[
tatlım zaten mat yavaş yavaş gidilerek sindirilir. sözel derslerde de normal normal çalışıp bol tekrar gerekir. matta tekrara gerek yok. sadece o formülleri tekrar edersin gerisi değişik sorular çözmeyle pekişir yazayım mattan tabloya seni
bizim burdaki ihtiyaçta kütüphane yokmuş canım gerçi ben evimde odamda çalışmayı seviyorum zaten ama belki kütüphane gerekirdi ne biliim. neyse bi başlasın da daha iyi sistemli olucaz inş. ben dershane başlayınca şöyle yapmayı düşünüyorum canım. mesela o gün dershanede matematikten ilk konuyu mu gördük. eve gelince bi de uzaktan eğitimden o konuyu izlemeyi düşünüyorum. her ders için yapamam ki zaten videolar yaklaşık 2 saat. ama en azından tarih ve eğitim bilimleri için yapmayı planlıyorum. haklısın canım...bakalım çaıştıkça yapabilirim inşallah matı. bugün eğitim tekrarına başladım ama çoğu şeyi unutmuşum ilk özetini yaptığım dersten başladım gelişim psikoloji yaprak test aldım çözdüm ama yine baya yanlışım çıktı bu eğitim baya zorlucak bizi...olgunlaşma hazırbulunuşluk bunları karıştırıyorum..çok tekrar gereklii sanırım..tekrarı hızlı yapmamak gerekiyo..çok konu var..
evet ihtiyacın kütüphanesi yokmuş birde çok kalabalık oluyomuş..tekrar açısından faydalı olur gerçekten aynı konuyu 2 kere dinlemiş olursun bende böyle yapabilirim canım..doğru ama tüm derslerde olmaz videolar çok uzun izlerken bazen sıkılmıştım ben:)
böyle işte canım moralsizim biraz eğitimde baya yanlışım çıktı diye...hayırlısı bakalım..