bugu_su iyi düşün iyi olsun şekerim. Şimdiden kötü kötü diye kendinizii bitirmeyin
sen o 30 u 3 le çarp kuzumbende 1 hafta önce 73 aldığımı gördüm inşallah standart sapmasız halidir
Olmuyor valla afo.Böylesi daha iyi.Olacak deyip kendimi avutmaktansa,rezilliğim açıklandığında daha az yıkılırım.
inş hayırlısı olur hakkımızda kızlar.
rabbim utandırmasın emeklerimizin karşılığını alırız inş.
bende şifremi değiştirdim, nişanlım benden önce bakamasın diye
bu gece nasıl uyuyacam hiç bilmiyorum, beklemek çok zor bi süreç yaa :18:
ahh canım yaa kıyamam, insan önce kendisi öğrensin bi sindirsin de ondan sonra diğerlerine söylicek gücü bulunca söyler zaten dimiAllahtan benimki yazlıkta ve orda int yok
kimseyi istemiyorum yanımda yahu, açıklandığında çok uzaklarda bana ulaşamayacakları bi yerde olmak istiyorum off
2013 KPSS Sonuçları Açıklanıyor İşte Son Bilgi ÖSYM
yarın açıklanacakmış kızlar hadi bakalım hayırlısı inşallah beklediğimizden yüksek puanlarla karşılaşırız
geçen sene olmadığında çok kötü olmuştum. sadece olmadı diye mesaj atabilmiştim nişanlıma ve 3 saat kadar da konuşamadım kimseyle , anneme sarılıp ağlamıştım hıçkıra hıçkıra. çok zor bi süreçti ama bi daha öyle olamayacam.
olmasa bile dünyanın sonu değil, ve yaşanılası bi çok güzellik var hayatta. özel olur başka iş olur bi şekilde hayata sarılmak gerekiyor bekleyip 1 yıl daha gece gündüz ders çalışsak bile çalışmakla olacak bi sınav değil ne yazıkki bunu da öğrendik artık..
o yüzden şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde belkide şer vardır diye düşünüp, kendimizi ve bizi sevenleri çok da üzmeden üzülmeden hayata sarılalım ve vazgeçmeyelim kızlar. sizi seviyorum
ay ben çok kötü oldum kızlarr kalbim çarpmaya başladı yaa:18:
hadi puanımızı gördüm sonra atanacak mıyız diye düşünmekten kendimizi yicez:18:
ayy delirtmeyin adamı tüm stresiniz sonuçlardan sonra 1 ay sürecek eylül başı iş başı yapacaksınız.
Biz napalım 1 sene atanacakmıyız acaba diye bekledik. Yapışcam şimdi saçlarınıza heee
ayy delirtmeyin adamı tüm stresiniz sonuçlardan sonra 1 ay sürecek eylül başı iş başı yapacaksınız.
Biz napalım 1 sene atanacakmıyız acaba diye bekledik. Yapışcam şimdi saçlarınıza heee
kalbim acayip çarpmaya başladı kızlar sabah mı açıklanır acaba yoksa önümüzdeki saatlerde mi ben bekleyemem ya iyi bir sonuç beklemiyorum çünkü:26:
O kaydırma mı yaptım düşüncesi herkeste olur sonuçların açıklanması uzadıkça :)) Yapmamışsındır gönlünü ferah tut.
Rengom anlıyorum hepinizi ama üzmeyin kendizi streste yapmayın. İnşallah güzel olacak sonuçlarınız
Tugbam doğru mu buuuuuu:18::18::18::18:
odam bana bi işaret mi veriyo acaba
yatağım kırıldı ve ışığım korku filmi gibi yanıp sönmeye başladı
gud bay mı diyo bana acep
seve seve giderim burdan sınıra bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?