Herifim atansa bari ya. Kendimden umudu kestim de ona inanıyorum.
kıııız!!!!!!!
zümrem ben seni en son "sevdaluk ince maraz" da bıraktıydımdı:))
ay ne sevindim...maşallah maşallah...
alan nasıldı kuzu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herifim atansa bari ya. Kendimden umudu kestim de ona inanıyorum.
bu gece açıklanmasa da saat 00:00 da kalpten giderim ben yine de :18: kalp de alıştı artık heyecanlanıp heyecanlanıp durulmaya
kızlar bizim burda da 2 tane kolej var. gerçi ben başvurmadım ama başvuran birinden duydum. haftaiçi ve cumartesi 8-6 bi pazarın boş, 1500 tl veriyolarmış diye duydum. ücretli daha cazip geldi ne bileyim en azından 2.30 da okuldan çıkcam. haftasonum boş. bi de 2. ye hazırlanıp hazırlanmama durumu var. kolejde çalışırsam kpssye vakit kalmıyo. aslında ücretliyi istediğim için kendime kızıyorum. herkes ücretliyi bıraksa bak nasıl atıyo bizi ama ücretliyi de millet zevkten istemiyo zaten eminim zor durumdakiler mecburiyetten gidiyodur. ben bu evde 1 sene daha geçiremem kafayı yerim. çalışmam şart. en iyisi açalım böyle bi cafe, niloş pastaları yapsın, tuğbişle rengina tatlıda usta, diğerlerimiz de poğaça börek ohh satar geçiniriz hee en iyisi renginam gibi sonuçlar gelince düşünürüz bunu
tünaydın canlarmmm pek bir enerjikim bugün nedenini bilmiyorum ama
olur tabi pastacı açıp geçinelim biz sedefim
başka türlü olmayacak bu iş
ömer dinçer ''her eğitim fakültesi mezunu öğretmen olmak zorunda değil'' demişti vah vah biz bunu nasıl düşünemedik
bilmem mii kültürlü ev hanımı olabilirsiniz ne var bunda gibi bir cümleydi
ne geldiyse onun yüzünden geldi başımıza
Allah'a havale.
bu gece açıklanmasa da saat 00:00 da kalpten giderim ben yine de :18: kalp de alıştı artık heyecanlanıp heyecanlanıp durulmaya
kızlar bizim burda da 2 tane kolej var. gerçi ben başvurmadım ama başvuran birinden duydum. haftaiçi ve cumartesi 8-6 bi pazarın boş, 1500 tl veriyolarmış diye duydum. ücretli daha cazip geldi ne bileyim en azından 2.30 da okuldan çıkcam. haftasonum boş. bi de 2. ye hazırlanıp hazırlanmama durumu var. kolejde çalışırsam kpssye vakit kalmıyo. aslında ücretliyi istediğim için kendime kızıyorum. herkes ücretliyi bıraksa bak nasıl atıyo bizi ama ücretliyi de millet zevkten istemiyo zaten eminim zor durumdakiler mecburiyetten gidiyodur. ben bu evde 1 sene daha geçiremem kafayı yerim. çalışmam şart. en iyisi açalım böyle bi cafe, niloş pastaları yapsın, tuğbişle rengina tatlıda usta, diğerlerimiz de poğaça börek ohh satar geçiniriz hee en iyisi renginam gibi sonuçlar gelince düşünürüz bunu
Kolejle kpss aynı anda zor sedef hocam.Kpss'ye hazırlanmaya devam edeceksen ücretli yap bence.Bir de kolej 1500 çok az vermiş.Onların bi öğrenciden aldığı para sana verdiği paranan kaç misli.Kolejde maaşlar biraz daha fazladır.
kıııız!!!!!!!
zümrem ben seni en son "sevdaluk ince maraz" da bıraktıydımdı:))
ay ne sevindim...maşallah maşallah...
alan nasıldı kuzu?
bilmem mii kültürlü ev hanımı olabilirsiniz ne var bunda gibi bir cümleydi
ne geldiyse onun yüzünden geldi başımıza
Allah'a havale.
haklısın hocam. edirne biraz küçük bi yer, sanırım o yüzden böyle maaşları. ben zaten ücretlide yaklaşık 30 saate giricem. oradan bana 1000 e yakın gelir diye hesaplamıştım. git-gel ilçe veya köyle yol parası 200 tl gitse kalanı beni idare eder.
10000den fazla gelir eğer 30 saate girersen.Ama her ay bişey çıkıyor tatildi kıldı yündü kesiliyor işte.Ama kafan rahat olur en azından.Baktın çok sıkıştın ikinci dönem çıksan bile kimse gidemezsin diyemez.Zaten kolejde fazla bişey vermemiş
ahh tubimmm bi de sizin 120 çok fazla yaa, ben 80 vermiştim o bile koymuştu bana sigorta 16 gün mü ne yatıyomuş kuzum ama benim bugüne kadar sigortam olmadığı için ben ona bile razıyım. en azından rahatla doktora çıkarım. devlet hastanelerine bile 50 60 tl bayılmaktan bıktımBen de browni ustası olurum geçinir gideriz,en azından sınav başvurusu paralarımızı çıkarırırz az degil 120 lira yani
10000den fazla gelir eğer 30 saate girersen.Ama her ay bişey çıkıyor tatildi kıldı yündü kesiliyor işte.Ama kafan rahat olur en azından.Baktın çok sıkıştın ikinci dönem çıksan bile kimse gidemezsin diyemez.Zaten kolejde fazla bişey vermemiş
ahh tubimmm bi de sizin 120 çok fazla yaa, ben 80 vermiştim o bile koymuştu bana sigorta 16 gün mü ne yatıyomuş kuzum ama benim bugüne kadar sigortam olmadığı için ben ona bile razıyım. en azından rahatla doktora çıkarım. devlet hastanelerine bile 50 60 tl bayılmaktan bıktım
hocam ben sınıfçıyım, normalde 30 saate girmem gerek ama 4.sınıflar olursa ing ve beden dersleri oluyo sanırım onlardan eksilir. olmadı 2. dönem çıkabilirim ama giriceğim yaş grubu 5-9 yaş arası, ilk dönem bana alışırlarsa 2. dönem başka bi öğretmenle yapamazlar. yeni bi öğretmen onların huylarını alışkanlıklarını sevdikleri sevmedikleri şeyleri öğrenene kadar dönem biter zaten ve bu sefer de 2. dönem çocuklar mahvolur. bilemiyorum inş atanırım da 4 yıl boyunca bırakmam evlatlarımı
sedef kuzum tamamen benim fikrim olarak belirteyim ve senin çıkarımından yola çıkarak eğer olmazsa kpss bu yıl seneye hazırlanıcam diyorsan eğer ücretli daha mantıklı birde şu açıdan mantıklı senin alanın sınıf öğretmenliği kolejde çok bir getirisi götürüsü olmucak sana yani özel ders şansım branş öğretmenlerinki kadar yok ve sanırım kolejde sınıf öğretmeni olmak demek canının çıkması demek helede tecrübesizsen ama senin 3-4 yıllık tecrüben olsaydı o zaman kesinlikle koleje git derdim birde şu avantajın var senin alan sınavın yok ve sistem her ne kadar değişsede sen bu sisteme adaptesin ve şu noktada işimize yaradı bilgiler taze mayısta çalışmaya başladık hepimiz aşağı yukarı çağdaşa, bu arada 1500 rakamı (özelin şartlarında) normal bir rakam yeni mezun için ki senin ilin ankara, istanbul,izmir değil bu 3 şehirde 1500 rakamını veriyorlarbu gece açıklanmasa da saat 00:00 da kalpten giderim ben yine de :18: kalp de alıştı artık heyecanlanıp heyecanlanıp durulmaya
Dün konustugum arkadas bu sene ücretli yapmıştı ondan edindiğim bilgiyle yazıyorum tamamen mesela 10 iş günü çalıştıysan 5 iş günü yatıyormus sigortan,yarı yarıya böyle oluyormuş,sanırım bu sene düzeltilecekmiş maaş da sigortada iyileştiriliyormuş
inş tubişimmm. şu hale bak ücretliyi iyileştirsinler diye dua ediyoruz. :96: ne kadar ücretli varsa onların hepsini kaldırıp yerine kadrolu atasa ya.. aah ahh bir hayal :97:
Evet zaten kolejlerdeki zihniyet çok çalış az para degil mi..Ama şöyle bir durum da var özel sektörde her şey deneyim sonuçta,yeni mezun birini deneyim yoksa 3 bin liradan da başlatmazlar..Sanırım ücretilide yarım sigortan oluyormus onu da dün bir arkadastan duydum,dediğin gibi özel günlerde tatillerde de kesiliyormus para..
sedef kuzum tamamen benim fikrim olarak belirteyim ve senin çıkarımından yola çıkarak eğer olmazsa kpss bu yıl seneye hazırlanıcam diyorsan eğer ücretli daha mantıklı birde şu açıdan mantıklı senin alanın sınıf öğretmenliği kolejde çok bir getirisi götürüsü olmucak sana yani özel ders şansım branş öğretmenlerinki kadar yok ve sanırım kolejde sınıf öğretmeni olmak demek canının çıkması demek helede tecrübesizsen ama senin 3-4 yıllık tecrüben olsaydı o zaman kesinlikle koleje git derdim birde şu avantajın var senin alan sınavın yok ve sistem her ne kadar değişsede sen bu sisteme adaptesin ve şu noktada işimize yaradı bilgiler taze mayısta çalışmaya başladık hepimiz aşağı yukarı çağdaşa, bu arada 1500 rakamı (özelin şartlarında) normal bir rakam yeni mezun için ki senin ilin ankara, istanbul,izmir değil bu 3 şehirde 1500 rakamını veriyorlar