sedefcim bugün yeni bir gün.vicdan azabını bir kenara bırak ve bugünü oldukça iyi değerlendirmeye çalış.arada tembellik,kaçamak yapmak hepimizin hakkı.önümüzde zorlu bir süreç var doğru ama bu süreçte soluksuz kalmamak için arada kendimizi ödüllendirmeliyiz.şöyle düşün "düzenli çalıştığım için dün kendime izin verdim,güç topladım,kafamı dağıttım.bugün yepyeni konulara sorulara hazırım."
atama konusunda umutsuz düşünmek sana yakışmıyor.önemli olan elinden gelen her şeyi yapman ve içinin rahat olması şimdilik sonrasını düşünme.önceliğin sınava en iyi şekilde hazırlanmak olmalı
Evet o kadar çok var ki boyle başarı hikayeleri insana umut ve güç veriyor,, biz de motive edicez inşallah birbirimizi paylaştıkça sıkıntılarımız azalıcak, ama durmak yok az zamanda büyük ve çok işler inşallah
bu sene ben kursa gidicem ama ingilizcemi ilerletmek için ingilizce filmler falan izleyip kendimi yabancı dilde geliştirmeyi planlıyorum dediğin gibi disiplin vs için çok onemlı hocalara yapışıp her şeyi sıcağı sıcağına paylaşmak sormak önemli dersane bu yüzden öneriyorum sana. ben bu seneyi kendime ayırıcam az çok kaptım soru tarzlarını ve istediğim kurumları artık kafamda netleştirdim daha planlı olucam bu sene.. okul da bitti bi ALES kitabı alıp onceleri ALESe ağırlık verip sonra kpss ağırlıklı gidicem ama geçen sene konuları ii çalıştığım için bu sene sürekli deneme ve test inşallah