haklısın canım durum dediğin gibi bazen 26 dan millet ankara izmir merkeze bile gidebiliyor
kuzum çok şaşırdım hamileliğine hayırlı olsun düşünmüyorum demiştin gecenlerde süpriz oldu RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN
kızlar bu arada burda ha bire tatlı muhabbeti dönüyo ya dün bende yeğenlerime yaptım pasta büyük yegenim kuran kursuna gidiyodu kurana geçti diye ödül olarak yaptım sizede fotosunu koyayım buraya çok şirince olduEki Görüntüle 763571 Eki Görüntüle 763572 üzerinede şevval ve emreciğimin başharflerini yazdım
evet
...dün öğrendim..kafam karışık..
ama ama böyle deme üzülürüm :26:Oruç oruç bize bunu yapmayacaktın hocam
Düşünmen yeter hocam ayıpsınama ama böyle deme üzülürüm :26:
adresi yolla sanada yapayım olurmu
hakkını helal et bi daha iftar sonrası yayınlayayım
Aynen hocam.Stres topuna döndüm valla.Hoş açıklanınca nasıl olurum bilemem de böylesi de çok bktanMerhaba kızlar stresimden evde teror estiriyorum:26: ya şu sınav acıklansa da sonucum neyse gorup ona gore yoluma baksam. gercekten ders calışmak beklemekten kolaymis
Merhaba kızlar stresimden evde teror estiriyorum:26: ya şu sınav acıklansa da sonucum neyse gorup ona gore yoluma baksam. gercekten ders calışmak beklemekten kolaymis
Slm hamarat bayanlarevde olmadığım için nete pek giremiyorum telden girebiliyorum
Sınav sorularından sadece alan sınavınınkine baktım 25 net görünüyor bu netle bizim bölümde hiçbirşey olmaz
Bir de nisan arefesinde erkek arkadaşımla ayrıldık psikolojim alt üst oldu geldi mi üst üste geldi
Tek soyleyebilecegim bu günler de geçecek
yok malesef tubisimvalla ders çalışmak daha kolaymış canım:18:
canım sıkma canını.hiç geri dönüşü yok mu peki:26:
Slm hamarat bayanlarevde olmadığım için nete pek giremiyorum telden girebiliyorum
Sınav sorularından sadece alan sınavınınkine baktım 25 net görünüyor bu netle bizim bölümde hiçbirşey olmaz
Bir de nisan arefesinde erkek arkadaşımla ayrıldık psikolojim alt üst oldu geldi mi üst üste geldi
yok malesef tubisim
anlamadan dinlemeden esti gurledi tatlim mahvetti herşeyi
kuzum:26: sınavı boşver artık üzülmek de bir yere kadar en iyisi düşünmeden beklemek. zor ama mecbur
sevgilinle ne oldu tatlım ya:26: cok kötü bir şey yoksa barışırsınız inşallah
kuzum üzülme belki barışırsınız:18:hakkında hayırlısı olur inşallah
kızlar gelemiyorum tek ders sınavım var pazar güne ona çalışıyorum baya bir stresli bu sınav ya yazın çalışmakta çok zor
nil pastan çok güzel olmuş
beyazanne hayırlı olsun, bebeğiniz mutluluk geçirsin, sıkıntılarınızı götürsün inşallah
ayşegül çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun ama geçicidir belki düzelir sorunlarınızı halledersiniz inşallah üzülme canım
asgull canım sen içinde olansın nasıl boyutta olduğunu sen bilirsin ama eğer çıkmaz yola girdiyse çok seviyorsan bile ileriye baktığında bir şey göremiyorsan zaman kaybetme canım bunuda senden başkası bilemez, yüzün atamadan dolayı güler inşallahbizlerinde gülsün amiin
kuşum faceden yazdım sana anatmak istersen dinlerim tatlımanlamadan dinlemeden esti gurledi tatlim mahvetti herşeyi
hayırlısi inşallah tubisim
düzelmesini isterdim canım ama bizi öyle bir noktaya getirdiki ne onu ne de ilişkimizi savunacak birşey bırakmadı
çıkmaz yola girdik canım dönüş yok artık unutmak benim için çok zor olacak 8 yılı silmek kolay değil ama kısmet böyleymiş inşallah atanma ile hep beraber guleriz canım
evet
...dün öğrendim..kafam karışık..
çok hoşuma gitti bu msj ben de aynı sizin gibi düşünüyorum hocam.Masal bunu beğendi ehe:)kızlar sonuçlar için 29 tarihi dönüyor ortada ama bilemiyorum:26:kimse bilmiyor zaten o açıdan rahat olalımteselliye bak
Allah yardımcınız olsun.Her şerde bi hayır vardır.İnşallah hakkınızda hayırlı ve güzel olan neyse o olur.Slm hamarat bayanlarevde olmadığım için nete pek giremiyorum telden girebiliyorum
kizlar benim gibi sinav sonuclarini beklerken kafa dagitmak isteyenler varsa ve kitap okumayi da seviyorsaniz topige beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-779.html#post31319007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?