2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben atanınca adresini gönder sana hediye yollıcam desteğin için sağol, bu gece ben bile destek veremiyorum kızlara, kendimden geçtim

sedef kız çok güldüm yataklı mesajınabende alıcam gel beraber alalım şekerim çift kişilik iki tane yatak döne döne uyuruz oh miss
bu arada lys yerleştirme sonuçları gece 1de açıklandı 1den önce açıklamıyorlar

Son düzenleme:

ohh valla bayılırım geniş yatağa, biraz rahatıma düşkünümdür de aynı yere atanır belki de aynı yerde kalırız kızzz
lys yerleştirmeleri 23:40 gibi açıklandı kuzum

ohh valla bayılırım geniş yatağa, biraz rahatıma düşkünümdür de aynı yere atanır belki de aynı yerde kalırız kızzz
lys yerleştirmeleri 23:40 gibi açıklandı kuzum

ay inşallah ya ne güzel olur hiç arıza çıkarmam bak ev işleri konusunda ama ışık açık uyuyamamhm ben 1 gibi hatırlıyorum kuzum o zaman geç kalmışlar açıklanmaz gari

ay inşallah ya ne güzel olur hiç arıza çıkarmam bak ev işleri konusunda ama ışık açık uyuyamamhm ben 1 gibi hatırlıyorum kuzum o zaman geç kalmışlar açıklanmaz gari

aaaa ben de ışıksız uyuyamam ayrı odalarda yatarız biz de :13:
yok sanmıyorum yarına kaldı bizim iş

Git kendine güzel bir çanta al anacım. Ömür boyu kullanırsın öğretmene yakışan cinsten olsun ama

kız sen de yanağımdaki tek gamze olmayasın sakın?
masalım?

benim ama bıraktım orayı. üyeliği demin kapattım. sakın kimseye deme burada olduğumu:26:

biraz kırgın ayrıldım

olsun ...
Benim memurlarnette üyliğim yok ama özellikle senin yazılarını okurum hep:)Dün iki tarafı da okuyunca ahanda bu o dedim:)Neden kapattın ki üyeliğini severek takip ediyodum ben seni:))
Ne garip kadın ne duyarlı ne şevkatli demiştim ilk okuduğumda o gün bu gün açtığın başlığı takip ederim.
Ama ayrıldınsa bi gerekçesi vardır elbet
Ordaki masal başka masal ama ben o değilim:))

slm kızlar tek ders sınavı 11 ilde olduğundan İzmir e gidip geldim, sınav çok güzel geçti buralardayım artık sınav çalışma derdi kalmadı çok şükür gelsin kitaplar , filmler

günaydın kızlar bugünde açıklamıcaklar sanki :26: neyse bekleyip görelim stresten ölecem yahu

günaydın fıstıklar

güneş ne güzel...

hayat ne güzel..

turan ne güzel....

bozkır ne güzel...

pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...

ösym pis!

ösym kaka!

oh canıma değsin

ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.

beni çok mutlu ettin.

burada devam edeceğim yola.

kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:

orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni

çok tatlısın kuzum:))

slm kızlar tek ders sınavı 11 ilde olduğundan İzmir e gidip geldim, sınav çok güzel geçti buralardayım artık sınav çalışma derdi kalmadı çok şükür gelsin kitaplar , filmler
sucummm hoşgeldin aramızaaaa seni çok özledim kuzum, ahh ahh bu sınav ne çektirdi sana meğer taa izmirlere gittin hee.. olsun ama en azından hepsi geride kaldı sucum ben the o.c ye tekrar başladım. 3. sezonun başındayım, ösym hala açıklayamadı
günaydın kızlar bugünde açıklamıcaklar sanki :26: neyse bekleyip görelim stresten ölecem yahu
aynen niloş, dün geceden beri ben de çok stresliyim. bugün açıcam diziyi paso dizi izlicem. başka türlü rahatlayamıyorum. eğer bugün açıklanırsa o da bence gece 23-00 arası gibi olur.
günaydın fıstıklar

güneş ne güzel...

hayat ne güzel..

turan ne güzel....

bozkır ne güzel...

pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...

ösym pis!

ösym kaka!

oh canıma değsin

bence de :13:

aa gelinim ordaki kızlara söylesene buraya gelsinler, senin sevdiklerini biz de severiz

ay içim şiştttiiiii nolacak bu halimizzzzz neyse netten çıkıp biraz tv biraz roman oyalanayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…