• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ayşegülcüm baya ilerlemişsin hemen ekliyorum canım :34: bu arada herkesin çalışma sistemi farklıdır. kim nasıl daha iyi anlıyorsa o şekilde çalışsın. :31:
çiçeğim yazılmayanlar içinmiş sanırım, diyor ki önce derslerimize katılın sonra yazılın falan.. ben de haftasonu istedim bu arada :13:
canım dershaneyle görüştüm. dershane 1 ekimde açılcakmış. 28-29 eylülde matematik tabanlı sınav yapıcaklarmış, ona göre de sınıfları belirliceklermiş ve 1 ekimde derslere başlanıcakmış. derslere başlandığı zaman da kitapları vericeklermiş
adisevda süper olmuş patronun izinde olması, hep izinde olsun o :9:
macaron7 canım benimki vurdulu kırdılı filmlere bayılır zatii, ee bende azcık duygusallık severim tam bizlik izlicez en kısa zamanda :40:

ben de öğretim psikolojisinden 2. ses kaydımı dinledim. bu akşam kuzey güney i izlicem. o yüzden 8 e kadar çalışabildiğim kadar çalışmalıyımmm :10:

Son düzenleme:
kızlaaaaar :81:

gestalt ve bilgiyi işleme kuramıyla birlikte bilişsel öğrenme bitti.tabloya eklersen sevinirim sdefcim.çıkmış sorular ve yediiklim yaprak testi çözdüm.aldığım test geçen yıla ve ait ve baskı hatası çok bazen kafamı karıştırıyo.7iklim çek kopart eğitim bilimlerinden uzak durunnn

haftaya öğrenme ve gelişimi bitirmeyi planlıyorum.böylece karma testler çzebilicem :10:

kızlaaaaar :81:

gestalt ve bilgiyi işleme kuramıyla birlikte bilişsel öğrenme bitti.tabloya eklersen sevinirim sdefcim.çıkmış sorular ve yediiklim yaprak testi çözdüm.aldığım test geçen yıla ve ait ve baskı hatası çok bazen kafamı karıştırıyo.7iklim çek kopart eğitim bilimlerinden uzak durunnn

haftaya öğrenme ve gelişimi bitirmeyi planlıyorum.böylece karma testler çzebilicem :10:
ha-ri-ka-sınnnnnn :46: :nazar:
ben de pzt ye kadar öğrenmeyi bitirmeyi planlıyorum. ondan sonra bize gelsin karma testler :8:

matematiğe devam ediyorum kızlar:3:
nasıl gidiyor kuzum? nasıl çalışıyosun? ben de öğrenmeden sonra matematikle ölçmeyi aynı mı götürsem acaba diyorum. dershanede de mattan sınav varmış :18:
kızlar beni de alın aranıza . :52: :52:
ayy tatlım seve seve, hoşgeldin sefalar getirdin :16:

kuzeygüney de bitti gelişim kitabı bana bakıyor :1: ama ben dizinin etkisinden çıkayım bi yav bi kahve içiim :68: gece uzun.. ama her gün gelişimden 1 soru da olsa çözmek istiyorum unutmamak adına

Kızlar bi sorum var
İsrailin gazzeyi işgal edip masum insanları öldürmesini protesto etmek için Ankara Kızılay meydanındaki gösteriye katılacağını söyleyen onur ile ona ‘’gazzede yaşayanlar akrabaların mı, sanane?’’ diyen arkadaşı Kenan’ın; kohlberge göre içinde bulundukları ahlaki gelişim evreleri aşağıdakilerin hangisinde doğru verilmiştir?

onur - kenan
A)evrensel ahlak ilkeleri - saf çıkarcı
B)evrensel ahlak ilkeleri - kişiler arası uyum
C)toplumsal sözleşme - saf çıkarcı
D)toplumsal sözleşme - kişiler arası uyum
E)kanun ve düzen - saf çıkarcı

Kızlar bi sorum var
İsrailin gazzeyi işgal edip masum insanları öldürmesini protesto etmek için Ankara Kızılay meydanındaki gösteriye katılacağını söyleyen onur ile ona ‘’gazzede yaşayanlar akrabaların mı, sanane?’’ diyen arkadaşı Kenan’ın; kohlberge göre içinde bulundukları ahlaki gelişim evreleri aşağıdakilerin hangisinde doğru verilmiştir?

onur - kenan
A)evrensel ahlak ilkeleri - saf çıkarcı
B)evrensel ahlak ilkeleri - kişiler arası uyum
C)toplumsal sözleşme - saf çıkarcı
D)toplumsal sözleşme - kişiler arası uyum
E)kanun ve düzen - saf çıkarcı

Soruda eşitlikten insan haklarından bahsediyorsa evrensel ahlak ilkeleri,

Kanunlara uyulmalıdır ve bu kanunlar insanların iyiliği için düzeltilebilir deniyorsa o zaman sosyal sözleşme olur.

Kenan da karşılık alamayacağı bir iş olduğunu,yarar sağlamayacağını düşünüyor.Yani çıkarı yok bu protestoda.

Cevap A.:6:

Son düzenleme:
nasıl gidiyor kuzum? nasıl çalışıyosun? ben de öğrenmeden sonra matematikle ölçmeyi aynı mı götürsem acaba diyorum. dershanede de mattan sınav varmış :18:

ayy tatlım seve seve, hoşgeldin sefalar getirdin :16:

kuzeygüney de bitti gelişim kitabı bana bakıyor :1: ama ben dizinin etkisinden çıkayım bi yav bi kahve içiim :68: gece uzun.. ama her gün gelişimden 1 soru da olsa çözmek istiyorum unutmamak adına
sedefcim ben alese giricem o nedenle yargının kitabını almıştım ordan gidiyorum süre tutuyorum o şekilde çözmeye çalışıyorum konular zaten temel matematik olduğu için konu çalışmıyorum sadece hızımı artırmak için soru çözüyorum bunun kpssdeki matematiğede katkı sağlayacağını düşünüyorum ama inanamadım kendime o kadar yavaşlamışımkiiii:53:

hoşbulduk kızlar. :52: :52: ben fenciyim. daha çalışmaya başlamadım. grubu kuralı baya olmuş
gözleirm doldu şu anda:5:bir fenci:3:hoşgeldin bebeğim bende fenciyim seni gördüğüme diğer kızlardan daha çok sevindim:23:

sedefcim sorunun cevabınını a diye düşündüm bugu su açıklamış zaten doğru mu ki?bu çalıştığın konulara çok ver canım çok önemli bunlar

günaydııın

önce bir soru:

bir yangında ortaya çıkan manzara insanları hayrete düşürdü.itfaiye ekipleri ev halkının tamamen yandığını gördü fakat insanları şaşırtan kısım annenin çocuğunun üzerine sarılmış halde bulunmasıydı.anne muhtemelen çocuklarını korumak amacıyla kol kanat germişti.PARÇADA VERİLEN ANNE'NİN BU DAVRANIŞI AŞAĞIDAKİ KAVRAMLARDAN HANGİSİYLE AÇIKLANIR? içgüdü,dürtü,fizyolojik güdü,duyarlılık,türe özgü hazıroluş...

günaydııın

önce bir soru:

bir yangında ortaya çıkan manzara insanları hayrete düşürdü.itfaiye ekipleri ev halkının tamamen yandığını gördü fakat insanları şaşırtan kısım annenin çocuğunun üzerine sarılmış halde bulunmasıydı.anne muhtemelen çocuklarını korumak amacıyla kol kanat germişti.PARÇADA VERİLEN ANNE'NİN BU DAVRANIŞI AŞAĞIDAKİ KAVRAMLARDAN HANGİSİYLE AÇIKLANIR? içgüdü,dürtü,fizyolojik güdü,duyarlılık,türe özgü hazıroluş...

günaydın ben bu soruyu az önce başka bir sitede gördüm demekk sizde oradaydınız yakaladımmmmm:34::52:cevabı bilmiyorum ama ben bütün şıkları işaretlemeyi teklif ediyorum hepsi doğru bence:D

Back