• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefcim kilit koysam bile kaldırmasını bulup kaldırım ben onu hiç güvenm,yorm kendime o konuda yani:17:
macaron benmkide laptop da ders çalışırken video izliyorum o nedenle yanı başımda hep
aaaaaaaaa niye telefonuma atmıyorum ki ben onlarııı:))) :8:
leylass bende unutuyorum çalıştığım şeyleri düzenli tekrar lazım
bi de unutkanlık için bitki çayları falan içsek etkisi olur sanırım

bak kendin buldun bile canım;)

sedefcim raporumu veriyorum.edimsel koşullanmayı bitirdim biraz soru çözdüm.yarın devam edicem :8:

Sedefcim teşekkür ederim canım, hoşbulduk.. kesinlikle... dersane uyumu zor oluyo kpss gibi uzun bi maratonda bu yıl dedğin gibi mis gibi evimde calısıcam.. hadi bakalımm bismillah..

Kızlar ben de Atama bekleyen inglizcecilerdenim :( Puanım 72 ama sanırım bu atamada olmucak, şubat ataması olursa ne ala ...geçen yıl dersaneye gitmeyim dedim ama ben evde kendimi disipline edemiyorum onu anladım, 2010 mezunuyum bu arada.Bu yıl bir dönem ücretli öğretmenlik yapıp kaydolduğum kursun ücretini çıkaracağım..Aslında benim sorunum şu : Çalışıyorum oturunca ama unutkanlık problemim çok var:( Aynı sorundan muzdarip arkadaşlar bi yardımcı olsanız da ben de bu yıl bi 90 alsam da yaşadığım yere nişanlımın yanına atansam ;)
merhaba canım :16: öncelikle geçmişi unut. yeniden başlıyosun en başından. ve bu yıl atanacağına inan. ücretli öğretmenliğe çok ihtiyacın yoksa gitme derim. çünkü bu senin kadrolu öğretmenlik yapmana hiçbir yarar sağlamıcak. ama mecbursan yap. eğer inanırsan başarırsın. ücretli öğretmenliğe gitsen bile. zaten yarım dönem gidicekmişsin. kpssye hazırlananların çoğu son 3 aya önem verin diyorlar. farkları o son 3 ayla atmışlar. o son 3 ay bol bol türkiye geneli deneme çözerek. ben mesela 1 yıl önceden çalışmaya başlasam son 3 ay bıkıp yorulsam salsam kendimi bi cacık olmaz benden :1: önemli olan sınava kadar tempomuzu düşürmememiz. hatta gitgide arttırmamız. bak ne kadar güzel hayalin var. sarıl hayaline. umutsuzluğa düştüğünde yat yatağına kapa gözlerini nişanlınla yaşadığın şehirde elele dolaştığını düşün. umut kırıntılarını harakete geçir ve tekrar ders başına geç. zorlu bi süreç olucak hepimizin ayrı zorlukları var ama sonu güzel olucak. :31:
unutkanlık için benim bi bitki çayım vardı dur bulunca yazıcam adını sana..
yalnız sözel derslerdeki unutkanlığın ilacı tekrar etmek :1:

sedefcim kilit koysam bile kaldırmasını bulup kaldırım ben onu hiç güvenm,yorm kendime o konuda yani:17:
macaron benmkide laptop da ders çalışırken video izliyorum o nedenle yanı başımda hep
aaaaaaaaa niye telefonuma atmıyorum ki ben onlarııı:))) :8:
leylass bende unutuyorum çalıştığım şeyleri düzenli tekrar lazım
bi de unutkanlık için bitki çayları falan içsek etkisi olur sanırım
canım hakikaten tele atabilirsin. ordan izleyip dinleyebilirsin. bi de böyle dene bakalım. aslında ben de sadece derse odaklı olmak istiyorum hala olamadım. sadece netten başka yerlere bakmak değil, mesela ders çalışırken telefonumu yanıbaşıma koymak istemiyorum. ama o telefon hep kitabın yanında oluyo :1: ya da mesela gözüm ojelere çok ilişiyo :1: oje manyağıyım. hadi başka renk süreyim diyorum. ohoo ders hak getire.. zamanla disiplini kurucaz inş canım. :6:
bak kendin buldun bile canım;)

sedefcim raporumu veriyorum.edimsel koşullanmayı bitirdim biraz soru çözdüm.yarın devam edicem :8:
canım sen ha-ri-ka-sınnnn hem kardeşçiğini gezdirmişsin hem de uzun bi konuyu bitirmişsin. yorucu bi gün olmuş dinlen şimdi iyice :34: ben bugün hiç çalışamadım. bi arkadaşımla ne zamandır görüşmüyoduk, onunla görüştük bu akşam, sabah da işler vardı. aslında bunlar bahane değil. şu an vicdan azabı çekiyorum. bugüne dönüp baktığımda aslında şu saatte şunu çalışabilirdim diyorum. ama çalışmadım. engel yokken de çalışmadım. fakat bu böyle olmaz biliyorum. bir an önce toparlanmam lazım :15: bi de bu 324 alım beni biraz korkuttu sanırım. 405 kişi 90 üstü yapmış. düşünüyorum da bütün sene gecemi gündüzüme katarak ders çalışıcam 90 alıcam ama atanamıcam. yani bu sene olsaydı bunu yaşıcaktım. ve seneye de bu değişmicek. ee, n'oldu? elde var sıfır. bunu kaldırabilir miyim diye düşüncelere dalıyorum bu aralar..:ssz:
Sedefcim teşekkür ederim canım, hoşbulduk.. kesinlikle... dersane uyumu zor oluyo kpss gibi uzun bi maratonda bu yıl dedğin gibi mis gibi evimde calısıcam.. hadi bakalımm bismillah..
dershaneleri oldum olası sevmem canım. fakat bu yıl dershaneye yazıldım. neden? çünkü ilk defa giricem. bi altyapım yok. dolayısıyla bu beni psikolojik olarak etkiliyo. disiplini sağlıyabilir miydim? sanmıyorum. sırf kendimi planlı programlı yapmak için yazıldım. yoksa bana başka hiçbir yararı olmıcak dershanenin. git gel yorgunluk :1: yani kendim için söylüyorum tabii başkalarına yararı da oluyodur, ama ben en verimli evimdeyken sessiz sakin tek başıma çalışabilirim. fakat birinin beni disipline etmesine ihtiyacım var. bir de sizlerin çalışması bana huzur veriyo. ben bu sayfaya girdiğimde ders çalışma isteğim artıyo. hadi bakalım sen de başla ve sayfama yaz neleri çalıştığını ben seni ilk sayfadaki tabloya ekliyyeim ki daha çok çalışma hevesi gelsin :31:

dershaneleri oldum olası sevmem canım. fakat bu yıl dershaneye yazıldım. neden? çünkü ilk defa giricem. bi altyapım yok. dolayısıyla bu beni psikolojik olarak etkiliyo. disiplini sağlıyabilir miydim? sanmıyorum. sırf kendimi planlı programlı yapmak için yazıldım. yoksa bana başka hiçbir yararı olmıcak dershanenin. git gel yorgunluk :1: yani kendim için söylüyorum tabii başkalarına yararı da oluyodur, ama ben en verimli evimdeyken sessiz sakin tek başıma çalışabilirim. fakat birinin beni disipline etmesine ihtiyacım var. bir de sizlerin çalışması bana huzur veriyo. ben bu sayfaya girdiğimde ders çalışma isteğim artıyo. hadi bakalım sen de başla ve sayfama yaz neleri çalıştığını ben seni ilk sayfadaki tabloya ekliyyeim ki daha çok çalışma hevesi gelsin :31:[/QUOTE]

evet yaa aynen TV de birilerini ders çalışırken bile görünce bana ders calısma aşkı gelio :) burda da iyi destek oluruz birbirimize.. teşekkür ederim gy gk'de ortağız... orada alışveriş yaparız inşallah.

Eğer ilk kez dersaneye gidiosan kesin gitmeni tavsiye ederim. doğru dusunuyosun ;)

dershaneleri oldum olası sevmem canım. fakat bu yıl dershaneye yazıldım. neden? çünkü ilk defa giricem. bi altyapım yok. dolayısıyla bu beni psikolojik olarak etkiliyo. disiplini sağlıyabilir miydim? sanmıyorum. sırf kendimi planlı programlı yapmak için yazıldım. yoksa bana başka hiçbir yararı olmıcak dershanenin. git gel yorgunluk :1: yani kendim için söylüyorum tabii başkalarına yararı da oluyodur, ama ben en verimli evimdeyken sessiz sakin tek başıma çalışabilirim. fakat birinin beni disipline etmesine ihtiyacım var. bir de sizlerin çalışması bana huzur veriyo. ben bu sayfaya girdiğimde ders çalışma isteğim artıyo. hadi bakalım sen de başla ve sayfama yaz neleri çalıştığını ben seni ilk sayfadaki tabloya ekliyyeim ki daha çok çalışma hevesi gelsin :31:

evet yaa aynen TV de birilerini ders çalışırken bile görünce bana ders calısma aşkı gelio :) burda da iyi destek oluruz birbirimize.. teşekkür ederim gy gk'de ortağız... orada alışveriş yaparız inşallah.

Eğer ilk kez dersaneye gidiosan kesin gitmeni tavsiye ederim. doğru dusunuyosun ;)[/QUOTE]

arada bazen yazılmasa mıydım hiç başlamadan kaydımı sildirsem mi acaba diye düşünmüyor değildim canım, ama sen böyle dedin ya içim rahat şimdi. :1:
kesinlikle burda birbirimize destek olmak için varız her zaman :34: iyi ki varsınız. :16:
bi de ben başarı hikayeleri okumayı çok seviyorum. azimli olmamızı sağlar bunlar. bulursam paylaşıcam burda

Eğer ilk kez dersaneye gidiosan kesin gitmeni tavsiye ederim. doğru dusunuyosun ;)

arada bazen yazılmasa mıydım hiç başlamadan kaydımı sildirsem mi acaba diye düşünmüyor değildim canım, ama sen böyle dedin ya içim rahat şimdi. :1:
kesinlikle burda birbirimize destek olmak için varız her zaman :34: iyi ki varsınız. :16:
bi de ben başarı hikayeleri okumayı çok seviyorum. azimli olmamızı sağlar bunlar. bulursam paylaşıcam burda
[/QUOTE]

Evet o kadar çok var ki boyle başarı hikayeleri insana umut ve güç veriyor,, biz de motive edicez inşallah birbirimizi paylaştıkça sıkıntılarımız azalıcak, ama durmak yok az zamanda büyük ve çok işler inşallah ;) bu sene ben kursa gidicem ama ingilizcemi ilerletmek için ingilizce filmler falan izleyip kendimi yabancı dilde geliştirmeyi planlıyorum dediğin gibi disiplin vs için çok onemlı hocalara yapışıp her şeyi sıcağı sıcağına paylaşmak sormak önemli dersane bu yüzden öneriyorum sana. ben bu seneyi kendime ayırıcam az çok kaptım soru tarzlarını ve istediğim kurumları artık kafamda netleştirdim daha planlı olucam bu sene.. okul da bitti bi ALES kitabı alıp onceleri ALESe ağırlık verip sonra kpss ağırlıklı gidicem ama geçen sene konuları ii çalıştığım için bu sene sürekli deneme ve test inşallah ;)

sedefcim bugün yeni bir gün.vicdan azabını bir kenara bırak ve bugünü oldukça iyi değerlendirmeye çalış.arada tembellik,kaçamak yapmak hepimizin hakkı.önümüzde zorlu bir süreç var doğru ama bu süreçte soluksuz kalmamak için arada kendimizi ödüllendirmeliyiz.şöyle düşün "düzenli çalıştığım için dün kendime izin verdim,güç topladım,kafamı dağıttım.bugün yepyeni konulara sorulara hazırım." :16:

atama konusunda umutsuz düşünmek sana yakışmıyor.önemli olan elinden gelen her şeyi yapman ve içinin rahat olması şimdilik sonrasını düşünme.önceliğin sınava en iyi şekilde hazırlanmak olmalı :34:

Evet o kadar çok var ki boyle başarı hikayeleri insana umut ve güç veriyor,, biz de motive edicez inşallah birbirimizi paylaştıkça sıkıntılarımız azalıcak, ama durmak yok az zamanda büyük ve çok işler inşallah ;) bu sene ben kursa gidicem ama ingilizcemi ilerletmek için ingilizce filmler falan izleyip kendimi yabancı dilde geliştirmeyi planlıyorum dediğin gibi disiplin vs için çok onemlı hocalara yapışıp her şeyi sıcağı sıcağına paylaşmak sormak önemli dersane bu yüzden öneriyorum sana. ben bu seneyi kendime ayırıcam az çok kaptım soru tarzlarını ve istediğim kurumları artık kafamda netleştirdim daha planlı olucam bu sene.. okul da bitti bi ALES kitabı alıp onceleri ALESe ağırlık verip sonra kpss ağırlıklı gidicem ama geçen sene konuları ii çalıştığım için bu sene sürekli deneme ve test inşallah ;)[/QUOTE]

rukiyecim alese girmiş biri olarak bu sınava çalışmaya çok gerek olmadığını düşünüyorum.bilgi yok tamamen yorum soruları var.yapacağın en iyi şey çıkan soruları deneme olarak çözmek :34: alese y.lisans için mi girceksin??

iyi yapmışsın tatlım, ilerde türkçeye vakit ayırırken aklında hep mat olucaktı ama böyle aradan çıkarmış oldun. tam süper oldu ders çalışma programın. :34:
mat nasıl gidiyo başladın mı
ekimin ilk haftasonunda açılabilir dediler ama ihtimalli konuştular canım kesin tarih söylemediler. ben açılsın istiyorum artık. biliyosun elimdeki eğitim kitaplarını komşuya vermiştim. ee eylülde eğitim çalışmaya başladım fakat sadece ses kaydı dinliyorum. pek verimli olmuyor gibi geliyor. internetten yargının eğitim bilimleri kitabını indirdim ama hiç beğenmedim. ihtiyaç ne eğlenceliydi. açılsa da yeni cicilerimize kavuşsak :21:

mata başladım sayılır canım temel kavramlar doğal sayılar kesirler faln bunlara çalışıyorum..temelim hiç yok o yüzden yavaş yavaş gidiyorum...zaten öyle 20-25 yapamam ama şöyle bi 10 tane doğru çıkarsam yeter bana...bunun için uğraşıyorum..bakalım dersaneninde katkısı olur inşallah..
bana da ekimin ilk haftası dediler sonradan hiç ses çıkmadı..bende açılsın istiyorum..evet kitap olsa daha iyi olur tabi canım.ben ihtiyacın eğitim konu anlatımı kitaplarını çok beğendim.arada bu uzaktan eğitim videoları var ya ordan da izledim daha akılda kalıcı oluyo..ama eğitim tekrarlarına başlamadım henüz..

ÇOk moralim bozuk kızlar:14: <türkçe 81.5 a kadar düşecekmiş ve ben bu kadar fırsat varken bu kadar kadro artmışken atanamayacagım inşallah seneyede böyle olur kahroldum ya resmen...

sedefcim bugün yeni bir gün.vicdan azabını bir kenara bırak ve bugünü oldukça iyi değerlendirmeye çalış.arada tembellik,kaçamak yapmak hepimizin hakkı.önümüzde zorlu bir süreç var doğru ama bu süreçte soluksuz kalmamak için arada kendimizi ödüllendirmeliyiz.şöyle düşün "düzenli çalıştığım için dün kendime izin verdim,güç topladım,kafamı dağıttım.bugün yepyeni konulara sorulara hazırım." :16:

atama konusunda umutsuz düşünmek sana yakışmıyor.önemli olan elinden gelen her şeyi yapman ve içinin rahat olması şimdilik sonrasını düşünme.önceliğin sınava en iyi şekilde hazırlanmak olmalı :34:

Evet o kadar çok var ki boyle başarı hikayeleri insana umut ve güç veriyor,, biz de motive edicez inşallah birbirimizi paylaştıkça sıkıntılarımız azalıcak, ama durmak yok az zamanda büyük ve çok işler inşallah ;) bu sene ben kursa gidicem ama ingilizcemi ilerletmek için ingilizce filmler falan izleyip kendimi yabancı dilde geliştirmeyi planlıyorum dediğin gibi disiplin vs için çok onemlı hocalara yapışıp her şeyi sıcağı sıcağına paylaşmak sormak önemli dersane bu yüzden öneriyorum sana. ben bu seneyi kendime ayırıcam az çok kaptım soru tarzlarını ve istediğim kurumları artık kafamda netleştirdim daha planlı olucam bu sene.. okul da bitti bi ALES kitabı alıp onceleri ALESe ağırlık verip sonra kpss ağırlıklı gidicem ama geçen sene konuları ii çalıştığım için bu sene sürekli deneme ve test inşallah ;)

rukiyecim alese girmiş biri olarak bu sınava çalışmaya çok gerek olmadığını düşünüyorum.bilgi yok tamamen yorum soruları var.yapacağın en iyi şey çıkan soruları deneme olarak çözmek :34: alese y.lisans için mi girceksin??[/QUOTE]

öyle mi diyosun canım aslında ben yeniyim ilk kez giricem bı cok sınava, sordum bı kuzenıme ozel hazırlanmama gerek var mı dıe al bı kitap calıs dedi o zaman soyle yapayım test ve deneme cozeyım tamamdır sağol canım. evet yüksek lisans için çok gerekli bıcok yerde senı kurtarır diyolar iş görüşmelerınde özgeçmsılerde falan prestij amaçlı daha cok sanırım..

eskiden bende de oje çılgınlığı vardı seni anlıyorum:)
hadi gene sizin syenizde çözüm buldum sağolun bebekler:)
bi de öyt sınıf dışı öğrtm teknkleri ve model yaklaşımlar bitti sedefcim eklersin tabloya
hepimize kolay gelsin kızlar görüşürüüüz:))

rukiyecim alese girmiş biri olarak bu sınava çalışmaya çok gerek olmadığını düşünüyorum.bilgi yok tamamen yorum soruları var.yapacağın en iyi şey çıkan soruları deneme olarak çözmek :34: alese y.lisans için mi girceksin??

öyle mi diyosun canım aslında ben yeniyim ilk kez giricem bı cok sınava, sordum bı kuzenıme ozel hazırlanmama gerek var mı dıe al bı kitap calıs dedi o zaman soyle yapayım test ve deneme cozeyım tamamdır sağol canım. evet yüksek lisans için çok gerekli bıcok yerde senı kurtarır diyolar iş görüşmelerınde özgeçmsılerde falan prestij amaçlı daha cok sanırım..[/QUOTE]

valla tatlımiş görüşmelerinde alesin varmış yokmuş hiç bakmıyolar.y.lisans için şart tabiki.y.lisans olunca özel sektörde avantajın artıyo [/QUOTE]..bu arada bölümün ne canım,hangi alandan yüksek istiyosun ??

öyle mi diyosun canım aslında ben yeniyim ilk kez giricem bı cok sınava, sordum bı kuzenıme ozel hazırlanmama gerek var mı dıe al bı kitap calıs dedi o zaman soyle yapayım test ve deneme cozeyım tamamdır sağol canım. evet yüksek lisans için çok gerekli bıcok yerde senı kurtarır diyolar iş görüşmelerınde özgeçmsılerde falan prestij amaçlı daha cok sanırım..

valla tatlımiş görüşmelerinde alesin varmış yokmuş hiç bakmıyolar.y.lisans için şart tabiki.y.lisans olunca özel sektörde avantajın artıyo..bu arada bölümün ne canım,hangi alandan yüksek istiyosun ??

hımmm anladım. bölümüm işletme, valla hiç sevmem ama muhasebe düşünüorum istedğim kurumdan dolayı bı de ister istemez okuldaki muhasebe derslerı ve hocaların yoğunluğundan dolayı muhasebede iyiyim.... bakarsın fıkrımı değiştiririmm onu da bılmıyorumm :) fıkır alırım heralde sağdan soldan sonra netleştırırım. senın bolumun nedircanım ?

valla tatlımiş görüşmelerinde alesin varmış yokmuş hiç bakmıyolar.y.lisans için şart tabiki.y.lisans olunca özel sektörde avantajın artıyo bu arada bölümün ne canım,hangi alandan yüksek istiyosun ??

canım bu arada 15 deneme aldım yargının ales için eskı cıkmıs sınavlardan derlenmıs 20 tlye senın de demenle boyle yaptım :)

tatlım ne güzel yazmışsın. çok doğru yarın toparlanıyorum inş. dün süper bi gün yapıcaktım ama annem pazara gidelim diye tutturdu. aslında hiç gitmek istemiyodum ama hayır diyemiyorum yaa.. anlamıyo beni.bu sınavı kazanmak için sistemli çalışmam gerektiğini anlayamıyo. sen zaten yaparsın diye geçiştiriyo ama öyle olmuyo işte. bugün de bu akşam düğün var akrabamızın, o yüzden teyzemler bize geldiler sabahtan. bizdeler, dolayısıyla çalışma yalan oldu. ben de biraz çok şey istiyorum sanırım. böyle sabahtan akşama kadar kimse gelmesin, kimse beni çağırmasın odamda inekliyeyim :1: napiim, sessiz sakin ortamda yapabiliyorum öbür türlü verimli olmuyo gibi geliyo, ama yarın çalışmama engel olucak hiçbir şeye izin vermicem :20:
kendi adıma da şöyle bişey düşündüm. tut ki bu yıl atanamadım. ondan sonra sınıfçıların alımı az olduğu süreç içinde başka bi işte çalışıcam. bu dershane kolej vs. olabilir. ondan sonra baktım ne zaman alımlar yükseliyor, o zaman tekrar çalışıp denicem. yani şimdilik planım bu. 2015 de evlenmeyi düşünüyorum gerçi atanmadan evlenmeye karşıyım ama ne olucağı belli olmaz. 5 yıl falan da çocuk düşünmüyorum. hesaplamalarıma göre sınıfçıların alımlarının yükseleceği zaman tekrar kpssye en baştan hazırlanıp o zaman atanmak istiyorum. bakalım tabii bunların hepsi ihtimal. şu an dediğin gibi sadece çok çalışıcam. gerisini zaman göstericek.

mata başladım sayılır canım temel kavramlar doğal sayılar kesirler faln bunlara çalışıyorum..temelim hiç yok o yüzden yavaş yavaş gidiyorum...zaten öyle 20-25 yapamam ama şöyle bi 10 tane doğru çıkarsam yeter bana...bunun için uğraşıyorum..bakalım dersaneninde katkısı olur inşallah..
bana da ekimin ilk haftası dediler sonradan hiç ses çıkmadı..bende açılsın istiyorum..evet kitap olsa daha iyi olur tabi canım.ben ihtiyacın eğitim konu anlatımı kitaplarını çok beğendim.arada bu uzaktan eğitim videoları var ya ordan da izledim daha akılda kalıcı oluyo..ama eğitim tekrarlarına başlamadım henüz..
tatlım zaten mat yavaş yavaş gidilerek sindirilir. sözel derslerde de normal normal çalışıp bol tekrar gerekir. matta tekrara gerek yok. sadece o formülleri tekrar edersin gerisi değişik sorular çözmeyle pekişir yazayım mattan tabloya seni :34:
bizim burdaki ihtiyaçta kütüphane yokmuş canım :30: gerçi ben evimde odamda çalışmayı seviyorum zaten ama belki kütüphane gerekirdi ne biliim. neyse bi başlasın da daha iyi sistemli olucaz inş. ben dershane başlayınca şöyle yapmayı düşünüyorum canım. mesela o gün dershanede matematikten ilk konuyu mu gördük. eve gelince bi de uzaktan eğitimden o konuyu izlemeyi düşünüyorum. her ders için yapamam ki zaten videolar yaklaşık 2 saat. ama en azından tarih ve eğitim bilimleri için yapmayı planlıyorum.

ÇOk moralim bozuk kızlar:14: <türkçe 81.5 a kadar düşecekmiş ve ben bu kadar fırsat varken bu kadar kadro artmışken atanamayacagım inşallah seneyede böyle olur kahroldum ya resmen...
tatlım hiççç moralini bozma, daha bi kaç yıl böyle olucakmış valla ben sizin adınıza çok seviniyorum. :31:
eskiden bende de oje çılgınlığı vardı seni anlıyorum:)
hadi gene sizin syenizde çözüm buldum sağolun bebekler:)
bi de öyt sınıf dışı öğrtm teknkleri ve model yaklaşımlar bitti sedefcim eklersin tabloya
hepimize kolay gelsin kızlar görüşürüüüz:))
hemen ekliyorum tatlım
ahh ojeler, renkler simliler neonlar halografikler... bayılıyorum onlara :12:

Bebeğim bence hiç dersanelere,kolejlere bulaşma.:50:

Ki ben senin atanacağına inanıyorum.:16:

ahh tatlım inş hiç gerek kalmaz. ben devlet istiyorum ama olmazsa diye de en kötü ihtimali düşünmek zorundayım. yoksa evde boş duramam kafayı yerim. çalışmadan duramam. bir de bu evden uzaklaşmak istiyorum. bi şekilde kendim için yeni bi hayatın bi ucundan tutmaya çalışıcam. belki de kpssye tekrar çalışırım ama o yıl tekrar girmekten vazgeçersem başka bi iş düşünücem.
nasıl gidiyo senin çalışmalar. az kaldı eylüle kurtulucaksın çok şükür. sonra da eğitim çalışmaya başlarsın

ahh tatlım inş hiç gerek kalmaz. ben devlet istiyorum ama olmazsa diye de en kötü ihtimali düşünmek zorundayım. yoksa evde boş duramam kafayı yerim. çalışmadan duramam. bir de bu evden uzaklaşmak istiyorum. bi şekilde kendim için yeni bi hayatın bi ucundan tutmaya çalışıcam. belki de kpssye tekrar çalışırım ama o yıl tekrar girmekten vazgeçersem başka bi iş düşünücem.
nasıl gidiyo senin çalışmalar. az kaldı eylüle kurtulucaksın çok şükür. sonra da eğitim çalışmaya başlarsın

Şükür canım iyi şimdilik,ben elimden geleni yaptım.:nazar:

Evet,sınavı bekliyorum.Ondan sonra ver elini eğitim.:10:

canım bu arada 15 deneme aldım yargının ales için eskı cıkmıs sınavlardan derlenmıs 20 tlye senın de demenle boyle yaptım :)
en güzeli canım.inşallah istediğin olur ;) türk dili ve edebiyatı öğretmenliği mezunuyum.edebiyatta yüksek lisansa başlıcam

tatlım ne güzel yazmışsın. çok doğru yarın toparlanıyorum inş. dün süper bi gün yapıcaktım ama annem pazara gidelim diye tutturdu. aslında hiç gitmek istemiyodum ama hayır diyemiyorum yaa.. anlamıyo beni.bu sınavı kazanmak için sistemli çalışmam gerektiğini anlayamıyo. sen zaten yaparsın diye geçiştiriyo ama öyle olmuyo işte. bugün de bu akşam düğün var akrabamızın, o yüzden teyzemler bize geldiler sabahtan. bizdeler, dolayısıyla çalışma yalan oldu. ben de biraz çok şey istiyorum sanırım. böyle sabahtan akşama kadar kimse gelmesin, kimse beni çağırmasın odamda inekliyeyim :1: napiim, sessiz sakin ortamda yapabiliyorum öbür türlü verimli olmuyo gibi geliyo, ama yarın çalışmama engel olucak hiçbir şeye izin vermicem :20:
kendi adıma da şöyle bişey düşündüm. tut ki bu yıl atanamadım. ondan sonra sınıfçıların alımı az olduğu süreç içinde başka bi işte çalışıcam. bu dershane kolej vs. olabilir. ondan sonra baktım ne zaman alımlar yükseliyor, o zaman tekrar çalışıp denicem. yani şimdilik planım bu. 2015 de evlenmeyi düşünüyorum gerçi atanmadan evlenmeye karşıyım ama ne olucağı belli olmaz. 5 yıl falan da çocuk düşünmüyorum. hesaplamalarıma göre sınıfçıların alımlarının yükseleceği zaman tekrar kpssye en baştan hazırlanıp o zaman atanmak istiyorum. bakalım tabii bunların hepsi ihtimal. şu an dediğin gibi sadece çok çalışıcam. gerisini zaman göstericek.

yarın düzenli çalışacağından eminim canım.bugün ben de çalışamadım ama yarın açığı kapatcam =)

Back