Amin cümlemize inşallah.Atanmayan kalmasın.Bu atama bekleme süreci çok ciddi stres.Herkes atansın.Kimse açıkta kalmasın.
Haklısınız.Dileğim herkesin atanmasın tabii ama öncelikle Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın.Ben heyecan gibi saçmasapan bir durum yüzünden 2 sene deli gibi çalışmama rağmen atanamadım.Hayırlısı böyleymiş demek ki.Emek verenler emeklerinin karşılığını alır umarım.
inşallah inşallah gönlümüz ondan yana ama herkesin atanması gibi bi ihtimal yok ne yazık kibirileri sevinirken birileri üzülüyor oooff çok kötü ya
Haklısınız.Dileğim herkesin atanmasın tabii ama öncelikle Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın.Ben heyecan gibi saçmasapan bir durum yüzünden 2 sene deli gibi çalışmama rağmen atanamadım.Hayırlısı böyleymiş demek ki.Emek verenler emeklerinin karşılığını alır umarım.
2013 KPSS Sonuçları Açıklanıyor İşte Son Bilgi ÖSYM
yarın açıklanacakmış kızlar hadi bakalım hayırlısı inşallah beklediğimizden yüksek puanlarla karşılaşırız
Ne zaman KPSS ismini duysam gözlerim dolar.Ne çektiğimi bir ben bilirim.Kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah.Sadece dua etmek istedim sizler için. <3
Tabi ki.Zaten Allahım dileyince hayırlısını veriyor.Ben eğer o atanamadığım sene atansaydım doğuya gidecektim.Hiç batı yoktu.Arkadaşım bana diyordu eksik dua etme,hayırlısını iste diye.O yüzden hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.zaten hayırlısı kısmet demekten başka elden bişey gelmiyo ki
midem bulandı içim bi fena oldu off :18:
ay çok kötü oldum rabbim gönlümüzdekini versin inşallah2013 KPSS Sonuçları Açıklanıyor İşte Son Bilgi ÖSYM
yarın açıklanacakmış kızlar hadi bakalım hayırlısı inşallah beklediğimizden yüksek puanlarla karşılaşırız
Tabi ki.Zaten Allahım dileyince hayırlısını veriyor.Ben eğer o atanamadığım sene atansaydım doğuya gidecektim.Hiç batı yoktu.Arkadaşım bana diyordu eksik dua etme,hayırlısını iste diye.O yüzden hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.
bende görünce aynı öyle oldum kuzum:18:
güvenilir sanki bu haber yoksa paylaşmazdım ama yine de bilemiyorum
ay çok kötü oldum rabbim gönlümüzdekini versin inşallah
zaten biz sınavdan çıktığımızdan beri 29 unda açıklanabilir diye çoğu sitede yazıyodu kuzum, ben de bekliyodum pzt ama gene okuyunca bi garip oldum işte, bu gece uyku yok bana
aynen kuzum bana da :18:
heralde uzun bi müddet bakamam kendimi hazırlarım öyle bakarım
Yarın açıklansında kurtulun bu eziyetten.
Kızlar bakarken besmele çekin hayırlısı olsun deyin birden bakın kendiniz. Ona bak şuna bak demeyin daha da heyecanlandırıyor insanı.
Hadi bakalım yarın sevinç nidaları duymak istiyorum sizlerden çıtır örtmenlerimm
Yarın açıklansında kurtulun bu eziyetten.
Kızlar bakarken besmele çekin hayırlısı olsun deyin birden bakın kendiniz. Ona bak şuna bak demeyin daha da heyecanlandırıyor insanı.
Hadi bakalım yarın sevinç nidaları duymak istiyorum sizlerden çıtır örtmenlerimm
sana katılıyorumbaşkasına baktırınca daha da heyecanlanıyo insan
inşallah cafedeki herkes atanır herkes
rüyamda görmüştüm. ellerimle kapatıyodum sayfayı.. sonra bi 3 görmüştüm, 30 lu bişey almıştım, çok kötü bi kabustu :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?