• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Bu da Kasım

$1.jpg

ayy, benim eğitim derslerini 1er haftada bitirmem imkansız :18:
yalnız ben şöyle düşünüyorum, yeni yıla kadar konu çalışmasını bitirsek tam süper olcak :65:

canım ilk defa çalışacaksan normaldir. yine de gözünü korkutma sakın. eğitim bilimleri dersleri hayatın içinden olduğu için unutulmuyor. benim bilmem kaçıncı tekrarım olduğundan 1 haftada hepsini bile çalışabilirim:))

program bugün başladığından birazdan kaçacağım

kızçeler sorduğum sorunun cevabını ben de a yapmıştım ama cevap b gösteriyor :44:
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişler :54:
türkmengelini canım buraya yazdım ama görmedin sanırım. hazır burdayken söliim. ses dosyalarını becerebilirsem dvd ye atsam, sana da kargoyla göndersem olur mu? ya da isteyen herkese :6:
bol çalışmalı bi gün olsun kızlar verimli geçirelim :15:

yok canım hiç zahmet etme.

ama düşünmen çok güzel, teşekkür ederim. bu öğretmenin not defterleri ço işime yarıyor. halledeceğim inşallah

bu programı sınava kadar uygulayabilirsem, derece bile yaparım elhamdülillah:))

artık dersanelerin reklamlarına çıkayım diye verdiği arabayı da kocama veririm de sussun:19:

dün bana "sende kapasite yok kazanamazsın" dedi.

görür o.

üstelik kpss de ondan çok aldım. ama o sınıfçı atandı ben Türkçeci kaldım.

bir zamanlar, "kapasitesiz" diye ezdiğin bir Türkçe öğretmeni vardı, derece yaptım, anamın yanına Çanakkaleye atandım uleyn! al bu da arabanın anahtarı! ezik ezik köyünğn tozlu yollarında sürdükçe beni hatırla, biz oğlumla denizin tadını çıkarmaya gidiyoruz"

diyeceğim:47:

artık dersanelerin reklamlarına çıkayım diye verdiği arabayı da kocama veririm de sussun:19:

görür o.

bir zamanlar, "kapasitesiz" diye ezdiğin bir Türkçe öğretmeni vardı, derece yaptım, anamın yanına Çanakkaleye atandım uleyn! al bu da arabanın anahtarı! ezik ezik köyünğn tozlu yollarında sürdükçe beni hatırla, biz oğlumla denizin tadını çıkarmaya gidiyoruz"

ben şimdiden sevgilimin ima dahi etmediği inşallah atanıcaksın lafının altında bu bana bir şeymi demeye çalışıyor diye cümlenin altında üstünde art niyet arıyorum ki senin eşin açıık açııık kapasiten yok demiş sana canım ya,şakasına mı dedi bilemiyorum ama kpss süreci çok sıkıntılı bir süreç ve ne yazıkki sayısalcı,sözelci,eşitağırlıkçı olanları hep aynı zeka alanı olarak kabul edip ona göre bir sınav yapıyor sınavın saçmalığına değinmeyim şimdi neyse...kpssden çok almışsın ya ondan sok bunu gözüne gözüne:47:kızz senin yerine ben de hırsa geldim beraber derece yapalım anacım:51:görsün kim kapasitesizmiş hıhhh:37:

sedefcim

benim ilk konular bitti

tabloya işleyebilirsin.

matematik temel kavramlar ve sayı sistemleri soruları da çözüldü.

şimdi başka kaynaktan soru çözeceğim. hazır benim canavar uyurken

Rakamlarının sayı değerleri toplamının 5 katına eşit olan iki basamaklı kaç farklı doğal sayı vardır?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5

Basit oldu ama olsun

görür o.

ya sen mükemmelsinnn! işte bu! sınav sonucunla kocaman bi bidon kapağı hediye et ona hatta :9: savulunnn türkmengelini geliyor hem de yanında minicik uğurlu oğluşuyla :10: :nazar:
evet canım
1733 gerileme dönemi
yanii pesss
gene bir uzman kariyer sorusu
ve gene yanlış cevap anahtarı
yukarıdakilerden hangisi gerileme döneminde vardır diyordu ve humbaracı ocağını almamıştı.
kızlar uzman kariyerin sistematik soru bankasının 2012 yılı basımını malesef öneremicem :50:

sedefcim

benim ilk konular bitti

tabloya işleyebilirsin.

matematik temel kavramlar ve sayı sistemleri soruları da çözüldü.

şimdi başka kaynaktan soru çözeceğim. hazır benim canavar uyurken

yaşasın hemen ekliyorummm :10:
ben de günün raporunu vereyim :42:
gelişimden 3 karma test, tarih gerileme dönemi tekrarı+test, öğrenme psikolojisinden de edimsel koşullanmaya kadar geldim :81:

Rakamlarının sayı değerleri toplamının 5 katına eşit olan iki basamaklı kaç farklı doğal sayı vardır?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5

Basit oldu ama olsun

sayımız ab olsun
a nın sayı değeri a, b nin sayı değeri b dir
5(a+b)=ab sayı değerlerinin 5 katı sayıya eşitmiş
5a+5b=10a+b parantezi açıp, sayımızı çözümlersek bu olur
4b=5a a ları b leri ayırırız.
buradan b=5, a=4
yani 45 sayısı. 1 mi cevap canım?

türkmengelini programına hızlı girmişşin.bravoo :10:

ben de bugün öyt'den ögretim yöntemlerine çalışmaya başladım.okulda eğitim bilimleri adına hiç bişi öğrenememişim.çalışmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum.hedefim bu akşam ögretm yöntemlerini bitirmek :32:

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım :(
daha başlamadan neden burdayım diyorum :( çokk mutsuzumm :(

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım :(

cnm öncelikle tebrik ederim ve şunu söyleyebilirm sana :Düşün ki evindesin ve kpss çalışmak zorundasın ve hatta ne kadar kontenjan açılcak kaç puan alıcam gbi bekleme stresın olmucaki konu komşu akraba baskın da kalmıcakk..Hep şükredelim ordaki çocuklarında ihtiyacı var eğitime nihayetınde..:34:

okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın

Canım benim senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki.
Ben atanamadım. Ve tekrar kpss kabusu.Bakan sınava daha zor olacak ve alan sınavından bahsediyor.
Kontejyanlar günden güne eriyor.İlerde ne olacağı meçhul.
Tabi şimdi bambaşka bir hayat elbette alışcaksın .Çok tatlı gelir eminim.İyi yanlarından bak.
Ben hergünüm mutsuz .gene mi ders diye ağlıyorum yani bitmiyor hiçbirşey.
Zamanlar herşey düzene girer alışırsın elbette.
Hayırlı olsun öğretmenim :))

Kızlar atanma ümidiyle geçen sene epey yoğun geçmişti.
Okul kurs derken yeterli puan alamadım.
Kasıma kadar kurs taksitleri devam edecek .Babamda yeter artık kurs falan yok dedi.
Bu sene sınav daha zor olacakmış.Ve alan sınavı....
Sizce evde bol bol çalışıp 90 puan alabilirmiyim.Branşımdan ötürü bu puan gerekli malesef...
Geçen seneden birçok set kitabımi,notlarım,kulanılmamış soru bankalarım var.Videolar indirdim.Dışarıdan denemelere girerim diyorum.
90 gibi bir puan hayal mi olur.???

Back