• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ihtiyaç yok artık öğretmene sanırım zırt pırt bir şeyler çıkarıyorlar yazık milletin psikolojisi bozulmuş kızlar üzülmeyin hayılrısı olsun elbet bir ekmek kapısı vardır rızkın nerden geleceği belli olmuyor birde bakmışsınız atanmışsınız hepiniz siz bunlara bakmayın moralinizi yüksek tutup çalışmaya devam edin benim dayımın oğluda kpssyle çok uğraştı ama oldu sonunda siz yine şanlısınız bundan sonra öğretmnlik okuyacaklar ne yapsın :14::14::14:

bana da hep bi bayan için en güzel meslek öğretmenlik dendi, zamanında hukuk tutarken ben gittim sınıf öğretmenliğini yazdım. bi de bir an önce 4 yılı bitirip hemen atanmak için, çünkü durumum çok zordu bi an önce meslek sahibi olmalıydım. tabii nerden bilicem böyle olucağını.. hayır bi de her şey pat diye oluyor canım, ben bu yıl girenlere çok üzülüyorum. hani bari böyle bir şey yapıcaksan bunu 4 yıl önceden söyle de ona göre seçelim, seçsinler dimi? ama bak artık iyice her şeyi kesin ve net bi şekilde açıklamış. ben seni ve senin gibileri düşünüyorum. sakın gitme öğretmenliğe bak kimsenin hayatına müdahele eden bi insan değilim ama bu konuda kesin konuşuyorum sakın gitme. tm mezunu musun? tm de çok bölüm vardır, ne biliim uluslararası ilişkiler vs düşünmez misin? büyük şehirlerde iş imkanı bulabilirsin. ben de tm ciydim. arkadaşlarımın çoğu hukuk ve işletmeye gitmişlerdi

gelinim zorlueokuldan madenler videosunu mutlaka izle, bak 23 ünden sonra izlenmicekmiş, ücretli olcakmış, ben şimdi izledim. hoca harika anlattı

ya nasıl bişi ben anlamıyorum koskoca fizik öğretmeni 89larda taban, bedendir rehberliktir bunlar 60 larda nasıl şey anlamadım.. ben fiziğin fsinden anlamam ama 5 yaşındakilere de heralde bişiler ogretebılırım bölümünü okuamama rağmen :) hala anlayamamaktayım :) o zaman neden öss'de büyük puanlar alıp da sınıf öğretmenliği falan okuyoruz ki beden okuyalım atanalım :) ben çözemedim :)

yanlış anlaşılmasın ama beden eğitimi sadece öss sınav puanıyla alım yapmaz. önce öss barajını geçersiniz,ki puanınız ne kadar yüksekse yüzdeniz de o kadar yüksek olacaktır. sonra gireceğiniz okulun belirlediği aşamalarda fiziksel uygunluk sınavlarından (12 dakikada en az 2400 metre koşu,koordinasyon parkuru, kısa mesafe koşular vs vs) geçersiniz.

beden eğitimi de geçen yıllarda 70 80 lerde atama yaptı bu sene fazla alım yapıldığı için puan düştü.

evet beden eğitimi mezunuyum...

Son düzenleme:
nabersiniz kızlarrr, bugün bayağı bir geometri çözdüm sedefciğim aslında benim geometrimde bitti ama soru olarak az çözdüm yani katı cisimler hariç yazabilirsin aslında adımı altın harflerle ama şey mi yapsak birde canım kaynak sayısı da mı koysak her dersin yanına , yani ben şu anda matematik ve geometriyi birde rehberliği bitirmiş gibi görünüyorum ama tam anlamıyla bitmedi onlar

yanlış anlaşılmasın ama beden eğitimi sadece öss sınav puanıyla alım yapmaz. önce öss barajını geçersiniz,ki puanınız ne kadar yüksekse yüzdeniz de o kadar yüksek olacaktır. sonra gireceğiniz okulun belirlediği aşamalarda fiziksel uygunluk sınavlarından (12 dakikada en az 2400 metre koşu,koordinasyon parkuru, kısa mesafe koşular vs vs) geçersiniz.

beden eğitimi de geçen yıllarda 70 80 lerde atama yaptı bu sene fazla alım yapıldığı için puan düştü.

evet beden eğitimi mezunuyum...

canım benim eğitimcilerden yanı ogretmenlik isteyenlerden öğrenmek istediğim şuydu neden arada bu kadar uçurum var. bende fizik kimya bilgisizliği olduğu için bu kadar fizikçi mi varmıs bizde oldum. beden eğitimi branşının da çok basit olmadığına eminim hiçbi bölümün olmadığı gibi, ama biraz cahilliğime ver genel bi sormak istedim bu dengesizliğin nedeni ne diye.. hani bi okulda genelde bir tane bedenci olur ama sınıf öğretmeni çoktur, bedenin puanının daha yüksek olması gerekmiyo mu manasında sordum yoksa biliyorum benım abim de bedende şansını denemişti koşuda 2. olmuştu ama diğer yerlerden elenmişti.. kızlar işimiz zor çok çalışmamız lazım çoook.

Bu arada Sedefçim süpersin, böyle kızların yorumlarını yüzüm düşmüş üzüle üzüle okurken senin kahve fincanlarını gördüm, gönlüm gözüm açıldı. ben de günde en az bi çay bardağı kahvemi içerim hatta sütlü kupamda türk kahvemi içerim.. bunları ilerde bi gun muhakkak denk geldiğinde alıcam ben de içim eridi :)) vuuuuuuuu :D

nabersiniz kızlarrr, bugün bayağı bir geometri çözdüm sedefciğim aslında benim geometrimde bitti ama soru olarak az çözdüm yani katı cisimler hariç yazabilirsin aslında adımı altın harflerle ama şey mi yapsak birde canım kaynak sayısı da mı koysak her dersin yanına , yani ben şu anda matematik ve geometriyi birde rehberliği bitirmiş gibi görünüyorum ama tam anlamıyla bitmedi onlar

süpersin sen süpersinnnnn :46: yazmaz mıyım hiç hemen yazıyorum ışıl ışıl parlıcaksın tabloda kpsshayaliiii hayal olmaktan çoktaaan çıktı plan oldu bile :8:
tatlım isterseniz kaynak sayınızı yazayım, ama şöyle bişey var. mesela ben 1 kaynak bitirip 2. kaynağa geçmiyorum. aynı anda 2 3 kaynaktan da çalıştığım oluyo, bu kez aynı anda gidip bitirmeyenler olduğunda isimler bi türlü yazılmaz. karmaşa çıkabilir. bilemiyorum herkes isterse yazarım. ya da isterseniz soru çözüm tablosu yapabiliriz, haftalık olabilir. ama bu sefer de çok soru çözmek için yarış havası olsun istemiyorum. çünkü bence çok soru çözmek önemli değil, az öz değişik verimli soru çözmek önemli. kuzun zaten şu an hepimiz sadece temel yapıyoruz. asıl temelden sonra daha iyi çalışıcaz. tekrarlarımız ve soru çözümlerimiz artıcak. her gün buraya rapor yazalım da heves gelsin diyorum :34:
bu akşam coğrafyadan baya ilerledim tekrarlarımda. ulaşım ticaret vs kaldı sadece. ama çok yoruldum. aslında günüm sadece bana ait olsa iyi bi plan kurup hiç yorulmıcam ama hep bişey çıkıyo. sabah benimse akşam mutlaka bişey çıkıyo, ya da akşam benimse gündüz bişey çıkıyo. bu kez de aman günümün yarısı gitti bari 1 saatçik çalışayım derken stres oluyorum. şu dershane bi açılsın, o zaman herkese hayır demeyi öğrenicem :51:

Bu arada Sedefçim süpersin, böyle kızların yorumlarını yüzüm düşmüş üzüle üzüle okurken senin kahve fincanlarını gördüm, gönlüm gözüm açıldı. ben de günde en az bi çay bardağı kahvemi içerim hatta sütlü kupamda türk kahvemi içerim.. bunları ilerde bi gun muhakkak denk geldiğinde alıcam ben de içim eridi :)) vuuuuuuuu :D

ooo kupada türk kahvesi keyfi, yarın denicem bunu :68:
ya tatlım ben onların renklerine vuruldum biliyo musun? önce 1 tane alıcaktım. hangisini alıcağıma karar veremedim. sonra dedim amaannn hepsini alsana yahu ne düşünüyosun dedim kendime. çay kaşıklarının yanda olması da ayrı bi avantaj :1: bunların tabakları olmuyo ee gerek de oluyo nereye koyucam derdi falan tam süper olmuş :40:

ooo kupada türk kahvesi keyfi, yarın denicem bunu :68:
ya tatlım ben onların renklerine vuruldum biliyo musun? önce 1 tane alıcaktım. hangisini alıcağıma karar veremedim. sonra dedim amaannn hepsini alsana yahu ne düşünüyosun dedim kendime. çay kaşıklarının yanda olması da ayrı bi avantaj :1: bunların tabakları olmuyo ee gerek de oluyo nereye koyucam derdi falan tam süper olmuş :40:

bugun ablam dedi türk kahvesi yapalım içelim diye ben çevremde türk kahveci olarak bilinirim, beni gördüklerinde hadi yap da içelim derler. eskiden 3ü bi arada içerdim sürekli geçen sene dershane günlerimde nescafeden öğğ geldi her gün dersanede bir iki tane içerdim bbol bol şimdi kupada yarısı süt yarısı su türk kahvemi içiyorum mükemmel ötesi tavsiye... kahve bize ait bi buluş o yüzden Turkish Coffee Forever :)

aynen bi de evlilik arefesinde bu kupalardan çok alcam gördükçe özeniyorum ilerde muhakkak alıcam diyerek bakıyorum :D şimdi alsam evde kim vurduya gider biraz kalabalık aileyiz de :1: ama şöyle eşinle balkonda yudumlamakkkk :)

bugun ablam dedi türk kahvesi yapalım içelim diye ben çevremde türk kahveci olarak bilinirim, beni gördüklerinde hadi yap da içelim derler. eskiden 3ü bi arada içerdim sürekli geçen sene dershane günlerimde nescafeden öğğ geldi her gün dersanede bir iki tane içerdim bbol bol şimdi kupada yarısı süt yarısı su türk kahvemi içiyorum mükemmel ötesi tavsiye... kahve bize ait bi buluş o yüzden Turkish Coffee Forever :)

aynen bi de evlilik arefesinde bu kupalardan çok alcam gördükçe özeniyorum ilerde muhakkak alıcam diyerek bakıyorum :D şimdi alsam evde kim vurduya gider biraz kalabalık aileyiz de :1: ama şöyle eşinle balkonda yudumlamakkkk :)

aahhh ahhh tadından içilmez o zamannnnn :52:
ben zaten çeyizime de stokladım bunlardan :27: ya alıyodum yanımdaki kız akıl verdi, çeyizine de alsana bulmuşken dedi. düğün 2015 de ama ne olucak kupaya sanki bozulacak mı dedim aldım. annem bi yer açtı evde dolapta buraya yavaş yavaş alır koyarız dedi, ben de oraya koydum. şu an minik çeyizimde çiçekli mandal, renkli cam çay kaşığı ve çamaşır kutusu şeklinde deterjan kutum ve kupacıklarım var. :8: bak onları da ekliyim fikir olsun canım :6:
dediğini yarın denicem yalnız ben sütü sevmem süt kokusu geliyor mu? sadece suyla yapsam çok mu ağır gelir 24 saat uyumuyomuşum :27: evet nescafe sürekli içilince öğğ geliyo, ben daha çok sıcak çikolata tercih ediyorum. hele şu serin havalarda, soğuk kış günlerinde mmm

$Fotoğraf1831.jpg $Cam-cay-Kasigi-6-li_1081_1.jpg $b6t35brq2.jpg Eki Görüntüle 515768

aahhh ahhh tadından içilmez o zamannnnn :52:
ben zaten çeyizime de stokladım bunlardan :27: ya alıyodum yanımdaki kız akıl verdi, çeyizine de alsana bulmuşken dedi. düğün 2015 de ama ne olucak kupaya sanki bozulacak mı dedim aldım. annem bi yer açtı evde dolapta buraya yavaş yavaş alır koyarız dedi, ben de oraya koydum. şu an minik çeyizimde çiçekli mandal, renkli cam çay kaşığı ve çamaşır kutusu şeklinde deterjan kutum ve kupacıklarım var. :8: bak onları da ekliyim fikir olsun canım :6:
dediğini yarın denicem yalnız ben sütü sevmem süt kokusu geliyor mu? sadece suyla yapsam çok mu ağır gelir 24 saat uyumuyomuşum :27: evet nescafe sürekli içilince öğğ geliyo, ben daha çok sıcak çikolata tercih ediyorum. hele şu serin havalarda, soğuk kış günlerinde mmm

Eki Görüntüle 515765 Eki Görüntüle 515766 Eki Görüntüle 515767 Eki Görüntüle 515768

bunlara da bayıldımmm, ya işte annem eşyadan nefret etmiş yer yok evde alsam annem yük ediosun diye kzııo zaten lazım olunca açıyo kullanıyo zaten 2 tane kız evlendirmiş hiç hevesi yok ben de 2014 olucak inşallah ben de nişandan sonra 1 yıl kala falan stoklucam inşallah sonra pahalıya almak zorunda kalıosun seçemiosun karambole gelio (sanki kaç kere evlendiysem :) )

yooook kupada sırf su olmaz mazallahhh :D süt kokusu gelio o zaman yapma. benim türk kahvesi makinem var kuzenimin hediyesi ben çay bardağında içiyorum süt yoksa kupa olmaz dökersin muhtemelen :))

çok güzeller hepsi hadi bakalım umarım işlerimiz de eşlerimiz de olur hayırlısıylaaa ... :9:

bunlara da bayıldımmm, ya işte annem eşyadan nefret etmiş yer yok evde alsam annem yük ediosun diye kzııo zaten lazım olunca açıyo kullanıyo zaten 2 tane kız evlendirmiş hiç hevesi yok ben de 2014 olucak inşallah ben de nişandan sonra 1 yıl kala falan stoklucam inşallah sonra pahalıya almak zorunda kalıosun seçemiosun karambole gelio (sanki kaç kere evlendiysem :) )

yooook kupada sırf su olmaz mazallahhh :D süt kokusu gelio o zaman yapma. benim türk kahvesi makinem var kuzenimin hediyesi ben çay bardağında içiyorum süt yoksa kupa olmaz dökersin muhtemelen :))

çok güzeller hepsi hadi bakalım umarım işlerimiz de eşlerimiz de olur hayırlısıylaaa ... :9:

ben de makinada yapıyorum canım bol köpüklü misss :56:
bakma sen bana bunları aldım ama durdum asıl nişandan sonra başlıcam, zaten sürekli kararım değişir çabuk bıkarım hani atıyorum yemek takımı aldım, bıkarsam daha sonra onu beğenmezsem bi daha da hiç onda yemek yemeye hevesim kalmaz. bizde de ev küçük bunlar az diye koymaya yer bulduk ama nişandan sonra her yer kutu olsa da farketmez gidiciyiz nasıl olsa :27:
aminnn canım, inş artık geriye iş ve eş kaldı, hayırlısıyla atanalım da gerisi gelicek inş :6:

kız ben senin çeyizini yirim:23:ne şeker şeyler onlar öyle hele en son koyduğun kutuya bayıldımmm:34:doğru diyosun canım hem yarış havasına girebiliriz o da verimi düşürebilir birde ben nazara inanıyorum yani burada ben mesela hızlıyımdır bir günde matematikten atıyorum 500soru çözmüşümdür kötü niyetli olmasada birisi vay be dese ben ertesi güne 1 tane bile çözemeyebilirim:37:yani o nedenlede evet rapor verelim ama nazar etmeyelim:nazar:vay demek yerine maşallah diyelim darısı bana diyelim hep birlikte atanalım diyelimmmmmmmm:16:

canım benim eğitimcilerden yanı ogretmenlik isteyenlerden öğrenmek istediğim şuydu neden arada bu kadar uçurum var. bende fizik kimya bilgisizliği olduğu için bu kadar fizikçi mi varmıs bizde oldum. beden eğitimi branşının da çok basit olmadığına eminim hiçbi bölümün olmadığı gibi, ama biraz cahilliğime ver genel bi sormak istedim bu dengesizliğin nedeni ne diye.. hani bi okulda genelde bir tane bedenci olur ama sınıf öğretmeni çoktur, bedenin puanının daha yüksek olması gerekmiyo mu manasında sordum yoksa biliyorum benım abim de bedende şansını denemişti koşuda 2. olmuştu ama diğer yerlerden elenmişti.. kızlar işimiz zor çok çalışmamız lazım çoook.

bak mesela müzik öğretmenleri 50 lerle atandı 2 sene önce.. okul öncesi 40 lara düştü. ihtiyaç sayısı arttıkça puan düşüyo. he diyeceksinki önceki yıllarda yokmuydu bu sene bütün bedenciler emekli mi oldu :52: devletimiz işte.

kız ben senin çeyizini yirim:23:ne şeker şeyler onlar öyle hele en son koyduğun kutuya bayıldımmm:34:doğru diyosun canım hem yarış havasına girebiliriz o da verimi düşürebilir birde ben nazara inanıyorum yani burada ben mesela hızlıyımdır bir günde matematikten atıyorum 500soru çözmüşümdür kötü niyetli olmasada birisi vay be dese ben ertesi güne 1 tane bile çözemeyebilirim:37:yani o nedenlede evet rapor verelim ama nazar etmeyelim:nazar:vay demek yerine maşallah diyelim darısı bana diyelim hep birlikte atanalım diyelimmmmmmmm:16:

kesinlikle katılıyorum tatlım.. :46: aman maşallah çok iyi gidiyoruz zaten ki ben ekimden sonra da daha iyi olucağımızı düşünüyorum. kocamaaaaaannn bi maşallah bize, zaten tablomuza da koydum nazar boncuklarını hiç de eksik etmiyelim :nazar:
ben bugün coğrafya tekrarımı bitiricem, ama gündüz dışardayım. akşama hallederim :10:
tüm çeyiz varlığım bu canım :9:

kızlar ne güzel herkes harıl harıl ders çalışıyor ben hariç.. sıralamalarla üslü sayıları bitirdim sonunda... zor oldu ama üslü sayıları çok soru çözerek daha iyi anladım...

sizler çok iyi gidiyorsunuz maşallah deyimde nazar değmesin...:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar ne güzel herkes harıl harıl ders çalışıyor ben hariç.. sıralamalarla üslü sayıları bitirdim sonunda... zor oldu ama üslü sayıları çok soru çözerek daha iyi anladım...

sizler çok iyi gidiyorsunuz maşallah deyimde nazar değmesin...:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım harikasın :nazar: zaten mat 1 kere çalışmakla olmaz ki, hiç bir ders 1 kere çalışmakla olmaz. biz şu an temel yapıyoruz. biz taaa haziranda son 1 tekrar yapıp bırakalım dicez ve o zamana kadar da 40 kere tekrar edicez ve her tekrarda 1 adım daha ilerlicez. sen şimdiden hiç kasma. mattan önerim: üslü sayıların çözümlerine dikkat et, bi de ofisokul diye bi site var. ben izlemedim ama türkmengelini çok memnun, ben de ordan gitmeyi düşünüyorum. oradan hocanın soruları nasıl çözdüğüne dikkat et. o zaman iyice bi kafana girer bi daha da bol soruyla hiççç çıkmaz kafandan :34:
tabloya ekliyorum :6:

kızlar ben de şimdi geldim, yarın benimki sınava giricek. çalışmadı ama yine de dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. bugün kartlardan sorular sordum ona hepsini biliyo yanlışlıkla atancak mı ne :37: şaka bi yana hayırlısıyla biz de yarını atlatalım da.. ben de şimdi coğrafya tekrarına devam edicem ve bu gece bitiricem inş.. yarına başka ders planlarım var :51:

Back