canım ben öncelikle kredi kartı kullanmadığım için netten hiç alışveriş yapmıyodum. sonra kitapçılarda gezdim gördüm ki kitaplar ateş pahası. netten araştırdım bu siteyi öneren çok kişi vardı ve üstelik kapıda ödeme seçeneğim de vardı. kitaplar da ok ucuz. burdaki kitapçılardan kat kat ucuz. ve siparişimi verdiğimde ertesi gün olmadı 2 gün içinde mutlaka elimde oluyor. aras kargoyu seçiyorum, bi de ptt kargo var sanırım onu bilmiyorum. bir de aras kargo 5 tl, ptt 8 tl. kapıda ödeme yaparsan extra 5 tl daha veriyosun. ben aldıklarımın üstüne 10 tl daha vermeme rağmen burda kitapçıda kitapları hesaplattığımda netteki daha ucuza geliyor. bir de 90 tl ve üzerine kargo ücretsiz. ben 2 kez kitap aldım bu siteden, ikisinde de sorun çıkmadı kesinlikle tavsiye ederim tatlım.Kuzum o sitede daha mı uygun oluyor kitap fiyatları neden orayı tercih ediyorsun tam olarak?
ahh be canım sana bunları nasıl ulaştırabilirim? eski gönderdiklerimin bi tanesi 25 mb ın altında olduğu için gönderiliyodu. fakat bu eğitim bilimlerinin bi tanesi 120 mb falan. hotmaille gönderilmiyor. filemail diye bi site varmış, ordan 20 mb ın üstündekiler de gönderiliyormuş ordan göndermeyi denedim, onu mu açmadı? off ya, derslerin bi tanesi 2 saat sürdüğü için mb ları da fazla haliyle.canım sana mail attım
internet milli eğitimin olduğundan indirme sitelerinin hiç birini açmıyor((
evet karıştıralım diye yapıyolar..olgunlaşma biyolojik gelişme içeriyo sadece.yani çevrenin bi etkisi yok kendilinden zamanı gelince oluşuyo..hazırbulunuşluk olgunlaşmayıda içine alan daha geniş bi kavram(ilgi,tutum,öğrenme çevre etksi vs)anladığım kadarıyla böyle sanırım:)
tamam bende şu matta biraz ilerliyim ulaş hocaya bi bakarım:)kuantum yaprak testini alabilirsin tatlım fiyatı da uygun içindeki soru sayısıda çok..her konunun ayrı testi var içinde..ihtiyaç kitabındaki örneklere benzer soruları var gelişimde öyle şu anda..
bende bugün bilişsel gelişimi tekrar ettim yaprak teslerini çözdüm (40soru) şimdi dışarda işim var akşam eve gelincede mat çalışıcam..
canım sor bana da söyle ne zaman açılıyomuş dersanemiz bakalım:)
sedefcim tarihe başlamadığm için soruna cevap veremicem
kişilikten erikson ve freud'a çalıştım.savunma mekanizmaları ve insancıl kuram kaldı inşallah bitirebilirim.bu arada yaprak testi pegemden alabilirsin.modüler soru bankasından memnunum
bu arada atama sonuççları açıklandı inşallah 1 sene sonra burada mutluluğumuzu paylaşırız
kızlarr matematik sorularım varr
soru:AB ve AC iki basamaklı sayılardır.
AB*AC=1443 olduğuna göre AB+AC toplamı?(76)
soru:Bir kitabın her sayfasını 1den başlayıp numaralandırmak için 864 tane rakam kullanılmıştır. Buna göre bu kitabın tamamı kaç sayfadır?(324)
soru:5x+1 ve 4x-7 ardışık iki tek tam sayı olduğuna göre, xin alabileceği değerlerin toplamı kaçtır?(-16)
soruların cevaplarını parantez içinde yazdım çözümüyle birlikte cevap verirseniz çok makbule geçer
of canım ya kaç kere baktım soruya güya ardışık tek olduğununda kendi kendime önemli olduğunu bildiriyorum kendime onund afarkındayım yani ama çözerken aradaki farkı 1 olarak alıp öyle çözdüm ve o zamanda bu iki değer için sağlıyorcanım 3. soruyu yazayım
ardışık 2 tek tam sayı dediği için bu sayıların aralarındaki fark ya 2 olur ya da -2 olur
(şöyle düşün mesela ardışık 2 tek tam sayıyı ele alalım. biri 1 olsun, diğeri 3. aralarındaki farka bakarsak ya 1-3= -2 olur ya da 3-1= +2 olur.)
o halde; (5x+1) - (4x-7) = +2 veya (5x+1) - (4x-7) = -2
buradan denklemleri açarsak;
(5x+1) - (4x-7) = +2
x+8 = 2
x= -6 olur
(5x+1) - (4x-7) = -2
x+8 = -2
x= -10
x in aldığı değerler -6 ve -10
toplamı; -6 + -10 = -16
of canım ya kaç kere baktım soruya güya ardışık tek olduğununda kendi kendime önemli olduğunu bildiriyorum kendime onund afarkındayım yani ama çözerken aradaki farkı 1 olarak alıp öyle çözdüm ve o zamanda bu iki değer için sağlıyorteşekkürler canım bak çalışmaya başladım
canlarım kafanızı karıştırmak istemiyorum ama yine bi soruyla yanınızdayım
soru şu
I. hat
II. bitki motifleri
III. tezhip
anadolu selçuklular döneminde yukarıdakilerden hangileri mimari eserlerde süsleme sanatı olarak kullanılmıştır?
cevapta I,II,III gösteriyor. ama hakan hoca kesinlikle tezhip yoktur diyor. neye inanıcağımı şaşırdım valla :96:
bi de kızlar şu soruyu yapamadım
I. kubbe
II. mescit
III. kümbet
yukarıdakilerden hangileri türklerin islam mimarisine kazandırdığı üsluplar arasında yer almaktadır?
A) yalnız I
B) yalnız II
C) yalnız III
D) I ve II
E) I ve III
kızlarr matematik sorularım varr
soru:AB ve AC iki basamaklı sayılardır.
AB*AC=1443 olduğuna göre AB+AC toplamı?(76)
soru:Bir kitabın her sayfasını 1den başlayıp numaralandırmak için 864 tane rakam kullanılmıştır. Buna göre bu kitabın tamamı kaç sayfadır?(324)
soru:5x+1 ve 4x-7 ardışık iki tek tam sayı olduğuna göre, xin alabileceği değerlerin toplamı kaçtır?(-16)
soruların cevaplarını parantez içinde yazdım çözümüyle birlikte cevap verirseniz çok makbule geçer
MEraba canım, 1. soru ilk ikisi doğru ama tezhip ben de tam bılmedığım için google'dan ogrenme amaclı baktım
"Türk tezhip sanatının en eski örnekleri, Türklerin tarih sahnesine çıktıkları ilk devirlerden itibaren görülmüş, Büyük Selçuklu, Anadolu Selçuklu, Beylikler ve Osmanlı Devletinin kuruluş devrinde motifler ve renkler açısından olağan gelişmesini yaşamıştır" hocan sanırım yanlıs bılıo :) yanı cevap 1,2,3 doğru vermıs anahtar.
2.soru da mescit Peygamber Efendmız zamanında zaten vardı, onu eledik. kümbet Araplarda şirk olarak kabul edilir, benim cevabım 1 ve 3 yanı E. kubbede kararsızım ama bence bizimkiler katmıştır onu :) yanı E cevabım.
canım tebrikler, ikisi de doğru. açıklaman için teşekkürler. ben 2. soruda hepsini aldım, daha doğrusu alamadım şıklarda hepsi yoktuhalbuki ben kafamda hangisi islam mimarisinde vardır diye kuruyorum soruda ise hangisini katmıştır diyo şu an farkettim
1. soruda ise bi de hocayı daha yeni dinledim üstelik bu 2012 videolarında anlatıyo özellikle vurguluyo tezhip yoktur diye. ama çoğu kaynakta var diye geçiyosa tezhipi alırım yani
canlarım kafanızı karıştırmak istemiyorum ama yine bi soruyla yanınızdayım
soru şu
I. hat
II. bitki motifleri
III. tezhip
anadolu selçuklular döneminde yukarıdakilerden hangileri mimari eserlerde süsleme sanatı olarak kullanılmıştır?
cevapta I,II,III gösteriyor. ama hakan hoca kesinlikle tezhip yoktur diyor. neye inanıcağımı şaşırdım valla :96:
bi de kızlar şu soruyu yapamadım
I. kubbe
II. mescit
III. kümbet
yukarıdakilerden hangileri türklerin islam mimarisine kazandırdığı üsluplar arasında yer almaktadır?
A) yalnız I
B) yalnız II
C) yalnız III
D) I ve II
E) I ve III
ahh be canım sana bunları nasıl ulaştırabilirim? eski gönderdiklerimin bi tanesi 25 mb ın altında olduğu için gönderiliyodu. fakat bu eğitim bilimlerinin bi tanesi 120 mb falan. hotmaille gönderilmiyor. filemail diye bi site varmış, ordan 20 mb ın üstündekiler de gönderiliyormuş ordan göndermeyi denedim, onu mu açmadı? off ya, derslerin bi tanesi 2 saat sürdüğü için mb ları da fazla haliyle.klasöre sıkıştırdım winrar olarak yine de azalmadı mb ı. çok üzgünüm canım yaa internet bağlatma imkanınız var mı? varsa bağlatın çok faydasını göreceğinden eminim canım
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?