merhaba canımselam kızlaaaaar, aranızda bir fosil olsun ister misinizbir mucize olurda bu yıl atanırsam size dua etmeyi unutmam lakin o mucize gerçekleşmeyip burada kalırsam hep beraber meditasyon yaparız
hadi sizin aklınızı başka türlü karıştırayım...başka topic de sordum çıt yok:) size sorayım kpss'ci güzeller:)
dün yarın olsaydı bugün günlerden perşembe olurdu diyen bir kişi bunu hangi gün söylemiştir?? kağıt kalem kullanmayın düşünün sadece:)
merhaba canım
biraz çalışmak biraz şans biraz kaderden oluşuyo bu mucize
biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah' a bırakalım
cumartesi mi canım :26:
öyle canım,ben şimdiye dek deveyi pek sağlam bağlamadım itiraf edeyim dolayısıyla tevekkülüm hata verdinasip bakalım ne zamana ..
ben de cumartesi diyorum ayrıca
aslında ben bir daha kpss'ye girmeme kararı almıştımingilizce öğretmeniyim canım. özelde çalışıyorum bi kaç yıldır.en son çalıştığım kurum kapandı şu an işsizim ve eylülde evleneceğim kısmet olursa yarın bir iş görüşmesine gideceğim bakalım haftanın bir kaç günü çalışma durumum var, öyle olursa kalan günlerde , yeni evli bir hanım olarak,son bir kez ciddi bir şekilde hazırlanabilirim şu cici ! sınava
ayy tatlım şimdiden mutluluklar dilerim
valla ben de atanmadan evlenmem diyenlerdendim, ama son bi kaç yıl öğretmen atamalarına bakılcak olursa bu konuda insanın kafayı yemesi gerek
o yüzden ben elimden geldiği kadar çok çalışıcam, olmazsa tabii ki üzülürüm, ama kaderimde öğretmenlik yoksa da başka işler bakarım
tabii ki hepimizin hayatı kendine göre zor, hepimizin atanması şart, mecburi, ama bi yerden sonra da umut bırakmıyor bu ösym
öğretmenlik hevesi bile bırakmıyor
sen de kalan vakitlerinde katıl bize mutlaka, keşke dememek için gir bi kez daha olsun belli mi olur
bu arada inşallah yarın iş görüşmen iyi geçer canım
canım Allah razı olsun,size de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı insanlarla mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin
benim mezuniyetime yakın kpss evrim geçirip bambaşka bi hale büründü,türkiye cumhuriyeti yüksek puanlarla atanan arkadaşlara ordinaryüs unvanı falan versin hakediyorlar bence
nasip işi hakikaten,orada yiyecek ekmeğin varsa yersin bir şekilde,olmadı başka yollara müracat etmek gerekli. ben bu yıl ithalat ihracat sertifikaları almayı düşünüyorum ek olarak :26: konuya direkt abone oldum en azında dua eden abla olayım size ama sınava giderken şeker veremem ösym'nin olips'ini yiyeceksiniz mecbur
ve teşekkür ederim tatlım, iş görüşmemim iyi geçmesi evliliğimin ilk dönemleri adına çok önemli,malum borç harç ödeyeceğiz
Allah yar ve yardımcımız olsun :13:
tünaydın tatlımkızlar belki görmemişsinzdir bilmiyorsunuzdur ben söyleyeyim sitedeki teknik bir arızadan dolayı bugün sabahtan akşamın bir saatine kadar olan mesajlar yeni üyelikler açılan konular silinmiş, benim mesajım nerde yok açtığım konuya nolmuş vay efendim benle dertleri ne kırk yılın başında derdimi açtıydım diyenler üzülmeyin bu size bir işaret olabilir
tünaydın şeker
upuzun bir mesaj yazdıydım aha da tam şooorayasilinmiş
sedefonurcum sınavda tüm duyu organlarının işlevini 4le çarp güzelim,görürsün sen o saati net bi şekilde
ayrıca sevdiceğine ilahi bir lütufmuş o kaydırma olayı,ne demiş Rabbim şer gördüklerinizde hayır vardır
kızlarrrr
ben eğitimle başlıcam kızlar bir dersi 3 hafta içinde yyeip bitirmeyi düşünüyorum yaz okulunda alıyorum bari o bitsin diye düşündüm
sen bilirsin bebeğim ama hep tarih bıktırır sanırım birde tarih yani bu uzuuuuuneğitimde çok ders var ya hani çalışması daha zevkli gibi geliyo bana, bir eğitim dersinden başla yanında da tarihe devam et canım
tarih benimde yapamadığım bir ders ama ben şimdilik onu görmezden geliyorumgelişim eğlenceli olmasına eğlenceli ama o kadaar çook detayy vaarkiiiiii of yani off, sen bu yıl sınava girdin mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?