsi ye teknisyen olarak atandı, tam işe başlıcak, ankaradan kağıtlar geldi, bi okuduk yanlış tercih yapmışsınız, liseden harita kadastro mezunu olma koşulu vardı, o yüzden atamanız ve puanınız iptal olmuştur dendi :53:
ben aradım ankarayı dedim puanı niye iptal ediyosunuz? dediler ki atandı da gitmiyo diye gözüktüğü için dediler :53:
bu yıl benimki gene gircek kpss ye ama hiç hayal kurmuyoruz, bu yıl tekrar yıkım yaşamayalım dedim :9:
aman kızlar çok çok dikkat edin, sınavda kaydırma yapmayın, tercihlerde istenen özelliklere çok iyi bakın, bizim gibi olmayın :52:

Son düzenleme:
kızlarrrr:4:
ben eğitimle başlıcam kızlar bir dersi 3 hafta içinde yyeip bitirmeyi düşünüyorum yaz okulunda alıyorum bari o bitsin diye düşündüm:34:

kızlarrrr:4:
ben eğitimle başlıcam kızlar bir dersi 3 hafta içinde yyeip bitirmeyi düşünüyorum yaz okulunda alıyorum bari o bitsin diye düşündüm:34:

mantıklı tatlım ya.. ben de tarih bittikten sonra yine ilk bölüm ağırlıklı ve tarih tekrar şeklinde sürdürmeyi planlıyodum, ama acaba tarih bittikten sonra eğitime mi başlasam?

sen bilirsin bebeğim ama hep tarih bıktırır sanırım birde tarih yani bu uzuuuuun:37:eğitimde çok ders var ya hani çalışması daha zevkli gibi geliyo bana, bir eğitim dersinden başla yanında da tarihe devam et canım:23:

sen bilirsin bebeğim ama hep tarih bıktırır sanırım birde tarih yani bu uzuuuuun:37:eğitimde çok ders var ya hani çalışması daha zevkli gibi geliyo bana, bir eğitim dersinden başla yanında da tarihe devam et canım:23:

haklısın şekerim. tarih en nefret ettiğim ders :47: ama korksun benden halledicem işte onu kafaya taktım :52:
eğitim bence de eğlencelidir. geçen yıl ben gelişime bakmıştım biraz. hani bi öğretmen adayı olarak değil de ilerde anne olduğumda çok işime yarayacak şeyler öğrendim. ihtiyacın eğitim bilimleri modüler seti vardı bende, hatta annem bile okumuştu gelişim psikolojisi kitabını :1: çok komik karikatürler vardı.
şu tarihi bi kez bitireyim de öyle eğitime başlıyayım. zaten tarihi bitirsem de onun yakasını bırakmıcam, her gün tekrarlarda yapışık ikiz olmak zorundayız onunla :27:

tarih benimde yapamadığım bir ders ama ben şimdilik onu görmezden geliyorum:51:gelişim eğlenceli olmasına eğlenceli ama o kadaar çook detayy vaarkiiiiii of yani off, sen bu yıl sınava girdin mi tatlım

tarih benimde yapamadığım bir ders ama ben şimdilik onu görmezden geliyorum:51:gelişim eğlenceli olmasına eğlenceli ama o kadaar çook detayy vaarkiiiiii of yani off, sen bu yıl sınava girdin mi tatlım

canım o detaylar soru çöze çöze aklımıza kazıncak, bence eğitimden sürekli konu çalışmanın anlamı yok, bol soruyla ancak kavramlar arasındaki farkları anlayabiliriz :31:
ben bu yıl sınava girmedim canım, girsem de düşük puan alırdım, hiç bi bilgim yoktu çünkü.
sen girdin mi?
aslında tarihte net sorular soruluyo onu fark ettim. ezbelersen aklında kalıyosa yapabiliyosun. zaten ösymnin kopya muhabbetleri yüzünden yeterince başı derde giriyo, bi de tarihte çelişkili sorular sorup soru iptaline sebep olacak şeyler yapamazlar

Bugünkü hasılat : 89 Türkçe

10 Tarih denemesi.30 sorudan 300 soru eder.

40 tane de Coğrafya.:6::6::6:

Siz toplayıverin gayrı,kafam dumanlı.:9::9::9:

Tarihte uçtum bugün ya.:31: Çok seviyorum.:24:

merhaba arkadaşlar ben seneye kpss ye giricek olan ve daha hiç ama hiç çalışmamış biri olarak sedefin sayesinde bi başlangıç yapıyım dedim bu konuya girerek :26: var mı benim gibi pdr ci aranızda ilk onu soriyimmm
veeeee hiççç başlamamış biri olarak nerden başlamalıyımmmm
yani eğitim bilimlerinde kendime güveniyorum ama matematik cografya tarih fln onlardan çok korkuyorummmm
hep güvendim nasılsa düşün puanla atanıyorum nasılsaa daha çok vaktim var diye ve şimdi geldik sonaaa...
ben dersaneye yazılmayı düşünmüyorum
sizce nerden başlamalıyım ????
hepimize kolay gelsinnnnnnn :10:

Merhaba,hoşgeldin.:3:

Ben Türkçe okuyorum.:34:

Türkçe olunca geçen yıldan başladım hazırlanmaya.:19::1::1:

Eğitimde güveniyorum demek çok iddialı bir laf be hatun. :23::1::1::1:

İşin içine gir de gör.:9::9::9:

Bir çalışma planı yap kendine öncelikle.

Konuları bitirdikten sonra bol soru,bol deneme.:31:

Back