Sedefcim ne güzel yapıyorsun ilgilendiğin şeyi bırakmıyorsun.. ben biraz ayran gönüllüyümdür.. hevesim çabuk geçiyor...aöf de bölümü olsaydı hemen başvuru yapardım ... başladığım şeyi bitirmeyi severim ama o işe başlayana kadar da hevesim kaçar...
canım bu soruda da ben dediğin yere kadar yaptım da gerisini getiremedimcanım çözdüğün mantığı anladım bende öyle sorularda genelde sayı vererek gidiyorum ama bazen sayıları tutturmakta zorluk oluyor çok zaman gidiyor o soruda açılım yaptım ama ordan da bir şey bulamadım burdaki kızlar matematik çözmüyor mu huu bi bakıverin canım aaadiğer sorununda mantığını biliyorum canım ama devamını getiremedim sana açıklayım sen getirirsen çöz bana:)şimdi diyor ya soruda şu kadar rakam kullanılmıştır bu kitap kaç sayfadır diye parça parça bakıcaz 1den başlanıyor rakam kullanılmaya 1den 9a kadar =9rakam var,10dan 99a kadar=90sayı var bize rakam dediği için 90*2=180rakam olur,100den 999a kadar=900 sayı var rakam dediği için 900*3=2700 rakam var bu soruların mantığı bu canım ben zor kısmını çözdüm ama kolay olan çözümleme kısmını yapamadım:26:benim matematikteki sorunum hızdan sonra bu sorunun bir yerden sonra devamını getirememek deli oluyorummm
otobüste trende test çözmek de sana değişiklik olmuştur canımmerhaba kızlaar
bugün dışardaydım.otobüste trende test çözdüm.artık ne kadar çzebildimse.akşam işaret-gestalt öğrenmeye başlarsam süper olcak ama şimdi canım istemiyo
kızlar halleyli pasta yaptım sizlerle paylaşayım dedim, bi browni bi halleyli pasta iyi gider vallahem de çokkkk kolay
malzemeler:
10 lu halley
1 paket petibör bisküvi
1 paket kremşanti + 1 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu + 2,5 su bardağı süt
yapılışı:
derin bir kapta kremşantiyi sütle çırpıyoruz. üzerine halleyleri ve petibör bisküvileri küçük küçük kırıyoruz, karıştırıyoruz. kremşantiyle iyice karışıcak.
sonra bu karışımı borcama döküyoruz. (borcama dökmeden önce borcamı biraz ıslayalım, o zaman çıkması daha kolay oluyor)
bi yandan da çikolata sosunu sütle pişiriyoruz. ve pişen çikolata sosunu karışımımızın üstüne döküyoruz.
1-2 saat buzdolabında dinlendikten sonra servise hazırdır
Bu tatlıyı biliyorummmm:):)bi akrabamızda yemiştim çokk güzeldi.ellerine sağlık canım.....
Bu tatlıyı biliyorummmm:):)bi akrabamızda yemiştim çokk güzeldi.ellerine sağlık canım.....
hadi bakalım öyle olsun kuzum bahanen var, önümüz kış, iyi yapmışsınız. ama yarın çalışılcak çekerim kulağını haaben bugün hastaneye falan gittim sonrada annemle pazara gittik kışlık için biber ipe dizdik çalışamadım ama yarın çalılıcammm
sağol kuzum. ayy biz de sevdicekle film arıyoduk süper oldu tavsiyen =)kızlaar
biraz ders çalıştım :31 sonra film izledimfilmin adı Leon..izlemediyseniz tavsiye ederim.mü-kem-mel bir film.şimdi ders zamanıı
sedefcim pastan lezztli görünüyo.afiyetle yiyin
öğrenme ilk ünite bittiiii :81:
mineçiçeğim ihtiyacın sitesine baktım yaz okulu gibi bir şeyden bahsediyor. ders veriliyormuş. en kısa zamanda şubeye gidip öğrenicem. bi de sitede gelin programınızı seçin diyor, haftaiçi mi haftasonu mu gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?