Hoş buldum,kararlarınız kesinleşti mi ?
Kızlaar kimin bulundugu sehre atanırsam matematik dersniz benden:)))
evet kuzum
En iyisi boşver şekerim.
İlköğretim matematik 3000 olursa benim herif de gider.
En iyisi boşver şekerim.
kızceler öyle kızarık ki yanaklarım sevdicekle 1 yıldır görüşemiyoruz görünce kaçacak valla
kuzuuumm görüşecek misiniz yoksa çok sevindim
niye kaçsın canım ya o kızarıklıkta yakışmıştır sana
inşallah gider kuzum ya
4000 olursa benimki de gider
ama erkek arkadaşın büyük ihtimal gider canım
kızceler öyle kızarık ki yanaklarım sevdicekle 1 yıldır görüşemiyoruz görünce kaçacak valla
evet görüşeceğiz sonunda inşallah canım
ay yok hiçç yakışmadıı valla
En iyisi boşver şekerim.
aa bi sürü branstas eniştem varmış:))
bence en az 3500 canim.
tugba 3500 de seninde erkek arkadaşınında şansı var :)
aa bi sürü branstas eniştem varmış:))
bence en az 3500 canim.
tugba 3500 de seninde erkek arkadaşınında şansı var :)
ebonum eğer bu yıl koleji seçersem, tamamen ona odaklanmam gerekir. kpss kalır. çünkü orada imkanlar da çok iyi, benim için koleje girmek, hayatımdan kpssyi çıkarıp kolejde yükselmek için emek vermek demek. çünkü haftaiçi ve haftasonu her gün 8-6 mış çalışma saatleri, onu seneye düşünücem canım. 2.ye tekrar kpss yi denemek istediğim için onu şu an sildim, ücretli de daha rahat olurum diye onu düşünüyorum. haftasonu tatil, haftaiçi 2.30 a kadar. ama hayat ücretliyle devam etmez tabii, seneye de olmazsa o zaman koleje başvurcam
sedefim ben kpss için bu sene kendimi çok yıpratmayanlardan olucam bir işte çalışsamda çalışmasamda.mesela sevdiğim bir dizi varsa izlicem ders çalışmalıyım demicem..aklım dizide kalacağına izlemek daha mantıklı..hem bu sene o kadar yıprattımda kendimi ne oldu? çalışıcam tabiki derslere ama yeteri kadar hem bu sınava bu kadar çalışmaya değmezmiş onu gördüm
evet görüşeceğiz sonunda inşallah canım
ay yok hiçç yakışmadıı valla
aynen tuğbam. ya zaten kpss nin öss ile bi alakası da yok ki, ben de o zaman hatırlıyorum, sadece mat2 ye yoğunlaşırdım bi de edebiyattan yazar eser ezberledim. zaten konu belliydi, soru belliydi, kendimizi yıpratmadan da olmuştu, yani ilk senemde oldu benim, liseye girerken de öyleydi ama kpss başka bişey, ona dicek kelime bulamıyorumsedefim tabiki çalışıcaz bırakmak olmazama daha sakin daha rahat çalışmalı bu sınava.ales çözmek mesela çok mantıklı sana katılıyorum.gk ye ise diyecek bişi bulamıyorum değmiyo yıpratmaya adamlar resmen avladılar bizi bu sene:18: ya ben bi de sınavı hayatımın merkezine koymayı hiç düşünmüyorum inan kuzum.öss de sadece dershanede dersi dinleyip denemelere girip kazandım sınavı.annemle kaç kere tartıştık sen çalışmıyorsun diyodu bana
anladım kuzum, sonuçta sen kendini hepimizden daha iyi tanıyosun. yanlış bi karar verme. ailene olan mahçubiyetini de hiç düşünme. sonuçta sen ister 40 ına gel, işin olmasın ama yine de sen onların her zaman evladısın. sen nasıl kendini rahat hissediyosan o şekilde geçir bu yılını kuzumsedefim ben geçen yıl kpss için sağlığımdan bile oldum bir de ücretli yaparsam üstüne kaldıramam diye düşünüyorum onun dışında ben de çok sıkarak çalışmam kendimi artık ama yine de kafam rahat olsun diye ücretliden vazgeçtim kuzum. matematik ve alandan sorunum var onlara çok sıkı calışmaya karar verdim ama bu yılda olmazsa koleje girerim kpssyi de bırakırım belki hatta.
sedefcim henüz yaşın çok küçük gerçekten
bak bizleri göz önüne al, kaçıncı girişlerimiz, yaşlarımıza bak
sen henüz çok toysun
o yüzden daha uğraşmalısın, pes etmemelisin
kolej yorucuysa ozaman tercih etme
benim bildiğim cumartesi öğlene kadardı
ücretli daha mantıklı bu durumda
çok haklısın canım
özellikle dizi konusunda
bak sorulardan oscarlı haneke yalan dünyada vardı
ama ben şıklara bakma tenezülünde bulunmadığım için
hanekeyi okumadım yapmadım
ay utandırdın beni clemimsevdiceğin senin güzelliğine kurban olsun kurban
güneşin altında çok fazla kaldık kuzum sıcaktan yandı :26: dünde köye dedemlerin mezarına gitmiştik yine fazla kaldık dısarıda üstüne bugünde kalınca kıpkırmızı oldumrengina kuzum hayırdır ne oldu yanaklarına alerji gibi bir şey mi heyecan mıgözün aydın diyeyim kuzum
çok iyi fikir clemim yaparım tabi geçmezse. böyle pratik bilgilere bayılırımeğer çok rahatsız ettiyse akşam bir pamuğa limon suyu sık kızaran yerlere iyice yedir
beklet yarım saat sonra yıka vaktin varsa bir kaç gece tekrarla kızarıklıktan falan eser kalmayacaktır
kuzum benim çok sağol Allah sizi de ayırmasın kimseyi ayırmasın inşallahrenginam burnunda tütüyosundur eniştemin, kızarıklık fln umrunda değildir onun, sen yanında ol o yeter, dile kolay 1 yıl.. Allah bi daha uzun ayırmasın sizi kuzum, bol bol hasret giderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?