2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

puanı iyi olanları tebrik edıyorum kızlar dün yazamadım o ruh haliyle.
kolejde çalışmayı düşünüyorum ama şartları nasıl kimleri alırlar onu da bilmiyorum.
seneye bile kazanacagımı düşünmüyorum çünkü

3 yıl dershanede çalıştım, denize düşüp yılana sarılma derim!!!
3 yılın birincisinde eksik ödedikleri maaşımı istediğim için ücretsiz izne ayırdılar
sonrasında iş temposundan kendime ayıracak zamanım kalmadı...
Para kazandım ama köşeyi dönmedim :)))
Tezimi bitiremedim KPSS hazırlanamadım
4 yıldırda farklı (özel) nedenlerden dolayı sınava tam anlamıyla çalışamıyorum..
Yaşın daha küçükken (benim 32) derslere alışıkken ara vermeden İnatla ve Azimle devam et derim...
Ben bile vazgeçmedim daha....

NİLOSUMMM
Kıyamam sana şok oldum inan sonucuna
ne diyeceğimi bilemiyorum biz senle yıllardır bu sistemin icindeyiz
alan mahvetti bizi
ilk defa gky eğitim iyi yaptim 83 aldım ama işe yaramıyor
vardir bundada bir hayır dicez
bak hayatta herseyin bir bedeli var biri varsa digeri eksik
bizimde şansimiz eşlerimiz sanırım
ben bu sefer çok yikilmadim evet cok emek verdim ama sağlam kaldim
sana dediğim gibi bu yil testlere gömülmicem sadece alandan kitap okuycam hayatimi yasiycam su öğrenci modundan kurtulcam
çünkü gördük ki sinav emeğimizi ölçmuyor.

nolursun yikilma maneviyati yüksek bir insansin ruhuna zarar verme

benim eşim de çok istiyor atanmami
olmayinca bi tepki vermedi
sanki uzaklara gitmemi istemiyor gibi rahatti
akşam çıktık dolaştık
allahima binlerce şükür allah nazardan korusun en büyük şansim eşim

kolejde çalışan arkadasımla konuştum da şartları zor ama seni beğenirlerse yüklü maaş veriyorlar dedi. bir de seneye daha zor olacagını düşünürsek sınavın, ben bir yerlerden tutayım şu işin diyorum. kpssden umudum kalmadı ki. 24 yaşındayım ama ailemin eline bakmak da zor geliyor açıkçası.
daha düşünmedim kesin olarak tabi de bakalım ne yaparım,ne yaparz. teşekkürler yorumun için

kuzum benimde 20 net var alandan eğitim beklediğimden çok düşük geldi.cevap kağıtlarının açıklanmasını bekliyorum.gk gy ten 5 soru bir alan sorusuna eşit.alan bilgisinin 50 soru olması kötü oldu bazıları şansıyla yaptı.kuzum inan bende kötüyüm dünden beri.ama dayan canım seneye bir daha gireriz ne yapalım.hem bak senin eşin yanında bunun kıymetini bil.bak biz birbirimizi bir sene daha senede 2 kez görcez belki de hiç.dayan canım üzme kendini hayırlısı buymuş de geç inan yoksa içinden çıkamıyo insan

bizimde iftardan sonra telefonlar susmadı sedefim
kuzum hem ders çalış hem de bir işte çalış eve tıkılıp kalma.bu sınavın çok çalışmakla alakası yok çünkü.kuzum bende çalışıcam bu yıl bir sene daha kpss için evde pineklemek istemiyorum.ayrıca sedefim matematik yapabiliyosan dershanenin de bir anlamı yok inan.
hem dur bi bakalım senin puanın kötü değil kuzum inşallah atanırsın

şimdi dövmeye geliyorum seni rengişim seneye de kazanamam ne demek öyle kuzum seneye yine hep birlikte atlatıcaz bu kpss yi ve topikten herkes gidecek inşallah.bir daha böyle konuşma bak kuzum bir söz var ''Dil kalemdir yazar''

Son düzenleme:
ne yapayım kuzum ösym mahvetti bizi. tamam canım bir daha demem

ne yapayım kuzum ösym mahvetti bizi. tamam canım bir daha demem

oooyy kuzum seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım elden bişey gelmiyorbizi öldürmeyen şey güçlendirir diyelim önümüze bakalım rengişimdün benim sevdicek baya üzüldü sinirlendi puanını görünce az daha kaza yapacakmış arabayla.Allaha şükür sağlığımız yerinde bir daha gireriz olmadı başka bir yol çizeriz kendimize

aynen kuzum aman dikkat etsin enişte bu salak sınav için değmez.
ücretli de çalışabilirim ya buradaki edebiyat ögretmeni hamileymiş ta gecen yıldan cağırıyorlardı da kabul etmıyordum olursa bu yıl giderim en azından kitap paramı kendim çıkarırım bakalım ne yaparız.
bugün daha iyiyim babam gelip gidip üzülme canın sağolsun diyor ne desin adam. en çok onlar için üzülüyorum ama yapacak bir şey de yok ki:97:

canlarımm üzülmek yok kızlar Allah bizi sağlığımizla imtihan etmesin gerisi boş
bizim bölümden 80 üstü alan 573 kişi varmış kontenjan taş çatlasa 200 kişi olacak ve atanmam imkansız olarak kanıtlandi
ama pes etmiyorum en kısa zamanda da çalışmaya baslicam bir kez daha denemekle birşey kaybetmem diye düşünüyorum
hırs yaptım sanki

Sıralamalar mı açıklandı ki

bak kuzum bir kısmet çıktı bile ,
bugün daha iyi olmana çok sevindim canım benim
bizden çok annemiz babamız üzülüyo ya en çok da onların üzülmesine dayanamıyorum.artık bizde seneye yüzlerini güldürürüz rengişim

canım senin şansın var 80 az puan değil dur bi sıralama açıklansın inşallah atanırsın

83 iyi puan branşınız nedir

her kafadan bi ses çıkıyo
biri dershaneye git diyo, yahu zaten bu yıl gittim. ne faydası oldu? hiç.. hem bu saçma soruların nesine çalıştırcaklar beni dershanede
biri diyo pomemi dene, biraz belki kendini beğenmişlik gibi olcak ama bana göre değil polislik. ne bileyim ya ben yapamam silah tutamam vs. haa zaten pomem de kollarını açıp beni beklemiyo
banka olabilir, ya içim gidiyo öğretmenliğe içimmm.. böyle kutsal bi meslek varken diğerlerini görmüyo gözüm işte, bu puana rağmen hala öğretmenlikte takılıp kaldım. istemiyorum başka meslek ya ben öğretmen olmak istiyorum
yan komşumuzun kızını anlatmıştım ya size. x ablam, o da 70 almış türkçeci, sınava girmeden önce konuşmuştuk onla, atanamazsak edirnenin bi ilçesinde ücretli yapıp bi ev tutalım kendimize, maaşlarımızla geçinmeye çalışalım ve birlikte ders çalışalım diye.
ama o 7 kere denedi, tekrar dener mi bilmiyorum.
sınıfımdaki arkadaşların çoğu 85 üstü, yıl boyunca da çalıştıklarını görmemiştim, hoş zaten çalışanla çalışmayı ayırt eden bi sınav değildi ya, ona yanıyorum. 2012 soruları gibi olup atanmasam gam yemezdim

tam sonuçları öğredim, yarım saat sonra onurun arkadaşının beyninde yumurta büyüklüğünde tümör olduğunu öğrendik, hem de bizimle yaşıt çocuk 91 li
bi de bu var işte hayatta.. şükretmem gerekiyo biliyorum, ama gözyaşlarım dinmiyo

Sıralamalar mı açıklandı ki

yok canım açıklanmadı memurlar nette paylaşılmış orda gördüm

bizim bölümdekilerin puanları yüksek tubisim o yüzden şansım yüzde bir anca

ayşegülüm güzel arkadaşım benim ne güzel yazmışsın azimli azimli beni de gaza getirdin vallahi. çekilmez çileyi bir daha çekeceğiz ne yapalım. o kadar sene okuduk olması lazım bir şekilde.:26:
tuğbişim benim destekçim ikizim yerim seni cok haklısın tatlım.
sedefim bak senin daha ilk yılın elbette girip şansını deneyeceksin. istersen ücretli falan da yapma ama evden uzaklaşyım diyorsan yap tabi evnizin yakınlarında varsa eğer okul başvur oraya muhtemelen kabul edilirsin. ardından zaten sınava da çalışırsın. çünkü emek sınavı değil bu eskisi kadar vakit ayırmayız da hem. ben de yavaştan şu matematiği halledeyim diyorum sen de tarihten kötüyüm diyordun yavaştan tutalım bir ucundan tatlım. çaremiz yok ki. banka,polislik onlarda torpil gerekli canım maalesef. hem biz öğretmen olacağız ya hu

Son düzenleme:

öğretmen olmak istiyorum renginam..ama böyle öğretmenlik olmayınca etraftan başka iş önerileri olunca ben istemeyince ''iş beğenmiyo'' gözüyle bakıyolar. haklılar. ama ben öğretmenlik isteğiyle yanıp tutuşuyorum. beni zaten polis yapmazlar benim sol göz kendinden geçmiş 2,5 astigmat, bir sürü dolgum var dişlerde sınırda yapmaya bile razıyım, suriye olur ırak olur
tekrar mı deneyelim diyosunuz siz şimdi, bana da bi akıl verin gari :26:
merkezde olur mu ücretli kuzum, burası ist gibi büyük yer değil, az okul var ama..
evde durursam kafayı yicekmişim gibi geliyo kuzum, çalışmak bana iyi gelir, ama bilmiyorum tabii daha hiç bişeye karar vermiş değilim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…