2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bunu inşallahh uygulucam bugunden itibaren ) teşkür ederimmm

ahh içimi açsan da görsen bu konudaki dertlerimi.. 324 kişi kabusum oldu. ama şimdi bu haksızlığa ağlaşıp depresyona girme vakti değil. o yüzden bunlara kör sağır ve dilsizim. şimdi ders çalışma vakti, sadece kitaplarımıza konsantre olalım

canım sana şöyle bişey önerebilirim. biraz zor ama uyup uymamak sana kalmış ben anlatayım. işe kaçta gidiyosun? gitmeden 2 saat önce uyanıp o 2 saatte ders çalışsan, işten çıkıp eve geldiğinde sana daha çok vakit kalır ve erken yatarsın. erken yattığın için sabah çok erken kalkmak da bi süre sonra zor olmaktan çıkar. hem o saatte sessiz olur her yer, tam sabaha karşı.
videolarını da mp3 e çevir, evde yemek yaparken vs mp3 ünden ya da telefonundan dinlersin. videoyla zaman kaybetmemiş olursun. ama mat videolarını sayısal olduğu için izlemek zorundasın, diğer dersler için öyle yapabilirsin

1.dinsel hoşgörü C

2. yalnız 2 B

doğru mu canım

canım sen ne sıkıntı yapıyosun, bu senin daha ilk tekrarın, olucak o kadar kuzum hangi yaprak testi aldın bende eğitimden yaprak test istiyorum, şu an sadece dinliyorum.
canım olgunlaşma sadece biyolojik fizyolojik yönden gelişmişlik, belirli bir görevi yerine getirme
hazırbulunuşluk = olgunlaşma + önyaşantı + ilgi + tutum
hazırbulunuşluk olgunlaşmayı da kapsıyo, extradan önyaşantı ilgi ve tutum da var
bi de olgunlaşma da çevresel faktörler yok, sadece biyolojik

kızlar
1-c
2-d olucak

ben 1. soruya a dedim. bir sürü yerlere göç etmişler, onların dinlerinden etkilenmişlerdir diye düşündüm. neden c olucak?
2. soruya c dedim. peki son kararlar nerede alınır? son kararı hakan vermez mi? o da kurultayda verilmez mi? :44:

Son düzenleme:

canım benim 2013 de olucak inşallah. sen sıkı çalış. haa olmazsa vardır bunda da bi hayır deriz. 2014 e temel yapmayı bırak sadece tekrarlarla çalışmak kalır sana. ekliyorum şimdi

selam kızlar bende sınıf öğretmenliği mezunuyum inş.bu sene bende hazırlanacam aynı zamanda 20 gün sonra düğünüm var:)))

selam kızlar bende sınıf öğretmenliği mezunuyum inş.bu sene bende hazırlanacam aynı zamanda 20 gün sonra düğünüm var:)))

merhaba meslektaşım hoşgeldin
ben de sınıf öğretmenliği 4. sınıfa geçtim. buraya gel hep birlikte hazırlanalım. bu zorlu süreci daha eğlenceli hale getirelim
ama şimdi düğün hazırlıkların vardır. ekimde sistemli çalışmaya başlarsın
bu arada şimdiden mutluluklar dilerim

tatlım öncelikle çok güzel bir sayfa açmışsın inan yazdıklarınızın bir bölümünü okudum çalışma azmim yeniden geldi lakin aslında bende erken başlamak çok istiyordum fakat geçende tarihin başına oturdum aklıma acaba (gelin çiçeğim nasıl,ayakkabı mı nerden alsam,nerde kuaför var... vs) bi sürü sorular geliyor aklıma ve bir bakmışım aklım nerelerdeee:)) bende vazgeçtim ekimde inşallah başlıyacağım. sizleri kutluyorum inşallah hepiniz hak ettiğiniz en güzel yerlerde olursunuz:)))

1. soruda anadolu kültüründe o dinler yok sanırım.(emin değilim)

2de son kararı hakan verir.hakan kurultaydadır ama dikkat edersen kararlar "kurultayda alınır" diyo "hakan karar verir demiyo.ayrıca o dönemde din olmadığı için kararların dine uygun olması beklenmez.bu beni de şaşırttı tam öğrenci eleyen soruymuşş

tatlım motivasyonuna hayran kaldım:))) inşallah sedefçim bu kararlılıkla çalıştıklarının karşılığını alırsın

ilk soru benım hıc aklıma yatmadı valla... hoşgörülü olmak din değiştirmek anlamına gelir mi ki ... bu soru kpss de cıksın ben o şıkkı en son işaretlerim ama şu ezber bilgi: kurultay son karar vermez, Hakan verir. bu kalıp. tarihhh puff en fazla 25 doğru yaptım genelde 20-21 doğrum çıkıo :) tarihte çok soru çözmek önemli sanırsamm

bi de din kurallarına uygun olmalı diil mi kurultay.. pufff islamiyet öncesi de göktanrı inancında da inançlara ters bi karar alamıyor en üst mevkideki diye hatırlıyorummm :S

anadoluda var mı diye ben de düşündüm ama budizm= çin maniehizm=çin müslümanlık da o ara Hz. Osman zamanında Afganistan vs civarına ulaşmıştı yani müslümanlık da var. bi tek sanırsam avrupa hristiyanlık. SANIRIM SORU GICIK :)))

HATA HATA ben Asya ile Anadolu kavramlarını karıştırdımm o zaman o soruya göçebe derdim.. gene hoşgörü demezdim

Sedef'cim ben 1.soruya c diyorum çünkü Türklerin bir çok dine inanması dinsel alanda hoşgörüye işarettir tıpkı osmanlıdaki gibi isteyen dinini yaşayabiliyor hoşgörü mevcut
ama 2.soruya c dedim yanlışlık olabilir mi??Çünkü devlet politikalarına ilişkin son kararın kurutltayda alındıgını hatırlıyorum.

Canım din degiştirmek demiyor zaten ki birçok dine inanmışlardır diyor,şöyle hatırla fethedilen yerlerde zorla din degiştirme gibi bir şey uygulanıyor muydu???

son karar Hakan'ın canımm, kurultaydan çıkan karar hakanın onayından geçmezse çıkamıyor. kurultay ayrı bi tüzel kişi gibi, yani hakan ve kurultay iki birey gibi en son karar hakanın.. bu bilgiyi net hatırlıyorum.. şu hoşgörü mantığı böyle düşününce doğru fakat ne bileyim..... :S ben gene 20 net yapacağa benziyorum bu gidişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…