- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
aynen tatlım ben okulda hiçbir şey öğrenmemiş, o kadar farklı güzel şeyler öğreniyorum ki 3 yıldır boşa okumuşum. zaten ilk bölümden bişey öğretmiyolardı bari eğitimden öğretseydiler. aman neyse biz de bu açığı kendi çalışmalarımızla kapatıcaz evelallahtürkmengelini programına hızlı girmişşin.bravoo
ben de bugün öyt'den ögretim yöntemlerine çalışmaya başladım.okulda eğitim bilimleri adına hiç bişi öğrenememişim.çalışmaya başladığımdan beri daha iyi anlıyorum.hedefim bu akşam ögretm yöntemlerini bitirmek
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da öyle heyecanla beklenen atama hiç beklediğiniz gibi değilmiş.
atandım ve tamamen hayal kırıklığı..
o kadar puanımla gittiğim yer küçücük bir ilçe..
kaloriferli ev bulmak büyük sorun
canım sıkıldı şurda bi dolanayım bi yerde oturup çay içeyim diyeceğin yer yok
okulum ilçeye uzak
off canım çok sıkkın
hergün ağlıyorum, o kadar hayalini kurduğum şey bu muymuş diyorum
daha ilçeye yerleşmedim evimdeyim gidince ne olacak bilmiyorum
tek iyi yanı evime 1 saat uzaklıkta olması.
1 saat uzaklıkta neden gelip gitmiyorsun derseniz evden ilçeye ilçeden okula gitmek 1,5 2 saati buluyor ve benim tüm derslerim dolu gitmek gelmek çok yorucu oluyor
okuldan 4te çıkarsın ama kışın eve gitmen 6.30, 7yi bulur diyolar, mecburen orda ev tutmmak zorundayım
daha başlamadan neden burdayım diyorum çokk mutsuzumm
canım ya aklımdaydın çok merak ettim seni. leylassın dediği gibi düşün, biliyorum gece gündüz demeden çalıştın ve o kadar puana haliyle insan daha iyi bi yer hak ediyo. sen de öyle hak ettin ama türkiyede beterin beteri olayı var. dün gece ek atamalar olmuş sanırım. komşumuzun kızı 5.ye girmişti ve 0.5 le atanamamış 26 yıl açmasına rağmen. türkçe öğretmenliğindeydi. ben bile çok etkilendim üzüldüm ona. hani eğitimdeki savunma mekanizmalarındaki gibi biraz polyannacılık yap =) en azından atandın ve yeni bi sürece girdin. bi kaç yıl sonra belki de daha iyi bi yere tayinini isteme hakkın olucak. okula başladın mı? bi de ilçe kötü bi yer olsa da güvenli bi yer mi? ara sıra haberlerini ver canım kendini hiç yalnız hissetme ilçende net bağlat burda sohbet eder kafaları dağıtırız