• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

haklısın canım durum dediğin gibi bazen 26 dan millet ankara izmir merkeze bile gidebiliyor
kuzum çok şaşırdım hamileliğine hayırlı olsun düşünmüyorum demiştin gecenlerde süpriz oldu RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN :29:
kızlar bu arada burda ha bire tatlı muhabbeti dönüyo ya dün bende yeğenlerime yaptım pasta büyük yegenim kuran kursuna gidiyodu kurana geçti diye ödül olarak yaptım sizede fotosunu koyayım buraya çok şirince oldu :16:Eki Görüntüle 763571 Eki Görüntüle 763572 üzerinede şevval ve emreciğimin başharflerini yazdım

Oruç oruç bize bunu yapmayacaktın hocam:5:

evet
...dün öğrendim..kafam karışık..

gelinim vardır bunda da bi hayır. anı yaşa, paylaş herkesle.. o sana şans getirecek, turana kardeş olucak. hamileliğinin tadını çıkar, enişteye naz yap bol bol :1: bundan sonra hep mutlu ol gelinim :16:
eşinin duyguları nasıl bu konuda?

Merhaba kızlar stresimden evde teror estiriyorum:26: ya şu sınav acıklansa da sonucum neyse gorup ona gore yoluma baksam. gercekten ders calışmak beklemekten kolaymis:43:

ama ama böyle deme üzülürüm :26:
adresi yolla sanada yapayım olurmu
hakkını helal et bi daha iftar sonrası yayınlayayım
Düşünmen yeter hocam ayıpsın;)
Bakınız dostlar bakınız bir öğretmen böyle de duyarlıdır işte.
Sayı yetkililer litfen reca ediyoruz atayın bizi valla bak çok iyi genşleriz biz:))))))))))
Not:Pastanı gördüm.Onu yapmak zaman alır diyerekten kendi kendime neden benim de bi pöskevitli pastam yok dedim ve kolayından büsküvili pasta yaptım ehe:)
Merhaba kızlar stresimden evde teror estiriyorum:26: ya şu sınav acıklansa da sonucum neyse gorup ona gore yoluma baksam. gercekten ders calışmak beklemekten kolaymis:43:
Aynen hocam.Stres topuna döndüm valla.Hoş açıklanınca nasıl olurum bilemem de böylesi de çok bktan

Slm hamarat bayanlar :16: evde olmadığım için nete pek giremiyorum telden girebiliyorum
Sınav sorularından sadece alan sınavınınkine baktım 25 net görünüyor bu netle bizim bölümde hiçbirşey olmaz
Bir de nisan arefesinde erkek arkadaşımla ayrıldık psikolojim alt üst oldu geldi mi üst üste geldi
Tek soyleyebilecegim bu günler de geçecek

valla ders çalışmak daha kolaymış canım:18:

Slm hamarat bayanlar :16: evde olmadığım için nete pek giremiyorum telden girebiliyorum
Sınav sorularından sadece alan sınavınınkine baktım 25 net görünüyor bu netle bizim bölümde hiçbirşey olmaz
Bir de nisan arefesinde erkek arkadaşımla ayrıldık psikolojim alt üst oldu geldi mi üst üste geldi

canım sıkma canını.hiç geri dönüşü yok mu peki:26:

kuzum:26: sınavı boşver artık üzülmek de bir yere kadar en iyisi düşünmeden beklemek. zor ama mecbur:31:
sevgilinle ne oldu tatlım ya:26: cok kötü bir şey yoksa barışırsınız inşallah

kızlar gelemiyorum tek ders sınavım var pazar güne ona çalışıyorum baya bir stresli bu sınav ya yazın çalışmakta çok zor:50:
nil pastan çok güzel olmuş :3:
beyazanne hayırlı olsun, bebeğiniz mutluluk geçirsin, sıkıntılarınızı götürsün inşallah:16:
ayşegül çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun ama geçicidir belki düzelir sorunlarınızı halledersiniz inşallah üzülme canım:16:

asgull canım sen içinde olansın nasıl boyutta olduğunu sen bilirsin ama eğer çıkmaz yola girdiyse çok seviyorsan bile ileriye baktığında bir şey göremiyorsan zaman kaybetme canım bunuda senden başkası bilemez, yüzün atamadan dolayı güler inşallah:16:bizlerinde gülsün amiin:nazar:

ayşegülümmm neler olduğunu bizimle paylaşmak istersen dinleriz seni kuzum. bazen olaya dışardan bakanlar, olayın içindekinden daha basit bişey olduğunu görürler. kendimden biliyorum :40: çözülebilcek bi meseleyse biz de bi el atarız duruma kuzum üzme sen kendini :34:

kuzum:26: sınavı boşver artık üzülmek de bir yere kadar en iyisi düşünmeden beklemek. zor ama mecbur:31:
sevgilinle ne oldu tatlım ya:26: cok kötü bir şey yoksa barışırsınız inşallah
anlamadan dinlemeden esti gurledi tatlim mahvetti herşeyi

kuzum üzülme belki barışırsınız:18:hakkında hayırlısı olur inşallah :29:

hayırlısi inşallah tubisim

kızlar gelemiyorum tek ders sınavım var pazar güne ona çalışıyorum baya bir stresli bu sınav ya yazın çalışmakta çok zor:50:
nil pastan çok güzel olmuş :3:
beyazanne hayırlı olsun, bebeğiniz mutluluk geçirsin, sıkıntılarınızı götürsün inşallah:16:
ayşegül çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun ama geçicidir belki düzelir sorunlarınızı halledersiniz inşallah üzülme canım:16:

düzelmesini isterdim canım ama bizi öyle bir noktaya getirdiki ne onu ne de ilişkimizi savunacak birşey bırakmadı

asgull canım sen içinde olansın nasıl boyutta olduğunu sen bilirsin ama eğer çıkmaz yola girdiyse çok seviyorsan bile ileriye baktığında bir şey göremiyorsan zaman kaybetme canım bunuda senden başkası bilemez, yüzün atamadan dolayı güler inşallah:16:bizlerinde gülsün amiin:nazar:

çıkmaz yola girdik canım dönüş yok artık unutmak benim için çok zor olacak 8 yılı silmek kolay değil ama kısmet böyleymiş inşallah atanma ile hep beraber guleriz canım

anlamadan dinlemeden esti gurledi tatlim mahvetti herşeyi

hayırlısi inşallah tubisim

düzelmesini isterdim canım ama bizi öyle bir noktaya getirdiki ne onu ne de ilişkimizi savunacak birşey bırakmadı

çıkmaz yola girdik canım dönüş yok artık unutmak benim için çok zor olacak 8 yılı silmek kolay değil ama kısmet böyleymiş inşallah atanma ile hep beraber guleriz canım
kuşum faceden yazdım sana anatmak istersen dinlerim tatlım:54:

kızlar sonuçlar için 29 tarihi dönüyor ortada ama bilemiyorum:26:kimse bilmiyor zaten o açıdan rahat olalım:27:teselliye bak:52:
çok hoşuma gitti bu msj ben de aynı sizin gibi düşünüyorum hocam.Masal bunu beğendi ehe:)
Allah yardımcınız olsun.Her şerde bi hayır vardır.İnşallah hakkınızda hayırlı ve güzel olan neyse o olur.

Back