• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzucuklarrr tatil böcüğünüz geld:)))
netleriniz nasil okuyamadim oralari inşallah beklediğiniz gibi okur hersey
ben bakmadım bakmicamda
aciklansin sirami merak ediyorum sadece
heralde p121 puanimizda branş siramizi göreceğiz dimi?

benım tatil alan sinavi ile başladı yoğun bir sekilde devam ediyor
uyku yok dinlenmek yok bildiğiniz kamptayiz
beni kiskanmayin diye böyle yazdim :))))
öptüm hepinizi

netler kötü:24: bakma sorulara canım ben baktım pişmanım :1: hakkımızda hayırlısı iyi tatiller:16:

Lys sonuçları açıklanınca bizim puanlar da açıklanacakmıs haydı hayırlısı...Valla ölüm gibi ha yüregin agzında beklemek!

belki de bu kez bunları yaşamıcaksın hocam, belki de bu kez puanı görünce sıralamanı görünce sevinceksin. ağlıcaksın belki ama bu mutluluktan olucak. ya da puanı görünce üzülceksin ama bi bakmışsın alım çok olmuş ve atanmışsın. daha hiçbir şey belli değilken bu kadar üzülme. bunları yaşayacağımız %100 kesin değil. dur bakalım, yıl boyunca sabrettik, biraz daha sabretmeye devam edelim. bişeyler netleştikten sonra ağlamamız gerekiyosa hep birlikte ağlıcaz söz. ama şimdi bunları düşünmek yok tamam mı :34:
İnşallah dediğin gibi olur hocam.Bakalım görelim artık;)
kızlar içimizde hiç özel okulda çalışmış olan var mı?
Ben iki yıl çalıştım dersanede.Hiç bulaşmayın mecbur kalmadığınız sürece hocam adamın ciğerini sökerler de ruhunuz duymaz.
öyle düşünme canım asıl onlar ş.....siz.bize bu sıkıntıyı çektirenler kendileri de bin beterini çeksinler :47:
Allah'a havale ediyorum hepsini.Ettikleri yanlarına kar kalmasın inşallah.

Lys sonuçları açıklanınca bizim puanlar da açıklanacakmıs haydı hayırlısı...Valla ölüm gibi ha yüregin agzında beklemek!
lys ne zaman açıklancak tubimmm :44:
İnşallah dediğin gibi olur hocam.Bakalım görelim artık;)

kullanıcı adın çok güzel hocam. ben de ilerde kızım olursa adını masal koymak istiyorum :31:

lys ne zaman açıklancak tubimmm :44:

kullanıcı adın çok güzel hocam. ben de ilerde kızım olursa adını masal koymak istiyorum :31:

İnşallah hocam.Ben de aynı arzu içindeyim ama bizim biraz bu konuda sıkıntılarımız var:'(Allah sağlıklı hayırlı evlat versin isteyen herkese.Çünkü zor gerçekten

senin nasıl canım netlerin :26:

pek iyi değil canım gkgy aşağı çekiyor sorulara 2 hafta geçince baktım türkçeden hiçbir şey hatırlamadım matematiktende yani sayı mı tutucam aklımda...tarih coğrafya anayasa biraz hatırladım gibi ama hiç emin değilim 80 net gelse havalara uçarım yani öyle deyim sana senin nasıldı canım?
renginam kuzum sıkma bak canını düşünmemeye çalış diye teselli vericem ama kendim inanmıyorum kız sana nasıl deyim:52:ağlama bari ama ona kızarım işte:47:
masal adlı üye canım rumuzunda rakamlarda var sanırım ben kısalttım seni:34:dersaneler çok yıpratıyormuş senin branşın neydi
sizlerebir film tavsiye ediyorum:airplane(uçuş)eski yapım bir film ama şimdiki birçok komediye fark atar:34:

inşallah atanırsın annenin yanına gelinim:16:

inşallah kuzummmmmmmmmmm

kızlar evimdeyim çok şükür temizliğimi yaptım annişe gidecem özledim
:29:
beyazannem senin puan 85-88 arası gelecek inşallah netlerin gayet iyi
banada yeri bırak 26 dan gelse razıyım :26:

öyle deme..ben de çok emin değilim. ama eğer öyle gelirse çanakkale için ümitlenebilirim. ya zaten tercih yaparken göreceksiniz. iyi yer yüksek puan diye bir şey yok. o açık olan okulu yazan en yüksek puanlı kişi atanıyor. mesela bizim yan köy var kayseriye bağlı. akkışla. Allahın dağında...ıssız... oraya geçen yıl 90 alan Türkçeci gitti. yazık kayseri diye aldanıp yazdı belli ki.. ama çanakkalede annemlere yakın bir köy var, hem güzel hem şehre çok uzak değil, 84 alıp atanmış zümrem.

anlatabildim mi.?

İnşallah hocam.Ben de aynı arzu içindeyim ama bizim biraz bu konuda sıkıntılarımız var:'(Allah sağlıklı hayırlı evlat versin isteyen herkese.Çünkü zor gerçekten

inşallah Allah gönlünüze göre verir canım. bi atanırsın bi de sağlıklı bi bebişin dünya gelir senden mutlusu olamaz :16:

pek iyi değil canım gkgy aşağı çekiyor sorulara 2 hafta geçince baktım türkçeden hiçbir şey hatırlamadım matematiktende yani sayı mı tutucam aklımda...tarih coğrafya anayasa biraz hatırladım gibi ama hiç emin değilim 80 net gelse havalara uçarım yani öyle deyim sana senin nasıldı canım?
renginam kuzum sıkma bak canını düşünmemeye çalış diye teselli vericem ama kendim inanmıyorum kız sana nasıl deyim:52:ağlama bari ama ona kızarım işte:47:
masal adlı üye canım rumuzunda rakamlarda var sanırım ben kısalttım seni:34:dersaneler çok yıpratıyormuş senin branşın neydi
sizlerebir film tavsiye ediyorum:airplane(uçuş)eski yapım bir film ama şimdiki birçok komediye fark atar:34:

sagol canım. dün artık ağlaya ağlaya bir hal oldum. sonra rüyamda güzel güzel şeyler gördüm tuğbişimi gördüm:16:
bekleyeceğiz artık ne yapalım. Allah kazanmak nasip etsin amin:29:

kız sen hamile misinnn :emir_bebek::emir_bebek: Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzummm :29:

öyle deme..ben de çok emin değilim. ama eğer öyle gelirse çanakkale için ümitlenebilirim. ya zaten tercih yaparken göreceksiniz. iyi yer yüksek puan diye bir şey yok. o açık olan okulu yazan en yüksek puanlı kişi atanıyor. mesela bizim yan köy var kayseriye bağlı. akkışla. Allahın dağında...ıssız... oraya geçen yıl 90 alan Türkçeci gitti. yazık kayseri diye aldanıp yazdı belli ki.. ama çanakkalede annemlere yakın bir köy var, hem güzel hem şehre çok uzak değil, 84 alıp atanmış zümrem.

anlatabildim mi.?
haklısın canım durum dediğin gibi bazen 26 dan millet ankara izmir merkeze bile gidebiliyor
kuzum çok şaşırdım hamileliğine hayırlı olsun düşünmüyorum demiştin gecenlerde süpriz oldu RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN :29:
kızlar bu arada burda ha bire tatlı muhabbeti dönüyo ya dün bende yeğenlerime yaptım pasta büyük yegenim kuran kursuna gidiyodu kurana geçti diye ödül olarak yaptım sizede fotosunu koyayım buraya çok şirince oldu :16: $SAM_3266.jpg $SAM_3267.jpg üzerinede şevval ve emreciğimin başharflerini yazdım

haklısın canım durum dediğin gibi bazen 26 dan millet ankara izmir merkeze bile gidebiliyor
kuzum çok şaşırdım hamileliğine hayırlı olsun düşünmüyorum demiştin gecenlerde süpriz oldu RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN :29:
kızlar bu arada burda ha bire tatlı muhabbeti dönüyo ya dün bende yeğenlerime yaptım pasta büyük yegenim kuran kursuna gidiyodu kurana geçti diye ödül olarak yaptım sizede fotosunu koyayım buraya çok şirince oldu :16:Eki Görüntüle 763571 Eki Görüntüle 763572 üzerinede şevval ve emreciğimin başharflerini yazdım

nilcim cok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
:6:

niloşşşş yeni topiğini takipteyim :12: pastayı süper süslemişsin yaa bak hiç aklıma gelmezdi, biz bu çakıl taşlarını türk kahvesi yanında sunuyoruz, pasta süsü için de harika :56:

gelinimmm hamile misinnnnnnn :52: ay çok sevindimmmm

kız sen hamile misinnn :emir_bebek::emir_bebek: Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzummm :29:

kızlar bu arada burda ha bire tatlı muhabbeti dönüyo ya dün bende yeğenlerime yaptım pasta büyük yegenim kuran kursuna gidiyodu kurana geçti diye ödül olarak yaptım sizede fotosunu koyayım buraya çok şirince oldu :16:Eki Görüntüle 763571 Eki Görüntüle 763572 üzerinede şevval ve emreciğimin başharflerini yazdım

niloşşşş yeni topiğini takipteyim :12: pastayı süper süslemişsin yaa bak hiç aklıma gelmezdi, biz bu çakıl taşlarını türk kahvesi yanında sunuyoruz, pasta süsü için de harika :56:

evet
...dün öğrendim..kafam karışık..

niloşş kuzum pasta harika görünüyor:27:
beyazanne kutlarımmmmm:16:kafanın karışık olması normal olsa gerek kpss sonucundan önce bebek haberi geldi e olur o kadar:9:

sagol canım. dün artık ağlaya ağlaya bir hal oldum. sonra rüyamda güzel güzel şeyler gördüm tuğbişimi gördüm:16:
bekleyeceğiz artık ne yapalım. Allah kazanmak nasip etsin amin:29:

o tuğbiş ben mi oluyorum rengişim :52:

çok beğendim pastayı kuzum ellerine sağlık:16:
GELİNİM hayırlı uğurlu olsun bebiş:emir_bebek: bebek kısmetiyle gelir derler belki de :emir_bebek:her şey daha güzel olur :55:

o tuğbiş ben mi oluyorum rengişim :52:

çok beğendim pastayı kuzum ellerine sağlık:16:
GELİNİM hayırlı uğurlu olsun bebiş:emir_bebek: bebek kısmetiyle gelir derler belki de :emir_bebek:her şey daha güzel olur :55:

sensin kuzum facede yazdım ben sana rüyamı gel okuuu :52:

Ben felsefeciyim hocam ama dersaneciler bizi hem felsefe grubu derslerine sokuyor hem de rehberlik yaptırıyor.Yersen.Ben iki sene çalıştım burnumdan ağzımdan geldi.devletteki 10 seneye bedeldir belki de daha fazlaya.Allah mecbur bırakmasın ama özel sektör çok zor.Ücretli de yaptım vay dedim dünya varmış.Devlet kebap valla okadar söyliyim.Biz dersanede çalışırken zil çalsın sınıfta olmazsan bittin yani ama ücretlide adam zil çalıyor on dakika derse takıyor,On dakika derse nerde kalmıştık muhabbeti.Ders düştü 20 dakikaya.Ücretlide bana enayi gözüyle bakıyolardı.Zil çalıyo hemen derse giriyorum valla dalga konusu oldum bak.Dört beş saat derse girersin.İki eokula not gir ahanda yıl bitti.
Özelde veli geldi görüş hocam.Toplantı yap hocam.Kayıt az geldi aban hocam.Çocuğun netleri düştü çıkar hocam.Gaz ver hocam.E buna da can derler.Tenefüs diye bişey yok zaten bi bardak çay dahi içemezsin bak Ramazan günü yemin olsun.Kesin ya öğrenci soru sormaya gelir ya veli gelir.Git diyemezsin.Sıkıysa de soluğu idarede alırsın.Yaptığın herşeyi sisteme girmek zorundasın.Tüm öğrenci veli görüşmelerini vs.Adamlar çocuklara para getiren varlık gözüyle bakıyor.Seni de kanının son damlana kadar kullanıyor.Sonuçta bi sürü öğretmen sefil durumda bunu biliyolar,çıkıp gidemeyeceğini,elinin mahkum olduğunu biliyorlar.
Kırk yılda bi beş dakika geç kalırsın maaştan kesinti.6 gün eşek gibi sabak 8 akşam 7 çalışırsın.Yok sigorta yatmadı yok maaş eksik yattı.İçerde paran kalır dönem sonu.Uğraş dur alacam diye.Gönül ister ki atanalım ama hey gidi.
evet
...dün öğrendim..kafam karışık..
Arkadaşım hiç kafan karışmasın gelen nasibiyle gelir.kpss yüzünden hayatını erteleme.Ne güzel bak anne olacaksın.Biz tedavi görüp duruyoruz olmuyor.Değerini bil,şükret.Çok güzel bişey bu;)

niloş bayıldım pastana yaaa, :56:
hemde bonibonlu :52::52::52:

ayy şöyle güzel sonuçlarımız olsada birlikte bi kutlama yapsak :24::24:
gelin gelin kızlar hepinizi beklerim nilin dünyasına sevcanım hele bi atanalım ne mamalar yaparım ben size:56:beyazannem kafan karışmasın vardır bundada bi hayır

Back