2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

evet canım ben de çok beğendim bu kez de eğitim bilimlerini aldım. inşallah arkadaşlarınla iyi bi sene olur birbirinizi sevmeseniz de saygınız olduktan sonra anlaşırsınız zaten
ühüüüüüü

x yayıncılık deyip yaramı deşmeyinnn
canım bence sen kargonun ildeki yerine bırakılmasını iste, geldiğinde zaten telefon ediyolar, o zaman da merkeze gidip alırsın, olmaz mı?
sedefonur elindeki kartları nereden temin edebilirim?
canım kitapseç.comdan aldım ben

canım d mi? gürültü dışsal pekiştireç gibi geldi bana :44:

şimdi geldim eve coğrafyadan tekrarıma devam edicem

kızlar bilgim olmadığımdan ve merakımdan soruyorum öğretmen atamalarında da torpıl oluyo mu? malum bızde torpiller havada uçuyo KPSS + kurum testi + yazılı test + sözlü mülakat olduğu için. öğretmenlikte ablam 80le aksaraya atanmıstı 2 yaşındaki bebeğini bırakıp 1 yıl gitti. ama bi tanıdgım 65 ile ankara nallıhan atandı bi nasıl ya dedim de :2:

okul oncesı falan okuduysa ya da rehberlık atanmıstır
bız de torpıl hafif kalır da kopya var. kopyayı kapan kazanır canım.kopyacılar ılk basta atanır torpılınde torpılı yani

okul oncesı falan okuduysa ya da rehberlık atanmıstır
bız de torpıl hafif kalır da kopya var. kopyayı kapan kazanır canım.kopyacılar ılk basta atanır torpılınde torpılı yani

ya nasıl bişi ben anlamıyorum koskoca fizik öğretmeni 89larda taban, bedendir rehberliktir bunlar 60 larda nasıl şey anlamadım.. ben fiziğin fsinden anlamam ama 5 yaşındakilere de heralde bişiler ogretebılırım bölümünü okuamama rağmen :) hala anlayamamaktayım :) o zaman neden öss'de büyük puanlar alıp da sınıf öğretmenliği falan okuyoruz ki beden okuyalım atanalım :) ben çözemedim :)

bunu ben kpssye basvurdugum zaman dusunmustum ama iş işten gecmıstı:) gercekten keske ben de kpss puanı dusuk bolum okusaymısım ama ıste nasip. elımız mahkum calısacagızz

bunu ben kpssye basvurdugum zaman dusunmustum ama iş işten gecmıstı:) gercekten keske ben de kpss puanı dusuk bolum okusaymısım ama ıste nasip. elımız mahkum calısacagızz

ben fizik okusaydım zaten öğretmen olmazdım mesela o da var :) gider bilim adamı olurdum. fizik kimya okuyanlara büyük saygılar lise 1 de ikisi de 2'ydi mümkünse uzak durayım puanı da 90 zaten kabus gibi

canım bölümün nedir? bi de başarılar cidden zor :)

edebıyat ogretmenlıgı canım. ya ama ben kucukten berı hep Turkceye, edebıyata ilgi duyardım. ne bıleyım bır daha dunyaya gelsem yıne edebıyat okurdum heralde:) sen sınıf ögretmenısın sanırım?

cnm çok sağol,bugün okulda boş günümdü ama zümrem alanyadan atandı buraları hiç bilmiyor e bir de bisürü şeye ihtiyaacı var .Tuttum onu bugun kolundan gezdirdim,işlern hallettik fln derken ancak bakabildim buralarada..İnş ben de bu yıl tuzlaya atanıcam oryantasyona ihtiyacım olmucakkkkkk

edebıyat ogretmenlıgı canım. ya ama ben kucukten berı hep Turkceye, edebıyata ilgi duyardım. ne bıleyım bır daha dunyaya gelsem yıne edebıyat okurdum heralde:) sen sınıf ögretmenısın sanırım?

edebiyat, türkçe ben de çok severim. yok canım sınıf öğretmenliği şehir dışı yanı ankara dışı oluyodu ama ben yazmadım bu kpss durumlarını düşünerek bi de öğretme sabrımın olmayışından dolayı öğretmenliği hiç düşünmedim. işletme bnm bölümüm bu sene mezun oldum cnm

anladım canım. ınsallah kazanırsın o zaman.:)

ahh tatlım benim zamanımda da sınıfçılar çok atanıyodu hatta öss sonuçları geldiğinde ben öğretmen oldum kadar sevinmiştim o günü hiç unutmam herhalde o öğretmenlik için son sevindiğim andı
ama ben artık ister okul öncesi ister fizikçi ister sınıfçı, genel konuşucam bu ülkede öğretmenlik okunmazzzz, lysciler ygsciler, her ne ise işte, benden size tavsiye öğretmenlik seçip de ünide 4 yıl öğretmenlik okumayın, hatta bu yıl öğretmenliği kazananlar, daha okul başlamadan bence tekrar öss ye hazırlanın. böyle 1 yılınız gidicek ama diğer türlü kumar gibi kaç yılınızın gidiceği belli değil

dersleri hayatımıza da geçirdik artık benim sevgilim de 2 gün sonra kpss ye gircek, diyo ki hiç heyecanlı değilim çok relaxım ben de diyorum ki aslında heyecanlısın da bastırma savunma mekanizmasını kullanıyosun şu an dedim yok ya atanmayı beklemiyorum ki zaten hiç çalışmadım diyo, ne desem beğenirsin, heh bak şimdi de neden bulma yı kullandın ama en azından bişey kaybetmicem üni ye devam edicem dedi, heh şimdi de polyanna oldun diye beynini yedim gece gece

günaydın kızlar... mattan yana çok dertliyim sıralamaları bitirdim.. mutlak değer çok zor geldi kafam sakinken çalışayım dedim onu atladım.. üslü sayılara geçtim.. konu videolarını felan izledim ama buda çok zor... soru çözemeyince moralim bozuluyor bırakıyorum çalışmayıı.. of of.. bu mat.benim ömrümü yedi ömrümü...

aman hocam dikkat et de "öğrenilmiş çaresizliğin" sınavda "kendini gerçekleştiren kehanet" e dönüşmesin

ofisokul.com a göz attın mı?

soruları anlaşılır ve açıklayıcı bir biçimde çözüyor.

bir de tüyo: yarın çocukların matematik dersine gireceğini düşün. sen olsan konuyu nasıl anlatırdın? ben ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra yendim matematik korkumu. son sene matematik netim kpss de 20 ye yakındı.

bu yıl hedefim 30 da 30 inşallah

niye canım öğrencilerin yarısından fazlası öğretmenlik istiyor ben kazandım ama tekrar hazırlanacağım öğretmenlik için okul öncesi din kültürü sınıf öğretmenliği belki kazanırım diyorum

ben 5 neti ancak yapıyorum.. birde ofis okulana bakalım zormuş deyip hemen pes ediyorum galiba... biraz daha azimli olmam lazım.. bugün tekrar çalışacağım..

aslaaaaa derim. bak adam sınıf öğretmeni norm fazlası var diyo, bizi belki de atamıcak bile, hadi sınıfçıları geçtim. branşçıları da 3 yılda bitircekmiş. ondan sonra ne zaman emekli etcek, onların yerine bizi koymaya çalışacak. hadi diyelim atandın da.. alıyosun 90 küsür puan, 85 alan çanakkaleye gidip sen de batmana gidebiliyosun. tercih işi öyle bi kumar ki aman açıkta kalmıyayım gibilerinden nereyi yazıcağını şaşırıyosun. hadi oraya da gittin diyelim. 5 sene ordasın. eş durumu meş durumu çoğu kişi eşinin yanına gidemiyo. öğretmenlik topiğindeki kadının açtığı konuya bak, içim cız etti, bebeği var eşinin yanına gidemiyo, o bebek baba bilmiyo, bir diğerinin çocuğu yok ama gelmiş 28 yaşına ve artık eşinin yanına gidip o da bişeylerin planını yapmak istiyo, yapabiliyo mu? hayır. gidemiyo ki.. bu iş iş değil canım. ne güzel kazanmışsın keşke başlasaydın. okul öncesi öğretmenleri hem çok atanıyo hem de taban puanları çok düşük ama ben gene de sana okul öncesi bile okuma derim, yani bu ülkede neyin ne olucağı hiç belli olmuyo, bak sınıfçılar da 5000 küsür atanıyodu bi anda 324 e indi. okul öncesinin 4 sene sonra ne olucağını kim bilebilir? :26:

kesinlikle haklısın canım. ben kimseye öğretmenlik yazmasını önermiyorum.
ben 5 neti ancak yapıyorum.. birde ofis okulana bakalım zormuş deyip hemen pes ediyorum galiba... biraz daha azimli olmam lazım.. bugün tekrar çalışacağım..

ben öss de denemelere -5 netle başlamıştım. yani doğrum olmadığı gibi yanlışım eksilere düşürüyordu. ama o zaman 90 sayısal 90 sözel vardı, matematikten 19 net çıkarmıştım öss de. 2 tane de fizikten atmıştım 21 net olmuştu:) sözelim 84 net olduğundan türkçe öğretmenliğine yerleşebildim.

dersanedeki matematikçi " matematikten günde 50 soru çözerek başla. her gün 1 soru arttır." dedi. işe yaradı galiba. her ders için geçerli. bin kere de tekrar etsen soru çözmeden yerleşmiyor konu.

öğrencilerin dünyadan haberi yok da ondan. sedef çok güzel açıklamış. yoksa kelimesi kelimesine ben yazacaktım canım.

tünaydın canlarım bugün coğrafya tekrarımı bitiricem inş

hadi kolay gelsin hocam. coğrafya zevklidir. bir de şu madenler olmasa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…