Sağol tatlım ben geçen sene atandım çok şükür.Umarım erkek arkadaşın bu sene atanır.Zor bir süreç bu süreç bilirim.Size bol şans.
biliyorum 10 yıl sonra atananlarıda hocam benim kaldıramadıgım 1 yıl haricinde hiç bakmadan bu sınava girdiğim olmadı afedersiniz kendimi salak gibi hissetmeye başladım bide egtm iyi gkgy iyi alan beni silmiş resmeno iyi zaman ben 40 ı geçip memurluk hakkını kaybetmeden gelir umarım
puanın süper sevcanım hayırlı olsun şimdiden .canım dün eşimede dedim eşinmi senmi atansın deseler ben seni söylerdim diye iyiki var ve iyiki yanımda
bikez daha dene ama hayatı erteleme diyor bakalım o gücü bulacakmıyım kendimde
alandan 31 dogru 16 y bekliyodum tubam 26d 21 y geldi ne olduda böyle oldu anlamadım keşke alanın cvplarınada bakmasaydım
bizim evlilik 4 yıl ertelendi kuzum tam kavuştuk olsada kurtulsak kpss den dedim yine olmadı...
saglık olsun hayırlısı olsun demek ve duymak elimizden gelen ama dilim desede kalbim susmuyor gece 4 te yatan ben 2 saatlik uyku ile duruyorum yemek bile yiyemiyorum yaşama sevincim öldü sanki tubam
Meb'de yazar.Bu saatten sonra ösym'de branş sıralaması çıkar sadece.Erkek arkadaşının bölümü ne?Hadi ya burda görünce atama bekliyosun sandımne güzel atanmışsın tebrik ederim..bu kontenjanlar meb in sayfasında mı yoksa osym nin sayfasında mı yazıyor,dün açıklandığından beri beni de telaş sardı
inşallah bende senin dediklerini der olmadıgına mutlu olurum bi gün ama psikolojik olarak çok yıprandım şuan ben desemde kalbim inanmıyor .(not:ben hayatta hiç bir konuda pes etmedim ailem eşime 7 yıl karşı çıktı 7 yıl ayrılmayı aklımdan geçirmedim kpss yede öyle yaparım inş. bıkıp atarlar beni )biliyorum 10 yıl sonra atananlarıda hocam benim kaldıramadıgım 1 yıl haricinde hiç bakmadan bu sınava girdiğim olmadı afedersiniz kendimi salak gibi hissetmeye başladım bide egtm iyi gkgy iyi alan beni silmiş resmeno iyi zaman ben 40 ı geçip memurluk hakkını kaybetmeden gelir umarım
İnanın sizi en iyi anlayanlardan biriyim.Az mı ağladım az mı uykularım kaçtı.Psikiyatr,psikolog gezmeye başladım.Sinir krizleri geçirdim.Anne ben kesim gerizekalıyım bu kadar çalışıyorum olmadı dediğimde annem hep kızdı bana güçlü olmalısın diye.Ve geçen sene 2012 Eylül atamasında Ankara'ya atandım.Ailemle Ankara'da yaşıyoruz.Yok artık bu kadar da olmaz dedim inanamadım.Evimden işime gidip geliyorum.Eğer geçen sene olsa doğuya gidecektim.Demek ki orada yapamayacaktım ki rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş.İyi ki olmamış dedi.Şimdi hep herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum.Velhasılkelam olmuyorsa vardır bir hayır.Siz pes etmeyin ne olur.Umudunuzu kaybetmeyin.Olacak diye inanın,çalışın,dua edin.Gerisi gelir.Sevgiler.
İnsan isteyince oluyor vallahi.Ben karakter olarak inanılmaz inadım.Cansız kansız sınavla inatlaştım.Dedim ulan kpss sen mi yamansın ben mi?Benmişim :) Bak belki bu sene olsa eşinden çok ayrı bir yere atanacaksın.Dedim ya vardır bir hayır.Endişelenme ben bu süreci en ağır atlatanlardan biriyim,tecrübe konuşuyor.inşallah bende senin dediklerini der olmadıgına mutlu olurum bi gün ama psikolojik olarak çok yıprandım şuan ben desemde kalbim inanmıyor .(not:ben hayatta hiç bir konuda pes etmedim ailem eşime 7 yıl karşı çıktı 7 yıl ayrılmayı aklımdan geçirmedim kpss yede öyle yaparım inş. bıkıp atarlar beni )
Meb'de yazar.Bu saatten sonra ösym'de branş sıralaması çıkar sadece.Erkek arkadaşının bölümü ne?
Puanı kaç acaba?Saol canımcım.branş sıralaması da henüz belli olmamış daha.Erkek arkadaşım müzik öğretmeni..
saol canım benimYok canım ya vasatında altında derler ya öyle benimki..Senin adına çok sevindim canım inşallah devamı gelir de atanır gidersin yolumuzu acarsın..
nilkonum canımm nolur böyle deme onların istediği şeyde bu pes ettirmek bıktırmak!!!benim dersanemde de 10yıldır kpssye hazırlananan bir anne vardı ve kendi kendine öğrenilmiş çaresizlik yaşıyordu ben eğitimden 3 yanlış yapıyorum eğitimim çok iyi ama gkgy yapamıyorum ben olmucak zaten alan da var eski mezunum nasıl hatırlayıp yapayım diyip duruyordu ne yaptı bilmiyorum sınavda ama bir başka kişi vardı o da 5.kez giricekti sanırım o da evli ve çocuğu vardır belki onu bilmiyorum ama sınıfta çok iyi olan kişilerden bile çok iyi yapıyordu alanda eğitim ve gkgyyi halletmiş zaten yani olmaz diye bir şey yeterki inat et ama hayatını bu sınava odaklama bu arada tek iyi olan şey eşim demişsin maşallah diyorumben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yokdünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
sonuçlar açıklandı iftar vaktine yakın 18.30 gibi gördüm p3 ve p 10 77 küsür p 121 67SONUÇ:HÜSRAN
o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladımki anlatamam o anıorucumu açtım 1 yudum su ile ikinciyi yutkunamadım...
4 te uyudum şimdi uyandım size yazmak istedim...
birdaha buralara gelirmiyim, birdaha eski ben olurmuyum ,bir daha bu yollarda aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum...
hayatın bundan sonrası ne olur onuda boşverdimbu 6. girişimdi ve hiç biriniz bu sınava bu kadar girmemişti artık pes et diyor sanırım ösym ...
HAYAT SEN KAZANDIN YIKILMAK İSTEMEZDİM AMA YIKTIN BENİ
Allah a emanet olun kızlarım iyi puan alan herkes için çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hepinize
Puanı 60 canım..
müzik en son 51 ya da 41 gibi bir puanla kapatmıştı sanırım.
inşallah hayırlı bir yere atanır.
ben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yokdünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
sonuçlar açıklandı iftar vaktine yakın 18.30 gibi gördüm p3 ve p 10 77 küsür p 121 67SONUÇ:HÜSRAN
o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladımki anlatamam o anıorucumu açtım 1 yudum su ile ikinciyi yutkunamadım...
4 te uyudum şimdi uyandım size yazmak istedim...
birdaha buralara gelirmiyim, birdaha eski ben olurmuyum ,bir daha bu yollarda aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum...
hayatın bundan sonrası ne olur onuda boşverdimbu 6. girişimdi ve hiç biriniz bu sınava bu kadar girmemişti artık pes et diyor sanırım ösym ...
HAYAT SEN KAZANDIN YIKILMAK İSTEMEZDİM AMA YIKTIN BENİ
Allah a emanet olun kızlarım iyi puan alan herkes için çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hepinize
Eylül atamasında taban puan 51,948 de kalmış.Yani büyük ihtimal olur.İyi bir yere gider umarım.Bol şans.Puanı 60 canım..
Eylül atamasında taban puan 51,948 de kalmış.Yani büyük ihtimal olur.İyi bir yere gider umarım.Bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?