2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sağol tatlım ben geçen sene atandım çok şükür.Umarım erkek arkadaşın bu sene atanır.Zor bir süreç bu süreç bilirim.Size bol şans.

Hadi ya burda görünce atama bekliyosun sandım ne güzel atanmışsın tebrik ederim..bu kontenjanlar meb in sayfasında mı yoksa osym nin sayfasında mı yazıyor,dün açıklandığından beri beni de telaş sardı

İnanın sizi en iyi anlayanlardan biriyim.Az mı ağladım az mı uykularım kaçtı.Psikiyatr,psikolog gezmeye başladım.Sinir krizleri geçirdim.Anne ben kesim gerizekalıyım bu kadar çalışıyorum olmadı dediğimde annem hep kızdı bana güçlü olmalısın diye.Ve geçen sene 2012 Eylül atamasında Ankara'ya atandım.Ailemle Ankara'da yaşıyoruz.Yok artık bu kadar da olmaz dedim inanamadım.Evimden işime gidip geliyorum.Eğer geçen sene olsa doğuya gidecektim.Demek ki orada yapamayacaktım ki rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş.İyi ki olmamış dedi.Şimdi hep herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum.Velhasılkelam olmuyorsa vardır bir hayır.Siz pes etmeyin ne olur.Umudunuzu kaybetmeyin.Olacak diye inanın,çalışın,dua edin.Gerisi gelir.Sevgiler.

Meb'de yazar.Bu saatten sonra ösym'de branş sıralaması çıkar sadece.Erkek arkadaşının bölümü ne?

Yok canım ya vasatında altında derler ya öyle benimki..Senin adına çok sevindim canım inşallah devamı gelir de atanır gidersin yolumuzu acarsın..
saol canım benimseninde eğer hiç oluru yoksa yazdığın gibi yap kuzucum inan çok daha rahat girince her şey çok daha farklı olucaktır, bizler azıcık rahat girseydik şu sınava bıraktığımız boşlar dolu olurdu ve denemelerde aldığımız puanların da üstüne çıkardık leylass yazmış bizim hayır bildiklerimiz şer şer bildiklerimiz hayır olabilir o nedenle biz bilemiyoruz neyin hayır neyin şer olduğunu sebat etmek gerek zor olsada canım benim

nilkonum canımm nolur böyle deme onların istediği şeyde bu pes ettirmek bıktırmak!!!benim dersanemde de 10yıldır kpssye hazırlananan bir anne vardı ve kendi kendine öğrenilmiş çaresizlik yaşıyordu ben eğitimden 3 yanlış yapıyorum eğitimim çok iyi ama gkgy yapamıyorum ben olmucak zaten alan da var eski mezunum nasıl hatırlayıp yapayım diyip duruyordu ne yaptı bilmiyorum sınavda ama bir başka kişi vardı o da 5.kez giricekti sanırım o da evli ve çocuğu vardır belki onu bilmiyorum ama sınıfta çok iyi olan kişilerden bile çok iyi yapıyordu alanda eğitim ve gkgyyi halletmiş zaten yani olmaz diye bir şey yeterki inat et ama hayatını bu sınava odaklama bu arada tek iyi olan şey eşim demişsin maşallah diyorumbu saçma sapan sınavla eşlerin nasıl birbirlerine düştüklerini aralarının açıldıklarını biliyoruz senim ne kadar güzel bir sevgin varmışki eşin hep yanında allah bozmasın bin kere maşallah
bu arada kızlar özellikle alan sınavı gelen branşlar özelde çalışmak için olsun kolejde çalışmak için olsun şu anda çok çok avantajlı durumda evet bizler 3 aylık bir eğitim aldık ya da kendimiz çalıştık ama çok çok şey kattı bizlere,olmazsa özele giderseniz cvnize mutlaka alan eğitim seminerine gittim diye yazın kurumun adını yazmayın sorarlarsa sertifikası yok muydu bu kursun diye yoktu ben kendimi geliştirmek için gittim deyin

mrb arkadaşlar yazamasam da zaman zaman takip ettım sızlerı dusuk alan arkadaslarım uzulmesın herseyde bı hayır vardır bu arada ben de 60 aldım.olmadı ıste yukseltemedım.hakkımıza herseyın hayırlısı olsn.yuksek puan alan arkadasları da tebrık ederım.ayrıca rıcam hangı kaynaklardan test cozduklerını paylasmaları...

sene basından basladı stresimiz alan sınavı gelecek mi gelmeyecek mi. gelse hangi branslara gelecek? sagolsunlar subatta acıkladılar bu sefer ne sorulacak diye beynimizi kemirdi bu skıntı... sonra 3soruyla acikladılar 50soruyu tahmin etmeye calistk oda kabul derken hooop yeni konular yeni dersler soru dagılımları alt ust... biz yıne yılmadan cok calıştık... o kadar stres ve belirsiz bir yıldan sonra oyle sacma bi sınavla karsılastik ki. puanlar acıklandı ve anladık ki 2ay alana calisip dgerlerinin yuzune bakmayanlar aldilar puanı. ve oyle bi puanlama ki gecen seneyle kıyaslayip sonucumuzu kestiremiyoruz. ha bi de farklı sınavlara girip aynı sıralamaya konulmamız! bu yılın ozeti buydu... simdi yine bekleme zamanı yine belirsizlik...

Canım benim deme öyle hepimizin emekleri boşa çıktı,koskoca bir senenin bedelini 65 le ödedim bende,allah can sağlığı versin,sevdiğin kocan yanında olsun bunlar en büyük mutluluk inan bana,dün ben de senin gibiydim ama toparladım bugun çok şükür,annem babam sağ,sevdiğim yanımda,sağlığım yerinde..bir sene daha hazırlanırım ne olacak ki..sıkma canını lütfen hayırlısı buymuş demekki..

sıralama açıklanınca da kontenjan için bekletcekler
hep belirsizlik
toparlanamıyorum bugün daha kötüyüm
telefonlar çalışıyo sürekli
puanımı soruyolar, ardından hep aynı soru ''ee yani olcak mı''
ben nerden bileyim yaa olcak mı
hiçbişey düşünemiyorum, tekrar hazırlanmak mı yoksa koleje bankaya ücretliye fln girmek mi
sevdicek seni dershaneye yazdırayım diyo, oldu bi de ona gidip 2. ye de atanamazsam nasıl yüzüne bakıcam bi daha onun
annem gerçekten ümitli mi yoksa bana mı oynuyo bilmiyorum ama olcak diyo hep
buralardan kaçıp gidicektik, yepyeni bi hayata başlıcaktık..
1 yıl daha belki de daha fazla bi süre bu evde nasıl yapıcam ben
psikolağa gitmeyi düşünüyorum, ama iyileşmek istiyo muyum o bile belli değil

benim de tüm emeklerim boşa çıktı kızlar p10 80 ama p121 66 da kaldı maalesef bu sene de olmayacak ağlamaktan perişan oldum şu lanet alan sınavı olmasaydı ne güzel atanacaktım

Kızlar puanı iyi olanların gözü aydın kötü olanların canı sağ olsun... Henüz herşey bitmedi çok umutlanmayın ama nolur kendinize eziyette etmeyin sağlıacakla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…