- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
İmkansız lokumum cevap yanlış.
tamamdır şikirim iyi ki size sormuşum, sağ olun var olun sonra kafam karışıyo kendimi ordaki cevaba inandırmaya uğraşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansız lokumum cevap yanlış.
ayy, benim eğitim derslerini 1er haftada bitirmem imkansız :18:
yalnız ben şöyle düşünüyorum, yeni yıla kadar konu çalışmasını bitirsek tam süper olcak
kızçeler sorduğum sorunun cevabını ben de a yapmıştım ama cevap b gösteriyor :44:
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişler
türkmengelini canım buraya yazdım ama görmedin sanırım. hazır burdayken söliim. ses dosyalarını becerebilirsem dvd ye atsam, sana da kargoyla göndersem olur mu? ya da isteyen herkese
bol çalışmalı bi gün olsun kızlar verimli geçirelim
ben şimdiden sevgilimin ima dahi etmediği inşallah atanıcaksın lafının altında bu bana bir şeymi demeye çalışıyor diye cümlenin altında üstünde art niyet arıyorum ki senin eşin açıık açııık kapasiten yok demiş sana canım ya,şakasına mı dedi bilemiyorum ama kpss süreci çok sıkıntılı bir süreç ve ne yazıkki sayısalcı,sözelci,eşitağırlıkçı olanları hep aynı zeka alanı olarak kabul edip ona göre bir sınav yapıyor sınavın saçmalığına değinmeyim şimdi neyse...kpssden çok almışsın ya ondan sok bunu gözüne gözünekızz senin yerine ben de hırsa geldim beraber derece yapalım anacımgörsün kim kapasitesizmiş hıhhhbu programı sınava kadar uygulayabilirsem, derece bile yaparım elhamdülillah:))
artık dersanelerin reklamlarına çıkayım diye verdiği arabayı da kocama veririm de sussun
dün bana "sende kapasite yok kazanamazsın" dedi.
görür o.
üstelik kpss de ondan çok aldım. ama o sınıfçı atandı ben Türkçeci kaldım.
bir zamanlar, "kapasitesiz" diye ezdiğin bir Türkçe öğretmeni vardı, derece yaptım, anamın yanına Çanakkaleye atandım uleyn! al bu da arabanın anahtarı! ezik ezik köyünğn tozlu yollarında sürdükçe beni hatırla, biz oğlumla denizin tadını çıkarmaya gidiyoruz"
diyeceğim
kızlarrrrrrrrrr
humbaracı ocağı gerileme döneminde mi kuruldu?
ya sen mükemmelsinnn! işte bu! sınav sonucunla kocaman bi bidon kapağı hediye et ona hatta savulunnn türkmengelini geliyor hem de yanında minicik uğurlu oğluşuylabu programı sınava kadar uygulayabilirsem, derece bile yaparım elhamdülillah:))
artık dersanelerin reklamlarına çıkayım diye verdiği arabayı da kocama veririm de sussun
dün bana "sende kapasite yok kazanamazsın" dedi.
görür o.
üstelik kpss de ondan çok aldım. ama o sınıfçı atandı ben Türkçeci kaldım.
bir zamanlar, "kapasitesiz" diye ezdiğin bir Türkçe öğretmeni vardı, derece yaptım, anamın yanına Çanakkaleye atandım uleyn! al bu da arabanın anahtarı! ezik ezik köyünğn tozlu yollarında sürdükçe beni hatırla, biz oğlumla denizin tadını çıkarmaya gidiyoruz"
diyeceğim
yanii pesssevet canım
1733 gerileme dönemi
sedefcim
benim ilk konular bitti
tabloya işleyebilirsin.
matematik temel kavramlar ve sayı sistemleri soruları da çözüldü.
şimdi başka kaynaktan soru çözeceğim. hazır benim canavar uyurken
Rakamlarının sayı değerleri toplamının 5 katına eşit olan iki basamaklı kaç farklı doğal sayı vardır?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Basit oldu ama olsun
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım
daha başlamadan neden burdayım diyorum çokk mutsuzumm
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım
daha başlamadan neden burdayım diyorum çokk mutsuzumm