2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ayy deliricemmmm
kitapseçte istediğim kitaplar ne zamandan beri stokta yok
ekimde yeni kitaplar çıkınca belki onlar da gelir yavv
onlara ihtiyacım varrrr

Kızlar bizde :) bu çalışma azmi varken kesinlikle istediğimiz yerler olucaktır. İnsanın içinden çalışma isteğini almasın Allah. yoksa ders calısmak ızzdırap halini alır. ben de keyifle çalışıyorum, işleyen demir pas tutmazmış. KPSSden sonra bi kaç hafta ara vereyim dedim kitap açmadım ama inanın ders calısmayı ozledım insan beynini boş tutarsa her türlü bunalıma rahatlıkla girebiliyor.. Benim ablam din kültürü öğretmeni 2-3 yıldır atandı çalışıyo 2 tane de çocuğu var. çalışan bayanlara bayılıyorummmm.. çocuk da yaparım kariyer de olayı... müthiş :)

az zamanda çok işşşş

en güzeli canım.inşallah istediğin olur türk dili ve edebiyatı öğretmenliği mezunuyum.edebiyatta yüksek lisansa başlıcam

inşallah canımm hepimizin öyle... güzel bölümm tebrik ederim bu arada inşallah aksatmadan y.lisansı da halledersin..

aynen şekerim ben huzur buluyorum valla çalışırken. şurda bi kaç gündür çalışmadım bunalıma girdim diye çalışmadım. halbuki çalışmayınca daha da bunalıma girdim derslerden uzaklaşırsak kısır döngüye girer hiç çıkamayız kızlar. ders çalışmak bana huzur veriyo valla. hele o gece yatağıma yattığımda elimden geleni yaptığıma inanıyosam değmeyin keyfime
çalışan bayan = ekonomik özgürlüğe ve bağımsızlığa sahip bayan
çalışmayan bayan = baskı altında ve ekonomik anlamda hep başkasına muhtaç olan bayan

özellikle bayanlar mutlaka çalışmalı altın bileziklerini kollarına takmalı

(not=çalışmak için imkanları olmayan bazı zorunluluklar içinde olan ev hanımlarımız hariç)

Sedefçim kesinlikle.. evde oturup kendi kendimizi sonsuza kadar dinleyip pas tutmak heralde bu hayatı çöpe atmak gibi bi şey.. üretmek, çalışmak, aktivite, beyin çalıştırmak bunlar hayatımıza kalite katıyor ve yaşama sevinci geliyor..karşımıza da tabi ki ona göre insanlar çıkıyor ya da buna saygı duyan sana saygı duyan bireyler.. konudan uzaklaştım mı bilmiyorum ama sizin yazdıklarınızı böyle okudukça hoşuma gidiyo :) demek ki umutsuzluğa gerek yokk biz geliyoruzzzz :) hadi bakalımm kolay gelsin güzellikler..

yok canım konunun asıl noktası tam da bu zaten! neden çalışıyoruz? en başta kendimiz için. kadın erkek eşitliği fasa fiso bu ülkede. o yüzden dimdik kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız. dediğin gibi önce kendimize saygımız olsun ki karşımızdaki de bize saygı göstersin. bu ikili ilişkilere bile yansıyor. böyle gidersek kazanıcağımız çok şey olucak. hayatın engelleri vızzz gelir bizeeee

inşallah canımm hepimizin öyle... güzel bölümm tebrik ederim bu arada inşallah aksatmadan y.lisansı da halledersin..

inşallah canım.darısı başına

Bizz harikayız kızlar inşallah ilerde kendi paramızı kazanıcaz,mesleğimizde çooook başarılı olucaz.ekonomik özgürlüğümüzün olması hayatımızı kolaylaştıracak.işimizi kurduktan sonra yuvamızı da kurucaz ve üretken kadınlar olduğumuz için çocuklarımıza daha çok faydamız olucak

mrb kızlar sizin azminize hayran kaldım..burda yazılanları okudukça benimde çalışasım geliyor..mat. sayı sistemlerini ancak bitirebildim... eklersen sevinirim sedefcim... gerçi sizin kadar azimli değilim ama yavaş yavaş çalışıyorum bende.. 2013 kpss benim için zor olsada en azından 2014 e daha iyi hazırlanmış olurum.. sizlerin yardımlarıyla tabii..

hepisinize iyi ders çalışmalar allah zihin açıklığı versin...

Amin canım ..

2013te neden zor olsun ki.istersek yaparız.bölümün ne canım

sedefcim öytden test çözdüm.öğrenmeden de tekrar yapıp teste geçicem sen de çalışıyosun di mi

[

tatlım zaten mat yavaş yavaş gidilerek sindirilir. sözel derslerde de normal normal çalışıp bol tekrar gerekir. matta tekrara gerek yok. sadece o formülleri tekrar edersin gerisi değişik sorular çözmeyle pekişir yazayım mattan tabloya seni
bizim burdaki ihtiyaçta kütüphane yokmuş canım gerçi ben evimde odamda çalışmayı seviyorum zaten ama belki kütüphane gerekirdi ne biliim. neyse bi başlasın da daha iyi sistemli olucaz inş. ben dershane başlayınca şöyle yapmayı düşünüyorum canım. mesela o gün dershanede matematikten ilk konuyu mu gördük. eve gelince bi de uzaktan eğitimden o konuyu izlemeyi düşünüyorum. her ders için yapamam ki zaten videolar yaklaşık 2 saat. ama en azından tarih ve eğitim bilimleri için yapmayı planlıyorum.

haklısın canım...bakalım çaıştıkça yapabilirim inşallah matı. bugün eğitim tekrarına başladım ama çoğu şeyi unutmuşum ilk özetini yaptığım dersten başladım gelişim psikoloji yaprak test aldım çözdüm ama yine baya yanlışım çıktı bu eğitim baya zorlucak bizi...olgunlaşma hazırbulunuşluk bunları karıştırıyorum..çok tekrar gereklii sanırım..tekrarı hızlı yapmamak gerekiyo..çok konu var..
evet ihtiyacın kütüphanesi yokmuş birde çok kalabalık oluyomuş..tekrar açısından faydalı olur gerçekten aynı konuyu 2 kere dinlemiş olursun bende böyle yapabilirim canım..doğru ama tüm derslerde olmaz videolar çok uzun izlerken bazen sıkılmıştım ben:)
böyle işte canım moralsizim biraz eğitimde baya yanlışım çıktı diye...hayırlısı bakalım..

Amin canım ..

2013te neden zor olsun ki.istersek yaparız.bölümün ne canım

sedefcim öytden test çözdüm.öğrenmeden de tekrar yapıp teste geçicem sen de çalışıyosun di mi

canım ben işletme mezunuyum... 2013 de alandan girmek lazım.. bakalımm konuları yetiştirebilirsem alanada çalışcam..ama benim matematik biraz sıkıntılı önce mat. ağırlık veriyorum sürekli video izliyorum test çözüyorum bi konudan ancak oturuyoo yerine.. bakalım işten çıkıp eve gidip yemek yap felan ev işleri derken zaman kalmıyor pek çalışmaya.... biraz azimli olursam başarırım ... işte o azimde arada geliyor arada kacıyorr... eşimde memur oda kpss yi kazanıpda yerleşti.... mat. iyi bana yardımcı oluyor... ama genelde 2013 yılı bizim yılımız değil diorlar kazanmak zor diyorlar hevesim kacıyo bbenimdee...

kpss çalışmama upuzun bir ara vermiştim. sonra duydum ki kontenjanlar puanlar falan açıklanmış. benim branşım rehberlik bu arada. neyse teker teker bakıyordum da sınıf öğretmenliği vs bölümlere bakınca çok üzüldüm emeklerimize. hem yüksek puanlar hem de dalga geçer gibi kontenjanlar allah hepinizin yardımcısı olun kızlar. bugun içime bir hüzün çöktü resmen, herkes eğitim fakültesi kolay, öğretmenlerin tatili çok bilmem ne bizimle uğraşıyor. yetmiyor biz de kpssyle uğraşıyoruz. nedir bizim çilemiz anlamıyorum. umarım herkes emeğinin karşılığını alır, hepinize kolay gelsin kızlar..

kendinden başkasını dinleme canım .bana da çok zor kazanmak,kpya,torpil var.85 alsan bile doğuya atanıyosun diyolar =( ben de bu sözlere kulağımı tıkadım.çalışıyorum,emek veriyorum inşallah karşılığını alırım.sen de tıka kulaklarını şimdiden çalışmaya başla

teşekkürler canım.bu yıl hazırlanıcak mısın?

teşekkürler canım.bu yıl hazırlanıcak mısın?[/QUOTE]

hazırlanacağım canım bizde zaten pek fazla bir puan istemiyor sanırım o yüzden bıraktım tatilimi yapayım bari diye ama okul açılınca tam gaz başlayacağım

kızlar benim şöyle bi sıkıntım var yatış saatleri ve kalkış saatleri okulum ikinci öğretim olduğu için hep geç yatıp geç kalkmaya alıştım, 4 yıl boyunca 11den önce derse girmedm. o yüzden erken yatıp erken kalkmak için ne önerirsiniz..

mesela şöyle bir şey varmış günün en değerli vakitleri sabah namazı ile ikindi vakti arası zaman günün en verimli ve değerli vaktiymiş.. buna da önem vererek çalışmak istiyorum.. ama nasıll önerileriniz var mı ?? erken yatmaya hiç alışkın diildim, hatta şöyle diyim Ramazanda sahuru yapıp ezanı bekleyip öyle yatıyordum işte o en değerli vakitler o zaman ölüyor.. uykuda... öneri?

kızçeler şu sorulara bakabilir misiniz?

1) türkler tarih boyunca başta göktanrı dini olmak üzere; maniheizm, budizm, hristiyanlık ve müslümanlık gibi birçok dine innamıştır.
bu durum aşağıdakilerden hangisinin göstergesidir?
a) göçebe yaşam sürdüklerinin
b) kut inancını benimsediklerinin
c) dinsel hoşgörüye sahip olduklarının
d) anadolu medeniyetlerinin etkisi altında kaldıklarının
e) kültür birikiminin yeterli olmadığının

2) I. hatunların kurultaya katılma hakkı vardır
II. devlet politikalarına ilişkin son karar kurultayda alınır.
III. alınan kararlar din kurallarına uygun olmalıdır.
yukarıdakilerden hangileri kurultayın özellikleri arasında yer almamaktadır?
a) yalnız I
b) yalnız II
c) yalnız III
d) II ve III
e) I,II ve III

canım bu gece kaçta yatarsan yat alarmını saat sabah 8 e kur. ve 8 de kalk. tüm gün uykun gelse de uyuma, bi şekilde aç uykunu yüzünü yıka kahve iç. akşam saat 11,12 de zaten uykuya yenik düşersin. ertesi sabah gene 8 e alarm kur ve uyan. böyle 1 hafta geçir. sonra alışırsın

1. soru medeniyetlerin etkisi cevap d dedim. D
2. cevap yalnız 2 dedim canım... sen ne dedin cevap B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…