2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sağol canım benim.

Düzenli çalışmak da çok önemli,ben 10 aydır her gün 2 saat çalışıyorum mesela matematiği.

o kesin kuzum, aynı şeyi ben de tarih için yapmaya çalışıyorum. ya sistemini oturttuktan sonra bi şekilde anlıyosun ve yapabiliyosun. yaptıkça da seviyosun zaten. önemli olan bi yerden başlamak. başladıktan sonra gerisi geliyor. maşallah topik olarak iyi gidiyoruz şimdilik. inş nazar değmez hiçbirimize

Amin canım.

Bir yandan hasret bir yandan stres yedi bitirdi.

26 Eylül günü görüşeceğiz artık.

7 Mayıs son tarihti.

inş canım inş rabbim kmsenin emeğini boşa çıkarmasın
banada ilk tavsiye ettklerinde banada saçma gelmişti. ama gel görkü bence çözmek mantıklıymış. dediğim gibi en azından kafanda bi soru çekli beliriyor ona göre konu çalılırken nelere dikkat etmen gerekeni anlarsın

* eger hem çalışıyor hem ders çalışıyorsanız bu işin daha çok ciddiyetinde olmanız lazım. eve geldikten sonra mutlka en az 3 saat çalışmanız lazım. evet eve gidince yorgun oluyorsunuz. ama unutmayın hergün işten eve gidiceksiniz ve hergun yorgun olucaksını:)

* facebook ta online kpss ve online matematik grupları var. oralara üye olabilirsiniz. iş yerindeyken orda vakit geçirebilirsiniz. ben mesela sabahları işe 1 saat erken giderdim. hakan dedenin yada çoğrafya videolarını izlemek için

* benm çoğrafyam yok gibi bişeydi. NİHAN AKAR var. zorlu eokul. hoca kendine göre bir strateji belirlemiş. mesela ben şuan bütük tektonik gölleri neblm madenler nerde tarım ürünleri nerde biliyorum ve hepte bilicem bi kaç yıl sonra bile. çünkü hoca bi şekilde kafana koyuyor. bunun dersi ücretli ama. benm bi arkaşım almıştı. çok pahalı bişey deil. bence sz burdaki hatunlar toplanıp alabilirsiniz. sonuçta defalarca izleyebiliyorsunuz. şuan bendeki kullanıcı adı şifreyi atim sana istersen. ama önlisans sınavından sonra kalkıcak yayından en azından aklında bnihan akar profili canlanır. lisans 2012 kpss çoğrafyasına zor dediler. ama celdirici şıklar vardı. ama ben orda 2 yanlış 1 boş yaptım. hani bence zorluk derecesine göre iyiydi:)

* matematikten ben ekol hocayı dinledim. bide ofisokul.com var. ordan soru çözümlerini izliyorum. mutlaka bakınmatematiğiniz iyiysede kötüysede bakın derim

* ve herkes dediği gibi. tarih ve hakan dede. bnce hakan dedeyi dinleyip sonra konuyu çalışmak ve soru çözmek daha mantıklı. bnm şuan tarihten 25 in altına inmiyorum. full yaptıgım günlerde oluyor

* ben beyaz kalem ve ihtiyaç 15li denemeleri çözdüm. bunlar basitti. sanırım siz lisansınız. diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin. sanki ilk aşamada en azından 1 2 ay önlisans denemeleri çözmeniz daha iyi. tabi sonradan önlisans olmaz

* benm türkçemde kötüydü. şuan hala daha sıfatları fiilleri kısaca dil bilgisi yapamıyorum. hakkımda hayırlısı artık. türkçe içinde. korfezvideo.com var. ben girmedim ama arkadaşlar tavsiye ediyordu.

* ihtiyacın diktörgen şeklinde genel kültür kitabı var. bence konu anlatımının yanında oda olsun. çnkü gk çok güzel anlatmı.ş. hani tekrar amaçlı sürklli kullanbilirsiniz.

* bol bol tekrar yapın unutmayın. muhtemelen her tekranınızda bn bunu biliyorum olucaksınız. ama yinede tekrar edin. mesela tarihte kongrelere geldiniz. baştan kongrelere kadar bi tekrar edin öyle yeni konuyu çalışın. bu dediğm ihtiyaç diktörgen olan kitap tekrar için çok ideal

* anayadanda gözünü hiç korkutmayınç ezber yapmayın mantıgını anlayın. çok şükür benm anayasamda iyi

ben dersaneye gitmedim. 8 bck 6 da iş yerindeydim. 8de ders çalışmaya başlardım.
inş azimle çalışırsınız. rabbim kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın

kızlar dün bakan yine açıklama yaptı. programın birinde konuşuyordu. şubatta kesinlikle alım yok diyor. çıldırıcam. offf.

canım çok basit. mesajı yazdıklatan sonra, istediğim kısımları farenin sol tuşuna basılı tutup tarıyorum. sonra yukarıdaki A harfi olan yere tıklayıp beyaz rengi seçiyorum. yani yazarken görüyorsun, sonradan renklendiriyorsun

hocam branş neydi?

Amin canım.

Bir yandan hasret bir yandan stres yedi bitirdi.

26 Eylül günü görüşeceğiz artık.

7 Mayıs son tarihti.
oyy kıyamam ben sizeee, hiç yaşamadığım için anlıyamam seni ama 1 gün bile görmesem felaket oluyorum ben. olsun tatlım az kalmış, az biraz daha sabır, ilerde evlendiğimizde çanta gibi taşıcaz yanımızda onları, o zaman hiç ayrı kalmak yok
kızlar dün bakan yine açıklama yaptı. programın birinde konuşuyordu. şubatta kesinlikle alım yok diyor. çıldırıcam. offf.
tatlım ne yaptıkları belli olmuyor ya belki de atamayız deseler de atıcaklar kim bilir, ama gene de tedbiri elden bırakmayıp tekrar et arada sırada. çünkü şubata kadar çok var :26:
yahu bu hakan dede kimdir?

bizim net meb in face ve video falan yasak açılmıyor. nasıl dinlerim?

kuzum bitter kuzucuk ingilizce öğretmeni
hakan dede tarihi süper anlatan bi hoca. malesef ancak videolarını izleyebilirsin ya da indirip izleyebilirsin. ayy bence bir an önce sınırsız internete geç sen çok faydalanıcaksın bak

canım ya sen bizim nimetimiz gibi oldun valla, bunlar çok işimize yarıcak. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, çok uğraşmışsın, inş atanıcaksın canım inş hepsi biticek, az kaldı sınavına dua edicem sana hep.
tarihten hakan dedeyi ben de keşfetmiştim, benim gibi tarih özürlüsünü az çok dize getirdi, ama durmuyorum hep tekrara devam ediyorum başka türlü boşa gider zaten çalıştıklarım
coğrafyadan madenlerin yeri sorun bende. coğrafyam iyidir ama gene de fikir olması açısından bakmak isterim, eğer şifreni atarsan çok sevinirim, ben de özel mesajla topiktekilere atarım. herkesde olsun en azından bi görelim. beğenirsek üye oluruz.
ben lisansım, alanım sınıf öğretmenliği, işe gitmiyorum ama okula gidiyorum 4. sınıfa geçtim. asılmam lazım hele ki sınıf öğretmenliği alımından sonra.. erken kalkma sorunum var, okul ve dershanem başladıktan sonra ona çözüm bulucam.
anayasayı şimdiden hiç düşünmüyorum. ilerde bakıcam ona, o da cep kitabından bile çalışabilirim. yani ona vakit harcayana kadar inan önümde daha 10 ders var.
ihtiyaca yazıldığım için denemelerdeki sorular benzer olabilir, onun yerine beyaz kalem alayım ben tatlım bi de çıkmış sorulara şimdiden bakmamızı önerir misin?

şuan çarpanlara ayırma konusunun ilk testini bitirdim.

artık bu konunun soruları ne kadar zor olursa olsun kaçmaz...

o kadar basit bir yol anlattı ki hoca: değer verme:))

hiç aklınıza gelmiş miydi? bin tane formül ezberlemek yerine x ve y ye değer veriyorsun, çıkan sonuç aşağıdaki seçeneklerden hangisiyle uyumluysa onu işaretliyorsun.

not: çarpanlara ayırmanın bazı temel formülleri var. onlar her türlü soruda karşınıza çıkabilir. o yüzden formülleri de öğrenmekte fayda var. bir de sınavda zaman problemi çekiyorsanız en son şıkları deneme işi zaman kaybettirebilir. a dan başlarsınız doğru cevap e dir, 5 tane denemiş olursunuz

sedefcim,

bizim net zaten sınırsız. ama okul lojmanında oturuyoruz. yan oda müdür odası, oradan kablosuz ağ. milli eğitimin netinde içinde indirme kelimesi geçen siteler, face ve twet falan yasak. o yüzden buralardan eklenen videoları izleyemiyorum

canım güzel olan da bu zaten. soru çözümünğ o kadar güzel ve anlatarak yapıyor ki zaten öğreniyorsun. formüllere boğulmuş konu izlemekle zaman kaybetmeden soru üzerinde:)

4 yıldır mat görmüyorum, konu anlatımına da ihtiyacım var diye düşünüyodum tatlım yaa, yalnız şunu çok beğendim. testin çıktısını alabiliyoruz. kahretsin ki kartüşüm bitmiş, onu doldurtayım, testin çıktısını alayım çözeyim yapamadıklarımı videodan izleyeyim.
ilk olarak uzaktan eğitimden konuyu dinlicem. sonra da ofisokuldan testi çözücem ve yapamadıklarıma bakıcam
uzaktan eğitimin videosu çok uzun sürüyor, baktım böyle çok vakit gidiyor hem ihtiyacım da yok o zaman sadece ofisokula bakıcam
hadi bakalım şimdi çalışmaya
köklü sayılara ve çarpanlara ayırmaya yazıyorum seni kuzum

yani sınırsız derken ttnet i kastettim tatlım ya, ev telefonunuz varsa ttnetten bağlatsanız, oradan istediğin şekilde yararlanabilirsin canım

Son düzenleme:

canım benim de matematiğim kötüdür ama inanki hoca çok güzel anlatıyor. yaptığı her işlemi neden öyle yaptığını açıklayark çözüyor. bence uzun bir konu anlatım videosu zaman kaybı ama sen bilirsin. zaten dediğin gibi matematiğin kötüyse x ve y lerden oluşan formül tepeleri hafızanda kodlanacak pek bir yer bulamayabilir

matematiğim iyi canım ama sanki konuyu izlemeyince eksik çalışmışım gibi geliyor, şimdilik izleyip diğerinden de test çözmeyi planlıyorum bakalım ama özlemişim matematiği ya çok seviyorum yaşasın matematik çalışmak

kızlar asmunikal arkadaşımız sağ olsun, zorlu e okul sitesinin kullanıcı adı ve şifresini gönderdi, isteyen arkadaşlar söylesin özel mesajla göndericem. yalnız özel mesajla gizli kalsın üye olan kişinin adını burdan deşifre etmiyelim, bir de dersler 23 eylüle kadar verilcek, en azından bi fikrimiz olur site hakkında. ondan sonra isteyen üye olabilir, ücretleri de o kadar fazla değil zaten
tekrar teşekkürler asmunikal

Son düzenleme:

canım bana atarsan sevinirim. sevdim ben bu izleme işini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…