evet canım ben de çok beğendim bu kez de eğitim bilimlerini aldım. inşallah arkadaşlarınla iyi bi sene olur birbirinizi sevmeseniz de saygınız olduktan sonra anlaşırsınız zatenevde kalıyorum canm sınıfımdan arkadaşlarla gecen yıl iyidik de bu yıl da oyle olur umarım :)
kpss stresinden birbirimize çatmazsak iyidir:)
bu x yayıncılığın ders notlarndan bende aldım gerçekten güzel
canım bence sen kargonun ildeki yerine bırakılmasını iste, geldiğinde zaten telefon ediyolar, o zaman da merkeze gidip alırsın, olmaz mı?ühüüüüüü
x yayıncılık deyip yaramı deşmeyinnn
canım kitapseç.comdan aldım bensedefonur elindeki kartları nereden temin edebilirim?
kızlaar sorularım var
pekiştireçlerle ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
A)elektrik şoku dışsal birincil pekiştireçtir
B) birincil pekiştireçler olumlu ya da olumsuz olabilir
C) baş ağrısı içsel olumsuz pekiştireçtir.
D) gürültü içsel olumsuz pekiştireçtir.
E) içsel pekiştireçler organizmanın fizyolojik yapısıyla ilgilidir.
kızlar bilgim olmadığımdan ve merakımdan soruyorum öğretmen atamalarında da torpıl oluyo mu? malum bızde torpiller havada uçuyo KPSS + kurum testi + yazılı test + sözlü mülakat olduğu için. öğretmenlikte ablam 80le aksaraya atanmıstı 2 yaşındaki bebeğini bırakıp 1 yıl gitti. ama bi tanıdgım 65 ile ankara nallıhan atandı bi nasıl ya dedim de :2:
okul oncesı falan okuduysa ya da rehberlık atanmıstır
bız de torpıl hafif kalır da kopya var. kopyayı kapan kazanır canım.kopyacılar ılk basta atanır torpılınde torpılı yani
ya nasıl bişi ben anlamıyorum koskoca fizik öğretmeni 89larda taban, bedendir rehberliktir bunlar 60 larda nasıl şey anlamadım.. ben fiziğin fsinden anlamam ama 5 yaşındakilere de heralde bişiler ogretebılırım bölümünü okuamama rağmen :) hala anlayamamaktayım :) o zaman neden öss'de büyük puanlar alıp da sınıf öğretmenliği falan okuyoruz ki beden okuyalım atanalım :) ben çözemedim :)
bunu ben kpssye basvurdugum zaman dusunmustum ama iş işten gecmıstı:) gercekten keske ben de kpss puanı dusuk bolum okusaymısım ama ıste nasip. elımız mahkum calısacagızz
ben fizik okusaydım zaten öğretmen olmazdım mesela o da var :) gider bilim adamı olurdum. fizik kimya okuyanlara büyük saygılar lise 1 de ikisi de 2'ydi mümkünse uzak durayım puanı da 90 zaten kabus gibi
canım bölümün nedir? bi de başarılar cidden zor :)
leylasçığım ilaçları merak ediyordu
reçeteme yazdım, her gece yatmadan önce okunabildiği kadar okuncak. çantadan çıkmıcak dışarda da minibüste de okuncak
ama abartılmıcak fazlası bünyeye zarar
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
edebıyat ogretmenlıgı canım. ya ama ben kucukten berı hep Turkceye, edebıyata ilgi duyardım. ne bıleyım bır daha dunyaya gelsem yıne edebıyat okurdum heralde:) sen sınıf ögretmenısın sanırım?
edebiyat, türkçe ben de çok severim. yok canım sınıf öğretmenliği şehir dışı yanı ankara dışı oluyodu ama ben yazmadım bu kpss durumlarını düşünerek bi de öğretme sabrımın olmayışından dolayı öğretmenliği hiç düşünmedim. işletme bnm bölümüm bu sene mezun oldum cnm
ya nasıl bişi ben anlamıyorum koskoca fizik öğretmeni 89larda taban, bedendir rehberliktir bunlar 60 larda nasıl şey anlamadım.. ben fiziğin fsinden anlamam ama 5 yaşındakilere de heralde bişiler ogretebılırım bölümünü okuamama rağmen :) hala anlayamamaktayım :) o zaman neden öss'de büyük puanlar alıp da sınıf öğretmenliği falan okuyoruz ki beden okuyalım atanalım :) ben çözemedim :)
cnm çok sağol,bugün okulda boş günümdü ama zümrem alanyadan atandı buraları hiç bilmiyor e bir de bisürü şeye ihtiyaacı var .Tuttum onu bugun kolundan gezdirdim,işlern hallettik fln derken ancak bakabildim buralarada..İnş ben de bu yıl tuzlaya atanıcam oryantasyona ihtiyacım olmucakkkkkk
D mi canım cevap?
günaydın kızlar... mattan yana çok dertliyim sıralamaları bitirdim.. mutlak değer çok zor geldi kafam sakinken çalışayım dedim onu atladım.. üslü sayılara geçtim.. konu videolarını felan izledim ama buda çok zor... soru çözemeyince moralim bozuluyor bırakıyorum çalışmayıı.. of of.. bu mat.benim ömrümü yedi ömrümü...
ahh tatlım benim zamanımda da sınıfçılar çok atanıyodu hatta öss sonuçları geldiğinde ben öğretmen oldum kadar sevinmiştim o günü hiç unutmam herhalde o öğretmenlik için son sevindiğim andı
ama ben artık ister okul öncesi ister fizikçi ister sınıfçı, genel konuşucam bu ülkede öğretmenlik okunmazzzz, lysciler ygsciler, her ne ise işte, benden size tavsiye öğretmenlik seçip de ünide 4 yıl öğretmenlik okumayın, hatta bu yıl öğretmenliği kazananlar, daha okul başlamadan bence tekrar öss ye hazırlanın. böyle 1 yılınız gidicek ama diğer türlü kumar gibi kaç yılınızın gidiceği belli değil
aman hocam dikkat et de "öğrenilmiş çaresizliğin" sınavda "kendini gerçekleştiren kehanet" e dönüşmesin
ofisokul.com a göz attın mı?
soruları anlaşılır ve açıklayıcı bir biçimde çözüyor.
bir de tüyo: yarın çocukların matematik dersine gireceğini düşün. sen olsan konuyu nasıl anlatırdın? ben ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra yendim matematik korkumu. son sene matematik netim kpss de 20 ye yakındı.
bu yıl hedefim 30 da 30 inşallah
niye canımöğrencilerin yarısından fazlası öğretmenlik istiyor ben kazandım ama tekrar hazırlanacağım öğretmenlik için okul öncesi din kültürü sınıf öğretmenliği belki kazanırım diyorum
aslaaaaa derim. bak adam sınıf öğretmeni norm fazlası var diyo, bizi belki de atamıcak bile, hadi sınıfçıları geçtim. branşçıları da 3 yılda bitircekmiş. ondan sonra ne zaman emekli etcek, onların yerine bizi koymaya çalışacak. hadi diyelim atandın da.. alıyosun 90 küsür puan, 85 alan çanakkaleye gidip sen de batmana gidebiliyosun. tercih işi öyle bi kumar ki aman açıkta kalmıyayım gibilerinden nereyi yazıcağını şaşırıyosun. hadi oraya da gittin diyelim. 5 sene ordasın. eş durumu meş durumu çoğu kişi eşinin yanına gidemiyo. öğretmenlik topiğindeki kadının açtığı konuya bak, içim cız etti, bebeği var eşinin yanına gidemiyo, o bebek baba bilmiyo, bir diğerinin çocuğu yok ama gelmiş 28 yaşına ve artık eşinin yanına gidip o da bişeylerin planını yapmak istiyo, yapabiliyo mu? hayır. gidemiyo ki.. bu iş iş değil canım. ne güzel kazanmışsın keşke başlasaydın. okul öncesi öğretmenleri hem çok atanıyo hem de taban puanları çok düşük ama ben gene de sana okul öncesi bile okuma derim, yani bu ülkede neyin ne olucağı hiç belli olmuyo, bak sınıfçılar da 5000 küsür atanıyodu bi anda 324 e indi. okul öncesinin 4 sene sonra ne olucağını kim bilebilir? :26:
ben 5 neti ancak yapıyorum.. birde ofis okulana bakalım zormuş deyip hemen pes ediyorum galiba... biraz daha azimli olmam lazım.. bugün tekrar çalışacağım..
niye canımöğrencilerin yarısından fazlası öğretmenlik istiyor ben kazandım ama tekrar hazırlanacağım öğretmenlik için okul öncesi din kültürü sınıf öğretmenliği belki kazanırım diyorum
tünaydın canlarım bugün coğrafya tekrarımı bitiricem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?