- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
ihtiyaç yok artık öğretmene sanırım zırt pırt bir şeyler çıkarıyorlar yazık milletin psikolojisi bozulmuş kızlar üzülmeyin hayılrısı olsun elbet bir ekmek kapısı vardır rızkın nerden geleceği belli olmuyor birde bakmışsınız atanmışsınız hepiniz siz bunlara bakmayın moralinizi yüksek tutup çalışmaya devam edin benim dayımın oğluda kpssyle çok uğraştı ama oldu sonunda siz yine şanlısınız bundan sonra öğretmnlik okuyacaklar ne yapsın
bana da hep bi bayan için en güzel meslek öğretmenlik dendi, zamanında hukuk tutarken ben gittim sınıf öğretmenliğini yazdım. bi de bir an önce 4 yılı bitirip hemen atanmak için, çünkü durumum çok zordu bi an önce meslek sahibi olmalıydım. tabii nerden bilicem böyle olucağını.. hayır bi de her şey pat diye oluyor canım, ben bu yıl girenlere çok üzülüyorum. hani bari böyle bir şey yapıcaksan bunu 4 yıl önceden söyle de ona göre seçelim, seçsinler dimi? ama bak artık iyice her şeyi kesin ve net bi şekilde açıklamış. ben seni ve senin gibileri düşünüyorum. sakın gitme öğretmenliğe bak kimsenin hayatına müdahele eden bi insan değilim ama bu konuda kesin konuşuyorum sakın gitme. tm mezunu musun? tm de çok bölüm vardır, ne biliim uluslararası ilişkiler vs düşünmez misin? büyük şehirlerde iş imkanı bulabilirsin. ben de tm ciydim. arkadaşlarımın çoğu hukuk ve işletmeye gitmişlerdi