2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Amin cümlemize inşallah.Atanmayan kalmasın.Bu atama bekleme süreci çok ciddi stres.Herkes atansın.Kimse açıkta kalmasın.

inşallah inşallah gönlümüz ondan yana ama herkesin atanması gibi bi ihtimal yok ne yazık ki birileri sevinirken birileri üzülüyor oooff çok kötü ya

Son düzenleme:

inşallah inşallah gönlümüz ondan yana ama herkesin atanması gibi bi ihtimal yok ne yazık ki birileri sevinirken birileri üzülüyor oooff çok kötü ya
Haklısınız.Dileğim herkesin atanmasın tabii ama öncelikle Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın.Ben heyecan gibi saçmasapan bir durum yüzünden 2 sene deli gibi çalışmama rağmen atanamadım.Hayırlısı böyleymiş demek ki.Emek verenler emeklerinin karşılığını alır umarım.

zaten hayırlısı kısmet demekten başka elden bişey gelmiyo ki

zaten hayırlısı kısmet demekten başka elden bişey gelmiyo ki
Tabi ki.Zaten Allahım dileyince hayırlısını veriyor.Ben eğer o atanamadığım sene atansaydım doğuya gidecektim.Hiç batı yoktu.Arkadaşım bana diyordu eksik dua etme,hayırlısını iste diye.O yüzden hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

sağolasın hayırlısını istemek en güzeli tabi.

bende görünce aynı öyle oldum kuzum:18:
güvenilir sanki bu haber yoksa paylaşmazdım ama yine de bilemiyorum

zaten biz sınavdan çıktığımızdan beri 29 unda açıklanabilir diye çoğu sitede yazıyodu kuzum, ben de bekliyodum pzt ama gene okuyunca bi garip oldum işte, bu gece uyku yok bana

zaten biz sınavdan çıktığımızdan beri 29 unda açıklanabilir diye çoğu sitede yazıyodu kuzum, ben de bekliyodum pzt ama gene okuyunca bi garip oldum işte, bu gece uyku yok bana

aynen kuzum bana da :18:
heralde uzun bi müddet bakamam kendimi hazırlarım öyle bakarım

Yarın açıklansında kurtulun bu eziyetten.

Kızlar bakarken besmele çekin hayırlısı olsun deyin birden bakın kendiniz. Ona bak şuna bak demeyin daha da heyecanlandırıyor insanı.

Hadi bakalım yarın sevinç nidaları duymak istiyorum sizlerden çıtır örtmenlerimm

amin canım :18: off korkuyorum ama ben ya..
ben odama bi süre kimseyi almam.. sonra ağlamalarımı duyup gelirler zaten

sana katılıyorum başkasına baktırınca daha da heyecanlanıyo insan
inşallah cafedeki herkes atanır herkes

rüyamda görmüştüm. ellerimle kapatıyodum sayfayı.. sonra bi 3 görmüştüm, 30 lu bişey almıştım, çok kötü bi kabustu :96:

sen o 30 u 3 le çarp kuzum bende 1 hafta önce 73 aldığımı gördüm inşallah standart sapmasız halidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…