2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sen o 30 u 3 le çarp kuzum bende 1 hafta önce 73 aldığımı gördüm inşallah standart sapmasız halidir

inşallah kuzumm. ss fazla olucak bu yıl diyolar, sen de üstüne bi 10-15 ekle bi kere de 83 aldığımı gördüm. sevdiceğin de içine hep 84 doğuyo. onu bile alsam kaç kişi alınacağına bağlı ki :26:

inş hayırlısı olur hakkımızda kızlar.
rabbim utandırmasın emeklerimizin karşılığını alırız inş.

bende şifremi değiştirdim, nişanlım benden önce bakamasın diye

bu gece nasıl uyuyacam hiç bilmiyorum, beklemek çok zor bi süreç yaa :18:

Olmuyor valla afo.Böylesi daha iyi.Olacak deyip kendimi avutmaktansa,rezilliğim açıklandığında daha az yıkılırım.

İyi enerji göndermesini öğren artık bugu :))

Bence hepiniz emeklerinizin karşılığınızı alacaksınız. Size zor gelen genelede zor gelmiştir

ahh canım yaa kıyamam, insan önce kendisi öğrensin bi sindirsin de ondan sonra diğerlerine söylicek gücü bulunca söyler zaten dimi Allahtan benimki yazlıkta ve orda int yok
kimseyi istemiyorum yanımda yahu, açıklandığında çok uzaklarda bana ulaşamayacakları bi yerde olmak istiyorum off

geçen sene olmadığında çok kötü olmuştum. sadece olmadı diye mesaj atabilmiştim nişanlıma ve 3 saat kadar da konuşamadım kimseyle , anneme sarılıp ağlamıştım hıçkıra hıçkıra. çok zor bi süreçti ama bi daha öyle olamayacam.

olmasa bile dünyanın sonu değil, ve yaşanılası bi çok güzellik var hayatta. özel olur başka iş olur bi şekilde hayata sarılmak gerekiyor bekleyip 1 yıl daha gece gündüz ders çalışsak bile çalışmakla olacak bi sınav değil ne yazıkki bunu da öğrendik artık..

o yüzden şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde belkide şer vardır diye düşünüp, kendimizi ve bizi sevenleri çok da üzmeden üzülmeden hayata sarılalım ve vazgeçmeyelim kızlar. sizi seviyorum

odam bana bi işaret mi veriyo acaba
yatağım kırıldı ve ışığım korku filmi gibi yanıp sönmeye başladı
gud bay mı diyo bana acep
seve seve giderim burdan sınıra bile

Son düzenleme:

doğru söze ne denir sevcanımmmm ben de seni çok seviyorum

ay ben çok kötü oldum kızlarr kalbim çarpmaya başladı yaa:18:
hadi puanımızı gördüm sonra atanacak mıyız diye düşünmekten kendimizi yicez:18:

ayy delirtmeyin adamı tüm stresiniz sonuçlardan sonra 1 ay sürecek eylül başı iş başı yapacaksınız.

Biz napalım 1 sene atanacakmıyız acaba diye bekledik. Yapışcam şimdi saçlarınıza heee

herkesin derdi kendine zor gelir afom işte kolay mı 1 sene beklemek de zor 1 ayda
uyuyamam ki ben bugünn

afom ya kaydırma yaptıysam diye bi düşünce yerleşti kafama gitmiyo, puanı bi göreydim iyiydi

kalbim acayip çarpmaya başladı kızlar sabah mı açıklanır acaba yoksa önümüzdeki saatlerde mi ben bekleyemem ya iyi bir sonuç beklemiyorum çünkü:26:

O kaydırma mı yaptım düşüncesi herkeste olur sonuçların açıklanması uzadıkça :)) Yapmamışsındır gönlünü ferah tut.

Rengom anlıyorum hepinizi ama üzmeyin kendizi streste yapmayın. İnşallah güzel olacak sonuçlarınız

amin amin kuzummm
nefes alamıyorum vallahi neymiş bu böyle yaa bu gece acıklanabilir bencee

Tugbam doğru mu buuuuuu:18::18::18::18:

doğru gibi duruyo kuzuuummm :18:

odam bana bi işaret mi veriyo acaba
yatağım kırıldı ve ışığım korku filmi gibi yanıp sönmeye başladı
gud bay mı diyo bana acep
seve seve giderim burdan sınıra bile

bencede bu bi işaret sedefim artık yatak bile istemiyo seni bak giit giit atanacaksın yatma benim üstümde diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…