2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tünaydın kızçeler ben daha yeni kalktım
akşam geç vakit gelişimden karma test çözdüm
bugün öğrenmeye başlıyorum, ve tarihten 3. üniteyi tekrar edicem.
türkmengelini bulursam aklımdasın mail adresin var zaten direk oraya gönderirim canım, bulduğun tekrar takvimini alıcaktım ben çok güzel bişeye benziyo, ama deneme zamanına bıraktım şimdilik elimde sözel derslerle ilgili kaynak var. kafam karışmasın diye ilerde alıcam onu.
babyfaces evet canım cevap 1 ve 3
adisevda canım ben de össye hazırlanırken pdr okumak istemiştim. fakat bulunduğum ilde o bölüm yoktu. maddi manevi ancak bulunduğum ildeki bölümleri yazabilirdim ben de sınıf öğretmenliği yazdım. ama psikolojiye ayrıca bi ilgim var. içimde bi uhdedir. ben de kitaplarını okuyorum, psikolojik filmleri seviyorum. öyle takılıyorum psikolojiyle

Son düzenleme:
Sedefcim ne güzel yapıyorsun ilgilendiğin şeyi bırakmıyorsun.. ben biraz ayran gönüllüyümdür.. hevesim çabuk geçiyor...aöf de bölümü olsaydı hemen başvuru yapardım ... başladığım şeyi bitirmeyi severim ama o işe başlayana kadar da hevesim kaçar...

olsun canım belli olmaz, belki de ilerde yüksek lisansını yaparsan psikoloji üzerine. hem baksana hala hevesin var belli ki psikolojiye
benim öss döneminde gittiğim dershanedeki rehber öğretmenim sınıf öğretmeni mezunuydu, sonra yüksek lisansını pdr üzerine yapmış ve rehber öğretmenliği yapıyordu.
biz de belki yüksek lisansını yaparız. ama şu an için bu bana uygun değil, ancak evlenince düşünebilirim onu

canım çözdüğün mantığı anladım bende öyle sorularda genelde sayı vererek gidiyorum ama bazen sayıları tutturmakta zorluk oluyor çok zaman gidiyor o soruda açılım yaptım ama ordan da bir şey bulamadım burdaki kızlar matematik çözmüyor mu huu bi bakıverin canım aaadiğer sorununda mantığını biliyorum canım ama devamını getiremedim sana açıklayım sen getirirsen çöz bana:)şimdi diyor ya soruda şu kadar rakam kullanılmıştır bu kitap kaç sayfadır diye parça parça bakıcaz 1den başlanıyor rakam kullanılmaya 1den 9a kadar =9rakam var,10dan 99a kadar=90sayı var bize rakam dediği için 90*2=180rakam olur,100den 999a kadar=900 sayı var rakam dediği için 900*3=2700 rakam var bu soruların mantığı bu canım ben zor kısmını çözdüm ama kolay olan çözümleme kısmını yapamadım:26:benim matematikteki sorunum hızdan sonra bu sorunun bir yerden sonra devamını getirememek deli oluyorummm

merhaba kızlaar

bugün dışardaydım.otobüste trende test çözdüm.artık ne kadar çzebildimse.akşam işaret-gestalt öğrenmeye başlarsam süper olcak ama şimdi canım istemiyo

canım bu soruda da ben dediğin yere kadar yaptım da gerisini getiremedim dediğin gibi mantığını anlıyoruz da gerisini şıklardan gitsek çok vakit alıyor. insan bildiği şeyi yapamayınca da deli oluyor haliyle
merhaba kızlaar

bugün dışardaydım.otobüste trende test çözdüm.artık ne kadar çzebildimse.akşam işaret-gestalt öğrenmeye başlarsam süper olcak ama şimdi canım istemiyo
otobüste trende test çözmek de sana değişiklik olmuştur canım olsun iyi yapmışsın bence, boş boş otursan daha mı iyiydi şimdi dinlen biraz daha koca bi gece var. çalışırsın
ben de tarihten osmanlı kültür uygarlığı dinledim, çalıştım, okudum test çözdüm. öff kusucam bu konudan, tarihin en ezber konusu herhalde :18:
şimdi güzeller güzeli gelişim psikolojisinden test çözücem

kızlar halleyli pasta yaptım sizlerle paylaşayım dedim, bi browni bi halleyli pasta iyi gider valla hem de çokkkk kolay

malzemeler:
10 lu halley
1 paket petibör bisküvi
1 paket kremşanti + 1 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu + 2,5 su bardağı süt

yapılışı:
derin bir kapta kremşantiyi sütle çırpıyoruz. üzerine halleyleri ve petibör bisküvileri küçük küçük kırıyoruz, karıştırıyoruz. kremşantiyle iyice karışıcak.
sonra bu karışımı borcama döküyoruz. (borcama dökmeden önce borcamı biraz ıslayalım, o zaman çıkması daha kolay oluyor)
bi yandan da çikolata sosunu sütle pişiriyoruz. ve pişen çikolata sosunu karışımımızın üstüne döküyoruz.
1-2 saat buzdolabında dinlendikten sonra servise hazırdır

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

tamam canım bakıcam bu yayının testlerine en kısa zamanda. ben de bugün tarih çalışmamı bitirdim birazdan gelişime başlıcam ve onu bugün bitirmeyi düşünüyorum. belki bitirirsem sorularına başlarım. bende ihtiyacın modüler set soru bankası da var ama onun gelişim psikolojisinin konu testlerini geçen yıl bi arkadaşım çözmüştü, sadece kaarma testleri duruyomuş gelişimi tamamen bitirirsem ondan çözmeye başlıcam [/QUOTE]

iyi yaparsın canım gelişimde çok kavram var bende tekrarını yapıyorum bu gidişle çookk tekrar yapmam gerekicek sanırım..dil gelişimini ve kişilik gelişiminden psikososyal gelişim kuramı(eriksonun)tekrar ettim yaprak testini çözdüm mat çalışamadım ama yarın artık..

Bu tatlıyı biliyorummmm:):)bi akrabamızda yemiştim çokk güzeldi.ellerine sağlık canım.....

afiyet bal şeker olsun tatlım
olsun yarın da mata ağırlık verirsin gelişimden az tekrar yaparsın.
ben çok yoruldum şu an dinleniyorum, ama bu gece öğrenmeye başlıcam

ben bugün hastaneye falan gittim sonrada annemle pazara gittik kışlık için biber ipe dizdik çalışamadım ama yarın çalılıcammm

kızlaar

biraz ders çalıştım :31 sonra film izledim filmin adı Leon..izlemediyseniz tavsiye ederim.mü-kem-mel bir film.şimdi ders zamanıı

sedefcim pastan lezztli görünüyo.afiyetle yiyin

ben bugün hastaneye falan gittim sonrada annemle pazara gittik kışlık için biber ipe dizdik çalışamadım ama yarın çalılıcammm
hadi bakalım öyle olsun kuzum bahanen var, önümüz kış, iyi yapmışsınız. ama yarın çalışılcak çekerim kulağını haa
kızlaar

biraz ders çalıştım :31 sonra film izledim filmin adı Leon..izlemediyseniz tavsiye ederim.mü-kem-mel bir film.şimdi ders zamanıı

sedefcim pastan lezztli görünüyo.afiyetle yiyin
sağol kuzum. ayy biz de sevdicekle film arıyoduk süper oldu tavsiyen =)

Son düzenleme:
türkmengelini hocam aklıma bi fikir geldi, elimdeki ses dosyalarını dvd ye kopyalasam, sonra da o dvd yi size kargoyla yollasam nasıl olur? ya da böyle böyle isteyen arkadaşlarımıza yollıyalım elden ele olur mu?

öğrenme ilk ünite bittiiii :81:
mineçiçeğim ihtiyacın sitesine baktım yaz okulu gibi bir şeyden bahsediyor. ders veriliyormuş. en kısa zamanda şubeye gidip öğrenicem. bi de sitede gelin programınızı seçin diyor, haftaiçi mi haftasonu mu gibilerinden

[
[/COLOR][/FONT][/B][/I]
sağol kuzum. ayy biz de sevdicekle film arıyoduk süper oldu tavsiyen =)[/QUOTE]

izleyin valla canım..ailesi öldürülen bir çocukla tetikçi arasındaki dostluğu anlatıyo.biraz vurdulu kırdılı ama çok duygusal ve etkileyici

günaydın kızlar bugün patronun izin günü ... benimde işim yok.. akşama kadar netten mat. videosu izleyeceğim...

aaa bilmiyodum..yaz bitti zaten öyle bişeyden bahsetmemişlerdi hiç belki diğer bölümleri kapsoyodur o önlisans falan..ben kayıt olurken belirtmiştim zaten haftasonu programı istiyorum diye onlarda öyle kaydetmişlerdi beni...

ne zamandır yazmamışm :)

matematik rasyonel sayılara kadar
tarihtende osm kuruluş ve ykselmeye kdr baktım
eğitim bil. bıraktım şimdilik sanırım dersaneye kaldı
sevdiğim bir dersle birlikte mat çalışmka dha mantklı geldi

ayşegülcüm baya ilerlemişsin hemen ekliyorum canım bu arada herkesin çalışma sistemi farklıdır. kim nasıl daha iyi anlıyorsa o şekilde çalışsın.
çiçeğim yazılmayanlar içinmiş sanırım, diyor ki önce derslerimize katılın sonra yazılın falan.. ben de haftasonu istedim bu arada :13:
adisevda süper olmuş patronun izinde olması, hep izinde olsun o
macaron7 canım benimki vurdulu kırdılı filmlere bayılır zatii, ee bende azcık duygusallık severim tam bizlik izlicez en kısa zamanda

ben de öğretim psikolojisinden 2. ses kaydımı dinledim. bu akşam kuzey güney i izlicem. o yüzden 8 e kadar çalışabildiğim kadar çalışmalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…