O kaydırma mı yaptım düşüncesi herkeste olur sonuçların açıklanması uzadıkça :)) Yapmamışsındır gönlünü ferah tut.
Rengom anlıyorum hepinizi ama üzmeyin kendizi streste yapmayın. İnşallah güzel olacak sonuçlarınız
doğru gibi duruyo kuzuuummm :18:
bencede bu bi işaret sedefim artık yatak bile istemiyo seni bak giit giit atanacaksın yatma benim üstümde diyo
sedef kız çok güldüm yataklı mesajınabende alıcam gel beraber alalım şekerim çift kişilik iki tane yatak döne döne uyuruz oh miss
bu arada lys yerleştirme sonuçları gece 1de açıklandı 1den önce açıklamıyorlar
ohh valla bayılırım geniş yatağa, biraz rahatıma düşkünümdür deaynı yere atanır belki de aynı yerde kalırız kızzz
lys yerleştirmeleri 23:40 gibi açıklandı kuzum
ay inşallah ya ne güzel olur hiç arıza çıkarmam bak ev işleri konusunda ama ışık açık uyuyamamhm ben 1 gibi hatırlıyorum kuzum o zaman geç kalmışlar açıklanmaz gari
Sedo ne alıcan anacımmm.
Git kendine güzel bir çanta al anacım. Ömür boyu kullanırsın öğretmene yakışan cinsten olsun ama
inşAllah
Allah'ım bu cafedeki herkesin atanmasını istiyorum. çok emek verdik. emeklerimizi karşılıksız bırakma YARABBİM
Benim memurlarnette üyliğim yok ama özellikle senin yazılarını okurum hep:)Dün iki tarafı da okuyunca ahanda bu o dedim:)Neden kapattın ki üyeliğini severek takip ediyodum ben seni:))kız sen de yanağımdaki tek gamze olmayasın sakın?
masalım?
benim ama bıraktım orayı. üyeliği demin kapattım. sakın kimseye deme burada olduğumu:26:
biraz kırgın ayrıldım
olsun ...
2013 KPSS Sonuçları Açıklanıyor İşte Son Bilgi ÖSYM
Bugün mü açıklanıyormuş.Bilginin aslı astarı var mı ola?Ay bayılazaaammm
yarın açıklanacakmış kızlar hadi bakalım hayırlısı inşallah beklediğimizden yüksek puanlarla karşılaşırız
Benim memurlarnette üyliğim yok ama özellikle senin yazılarını okurum hep:)Dün iki tarafı da okuyunca ahanda bu o dedim:)Neden kapattın ki üyeliğini severek takip ediyodum ben seni:))
Ne garip kadın ne duyarlı ne şevkatli demiştim ilk okuduğumda o gün bu gün açtığın başlığı takip ederim.
Ama ayrıldınsa bi gerekçesi vardır elbet
Ordaki masal başka masal ama ben o değilim:))
sucummm hoşgeldin aramızaaaaslm kızlartek ders sınavı 11 ilde olduğundan İzmir e gidip geldim, sınav çok güzel geçti buralardayım artık sınav çalışma derdi kalmadı çok şükür gelsin kitaplar , filmler
aynen niloş, dün geceden beri ben de çok stresliyim. bugün açıcam diziyi paso dizi izlicem. başka türlü rahatlayamıyorum. eğer bugün açıklanırsa o da bence gece 23-00 arası gibi olur.günaydın kızlarbugünde açıklamıcaklar sanki :26: neyse bekleyip görelim stresten ölecem yahu
günaydın fıstıklar
güneş ne güzel...
hayat ne güzel..
turan ne güzel....
bozkır ne güzel...
pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...
ösym pis!
ösym kaka!
oh canıma değsin
ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.
beni çok mutlu ettin.
burada devam edeceğim yola.
kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:
orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni
çok tatlısın kuzum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?