• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum anneni kocanı bir kenara at şimdi sen asıl ne istiyorsun o önemli. kararı sadece sana bıraksalardı neyi seçerdin ya da nereyi seçerdin?

ben...

bir replik vardı hatırlar mısın

"eve gitmek istiyorum ama evim neresi bilmiyorum"

akıntıya direnmeyi bıraktım...ilçeyi yazacağım...mobilya falan bakıp oyalanmaya çalışıyorum...ilçedeki daireye taşınacağız...açık varsa atanırım inşallah.... bu sıralamada kim bozkırın ortasında dandik bir ilçeyi yazar ki benden başka?

ben...

akıntıya direnmeyi bıraktım...ilçeyi yazacağım...mobilya falan bakıp oyalanmaya çalışıyorum...ilçedeki daireye taşınacağız...açık varsa atanırım inşallah.... bu sıralamada kim bozkırın ortasında dandik bir ilçeyi yazar ki benden başka?

sana söyleyebilecek ya da seni yönlendirecek cümlem yok aslında kuzum.
hani başına gelmeyen anlamaz derler ya öyle işte..
anlamaya çalışıyorum ama elbette zordur o kadar yaşanandan sonra yıllarını verdikten sonra sadece kendi kararlarına göre hareket etmek,haklısın ama öyle ya da böyle mutlu olmanı yürekten istiyorum:31:

kızçeler özledim sizi :38: konyadayım :12:
beyazannem planını programını burdan paylaşırmısın :4:
clemim sana dönecem bi ara dertleşicez tamam mı :29:
kızlar tubam renginam sedefim kpss var hayatımızda ama dertsiz tasasız kpss var :31: ben 7.girişim olacak pes etmediysem kimse pes etmeyecek :20:

pes etmek yok tabiki canım:34:
atanıp gidecektim...turanı alıp... sonra bebek geldi...

gitsem nereye gideceğim? nereye kadar gidebilirim? ne zamana kadar?

boşanmak falan istemiyorum... şimdi çanakkale yazsam, 1 yıl uzak kalırım da eş durumundan hemen gelemezsem?

annemler de ilçeyi yaz dedi zaten.

ben yorgunum... atanmak çare değilmiş...bu günlerde yaşamaya gücüm yok.

sadece kafam biraz sakinlesin istiyorum...format...tertemiz....hiç bir şey olmamış gibi.

canım üzme kendini sıkma canını iki çocuğunun sana ihtiyacı var...nereye atanırsan orada mutlu olmaya bak bence yoksa kendine acı çektirirsin:50: ben kendimden biliyorum

nasipten öte yol mu var yavrum?

bak 3 yılım bu bozkırda geçti. eşşek gibi çalıştım bu sene? niye? burada büyümesin diye oğlum... peki şimdi nereyi yazacağım? ilçeyi...
niye?

NASİP

Çok haklısın,belki istemediğim mutsuz olacağım bir yere gidecektim.

boşanmak falan istemiyorum... şimdi çanakkale yazsam, 1 yıl uzak kalırım da eş durumundan hemen gelemezsem?

sadece kafam biraz sakinlesin istiyorum...format...tertemiz....hiç bir şey olmamış gibi.

ben...

Rabbim içindeki sıkıntılardan kurtarsın inşallah seni.

kpssyi kazanamadığımı anladığım gün düşündüm. daha öncede düşündüm ama kaldığım yerden devam etmek gerektiğini görmek çok koydu. akışına bırakmak lazımmış:31:

etmeyeceğiz inşallah canım. bir şey sormak istiyorum senin diğer girdiklerinde ucundan mı kaçırdın kuzu? yoksa çalışamamış mıydın da olmadı:26:
2010 ve 2013 dışında ciddi hazırlanamadım canım 2010 da kopyadan net yüksek puan düşüktü
bu yılda p3 ve p10 dan umut vardı ama alan bitirdi diğer yıllarda ise hep son 2 ay

merhaba

az biraz ruhum sıkkın

iyi olmaya çalışıyorum...hamilelik psikolojisi sanrıım

hiç, hayatınıza format atmanız gerektiğini düşündünüz mü?

nilim paylaşırım tabii..
tablo şeklinde de o yüzden maillerim demiştim.

nasılsın?

ben ...yenilmiş gibiyim.
mailimi yollarım o zaman sana
memurlaramı canın sıkkın özelden anlatırsan dinlerim :29:

kızlar öncelikle uğrayamadım hepinizden özür dilerim.....

çok karışık günler geçirdim bende.. malum tercih meselesi nişanlımla aramda büyüde de gitti...

beyazannem gibi evim neresi olmalı diye düşündüm durdum...

sert tartışmalar geçirdik. hatta ayrılmıştık 1.5 gün sürdü tabi..
şimdi yanında olmamı istedi sonra NASİP dedi..

sahi NASİP miydı gerçekten....

ailemden canımdan 13 saat uzaklıkta nefes alabilecek miydim ben...

eşim deyip sarıldığım insan beni yıllar geçtikten sonra bile en fazla 5 saat yakına getirecekken..

öyle işte.....

çok karışık günler geçirdim bende.. malum tercih meselesi nişanlımla aramda büyüde de gitti...

eşim deyip sarıldığım insan beni yıllar geçtikten sonra bile en fazla 5 saat yakına getirecekken..

öyle işte.....

Atanınca başlıyormuş meğer tüm dertler.:50::50:

öyle işte.....

canım ya atansak bi dert atanmasak bi dert :31: sorunlar sorunlar sorunlar...hayatımız böyle sürüp gidecek sanırım...hiç mi orta bir yol bulamıyosunuz kuzum ya :44:

canım ya atansak bi dert atanmasak bi dert :31: sorunlar sorunlar sorunlar...hayatımız böyle sürüp gidecek sanırım...hiç mi orta bir yol bulamıyosunuz kuzum ya :44:

orta yol mu.... öyle zor ki....

onun benim yanıma tayin hakkı yok bi kaç yıl. o yüzden şimdi ben gidecem onun ailesinin yanına. fakat ya daha sonra...

bana şimdiden orayı sevdirmeye çalışıyo, orayı seversem orda kalmak istermişim (aileme 13 saat)

diğer bi ihtimal ise bi kaç yıl sonra başka yere tayin istermişiz birlikte (ama iki aileye de eşit mesafa)

yani açık açık benim aileme 5 saatten fazla yakın olmayacağını söylüyor.

bende sert çıktım.. sonunda ayrılık kararı oldu (düğüne 3 hafta kala)

1.5 gün sonra barıştık,sözüm ona....

herşeyi zamana bırakalım dedi .. ( bekle ve gör mantığı,,,neyi göreceksem artık )

onun benim yanıma tayin hakkı yok bi kaç yıl. o yüzden şimdi ben gidecem onun ailesinin yanına. fakat ya daha sonra...

bana şimdiden orayı sevdirmeye çalışıyo, orayı seversem orda kalmak istermişim (aileme 13 saat)

diğer bi ihtimal ise bi kaç yıl sonra başka yere tayin istermişiz birlikte (ama iki aileye de eşit mesafa)

herşeyi zamana bırakalım dedi .. ( bekle ve gör mantığı,,,neyi göreceksem artık )

Kusura bakma ama hiç samimi gelmedi nişanlın.:50: 5 saatlik yer falan hikaye.:ssz:

2010 ve 2013 dışında ciddi hazırlanamadım canım 2010 da kopyadan net yüksek puan düşüktü
bu yılda p3 ve p10 dan umut vardı ama alan bitirdi diğer yıllarda ise hep son 2 ay

anladım canım aslında şu kpss sürecinin nasıl geliştiğini tahmin etmek de zor değil. bir de nasip var olmayınca olmuyor
umudumuzu kaybetmeyelim ama inşallah 2014te bizim olacak.:16:

bence onun ailesinin olduğu yere giderseniz orda kalırsınız hep bu benim fikrim..bence şimdiden iki aileyede eşit mesafede bir yer yaz derim ben sana canım:44:

orta yolu bulmak zor oluyor gerçekten canım

oraya gittiğinizde daha sonra başka biryere tayin isteme diye bir şey olmaz

çünkü kimse kendi memleketinden gitmeyi kabul etmez

nişanlının dediği gibi belki seversin orayı düşündüğün gibi olmaz canım

Son düzenleme:
offff ....
iki arada kalıyorum resmen....
ona inanmak istiyorum ama içimde bi korku bi tedirginlik var işte ... :50:

sevcanım onun ailesinden seni anlayabilcek düşüncelerini mantıklı bulabilcek biri var mı? varsa onunla konuşsan o konuşsa sevdiceğinle. belki o zaman fikrini değiştirir.
çoğu erkekte var bu aile yanında olma takıntısı. benimki de mesela edirnede olmak istiyodu hep. o edirneli, ama ben de edirneli olduğum için sorun yoktu. fakat ben de şöyle bi durum var, her ne kadar edirneli olsam da ben de bu şehri sevmiyorum, gitmek istiyorum burdan. neyse diyodum ki bu çocuk işletme okuyo, nerden bulcak edirnede iş. ama buldu eşek kafalı. bi de onun abisi de evlenip kayseriye gitti, annesi büyük oğlu için çok ağladı, ''abin gitti ama sen edirnede kal, ikinizin yokluğuna dayanamam'' falan diyomuş bizimkine arada. ama babası da gelmiş demiş ki ''sedef de sen de edirnelisiniz, büyük ihtimal de edirnede yaşıcaksınız, ama yine de 2 tarafın evine eşit uzaklıkta bi ev tutmalısınız, aynı ilde bile olsak ne sedefe ne sana haksızlık olmamalı, hem evlenmek demek, aileden ayrı kendi ayakların üstünde 2 kişi olarak yuva kurmak demek, bunun zorluklarını da görmelisiniz, ne bize ne onun ailesine dayanmanız hoş olmaz, edirnede de olsanız bizden eşit uzaklıklarda olmalısınız'' demiş. onur da mesela babam çok haklı falan demişti, ama babası böyle demese belki de onların mahalleden bi evde kalıcaktık. benim ailem onlara minibüsle 10 dk uzaklıkta bile olsa onların mahallesinde yaşarsam aynı evde yaşamaktan bi farkı kalmazdı. babası onu çok etkilemiş, demem o ki, o taraftan akıl vericek birileri varsa onunla irtibata geç. yoksa bence de kimse kendi memleketinden başka yere tayin istemez canım. bu sefer tayin zamanı geldiğinde sen x yeri yaz dicen, o yazmıcak, ya da birileri yazdırmıcak! bu sefer yine huzursuzluğunuz olucak canım.

sevcancım lütfen beni yanlış anlama ama nişanlın sanki senin isteklerine önem vermiyor gibi:26:
hani kendi dediği olsun, istediği gibi yaşasın, kendi ailesine yakın olsun vs vs ama umarım bana öyle geliyordur:31:

nişanlanmadan önce de böyle miydi?

ha konuya gelince de hiç sanmıyorum ki birkaç yıl sonra tayin istesin. onun isteği hep ailesinin yakınında olmak. elinden gelse birlikte yaşayalım bile der gibime geliyor.
umarım yanılıyorumdur.

sevcanım onun ailesinden seni anlayabilcek düşüncelerini mantıklı bulabilcek biri var mı? varsa onunla konuşsan o konuşsa sevdiceğinle. belki o zaman fikrini değiştirir.
çoğu erkekte var bu aile yanında olma takıntısı. benimki de mesela edirnede olmak istiyodu hep. o edirneli, ama ben de edirneli olduğum için sorun yoktu. fakat ben de şöyle bi durum var, her ne kadar edirneli olsam da ben de bu şehri sevmiyorum, gitmek istiyorum burdan. neyse diyodum ki bu çocuk işletme okuyo, nerden bulcak edirnede iş. ama buldu eşek kafalı. bi de onun abisi de evlenip kayseriye gitti, annesi büyük oğlu için çok ağladı, ''abin gitti ama sen edirnede kal, ikinizin yokluğuna dayanamam'' falan diyomuş bizimkine arada. ama babası da gelmiş demiş ki ''sedef de sen de edirnelisiniz, büyük ihtimal de edirnede yaşıcaksınız, ama yine de 2 tarafın evine eşit uzaklıkta bi ev tutmalısınız, aynı ilde bile olsak ne sedefe ne sana haksızlık olmamalı, hem evlenmek demek, aileden ayrı kendi ayakların üstünde 2 kişi olarak yuva kurmak demek, bunun zorluklarını da görmelisiniz, ne bize ne onun ailesine dayanmanız hoş olmaz, edirnede de olsanız bizden eşit uzaklıklarda olmalısınız'' demiş. onur da mesela babam çok haklı falan demişti, ama babası böyle demese belki de onların mahalleden bi evde kalıcaktık. benim ailem onlara minibüsle 10 dk uzaklıkta bile olsa onların mahallesinde yaşarsam aynı evde yaşamaktan bi farkı kalmazdı. babası onu çok etkilemiş, demem o ki, o taraftan akıl vericek birileri varsa onunla irtibata geç. yoksa bence de kimse kendi memleketinden başka yere tayin istemez canım. bu sefer tayin zamanı geldiğinde sen x yeri yaz dicen, o yazmıcak, ya da birileri yazdırmıcak! bu sefer yine huzursuzluğunuz olucak canım.

öyle biri yok ne yazıkki canım...
onlarda orda olmamızı isterler....

ben şimdi başka yeri yazsam nişanlımın benin yanıma gelme ihtimali bile 2 yıl alır. hemen tayin isteme hakkı yok..
ben birazda mecburum şuan orayı yazmaya. ama inş sonra başka yere gitmeyi başarabiliriz....

sevcancım lütfen beni yanlış anlama ama nişanlın sanki senin isteklerine önem vermiyor gibi:26:
hani kendi dediği olsun, istediği gibi yaşasın, kendi ailesine yakın olsun vs vs ama umarım bana öyle geliyordur:31:

nişanlanmadan önce de böyle miydi?

ha konuya gelince de hiç sanmıyorum ki birkaç yıl sonra tayin istesin. onun isteği hep ailesinin yakınında olmak. elinden gelse birlikte yaşayalım bile der gibime geliyor.
umarım yanılıyorumdur.

yanlış anlarmıyım hiç canım....

önceden iş falan yoktu böyle şeylerimiz de yoktu.
herşey ailesinin yanında iş bulmasıyla başladı zaten :50:

Back