• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydııın

önce bir soru:

bir yangında ortaya çıkan manzara insanları hayrete düşürdü.itfaiye ekipleri ev halkının tamamen yandığını gördü fakat insanları şaşırtan kısım annenin çocuğunun üzerine sarılmış halde bulunmasıydı.anne muhtemelen çocuklarını korumak amacıyla kol kanat germişti.PARÇADA VERİLEN ANNE'NİN BU DAVRANIŞI AŞAĞIDAKİ KAVRAMLARDAN HANGİSİYLE AÇIKLANIR? içgüdü,dürtü,fizyolojik güdü,duyarlılık,türe özgü hazıroluş...

Fizyolojik güdü.:24:

Gelişimi,öğrenmeyi ve rehberliği çok seviyorum.:16:

Teşekkürler zümrem.:42:

dün nt den x yayıncılığın öğretmenin not defteri serisini aldım. gerçi gygk ve öğretim yöntem-teknikleri kalmamıştı ama aldıklarım da birer şaheser... kesinlikle edinmeni tavsiye ederim. yayınevini arayıp bizzat tebrik edeceğim.

fizik-kimya-biyoloji mezunu yokmu aranızda arkadaşlar? umudunuz varmı :(

umut yoksa yaşamak neye yarar öğretmenim?

sınava 5. girişim olacak ve son olacak inşallah. Türkçe Öğretmeniyim. adayı demiyorum çünkü o diplomaları alarak biz zaten öğretmen olduk. 5 yılda öğrendiğim tek şey umut oldu. 5 sene sonra 90 olan baraj 70e düştü. ilk yıl 81 almış atanamamıştım. bu sene 81.2 de kaldı.

umudunu yitirme.. derece yapanlar, evinin yanındaki okula atananlar bizden daha mı akıllı? planlı ve programlı çalış.

hayatta önceliğin sınav olsun.

nete fazla girme. ya da sınırlandır süreyi.

mutlaka program yap. günlük, haftalık, aylık tekrarlarını belirle. uymazsan ceza ver. "baharat kavanozlarını temizle" gibi.. en kötü program, programsızlıktan iyidir.

2. döneme mesela şubat ayına konu kalmasın artık. sonra her gün bir deneme...

hedefin derece olsun. küçük bir karta fizik-kimya-biyoloji öğretmenliği Türkiye 1. si ELİFMİRACLE puan: 98.567 yaz. çalışma masana yapıştır.

en yakın arkadaşım 4. sınıfta girdiğimizde şerefsizin biri yüzünden 64 aldı sınavdan. erkek arkadaşı onu o kadar yıprattı ki, kafasını derse vermedi. 2. sene ücretli çalışmaya başladı. zaten hafızasındaki konuları ilk aylar tekrar edip bitirdi. sonra da maaşıyla her ay bir soru bankası alıp bitirmiş. ikinci yıl sınava girdiğinde 89 alıp ailesiyle yaşadığı eve 15 dakika uzaklıktaki merkez köye atandı, o şerefsiz kız öğretmen olunca bıraktı başkasıyla evlendi. arkadaşım da 3 sene sonra geçen hafta başkasıyla nişanlandı.

64 alan 89 aldıysa, hırsuna ve programlı çalışmasına borçlu. bana, ufak kartlar hazırlayıp yeni öğrendiği ya da unutacağına inandığı kavramları olaylaı yazdığını ve her hafta sonu bunlara baktığını söyledi. sürekli soru çözdüğünden tekrar tekrar konu çalışmasına gerek kalmamış. bir de denemelerde yanlış yaptığı soruları mutlaka konuya tekrar bakıp doğrusunu öğrenmiş.

en yakın arkadaşım 4. sınıfta girdiğimizde şerefsizin biri yüzünden 64 aldı sınavdan. erkek arkadaşı onu o kadar yıprattı ki, kafasını derse vermedi. 2. sene ücretli çalışmaya başladı. zaten hafızasındaki konuları ilk aylar tekrar edip bitirdi. sonra da maaşıyla her ay bir soru bankası alıp bitirmiş. ikinci yıl sınava girdiğinde 89 alıp ailesiyle yaşadığı eve 15 dakika uzaklıktaki merkez köye atandı, o şerefsiz kız öğretmen olunca bıraktı başkasıyla evlendi. arkadaşım da 3 sene sonra geçen hafta başkasıyla nişanlandı.

64 alan 89 aldıysa, hırsuna ve programlı çalışmasına borçlu. bana, ufak kartlar hazırlayıp yeni öğrendiği ya da unutacağına inandığı kavramları olaylaı yazdığını ve her hafta sonu bunlara baktığını söyledi. sürekli soru çözdüğünden tekrar tekrar konu çalışmasına gerek kalmamış. bir de denemelerde yanlış yaptığı soruları mutlaka konuya tekrar bakıp doğrusunu öğrenmiş.

Soru üzerinden çok şey öğreniliyor cidden.:40:

netten alışveriş yapıyorsan link veriyorum. set halinde alınca hem eksiksiz hem de daha hesaplı:

Eğitim Bilimleri Defter Seti | www.xyayincilik.com

GY-GK Defter Seti | www.xyayincilik.com

ben netten alamıyorum maalesef. nt de de gygk ve eğitimin yöntem ve teknikler kalmamıştı. istanbulda okuyan kardeşim alıp gönderecek sağolsun

selam canım bende bu x yayıncılığın eğitim defterlerini almak istiyodum..hatta konu sahibimiz sedef önermişti..bu sitede tüm dersler set halinde..süpermiş..hemen alıcam.(kredi kartım yok kapıda ödeme yapılıyodur inşallah hemen incelicem.fiyatıda çok uygun...

Son düzenleme:
kızçeler sorduğum sorunun cevabını ben de a yapmıştım ama cevap b gösteriyor :44:
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişler :54:
türkmengelini canım buraya yazdım ama görmedin sanırım. hazır burdayken söliim. ses dosyalarını becerebilirsem dvd ye atsam, sana da kargoyla göndersem olur mu? ya da isteyen herkese :6:
bol çalışmalı bi gün olsun kızlar verimli geçirelim :15:

kızçeler sorduğum sorunun cevabını ben de a yapmıştım ama cevap b gösteriyor :44:
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişler :54:
türkmengelini canım buraya yazdım ama görmedin sanırım. hazır burdayken söliim. ses dosyalarını becerebilirsem dvd ye atsam, sana da kargoyla göndersem olur mu? ya da isteyen herkese :6:
bol çalışmalı bi gün olsun kızlar verimli geçirelim :15:

İmkansız lokumum cevap yanlış.:6:

buldum!!!!!!!!

bu Eylül-Ekim

$Adsýz.png

Back