2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızçelerim merhaba,3 gündür cezalıydım ama takip ettim sizleri.

Artık bu bekleyiş canımı sıkmaya başladı. Neyi bekliyorlar anlamıyorum.

Zümrem,hamile misin ? :26: Ya yanlış anlama ama ben seni anlayamıyorum.Kafan karışıkken,sorunlarınız varken neden ikinci bir bebeği düşündün ki ? :44: Hayat senin hayatın ama ne bileyim üzülüyorum senin üzüldüğünü gördükçe.

renginam lys 23 haziranda olmuş
1 temmuzda puanları açıklanmış
bu gece de yerleştirme sonuçları açıklandı işte

gelmez miyim ehlimanamm, kitap okumayı çok seviyorum. başlıcaktım ama aradığım kitapları burda bulamadım. en kısa zamanda gelicem

gelin gelin kizlar
inanilmaz bir terapi oluyor.
o sinav psikolojisinden ancak kitaplarimla ciktim.
gel sedefim kap kitaplari gel.
ulkenin okuyan ogretmenlere cokkkk ihtiyaci var.
cunku ulkede kitap otobuste baskalarina yer vermemk icin sadece anlik okunuyormus gibi kullanilan bir nesne kabul edilmis.

Lys açıklandı.Ulan üvey evlat muamelesi görüyoruz tabiri caizse.Bizim sonuçları da açıklasalar da artık iyi ya da kötü yolumuza baksak ya.Uf stres oldum

tıh tıh tıh doğrudur valla canım
kitap ve diziyle çıkılır bu enkazdan başka türlü kurtulamayız
kişisel gelişim kitaplarına da ihtiyacım var. ''her şey beyinde başlar'' ı okumak istiyorum.

anladım tatlım
o zaman pazartesi de bizimki açıklanırrr:18:

bizimkini de sahurda açıklasalar ya

anladım tatlım
o zaman pazartesi de bizimki açıklanırrr:18:

valla biri demisti ya bayramdan sonra aciklansin konu komsu akrabanin sorularindan kurtulayim diye.
aynisini yineliyorum.
cunku millete sinav zordu diyorum herkese zor diyor.
ve eminim bu kpss ye hayatinda girmeyip basima kpss uzmani kesilenler gecen sene ile kiyaslayacaklar puanlari.
al sana bayram

bunlarinda sinav ile aciklanma zamanlari arasinda 1 hafta var.
bence bizim ki gecikti.
sanirim su atananlarin il ici ve disi tayinlarinden dolayi.

Lys açıklandı.Ulan üvey evlat muamelesi görüyoruz tabiri caizse.Bizim sonuçları da açıklasalar da artık iyi ya da kötü yolumuza baksak ya.Uf stres oldum

evet kızlar bizimki gecikti, her an her şeyi bekliyorum ben, ne güzel sönme yaşamıştım pekiştireç alamayınca şimdi gene kendiliğimden geri geldim

bugum demişti onu da valla bence hemen açıklansın belirsizlik mahvediyor insanı
o komşuları takan kim ki? çok zorlarlarsa sen gir sınava derim valla

kuzularım valla heycanlandım şimdi:18azartesi açıklanır bence amaaann açıklasınlarda kurtulalım be

Ayy yarın şöyle hepiniz yazıverseniz istediğim puanı aldım diye ne sevinirim ne sevinirim. İnşallah diyelimde olsun

ben artık açıklanmasın istiyorum ne biliyim uzadıkça gittikçe puanlarım düşüyor da düşüyor gibime geliyor yoksa ben yapamadığımdan değil yaniaslında bu kelimeyide kullanmayı sevmiyorum "yapamadım"neye göre yani alanı sınava 4 ay kala getirdiler, gkgyde köklü değişikliğe gittiler yetmedi yeni konu eklediler yetmedi günceli yükselttiler yetmedi sınavda 6 yıl öncenin güncelini, herkesin ilgi alanı astronomiymiş gibi gezegen sorusunu, dalga geçmek içinde tüik işsizlik verilerini sordular (nasıl olduda öğretmenliği koymadılar onuda anlamadım ya)bu kıstaslara göre "yapamadım" demek kendime hakaret beçok pis sinirlendim şimdi kızlar off verin çakmağı ateşleyin beni tutmayın beniiiii
not:yazdıklarımı okuyunca başında isyan ettiğim sisteme sonunda gülerek karşılık vermem ne yaman çelişki a dostlar bizlere şu durumda mizah yeteneği, dertlerle baş etme, konuya komşuya hazır cevap olma, psikolojik sağlamlık gibi negatiften yeniden doğma ama bir yere varamama bunun sonucunda balon gibi genç yaşta sönme ve sonrasında yılgın mutsuz kendinden bezmiş kişiler kazandırıp yıllaar sonrada beklenen an gelip atayıp hadi bakayım göreyim seni dinamik öğretmen genç nesil senin eserin demeyi ne iyi biliyorlar...bak gene notun başındaki ruh haline döndüm bu kısır döngü dönecek dönecek dönecek, nerde benim ateşimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…