2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızceler öyle kızarık ki yanaklarım sevdicekle 1 yıldır görüşemiyoruz görünce kaçacak valla

sedefcim henüz yaşın çok küçük gerçekten
bak bizleri göz önüne al, kaçıncı girişlerimiz, yaşlarımıza bak
sen henüz çok toysun
o yüzden daha uğraşmalısın, pes etmemelisin

kolej yorucuysa ozaman tercih etme
benim bildiğim cumartesi öğlene kadardı
ücretli daha mantıklı bu durumda

çok haklısın canım
özellikle dizi konusunda
bak sorulardan oscarlı haneke yalan dünyada vardı
ama ben şıklara bakma tenezülünde bulunmadığım için
hanekeyi okumadım yapmadım

aynen tuğbam. ya zaten kpss nin öss ile bi alakası da yok ki, ben de o zaman hatırlıyorum, sadece mat2 ye yoğunlaşırdım bi de edebiyattan yazar eser ezberledim. zaten konu belliydi, soru belliydi, kendimizi yıpratmadan da olmuştu, yani ilk senemde oldu benim, liseye girerken de öyleydi ama kpss başka bişey, ona dicek kelime bulamıyorum
anladım kuzum, sonuçta sen kendini hepimizden daha iyi tanıyosun. yanlış bi karar verme. ailene olan mahçubiyetini de hiç düşünme. sonuçta sen ister 40 ına gel, işin olmasın ama yine de sen onların her zaman evladısın. sen nasıl kendini rahat hissediyosan o şekilde geçir bu yılını kuzum

ebonum daha ilk girişimde bu kadar yıprandım, yürek kafa dayanır mı bu çileye, 2.ye de deneyip olmazsa silmek istiyorum kpssyi. ama yorumun benim için çok önemli, sen benden daha tecrübelisin ve benim kötülüğümü istemezsin, beni iyiye yönlendirmek istediğini biliyorum. o yüzden kesin karar vermiyorum. 2.ye de girelim bakalım, daha 1 sene var önümde. ondan sonraki sonuca göre gene fikir alışverişi yaparız tamam mı, çünkü ben de yanlış bi karar vermek istemiyorum. şu anda öyle bi süreçteyim ki alıcağım kararlar, bundan sonraki hayatımı etkilicek.

renginam burnunda tütüyosundur eniştemin, kızarıklık fln umrunda değildir onun, sen yanında ol o yeter, dile kolay 1 yıl.. Allah bi daha uzun ayırmasın sizi kuzum, bol bol hasret giderin

kızceler öyle kızarık ki yanaklarım sevdicekle 1 yıldır görüşemiyoruz görünce kaçacak valla

Rengina bende pazartesi goruşcem benim damat adayiyla:) valla bende gunese ckmiyorum yanmamak icin bende hemen kıpkirmizi olurumda:) bide bizm bu 2.gorusmemiz olacak:) sanirim pazarteside sevglm olacak:))

sevdiceğin senin güzelliğine kurban olsun kurban
ay utandırdın beni clemim estğfirullah
rengina kuzum hayırdır ne oldu yanaklarına alerji gibi bir şey mi heyecan mıgözün aydın diyeyim kuzum
güneşin altında çok fazla kaldık kuzum sıcaktan yandı :26: dünde köye dedemlerin mezarına gitmiştik yine fazla kaldık dısarıda üstüne bugünde kalınca kıpkırmızı oldum
sagol tatlım
eğer çok rahatsız ettiyse akşam bir pamuğa limon suyu sık kızaran yerlere iyice yedir

beklet yarım saat sonra yıka vaktin varsa bir kaç gece tekrarla kızarıklıktan falan eser kalmayacaktır
çok iyi fikir clemim yaparım tabi geçmezse. böyle pratik bilgilere bayılırım
renginam burnunda tütüyosundur eniştemin, kızarıklık fln umrunda değildir onun, sen yanında ol o yeter, dile kolay 1 yıl.. Allah bi daha uzun ayırmasın sizi kuzum, bol bol hasret giderin
kuzum benim çok sağol Allah sizi de ayırmasın kimseyi ayırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…